Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (11 μέλη και 93 επισκέπτες)

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Τωρα ζητας για προσωπικα δεδομενα , εκτος εαν εισαι στον ελεγχο των διοδιων !!!! αλλα και εκει εχει χαρτι που της επιτρεπει να πηγαινω ερχετε , δεν καταλαβαινω ομως που θελεις να καταληξεις η τι θελεις να μαθεις πολυ περιεργεια φιλε μου , ψεμα παντος δεν ειναι , τελος λοιπον η ανακριση !!!!!!
Φιλε μου καλαμπούρι κανω, πλακα..

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Την δεκαετία του 90 στα μπουρδέλα μπορεί να είχε διαστημικά καραθεομουναρα από την πρωην σοβιετική ένωση αλλά τα προγράμματα ήταν άκρως απλά & αποστειρωμενα.

Δεν υπήρχαν αυτά που υπάρχουν τώρα: Γλωσσοφιλα,ακαπωτα τσιμπούκια, γλείψιμο αρχιδιων,69,μουνοδακτυλα,ισπανικο,πρωκτικό,γλυφοκωλαδα,χυσιματα σε στόμα & μάπα.
Πολύ σωστά. Ετσι ακριβώς ήταν τότε. Βέβαια μόνο που ξάπλωνε δίπλα σου, τέτοιο θεόμουνο, τά ΄χε "βγάλει" ήδη τα τρία χιλιάρικα........ :wink:

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
τελικα ρε παιδες για την αμιρα απο μεγ αλεξανδρου 28 κουρτινα νυχτερινη βαρδια ξερει κανεις κατι?εχω φαει χοντρο κολλημα με την παρτη της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

90's φουλ πασοκιλα...!!!!
:respect: :heavymetalbig:

μια χαρα ηταν

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
παιδια μου ηρθε μυν οτι η καταχωρηση μου συγχωνευτηκε μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει αυτο?ευχαρστω

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Την δεκαετία του 90 στα μπουρδέλα μπορεί να είχε διαστημικά καραθεομουναρα από την πρωην σοβιετική ένωση αλλά τα προγράμματα ήταν άκρως απλά & αποστειρωμενα.

Δεν υπήρχαν αυτά που υπάρχουν τώρα: Γλωσσοφιλα,ακαπωτα τσιμπούκια, γλείψιμο αρχιδιων,69,μουνοδακτυλα,ισπανικο,πρωκτικό,γλυφοκωλαδα,χυσιματα σε στόμα & μάπα.

Aκριβως γι αυτο κι επειδη δεν υπαρχει καμια απολυτως περιπτωση να επιστρεψουν
τετοιες μερες, το εχουμε στανταρει αρκετοι στην παροχη η οποια ειναι καλυτερη απο τοτε.

Το ερωτημα αν ο Ελληνας εζησε ποτε ταυτοχρονα εποχες μουναρας με φοβερη παροχη
στο αγοραιο, εχει μονο μια απαντηση:

"τυχαια, εξαιρετικα σπανια και χωρις καμια σταθεροτητα".

Ποτε ελειπε το ενα και ποτε ελειπε το αλλο!

Γι αυτο αρκετοι κατεληξαν στον συνδυασμο γκομενων και πουτανων.

Γκομενες που θα βγαζουν σπανια αλλα θα παιρνουν ποιοτικα γαμησια μεχρι να τους σπασουν
τ αρχιδια οπως εχουν γινει η αλλιως πουτανες που θα γαμανε πολυ συχνοτερα αλλα θα παιρνουν
κατωτερα αποτελεσματα μεχρι να τις βαρεθουν.

:hi:

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
Η Μπάρμπορα πήγε να σουβλισει αρνί. Φίλος μύστης που την επισκέφτηκε μου είπε ότι πήρε αρκετά κιλά...καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μπορεί να φάει όλο το αρνί και να πιει 10 κιβώτια μπύρες μαζί. :headbang:

Τελευταία τροποποίηση:

Xaralampos28

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2020
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα ΜΥΣΤΕΣ
Μπορεί κάποιος να μου στείλει PM που δουλευει η Αλινα που λέτε από πάνω ; Ευχαριστω

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η Μπάρμπορα πήγε να σουβλισει αρνί. Φίλος μύστης που την επισκέφτηκε μου είπε ότι πήρε αρκετά κιλά...καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μπορεί να φάει όλο το αρνί και να πιει 10 κιβώτια μπύρες μαζί. :headbang:
Μάλλον άρχισε τη δίαιτα του ανανά.

Εχθές είδα και τη βιολέτα στο πόστο της στο Κο και Λε ,βαριόταν όσο ποτέ. Έχει άρχισει να καλλιεργεί και προγούλι.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
τελικα ρε παιδες για την αμιρα απο μεγ αλεξανδρου 28 κουρτινα νυχτερινη βαρδια ξερει κανεις κατι?εχω φαει χοντρο κολλημα με την παρτη της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μια χαρα ηταν
Ήταν πολύ καλτιλα η πράσινη εποχή,χρήμα κάργα ,πόρνες που δεν τις βλέπεις τώρα ούτε στον ύπνο σου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης

Τελείως διαφορετική κουλτούρα πάνω στο σεξ την δεκαετία του 90 και δεν μιλάω μόνο στα μπουρδέλα...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τύπε αν λες την ξανθιά με τα τσιμπουκόχειλα και τσιγαρόβηχα η τύπισσα γούσταρε λυσσαλέο γαμησι χωρίς όρια, ξανθιά νταρντάνα με βλέμμα "θα σε φαω" και στο σεξ τσίριζε σα τον Άδωνι Γεωργιάδη ...

Όσες φορές την έβρισκα την τιμούσα χωρίς να το σκεφτώ καν ...
Η τύπισσα είναι η προσωποποίηση της προστυχης ιερόδουλης, και έτσι πρέπει.

etsiprepei.jpg

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Νομίζω πριν ≈ καμμιά 50αριά σελίδες ο «πατήρ Φίλιππας» είχε γράψει σε μια μίνι ενημέρωση ότι παίζει η Έμιλυ σε κάποιο από τα Φώκαιας. Έχει κανείς πρόσφατη εικόνα;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Νομίζω πριν ≈ καμμιά 50αριά σελίδες ο «πατήρ Φίλιππας» είχε γράψει σε μια μίνι ενημέρωση ότι παίζει η Έμιλυ σε κάποιο από τα Φώκαιας. Έχει κανείς πρόσφατη εικόνα;
Έχει κρεμάσει λίγο σεβασμιότατε, άσε που έβγαλε και το κωλοτρυπίδι από το πρόγραμμα.

Ωστόσο πέρασα πριν λίγο και δεν υπήρξε ψυχή yx στη Φ γωνία...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Έχει κρεμάσει λίγο σεβασμιότατε, άσε που έβγαλε και το κωλοτρυπίδι από το πρόγραμμα.

Ωστόσο πέρασα πριν λίγο και δεν υπήρξε ψυχή yx στη Φ γωνία...
Μα καλά· και σακούλιασε και απέσυρε και πίσω πόρτα απ το πρόγραμμα; Έτσι όπως μου τα λες, προβλέπω όπου να’ ναι η πελατεία της να συνίσταται αποκλειστικά από πάκηδες. Ευχαριστώ πάντως.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ιάσωνος δίπλα στην Αθηνών τσεκαρα Ολγα πιτσιρίκα,κοντή άμα βγάλει τακούνι, βαμμένο κόκκινο μαλλί,χτίκω, ακωλη,αβυζη.

Κατεβαίνω να τσεκαρω στο 6ο πόδι στ ακριβότερα
Ούτε κοντή τη λες.Κοντή είναι η Γιασμίν και πανέμορφη ταυτόχρονα, αχ Γιασμινάκι μου!

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Παιδες/μύστες πριν μερικές μέρες είχε γίνει κουβέντα για μια κορασίδα σχετικά με το αν είναι αδύνατη και εκεί στην κουβέντα αναφέρθηκε ότι όχι έτσι είναι η τάδε στο … κάποιος απάντησε ότι είναι στα ορια ανορεκτικής 35 kg κτλ κτλ .

Αν κατάλαβε κάνεις για ποια μιλάω ένα pm ή απάντηση plz :cheesy: αναφέρομαι για την extra Skinny .

Thanks

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Τα κουσούρια :2funny: δεν κρύβονται...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom