Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (4 μέλη και 82 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
απο το yourangel ειχα παρει μια πολυ καλη υστερα απο υποδειξη ενος μυστη εδω μεσα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Παντος αυτη που δειχνεις φιτ δεν ειναι με την καμια περιπτωση.Εχει υποστει τετοιο φοτοσοπ που καλυπτει τα παντα
Η διαφορά στο γούστο Μ αυτές που μου δείχνεις για να καταλάβεις είναι ότι το σώμα έτσι θα θελα να ναι φιτ χωρίς πατσάδες,τεράστιες κωλάρες και πλαταρες,αλλά με βυζί όχι απαραίτητα τεράστιο,αλλά να χει. Αν είναι και άσπρη ακόμα καλύτερα.

Μοντελέ με βυζί εν ολίγοις

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Αν δεν σε χαλάει η σιλικόνη ρίξε μια ματιά εδώ

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αν δεν σε χαλάει η σιλικόνη ρίξε μια ματιά εδώ

Thankx δεν με χαλάει αν φαίνονται φυσικά. Αυτή μπορεί να μου βγάλει κανένα μάτι.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εγώ έχω γράψει λίστα από αυτους. Και δεν προμοτάρουν μονο, τις υποστηρίζουν σθεναρά σαν συνηγοροι τους!! Βαζουνε βαθμολογίες σε call girls που δεν έχουν δόντια κάτι 8 με 9 σε προσωπο και όταν τις παραγγελνεις λες "τι έγινε ρε παιδια;;;"!! Βέβαια όσες κοπέλες δουλευουν σε οίκους μπαίνεις βλέπεις δεν σου αρέσει φευγεις. Με τις call έχεις πληρωσει ήδη το ξενοδοχείο και αν εν τέλη δεν σου αρεσει η κοπέλα και την διώξεις θα φυγει κι ένα 20αρικο για το ταξί!! Ευκολα τους σταμπαρεις παντως φιλε μου. Και ξαναλέω σε μπουρδελα λίγο το κακό, ουτε γάτα ουτε ζημιά, σε call δεν θα γαμησεις θα σου φυγει κι ένα 40αρι!
Δεκάρικο δηλαδή της πέφτει λίγο για το ταξί;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
βορδελε υπαρχει και αλλη επιλογη που μπορει καποιος να γαμησει καλα και να περσαει σουπερ

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Παιρνεις ενα χαπι σαν αυτο που παιρνουν οι καγκουρες και μετα απο καποια ωρα σκας στο μεταξουργειο και τις βλεπεις ολες σαν λουκουμακια και δε θα ξερεις ποια να πρωτογαμησεις.Δεκαρικακι και ολα μελι γαλα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεκάρικο δηλαδή της πέφτει λίγο για το ταξί;

Αν θες καθεσαι κατω στην σαλα και δεν μπαινεις δωματιο πριν ερθει το τεμαχιο, οπου εκει την κρατας
η την σουταρεις. Ακομα και να μπεις, ζητας να μην κοπει αποδειξη (αν κοβουν) και αν δεν ειναι αυτη
που ζητησες, κατεβαινεις σαλα για να παρεις τα φραγκα σου. Αλλιως παιρνεις εσωτερικο και κοβουν.
Ταξι δεν πληρωνεις τιποτα αν δεν ειναι αυτη που ζητησες παρα μονο βια δεκαρικο αν ειναι
κι εχει γινει καποιο μικρο φοτοσοπ αλλα δεν την κρατας.

Ετσι παει...

:hi:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Παιρνεις ενα χαπι σαν αυτο που παιρνουν οι καγκουρες και μετα απο καποια ωρα σκας στο μεταξουργειο και τις βλεπεις ολες σαν λουκουμακια και δε θα ξερεις ποια να πρωτογαμησεις.Δεκαρικακι και ολα μελι γαλα
Ειδικά σήμερα το απόγευμα όλο μούναρους είχε το εμετουργειο

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Επίσης θέμα προμοταρισματος είναι. Παίρνεις μια ακομα και απ' το εμετικο τη βάζεις βίζιτα ,βάζεις τους προμοτορες να γράφουν διθυράμβους για αυτή ,αξίζει τα λεφτά ,συμφέρει,δεν με νοιάζει που δούλευε πριν και παίρνει η εν λόγω αντικειμενική αξία στα ύψη.

Ονόματα δεν λέμε. Μόνοι τους τα γράφουν. Καλά είπε ο διανοούμενος.

Τελευταία τροποποίηση:

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Βόρδελε, τα μπουρδέλα γιατί τα λες βορδέλα και δεν ξεκινάς με μπου;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προ ετων ειχα παραλαβει πατσαβουρα απο παρακμιακο μασατζιδικο σε ξενοδοχειο
ενω ειχα ζητησει αλλη. Μου ηρθε με τουπε (σκουπιδο-ναυαγιο κιολας) και οταν της ειπα
" γυναικα εισαι η ανδρας; " (προσβαλλω πολυ οδυνηρα οταν θελω)
τσαντιστηκε και μου ειπε τωρα θα πληρωσεις ξενοδοχειο αφου ηρθα κι ας με διωξεις.
Σηκωθηκα κι εφυγα χωρις κουβεντα ξυνοντας τα αρχιδια μου με ρεψιμο ανοικτου στοματος.
Γυρω στα 70-80 ντεσιμπελ. :2funny:
Επειτα απο λιγα λεπτα, βγηκε δρομο μετα απο τηλεφωνο της ρεσεψιον και ηταν ολο νευρα.
Παιζει μεγαλο ρολο να καταλαβαινουν οτι τουπε δεν περναει.
Συνεργασια εχουμε.

:hi:

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.109
Πόντοι
371
Aβρε συ τι λες τωρα?Ειναι δυνατον να σκεφτεσαι καταυτον τον τροπο?
Για ποιες ζωες εσωσε και ποιες θλιψεις?
Δηλαδη γκρεμος αυτοκτονια η μεταξουργειο?
Βρες μου ενα σοβαρο και υπαρκτο λογο για καποιον ωστε να μην ειναι αρνητικος.
Ξεκιναμε λοιπον ενα μικρο θα προσπαθησω συντομο οδιπορικο.

Φτανω στην περιοχη και προσπαθω να παρκαρω μηχανη ειτε αυτοκινητο σε τετοιο σημειο ετσι ωστε να μπορεσω να το βρω οταν θα φυγω.
Τελειωνω απο τη βολτα η τα γαμησια και βλεπω σπασμενο το αμαξι και να λειπουν κοντα στα 10.000 ευρω σε ζημια εξοπλισμου και αμαξιου.
Συνεχιζω λοιπον σε μια αλλη μερα που φτανεις στην περιοχη και σου την πεφτουν αμετρητα ζακια και μογγολοι να σε ληστεψουν ψιρισουν.
Κανεις τη τσαρκα σου στα δρομμακια και ερχεσαι αντιμετωπος με ορδες βαρβαρων απο μεση ανατολη και δε ξερω και εγω απο που αλλου οπου ολοι αυτοι θα πανε η εχουν ειδη παει να γαμησουν οπου εσυ θα πας και φυσικα εχουν αφησει και τη βρομα τους πισω κατι σαν ενθυμιο για το δελο.
Μια αλλη μερα λοιπον μπαινεις στο δωματιο οπου απο την εισοδο η σκατιλα σε εχει προειδεαση και τελικα ξαπλωνεις στο κρεβατι και πεφτεις πανω σε χυσια που αφησε ο προηγουμενος βρωμιαρης.Φευγεις πας αλλου σε αλλο δελο και παλι οταν πεφτεις στο κρεβατι αισθανεσαι μια μποχα που προερχετυαι απο σκατωμενα σεντονια που παλι καποιος βρωμιαρης ειχε αφησει πισω του.
Τελοσπαντον λες δε γαμιεται μαζοχας ειμαι και γουσταρω και ξεκινας βολτα παλι στα δρομμακια οπου εντελως τυχαια συναντας το μεγαλυτερο ποσοστο των παρευρισκομενων να αφοδευει η να κατουραει σε οποια γωνια βρισκει ευκαιρη μιας που ολες ειναι πιασμενες.
Λες δε γαμιετε και παλι ειμαι μαζοχας και γουσταρω αυτη τη καλτιλα και συνεχιζεις στα δρομμακια να ψαχνεις τη κορασιδα που θα περασεις ομορφα αλλα τελικα εχεις ειδη δει 30 κορασιδες που ειναι ειτε γιουβαρλακια ειτε χοντροκολες η ακομα και τρολ ειτε γιαγιαδες ειτε 40 και πανω και τελικα εσυ θες να γαμησεις και φυσικα καταληγεις ( αν εισαι μπαζολαγνος ) να γαμας την καλυτερη σαβουρα γιατι αναμεσα σε ολα αυτα τα τρολ ειναι η ομορφοτερη.
Αν νομιζεις οτι καταυτον το τροπο και κατασταση καποιος μπορει να βρει κατι θετικο ωστε να περασει ομορφα και να ξεφυγει απο την καθημερινοτητα του νομιζω πρεπει να αναθεωρησεις για να μη πω τιποτα ποιο βαρυ.
Επισης υπαρχουν πολλα παιδια και αναμεσα μας αλλα και εκτος που πανε στα δελα γενικα οχι γιατι εχουν πολλες χυλοπιτες απο τις γκομενες αλλα το εχουν κανει κατι σαν τροπος διασκεδασης οπως αυτο συμβαινει και με εμενα.
Επισης υπαρχουν παιδια που δεν θελουν να δεσμευτουν και καταφευγουν στις πουτανες οποτε το να εχει καποιος στο ενεργητικο του 200 χυλοπιτες δεν ειναι και ο κανονας ωστε να ψαχνει στα δελα επειδη δε βρισκει γκομενα λογω των 200 χυλοπιτων.
Φιλικα μιλαω μη με παρεξηγης.
Συμφωνώ και επαυξάνω!! Έυγε!!!!

Mitsaras477

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
Βέργας εκτός από Μπάρμπαρα έχει καμία άλλη ωραία;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προμοσιον και μαλακιες...

ρε κοιταξτε εδω τι γινοταν παλια να τριβετε τα ματια σας!

Μου ηρθε σκριν με π.μ απο μεγα μυστη. Εχουμε αφαιρεσει το νικ για ευνοητους λογους.

Δεν γραφουμε για ποια λεει κι ουτε απανταμε.

Ακαποτα ολα και προμοσιον μαζι!

screen-00.20.17[27.04.2021].png

:new_shocked:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Γατάκια... να σου στείλω εγω τωρινή, όχι απο το 2006...

:2funny:

Υπόψιν πριν απο λίγο μας έκανε παρατήρηση ο Αντισθένης για τρολάρισμα/ σπαμάρισμα...

Οπότε καλό θα ήταν να μην το συνεχίσουμε το θέμα...

• Χαχα
Αντιδράσεις: tnt

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Πολλες drama queens μαζευτηκατε εδω μεσα, δεν πηγαινετε σε κανα νημα για cg τουλαχιστον να μην πρηζετε αρχιδια 10 σελιδες με αυτες τις παπαριες;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom