Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.139
- Πόντοι
- 9.846
Έτσι. Απλά και ξαστερα!Το κυριοτερο. Σταθεροτατη σε αποδοση.
Σε χαρακτηρα...καπατσα!
Έτσι. Απλά και ξαστερα!Το κυριοτερο. Σταθεροτατη σε αποδοση.
Σε χαρακτηρα...καπατσα!
Χωρίς τσιμπουκι ;; Άκουσον άκουσον !!Δραμα! Συμβαινουν απιστευτα πραγματα!
Πεφτουν (και καποια) γαμησια χωρις τσιμπουκια γιατι ακουσον ακουσον ο ιος λενε καποιες
δεν κολλαει απο το μουνι αλλα απο σαλια, στομα κτλ.
Ξερουμε πολυ καλα τι συμβαινει παραεξω. Εχει πεσει γερο φλιπαρισμα.
Καλά κατσε να δεις τι θα γίνεις ο καλοκαίρι !! Πας στοίχοιμα ότι θα παρακαλάνε ;; Μόνο να ανοίξουν τα μπουρδελα !!! Και μετά θα δεις !!Τον κοροδοιό τον ανακαλύψαν γυναίκες. Αυτές βολεύει μόνο. Από πούτσα δεν ξεμένουν. Και έχουν και την ευκαιρία να πατήσουν τον άνδρα περισσότερο στο σβέρκο. Γιατί σου λένε που θα πάει τώρα,πουτανες δεν έχει,μαγαζιά δεν έχει,κόσμος δεν κυκλοφορεί,'ακούμπατα μαλάκα.'
G'day.
Λίγο έμεινε για να ανοίξουν τα ντελα τύπε βορδελος , πολύ λίγες μέρες 20 το πολύ 30!!! Το τι θα γίνει μετά είναι άλλο θέμα !!! Κάποιες θα ανέβουν κάποιες θα κατέβουν .... κάποιες θα είναι απόμακρες τέλειος .... κάποιες πιο στοργικές και θα εκτιμούν καλύτερα το χρήμα που δίνουμε και το βγάζουμε με ιδρώτα πολύ ιδρώτα ....!!!! Έχουν καλομάθει στα 40.000 το μήνα κάποιες !!! Και τα 5 τους φαίνονται λίγα τώρα ..δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεσαι αλλά το μισθό που βγάζεις εσυ το μήνα οι τανες το βγάζουν σε 8 με 16 ώρες !! Στο σήμερα παλεύουν να το βγάλουν με πιο λόγους πελάτες και πιο μεγάλη ταρίφα !!! Το μπουρδελο είναι το πιο τίμιο για εμάς και εκεί με μέτρο που και που 20 Άρικο και σε νέες κοπέλες όχι στις ίδιες και στις ίδιες έτσι είναι πιο οικονομικό για την κάθε τσέπη ξεχωριστά του εκάστοτε συναγωνηστη και αυτές βγάζουν και εμείς δεν χάνουμε αυτό θα είναι το Μότο μου από εδώ και πέρα !! Αν λειτουργήσουμε όλοι έτσι συναγωνιστές μου θα μας κάνουν όχι απλά ν τεμενάδες αλλά και αέρα Σοβαρολογο !!Τον κοροδοιό τον ανακαλύψαν γυναίκες. Αυτές βολεύει μόνο. Από πούτσα δεν ξεμένουν. Και έχουν και την ευκαιρία να πατήσουν τον άνδρα περισσότερο στο σβέρκο. Γιατί σου λένε που θα πάει τώρα,πουτανες δεν έχει,μαγαζιά δεν έχει,κόσμος δεν κυκλοφορεί,'ακούμπατα μαλάκα.'
G'day.
Δεν έχω αντίληψη του πόσα μπορεί να βγάζει μια βίζιτα το μήνα. Ίσως παράλληλα βάζουν και μεγαλύτερο χέρι τα γραφεία και οι μεσάζοντες.Αλλά αν βγάζουν τόσα τί τα κάνουν τόσα πολλά; Τότε συμφέρει σε κάποιον αν μπορέσει να πιάσει γκόμενα βίζιτα.Λίγο έμεινε για να ανοίξουν τα ντελα τύπε βορδελος , πολύ λίγες μέρες 20 το πολύ 30!!! Το τι θα γίνει μετά είναι άλλο θέμα !!! Κάποιες θα ανέβουν κάποιες θα κατέβουν .... κάποιες θα είναι απόμακρες τέλειος .... κάποιες πιο στοργικές και θα εκτιμούν καλύτερα το χρήμα που δίνουμε και το βγάζουμε με ιδρώτα πολύ ιδρώτα ....!!!! Έχουν καλομάθει στα 40.000 το μήνα κάποιες !!! Και τα 5 τους φαίνονται λίγα τώρα ..δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεσαι αλλά το μισθό που βγάζεις εσυ το μήνα οι τανες το βγάζουν σε 8 με 16 ώρες !! Στο σήμερα παλεύουν να το βγάλουν με πιο λόγους πελάτες και πιο μεγάλη ταρίφα !!! Το μπουρδελο είναι το πιο τίμιο για εμάς και εκεί με μέτρο που και που 20 Άρικο και σε νέες κοπέλες όχι στις ίδιες και στις ίδιες έτσι είναι πιο οικονομικό για την κάθε τσέπη ξεχωριστά του εκάστοτε συναγωνηστη και αυτές βγάζουν και εμείς δεν χάνουμε αυτό θα είναι το Μότο μου από εδώ και πέρα !! Αν λειτουργήσουμε όλοι έτσι συναγωνιστές μου θα μας κάνουν όχι απλά ν τεμενάδες αλλά και αέρα Σοβαρολογο !!
Εννοείται πως γραφεία και μεσάζοντες βγάζουν μερίδιο από τα 40 που προανέφερα , εγώ τα είπα χοντρικά ...αν μια τανα καθαρά 15.000 τις μένουν το μήνα δεν είναι και λίγα σωστά ; Τι τα κάνουν ;; Σπίτια στις χώρες τους , σύνταξη στον αγαπημένο τους στην χώρα τους στους γονείς τους κτλ...... Δεν σε συμφερη να πιάσεις γκομενα τανα ..πίστεψε με έχουν πολλές απαιτήσεις ... να είσαι εσυ σπίτι να μαγειρεύεις να πλένεις να βάζεις πλυντήριο να φτιάχνεις φαγητό .... και να την περιμένεις !;; Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μου ...αυτά εγώ τα λέω κουρασμένα γαμησια ....!!Δεν έχω αντίληψη του πόσα μπορεί να βγάζει μια βίζιτα το μήνα. Ίσως παράλληλα βάζουν και μεγαλύτερο χέρι τα γραφεία και οι μεσάζοντες.Αλλά αν βγάζουν τόσα τί τα κάνουν τόσα πολλά; Τότε συμφέρει σε κάποιον αν μπορέσει να πιάσει γκόμενα βίζιτα.
Και πως θα λειτουργήσουν αυτές έτσι όταν βγαίνουμε και λέμε ότι 150 την ώρα είναι καλά και ένας παπάρας που μόνο συναγωνιστής δεν είναι έκανε σχόλιο ότι 300 την ώρα που παίρνει μια πουτανα είναι ενδιαφέρον;
Johnny Cage, δεν μου δίνεται η επιλογή να σου στείλω πμ. Κι εδώ δεν θα ήθελα να γράψω την διεύθυνση, αν και οι περισσότεροι κατάλαβαήθα λίγο γιατί το Σ108 δεν εντοπίζεται ούτε στις κριτικές
Άμα θέλεις βοήθα λίγο γιατί το παραπάνω δεν εντοπίζεται ούτε στις κριτικέςJohnny Cage, δεν μου δίνεται η επιλογή να σου στείλω πμ. Κι εδώ δεν θα ήθελα να γράψω την διεύθυνση, αν και οι περισσότεροι κατάλαβαν
Αντίθετος τα πήγαινα πολύ καλα με Ρουμάνες μου φέρθηκαν σαν πραγματικές κοπέλες μουΗ ρουμανικά σχολή ποτέ δεν μου άρεσε και μένα. Εγώ είμαι της ρωσοουκρανικής. Η μολβαβικη πάει κι έρχεται.
Το formet τί είναι; Το καλλιτεχνικό;Παίζει να έχει καεί στο χυλό ο φίλος μας ο FORMET, γιατι ολο προς τα εκεί πάει η κουβέντα στο puta girlfriend...
Χωρίς τσιμπουκι ;; Άκουσον άκουσον !!
Εδώ που τα λέμε δεν με θα με χάλαγε να κάνω για λίγο το μάγειρα αν με καθάριζε απ' τα χρέη.Εννοείται πως γραφεία και μεσάζοντες βγάζουν μερίδιο από τα 40 που προανέφερα , εγώ τα είπα χοντρικά ...αν μια τανα καθαρά 15.000 τις μένουν το μήνα δεν είναι και λίγα σωστά ; Τι τα κάνουν ;; Σπίτια στις χώρες τους , σύνταξη στον αγαπημένο τους στην χώρα τους στους γονείς τους κτλ...... Δεν σε συμφερη να πιάσεις γκομενα τανα ..πίστεψε με έχουν πολλές απαιτήσεις ... να είσαι εσυ σπίτι να μαγειρεύεις να πλένεις να βάζεις πλυντήριο να φτιάχνεις φαγητό .... και να την περιμένεις !;; Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μου ...αυτά εγώ τα λέω κουρασμένα γαμησια ....!!
Αυτό είναι,αν δεν μπορείς να τη χύσεις στη μάπα τί τη θες μετά;Αναφερομαι σε εξωθεσμικες...εχουν λαλησει καποιες!
Μαλλον ο ιος εχει ριζα στην σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια!!!
Νοσος Creutzfeldt-Jakob (σαν σοκολατα ακουγεται) κατα την οποια μεταξυ αλλων
ο ασθενης παρουσιαζει καταθλιψη, αλλαγη προσωπικοτητας, αγχος και ψευδαισθησεις.
Φοβουνται το τσιμπουκι;;;
χωρις τσιμπουκι, ψωλοσφαλιαρο, ρουφαρχιδο και τριψιμο ψωλης-ορχεων στο προσωπο
γιατι να τις προτιμησουμε; αυτα ηταν/ειναι δεδομενα!
Οι Μολδαβές είναι Ρουμάνες.Η Μολδαβία για τη Ρουμανία είναι ο,τι είναι η Κύπρος για την Ελλάδα.Η ρουμανική σχολή ποτέ δεν μου άρεσε και μένα. Εγώ είμαι της ρωσοουκρανικής. Η μολβαβικη πάει κι έρχεται.
Δεν είναι ακριβώς Ρουμάνες. Είναι Ρουμάνες με υποβόσκουσα ρωσική κουλτούρα.Οι Μολδαβές είναι Ρουμάνες.Η Μολδαβία για τη Ρουμανία είναι ο,τι είναι η Κύπρος για την Ελλάδα.
Εννοείται αυτό ... αλλά μόνο μέχρι να ξεμπερδέψεις .... με το χρέος .Εδώ που τα λέμε δεν με θα με χάλαγε να κάνω για λίγο το μάγειρα αν με καθάριζε απ' τα χρέη.