βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Απ' το γλαμουρ πορνεςΜελάνια;; δεν μου λέει κάτι το όνομα...μόνο την κυρία Τράμπ που είναι τρομερό καυλάκι
Απ' το γλαμουρ πορνεςΜελάνια;; δεν μου λέει κάτι το όνομα...μόνο την κυρία Τράμπ που είναι τρομερό καυλάκι
Δεν ασχολούμαι με αυτά τα γραφεία αδερφέ... προτιμώ ανεξάρτητες αν είναιΑπ' το γολντεν πορνες
Ανεξάρτητες τί παίζει; Καλύτερη τιμή πρόγραμμα; Από εμφάνιση σε σχέση με τα γραφεία;Δεν ασχολούμαι με αυτά τα γραφεία αδερφέ... προτιμώ ανεξάρτητες αν είναι
Έχεις την Ανδριαννα εδώ μέσα...ό,τι καλύτερο απλά, για μένα είναι τοπ, η τύπισσα είναι η Μέκκα των μιλφάκηδων.Ανεξάρτητες τί παίζει; Καλύτερη τιμή πρόγραμμα; Από εμφάνιση σε σχέση με τα γραφεία;
καλημέρα, πήγαινε άφοβα... Κυριακή των Βαΐων είναι την επόμενη Κυριακή ???Σήμερα ξύπνησα με τρομερές καυλες να ξεσκίσω κάνα μιλφάκι, στην οδό της Πόλεως με τον αριθμό του ΕΚΑΒ δουλεύουν σήμερα Κυριακή ή είναι θρησκόληπτες επειδή είναι Κυριακή των Βαϊων ;;
ΧΑΧΑΧΑ μα πόσο μπροστά είμαι...καλημέρα, πήγαινε άφοβα... Κυριακή των Βαΐων είναι την επόμενη Κυριακή ???
Που τραγουδάει αυτή;Έχεις την Ανδριαννα εδώ μέσα...ό,τι καλύτερο απλά, για μένα είναι τοπ, η τύπισσα είναι η Μέκκα των μιλφάκηδων.
100αρικο η ώρα κι έχεις ότι γουστάρεις από πρόγραμμα.
Ρε Βόρδελε, τα στοιχειώδη δεν ξέρεις...Που τραγουδάει αυτή;
Οπως τα λες ειναι...υπαρχουν ναυαγια ελλεεινου και τρισαθλιου επιπεδου κοινωνικου οικονομικου και υγειονομικου τα οποια ειναι Ελληνες και λειτουργουν οπως περιεγραψες.Μονη διαφορα απο τους Πακηδες τα ελληνικα χαρτια και η ελληνικη ως μητρικη γλωσσα.Απολυτως τιποτα αλλο....Ηθελα ναξερα ποσο σιγουρος εισαι οτι δε θα ξαναπαταγε Ελληνας στο μεταξουργειο.
Δυστηχως κατα τη γνωμη μου υπαρχουν πολλα παιδια που περνανε ατελειωτες ωες στη εν λογο συνοικια και μαλιστα το θεωρουν και σπιτι τους.Τραγικο? Δε ξερω. Ο καθε ενας εχει τη δικη του νοοτροποια και βλεπει με τα δικα του ματια τα πραγματα.
Προσωπικα το εχω διατυπωσει πολλες φορες εδω μεσα το μεταξυ ειναι ελεεινο και τρισαθλιο.Παλαιοτερα ητανε καλυτερο οχι τρομερο αλλα καλυτερο.Πλεον θεωρω ειναι το ισλαμαμπαντ και ναι ενηκει μονο στους πιθηκους.Πιθηκοι ναι πιθηκοι ειναι και τιποτα παραπανω.Αυτοι στη χωρα τους κυκλοφωρουνε ξυπολυτοι και εδω τους βλεπεις στην καλυτερη με σαγιοναρα χειμωνα καλοκαιρι.
Δυστηχως τους ακολουθουνε και καποιοι ( Ελληνες ).
...μου αρεσει η μυρωδια της βομβας ναπαλμ το πρωι....μυριζει ΝΙΚΗ!(Χρονια πολλα σε δυο κοριτσια που λεγονται ετσι...γνωριμιες μου απο τις παλιες καλες μερες...).Παω μια γρηγορη βολτα. Ευχομαι καλη Κυριακη σε ολους.
Α...μην ξεχασω! Τις κουραδες εξω απο το δεξι Φωκαιας 17 τις μαζεψαν.
Εχει ομως νομιζω ενα ραγισμα η πορτα.
Πιθανολογω διενεξη μεταξυ τοξοβολων (πρεζακηδων) για καποια δοση.
Κινησα για Πατησιων σφιγγοντας την μασκα στην μυτη. Μα τι μποχα!
Πλεον μονο με ναπαλμ θα καθαρισει η περιοχη.
Το προφίλ το ανοιξα για διαβάζω και να γράφω καμία παπαριά να περνάει η ώρα τις κρύες νύχτες του κορωνοχειμωνα. Ξέρω και μόνος μου τι να βρω και που να βρω.Ρε Βόρδελε, τα στοιχειώδη δεν ξέρεις...
Υ. Γ. Δεν χρειαζόταν να ανοίξεις προφίλ, για να διαβάζεις τις διευθύνσεις των μπουρδέλων...
Ωραία ήταν αλλά χάσανε στο Βιετνάμ. Νίκησε εν τέλει ο καπιταλισμός και χαίρονται στις ΗΠΑ προϊόντα made in Vietnam τώρα. Χο Τσι Μινχ θα τρίζουν τα κόκκαλα σου....μου αρεσει η μυρωδια της βομβας ναπαλμ το πρωι....μυριζει ΝΙΚΗ!(Χρονια πολλα σε δυο κοριτσια που λεγονται ετσι...γνωριμιες μου απο τις παλιες καλες μερες...).
Για να είναι γνωριμίες δικές σου, το όνομα δεν θα είναι απλά ΝΙΚΗ. Μάλλον ΝΙΚΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ....μου αρεσει η μυρωδια της βομβας ναπαλμ το πρωι....μυριζει ΝΙΚΗ!(Χρονια πολλα σε δυο κοριτσια που λεγονται ετσι...γνωριμιες μου απο τις παλιες καλες μερες...).
Τα παμε αυτά ,δεν λαμβάνετε υπ οψιν σας ότι στο σάιτ μπαίνουν μπαρμπάδες ,κακομούτσουνοι,ακοινωνητοι, άφραγκοι και κάθε καρυδιάς καρύδι. Τι νόημα έχει να το συζητάμε; Άλλο ο ένας άλλο ο άλλος. Ούτε ο ένας μπορεί να γίνει ο άλλος ούτε ο άλλος ο ένας.Οπως τα λες ειναι...υπαρχουν ναυαγια ελλεεινου και τρισαθλιου επιπεδου κοινωνικου οικονομικου και υγειονομικου τα οποια ειναι Ελληνες και λειτουργουν οπως περιεγραψες.Μονη διαφορα απο τους Πακηδες τα ελληνικα χαρτια και η ελληνικη ως μητρικη γλωσσα.Απολυτως τιποτα αλλο....
Ήρθε η ανάπτυξη!Α...μην ξεχασω! Τις κουραδες εξω απο το δεξι Φωκαιας 17 τις μαζεψαν.
Τα παμε αυτά ,δεν λαμβάνετε υπ οψιν σας ότι στο σάιτ μπαίνουν μπαρμπάδες ,κακομούτσουνοι,ακοινωνητοι, άφραγκοι και κάθε καρυδιάς καρύδι. Τι νόημα έχει να το συζητάμε; Άλλο ο ένας άλλο ο άλλος. Ούτε ο ένας μπορεί να γίνει ο άλλος ούτε ο άλλος ο ένας.
Ο καθένας πάει όπου αυτός θέλει δεν με ενδιαφερη καν αυτό !! Τα Μπαρμπαδια με τις συνταξαρες που αλωνίζουν στα σπίτια κάποιον κοριτσιών με τρελενη !!! Εν μέσο πανδημίας και εμείς οι πελάτες του 20-40 μας έχουν γραμμένους !! Αλλά 1 μήνας έμεινε 1!!! Με τα μπαρμπαδια θα μείνουν διότι είναι και τσιγκούνηδες αυτοί και μοκης ανοίξουν τα ντελα θα ξανά πάνε εκεί με το 40 ρικο και τέλος οι 300αρες !!! Με αυτούς θα μείνετε κάποιες το τονίζω !!!Τα παμε αυτά ,δεν λαμβάνετε υπ οψιν σας ότι στο σάιτ μπαίνουν μπαρμπάδες ,κακομούτσουνοι,ακοινωνητοι, άφραγκοι και κάθε καρυδιάς καρύδι. Τι νόημα έχει να το συζητάμε; Άλλο ο ένας άλλο ο άλλος. Ούτε ο ένας μπορεί να γίνει ο άλλος ούτε ο άλλος ο ένας.
Την είδα σήμερα, γιούβαρλος και την έκανα.Συνεύρεση με Ρωξάνα από το τελευταίο μεγαλύτερο νούμερο της Jason στο δεξί χέρι, ωραίο σωματάκι λεπτή γλυκιά , μικρή σε ηλικία -θα την έκανα το πολύ 24-, χαμηλών τόνων , καλή ενέργεια , λευκό δέρμα καστανό μαλλί νομίζω, ωραία αίσθηση διείσδυσης ,καλός πρόλογος με φιλιά στο λαιμό από μέρους της κτλ και ωραίο προσωπάκι.Θα ξαναπάω . Υ.Γ Σιωπηλή χωρίς θέατρα και μαλακίες , δεν ξέρω μού ταίριαξε, ας πει και κάποιος άλλος γνώμη αν ξέρει για ποια μιλάω,αυτά!