Καλησπέρα
Εχθές στην τρίτη βάρδια έψαχνα κάπου να αδειάσω. Λόγω ελλείψεως νέου αίματος και λόγω του επιπέδου στη Φυλής, κοντέυουμε να παντρευτούμε με μερικά στανταράκια. Έλεος.
Λοιπόν Φυλής 71Α, 71Β κλειστά
65α αν θυμάμαι καλά Έρρικα μελαχρινή, κοντή παραπανίσια κιλά, άσχημη σε εμφάνιση, άγαρμπη, κόκκινο σκούρο μαλλί μεχρι τους ώμους, 2/10.
Εξέρχομαι ευχόμενος καλό βράδυ κ γύρισε και απαξιωτικά και μου έκανε με το χέρι νόημα "φύγε, φύγε". Για μπάτσες.
Σε εκείνο το μπουρδέλο είχα προ καραντίνας δει μια ψηλή μελαχρινή μουνάρα με μαύρο μαλλί που μιλούσε μια χαρά ελληνικά. Αλλά δεν πέρασα γιατί δεν έχω τη δυνατότητα ρίσκου. Δεν την ξαναείδα.
Κάπου πέτυχα την Τζούλια την ξανθιά, δεν μου άρεσε.
Στο 67 εργαζόταν -όχι η ξανθιά, η άλλη. Ψηλή κοκκινίζον μαλλί. Καλό σώμα αλλά προσωπικά δεν με τράβηξε σαν σύνολο.
Στο 59 κάτω μια που δουλεύει συνέχεια εκεί, αδιάφορη για μενα, μιλφ, κοντή με σκούρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, λευκή επιδερμίδα. Επεδίδετο σε προκαταρκτικά σε υποψήφιο πελατη.
Στο πάνω μια καινούρια κοπέλα νεαρή, όμορφη, τρεις μέρες στη δουλειά, ελληνικά δεν μιλάει, καστανό θα το ελεγα το μαλλί αλλά λίγο το σκοτάδι, λίγο οι φωτισμοί δεν είσαι σίγουρος για τίποτα. Εξαιρετικής ποιότητος όμως το κωλαράκι η νεαρά (σε απλό). Το όνομα "Αλίσια".
Στη Φωκαίας όπως την κατεβαίνει κανείς τέρμα κάτω αριστερά, γωνία με Αχαρνών δούλευε η Αλεξία, την οποία βλέπω για πρώτη φορά και μου έπεσαν τα σαγόνια. Νεαρά, εξαιρετικά ελληνικά, μαύρο μαλλί, μπιμπελό στο ύψος, αδύνατη με μικρό βυζάκι.
Απίστευτο κωλαράκι και σώμα. Εκανε κάτι τρελά χορευτικά στην μπάρα και είχαμε μείνει μαλάκες 15 άτομα. Οικονόμησε το κορίτσι εχθές.
Όχι από εμένα διότι εγώ διαβάζω κριτικές στο μπου.
Πάω Φωκαίας πρώτη πόρτα πάνω πάνω η Ειρήνη με φουλ. Γνωστή.
Στο διπλανό η Έμιλυ. Μόνο ακουστά την είχα. Νομίζω από τον Papaphilips.
Δεν την περίμενα τόσο εμφανίσιμη.
Μέτρια προς ψηλή, μαύρο μαλλί κάτω από τον ώμο, πολύ ωραίο σώμα, καταπληκτική μέση και κωλαράκι. Βυζί 2,5άρι αν υπολογίζω σωστά, στητό σχετικά. Γλυκό πρόσωπο με λίγο πεταχτά δοντάκια αλλά πολύ γοητευτικά, όχι Μπαγκς Μπάνυ.
Ηλικιακά προμίλφ.
Μερικές παρατηρήσεις, διότι δεν θα γράψω κριτική:
Η ομορφούλα Έμιλυ είναι χαμηλών τόνων. Βέβαια, όταν μπαίνει στο δωμάτιο κάνει βιαστικά και μηχανικά ορισμένα πράγματα. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει κάτι να κάνει και δεν υπάρχει οφφ δε ρέκορντ, δεν υπάρχει νεκρός χρόνος για την Έμιλυ. Η κοπέλα δεν είναι φόλα, είναι δοτική σε υπηρεσίες και με επιμονή, η τσατσά δεν παίζει πουστιές, όλα γίνονται σωστά.
Απλά, δεν ξέρω, η απουσία μιας υποτυπώδους ροής στον "απότομο"-αποσπασματικό διάλογο, το άγχος της για τον χρόνο, η περίεργη "βιασύνη" σε συνδυασμό με τις πολύ καλές υπηρεσίες και επιδόσεις της (καταπληκτικό τσιμπούκι και καβάλημα) μου θυμίζουν άνθρωπο με υπερκινητικότητα. Δηλαδή μια κοπέλα που αγχώνεται για τον χρόνο και σου καταπίνει τον πούτσο με επιμονή είναι μια αντίφαση!
Έτσι κάνουν οι άνθρωποι που απλά δεν τα πάνε καλά με τον υπολογισμό του χρόνου. ;)
Τέλος, σε όλα τα παραπάνω προσθέστε το ότι είναι πολύ τυπική και αν το σεβαστείτε θα περάσετε καλά. Πιστεύω ότι θα την ξανατιμήσω.
Καληνύχτα να έχετε