Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (40 μέλη και 229 επισκέπτες)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Πρωινή ενημέρωση 11 με 12 περίπου.
ΦΥΛΗΣ
17Β όροφος: Ειρήνη στρογγυλή κωλαρα 3αρι βυζί μέτρια φατσα
Γενικά: πολύ μέτρια τα πράγματα με μόνο 2-3 "οκ" εμφανισιακά κοπέλες... Αρκετές τσατσάδες φορούσαν μάσκα στο σαλόνι και είδα και 1-2 κοπέλες.
Ως λάτρης PAWG και κωλάρων, θα ήθελα να δοκιμάσω την καινούρια Ειρήνη από τη Φωκαίας 17Β. Ο συναγωνιστής που βγήκε απο το δωμάτιο είπε οτι πέρασε πολύ ωραία όταν τον ρώτησε η Τσα2.
Τυπε μου ωραια ενημερωση!!
Η Ειρηνη ειναι μια ομορφη λατινα καρντασιαν με κωλαρα και σιλικονουχα βυζια που φαινεται εντονα η ισια τομη λες και ειναι τεμαχισμενα πεπονια ή ειναι καποια αλλη?
Σε φαση PAWG παιζει η Κατερινα απο Φλς74 αν σε ενδιαφερει..

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Σε μια σελίδα διάβασα ότι αυτή η Άννα-Ιλόνα δουλεύει Φυλής 200.Αληθεύει ;;

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Σε μια σελίδα διάβασα ότι αυτή η Άννα-Ιλόνα δουλεύει Φυλής 200.Αληθεύει ;;
φυλης 59 οροφος

Μόνο εκεί που λες δουλεύει ;
Είναι καλές οι συνθήκες υγιεινής ;
δεν εχω παει ποτε

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα

Εχθές στην τρίτη βάρδια έψαχνα κάπου να αδειάσω. Λόγω ελλείψεως νέου αίματος και λόγω του επιπέδου στη Φυλής, κοντέυουμε να παντρευτούμε με μερικά στανταράκια. Έλεος.
Λοιπόν Φυλής 71Α, 71Β κλειστά
65α αν θυμάμαι καλά Έρρικα μελαχρινή, κοντή παραπανίσια κιλά, άσχημη σε εμφάνιση, άγαρμπη, κόκκινο σκούρο μαλλί μεχρι τους ώμους, 2/10.
Εξέρχομαι ευχόμενος καλό βράδυ κ γύρισε και απαξιωτικά και μου έκανε με το χέρι νόημα "φύγε, φύγε". Για μπάτσες.
Σε εκείνο το μπουρδέλο είχα προ καραντίνας δει μια ψηλή μελαχρινή μουνάρα με μαύρο μαλλί που μιλούσε μια χαρά ελληνικά. Αλλά δεν πέρασα γιατί δεν έχω τη δυνατότητα ρίσκου. Δεν την ξαναείδα. :(

Κάπου πέτυχα την Τζούλια την ξανθιά, δεν μου άρεσε.

Στο 67 εργαζόταν -όχι η ξανθιά, η άλλη. Ψηλή κοκκινίζον μαλλί. Καλό σώμα αλλά προσωπικά δεν με τράβηξε σαν σύνολο.

Στο 59 κάτω μια που δουλεύει συνέχεια εκεί, αδιάφορη για μενα, μιλφ, κοντή με σκούρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, λευκή επιδερμίδα. Επεδίδετο σε προκαταρκτικά σε υποψήφιο πελατη.

Στο πάνω μια καινούρια κοπέλα νεαρή, όμορφη, τρεις μέρες στη δουλειά, ελληνικά δεν μιλάει, καστανό θα το ελεγα το μαλλί αλλά λίγο το σκοτάδι, λίγο οι φωτισμοί δεν είσαι σίγουρος για τίποτα. Εξαιρετικής ποιότητος όμως το κωλαράκι η νεαρά (σε απλό). Το όνομα "Αλίσια".

Στη Φωκαίας όπως την κατεβαίνει κανείς τέρμα κάτω αριστερά, γωνία με Αχαρνών δούλευε η Αλεξία, την οποία βλέπω για πρώτη φορά και μου έπεσαν τα σαγόνια. Νεαρά, εξαιρετικά ελληνικά, μαύρο μαλλί, μπιμπελό στο ύψος, αδύνατη με μικρό βυζάκι.
Απίστευτο κωλαράκι και σώμα. Εκανε κάτι τρελά χορευτικά στην μπάρα και είχαμε μείνει μαλάκες 15 άτομα. Οικονόμησε το κορίτσι εχθές.
Όχι από εμένα διότι εγώ διαβάζω κριτικές στο μπου. :hi:

Πάω Φωκαίας πρώτη πόρτα πάνω πάνω η Ειρήνη με φουλ. Γνωστή.

Στο διπλανό η Έμιλυ. Μόνο ακουστά την είχα. Νομίζω από τον Papaphilips.
Δεν την περίμενα τόσο εμφανίσιμη.
Μέτρια προς ψηλή, μαύρο μαλλί κάτω από τον ώμο, πολύ ωραίο σώμα, καταπληκτική μέση και κωλαράκι. Βυζί 2,5άρι αν υπολογίζω σωστά, στητό σχετικά. Γλυκό πρόσωπο με λίγο πεταχτά δοντάκια αλλά πολύ γοητευτικά, όχι Μπαγκς Μπάνυ.
Ηλικιακά προμίλφ.

Μερικές παρατηρήσεις, διότι δεν θα γράψω κριτική:
Η ομορφούλα Έμιλυ είναι χαμηλών τόνων. Βέβαια, όταν μπαίνει στο δωμάτιο κάνει βιαστικά και μηχανικά ορισμένα πράγματα. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει κάτι να κάνει και δεν υπάρχει οφφ δε ρέκορντ, δεν υπάρχει νεκρός χρόνος για την Έμιλυ. Η κοπέλα δεν είναι φόλα, είναι δοτική σε υπηρεσίες και με επιμονή, η τσατσά δεν παίζει πουστιές, όλα γίνονται σωστά.
Απλά, δεν ξέρω, η απουσία μιας υποτυπώδους ροής στον "απότομο"-αποσπασματικό διάλογο, το άγχος της για τον χρόνο, η περίεργη "βιασύνη" σε συνδυασμό με τις πολύ καλές υπηρεσίες και επιδόσεις της (καταπληκτικό τσιμπούκι και καβάλημα) μου θυμίζουν άνθρωπο με υπερκινητικότητα. Δηλαδή μια κοπέλα που αγχώνεται για τον χρόνο και σου καταπίνει τον πούτσο με επιμονή είναι μια αντίφαση!
Έτσι κάνουν οι άνθρωποι που απλά δεν τα πάνε καλά με τον υπολογισμό του χρόνου. ;)
Τέλος, σε όλα τα παραπάνω προσθέστε το ότι είναι πολύ τυπική και αν το σεβαστείτε θα περάσετε καλά. Πιστεύω ότι θα την ξανατιμήσω.

Καληνύχτα να έχετε :hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πέρασα από την (άδεια) Φυλής πριν λίγα λεπτά αλλά βαριέμαι τις ίδιες και τις ίδιες.
Για το τυπικό του θέματος, στο Φυλής 74 δεξί ήταν η μελαχρινή βουνίσια Γιάννα με φουλ πρόγραμμα.
Δεν ήταν σε καλή διάθεση. Δεν νομίζω και να τηρεί το φουλ στο έπακρο. Το αριστερό 74 ήταν κλειστό.
Σάμπως όταν ανοίγει, έχει και τίποτα φοβερό;
στο Φωκαίας 24 ήταν η γνωστή κοντομάλλα ξανθιά Νάταλυ με φουλ που το δουλεύει στο τέρμα.
Άγριο πρόσωπο για όποιον ενδιαφέρεται αλλά ικανότατη στο δωμάτιο. Αυτό το μπουρδέλο πάντα μου άρεσε και κατά καιρούς
παρελαύνουν αξιόλογες επαγγελματίες.

:sunglasses:

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Αυτό που θα γράψω είναι γενικό και αφορά όλους τους τομείς που υπάρχει πολύ μαύρο χρήμα. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και τίποτα δεν φαίνεται όπως είναι.

Όχι σε όσους οίκους διαφημίζουν το πρόγραμμά τους.Αυτές είναι ελεύθερες να φεύγουν.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
1109 : Γραμμή υποστήριξης για την εμπορία ανθρώπων

Ρε spirtoulis, είσαι πολύ βλάκας ρε φίλε. Αυτό το 1109 ξέρεις ποιοι το έχουν;;; Αυτοί που θέλουν να εφαρμόσουν το "Σουηδικό Μοντέλο" στην Ελλάδα και να κλείσουν όλους τους πορνοπελάτες φυλακή. Αν δεν ξέρεις ρώτα να μάθεις. Είσαι άσχετος, επικίνδυνος και ΒΛΑΚΑΣ.

Δε νομίζω να θέλουν το σουηδικό μοντέλο.
Δε λένε για μια κοινωνία χωρίς ΠΟΡΝΕΙΑ,αλλά ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ.
Άλλο πορνεία,ΑΛΛΟ τράφικινγκ.

Εγώ είμαι υπέρ του Νεοζηλανδέζικου μοντέλου,όπου οι κοπέλες είναι πλήρως προστατευμένες.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
spirtouli εδω ειναι σαιτ για μπουρδελιαριδες φυγε ρε !δε εισαι ενας απο μας.οταν θα ρχονται οι φεμινιστριεσ με τους μπατσους να συλλαμβανουν τους μπουρδελιαριδες εσυ θα βαρας παλαμακια !φυγε δε ανηκεις εδω ρε φιλε.ενα μερος που εχουμε να ξεφευγουμε απο φεμινιστικες αηδιες και τη γενικη φεμινιστικη κοινωνια το γαμας.ασε μας σε παρακαλω ρε φιλε.αντε γραψε σε κανα κοσμοπολιταν κατω απο το σχολιο καμιας βρωμας που τη γαμησε ο μητσος ο μπαρμαν μπραβο κοπελα μου και ασε μας εδω περα ρε αηδια

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
spirtouli εδω ειναι σαιτ για μπουρδελιαριδες φυγε ρε !δε εισαι ενας απο μας.οταν θα ρχονται οι φεμινιστριεσ με τους μπατσους να συλλαμβανουν τους μπουρδελιαριδες εσυ θα βαρας παλαμακια !φυγε δε ανηκεις εδω ρε φιλε.ενα μερος που εχουμε να ξεφευγουμε απο φεμινιστικες αηδιες και τη γενικη φεμινιστικη κοινωνια το γαμας.ασε μας σε παρακαλω ρε φιλε.αντε γραψε σε κανα κοσμοπολιταν κατω απο το σχολιο καμιας βρωμας που τη γαμησε ο μητσος ο μπαρμαν μπραβο κοπελα μου και ασε μας εδω περα ρε αηδια

Εγώ είμαι υπέρ της νομιμότητας της πορνείας και της πορνοπελατείας.
Αλλά εάν παίζεται τράφικινγκ,θα πρέπει να καταγγέλλεται !

Δεν είπα ποτέ να συλλαμβάνονται οι πελάτες,απλά θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνεται εντατικότερος έλεγχος στα μπουρδέλα για περιστατικά εξαναγκασμού γυναικών στην πορνεία,πόσο μάλλον με τη βία.

Μην σκέφτεστε μόνο με το πουλί σας !

Και τέλος,το Cosmopolitan έχει κλείσει εδώ και χρόνια τώρα !

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το μεσημεράκι στον ημιόροφο Φωκαίας 27 ήταν η ξανθιά μικροκαμωμένη Σόνια μαζί με την αραπίνα Ναόμι (5άρι βυζί) που ήταν δωμάτιο.
Προτείνω Σόνια ως εγγύηση, γνωστή από Φιλλιπίδου και δεν νομίζω να λέω κάτι καινούργιο για αρκετούς φίλους.
Η τύπισσα είναι πολύ εργατική και φιλότιμη ενω δεν σου τρώει ούτε δευτερόλεπτο με μαλακίες (σαν άλλες).
Ελ.στοματικό στην ανακοίνωση αλλά είναι ιδιαίτερα θερμή και γαλαντόμα στο δωμάτιο. Ξέρει να ανάψει έναν άνδρα.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Κάτι έχει πάρει τ'αυτί μου ότι είχαν γίνει φοβερές διαδικτυακές επιθέσεις πορνομελών στο Κοσμοπόλιταν. Κάτι σαν αντάρτικο.
Έπειτα κύλισε η ζωή με διάφορα γεγονότα και πολλά πορνομέλη χάθηκαν από'δω από κει βρίσκοντας πρόχειρες γωνιές φιλοξενίας.
Αυτά όλα ανήκουν στο παρελθόν και ουδείς δεν γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια.
Στα παπάρια μας όμως γιατί καλές οι αναμνήσεις αλλά καλύτερα να ρολάρει η ζωή.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Κάτι έχει πάρει τ'αυτί μου ότι είχαν γίνει φοβερές διαδικτυακές επιθέσεις πορνομελών στο Κοσμοπόλιταν. Κάτι σαν αντάρτικο.
Έπειτα κύλισε η ζωή με διάφορα γεγονότα και πολλά πορνομέλη χάθηκαν από'δω από κει βρίσκοντας πρόχειρες γωνιές φιλοξενίας.
Αυτά όλα ανήκουν στο παρελθόν και ουδείς δεν γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια.
Στα παπάρια μας όμως γιατί καλές οι αναμνήσεις αλλά καλύτερα να ρολάρει η ζωή.

Γιατί έκαναν επίθεση στο Cosmopolitan ??

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Υποθέτω είχαν αντπαράθεση οι καρπαζοεισπράκτορες χυλοπιτάκηδες με τις ψηλομύτες αγάμητες του κώλου.
Μεταφέρθηκε δηλαδή η όποια διαμάχη των δύο φύλων (με απωθημένα όμως) από την πραγματική ζωή στο ίντερνετ
οπότε και μονομάχησαν τα πουλάκια μου.
Αστικά κατάλοιπα. Ποιος λογικός άνδρας ή γυναίκα θα τσακωνόταν για τέτοιο θέμα;

:2funny:

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Υποθέτω είχαν αντπαράθεση οι καρπαζοεισπράκτορες χυλοπιτάκηδες με τις ψηλομύτες αγάμητες του κώλου.
Μεταφέρθηκε δηλαδή η όποια διαμάχη των δύο φύλων (με απωθημένα όμως) από την πραγματική ζωή στο ίντερνετ
οπότε και μονομάχησαν τα πουλάκια μου.
Αστικά κατάλοιπα. Ποιος λογικός άνδρας ή γυναίκα θα τσακωνόταν για τέτοιο θέμα;

:2funny:

Α,καλά.. :tooth::2funny::jerking:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μαγκες απο τριτη μεταμεσονυχτια πιατσα φυλλης παιζει τιποτε καλο η τα κλασσικα ορορα και σια και αγιος ο θεος???

λεω να κατεβω μιας και τριτη μεταμεσονυχτια παιζει να εχω να κατεβω απο την τελευταια ενημερωση που ειχα ποσταρει πρριν την καραντινα το φλεβαρη

κατι πρωινα μονο ειδα κατι τσουρκες μετα την καραντινα αλλα ηταν πολυ στοχευμενη τσαρκα και οχι γυρισμα σε ολα

ειπωθηκε κατι για μια εμιλυ αυτη να φανταστω δουλευει απογευμα ε???

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21

τι λες βρε χρυση μου τι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom