You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ρε φιλε το παιδι μας κανει τετοια χαρη πες ευχαριστω απλα ευχαριστω και ασε ρε πονηρουλη τις εξυπναδες του κωλου ...κωλεΈχω καιρό τώρα μια απορία για αυτόν τον σμύρνη... Όταν πάει τσάρκα κρατάει κάθε φορά και μπλοκάκι μαζί του και σημειώνει και μετά τα περνάει εδώ στο bou? (καλοπροαίρετα πάντα καλαμπούρι κάνουμε)
ρε πες απλα ενα σε ευχαριστω ρε φιλε που μας ενημερωνεις και ασε τις εξυπναδες του κωλου.κωλε βρωμικεΈχω καιρό τώρα μια απορία για αυτόν τον σμύρνη... Όταν πάει τσάρκα κρατάει κάθε φορά και μπλοκάκι μαζί του και σημειώνει και μετά τα περνάει εδώ στο bou? (καλοπροαίρετα πάντα καλαμπούρι κάνουμε)
αυτο να λεγεται απο μας που επωφελουμαστε απο το σμυρνη και οχι πονηραδες σκουληκιωνΣυγχαρητήρια για την ενημέρωση που μας παρέχεις Σμύρνη τόσα χρόνια.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.576
- Πόντοι
- 46.232
πρέπει να είσαι πολύ νέοπας και σίγουρα όχι απ αυτούς που διάβαζαν για χρόνια το σαιτ και ξαφνικά εμφανίζονται... αλλιώς θα είχες διαβάσει ότι κατεβαίνω πάντα όταν τσαρκαρω μαζί με την γραμματέα μου...Έχω καιρό τώρα μια απορία για αυτόν τον σμύρνη... Όταν πάει τσάρκα κρατάει κάθε φορά και μπλοκάκι μαζί του και σημειώνει και μετά τα περνάει εδώ στο bou? (καλοπροαίρετα πάντα καλαμπούρι κάνουμε)
καλοπροαίρετα πάντα
προεδρε μη ασχολεισαι με σκουληκια τραβελια οιυστικαπρέπει να είσαι πολύ νέοπας και σίγουρα όχι απ αυτούς που διάβαζαν για χρόνια το σαιτ και ξαφνικά εμφανίζονται... αλλιώς θα είχες διαβάσει ότι κατεβαίνω πάντα όταν τσαρκαρω μαζί με την γραμματέα μου...Έχω καιρό τώρα μια απορία για αυτόν τον σμύρνη... Όταν πάει τσάρκα κρατάει κάθε φορά και μπλοκάκι μαζί του και σημειώνει και μετά τα περνάει εδώ στο bou? (καλοπροαίρετα πάντα καλαμπούρι κάνουμε)
καλοπροαίρετα πάντα
ματακιας(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2007
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
Παιδιά είναι κανένας μέλος στο χρειάζομαι να τον ρωτήσω κάτι. Ευχαριστώ πολύ
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Αυτο ανηκει στην μοντελοαλυσιδα νομιζω
Σε μια αλυσίδα που ανήκει σε κύκλωμα trafficking...
Έχω αποδείξεις,συμμετέχει και μία Ρενάτα σε αυτό !!!!
Μιλούν οι γυναίκες από τη Μολδαβία που έπεσαν θύματα trafficking στην Ελλάδα
Άρθρα, ειδήσεις, ρεπορτάζ και αντικειμενικά σχόλια για τα Σώματα Ασφαλείας
www.bloko.gr
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΡΘΡΟΥ : "ις μετέφερε σε διαμέρισμα της οδού Μηδείας, όπου κρατούνταν φυλακισμένες οι εκδιδόμενες. «Μόλις αφήσαμε τα πράγματά μας ήρθε στο διαμέρισμα η Ρενάτα (σ.σ.: πρόκειται για μέλος του κυκλώματος), μου ζήτησε να της δώσω το διαβατήριό μου γιατί το χρειάζεται ο δικηγόρος για να μπορέσουν να με βάλουν να εργαστώ. Μόλις το πήρε, μου είπε ότι εδώ που ήρθα θα εργαστώ ως εκδιδόμενη, αλλιώς να φύγω. Μου είπε επίσης ότι θα αμειβόμαστε περίπου 3.000 ευρώ τον μήνα», είπε στην κατάθεσή της ενώπιον αξιωματικών και ψυχολόγων της ΕΛ.ΑΣ."
"Από τη μυστική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβριο, διαπιστώθηκε ότι το κύκλωμα των μαστροπών έλεγχε δέκα οίκους ανοχής στις οδούς Φυλής, Διδύμου, Χωματιανού και Ιάσονος. "
Πρέπει όλοι να κάνουν εμπάργκο στα καθάρματα της μοντελοαλυσίδας.ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Και επίσης : Από τη μυστική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβριο, διαπιστώθηκε ότι το κύκλωμα των μαστροπών έλεγχε δέκα οίκους ανοχής στις οδούς Φυλής, Διδύμου, Χωματιανού και Ιάσονος.
από το άρθρο για τη Μοντελοαλυσίδα
Σόρρυ για την κούραση,αλλά δε θέλω ΚΑΝΕΙΣ από εμάς να γίνεται συνένοχος σε αυτό το ειδεχθές έγκλημα που λέγεται trafficking.
Πρέπει να είμαστε ευσυνείδητοι πελάτες σεβούμενοι θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα !
από το άρθρο για τη Μοντελοαλυσίδα
Σόρρυ για την κούραση,αλλά δε θέλω ΚΑΝΕΙΣ από εμάς να γίνεται συνένοχος σε αυτό το ειδεχθές έγκλημα που λέγεται trafficking.
Πρέπει να είμαστε ευσυνείδητοι πελάτες σεβούμενοι θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα !
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.576
- Πόντοι
- 46.232
η οποία Ρενάτα σαν "αρχηγός"... από τότε απολαμβάνει δωρεάν κρατικές "διακοπές"
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
η οποία Ρενάτα σαν "αρχηγός"... από τότε απολαμβάνει δωρεάν κρατικές "διακοπές"
Είναι στη φυλακή ;;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 136
- Like
- 52.462
- Πόντοι
- 27.261
συμμετέχει και μία Ρενάτα σε αυτό !!!!Αυτο ανηκει στην μοντελοαλυσιδα νομιζω
μηπως ξερεις ποτε θα επιστρεψει ???
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Είναι μέσα φυλακή αυτή ;;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 136
- Like
- 52.462
- Πόντοι
- 27.261
μηπως ξερεις ποτε θα βγει τοτε ???
spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
μηπως ξερεις ποτε θα βγει τοτε ???
Ούτε καν,και χέστηκα κιόλας.
Απλά από πάνω λέγανε για δωρεάν κρατικές <<διακοπές>> και ότι είναι στην τούφα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις