Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 283 άτομα (33 μέλη και 250 επισκέπτες)

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Έχω καιρό τώρα μια απορία για αυτόν τον σμύρνη... Όταν πάει τσάρκα κρατάει κάθε φορά και μπλοκάκι μαζί του και σημειώνει και μετά τα περνάει εδώ στο bou? (καλοπροαίρετα πάντα καλαμπούρι κάνουμε) :P

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Έχω καιρό τώρα μια απορία για αυτόν τον σμύρνη... Όταν πάει τσάρκα κρατάει κάθε φορά και μπλοκάκι μαζί του και σημειώνει και μετά τα περνάει εδώ στο bou? (καλοπροαίρετα πάντα καλαμπούρι κάνουμε) :P
ρε φιλε το παιδι μας κανει τετοια χαρη πες ευχαριστω απλα ευχαριστω και ασε ρε πονηρουλη τις εξυπναδες του κωλου ...κωλε

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
ρε πες απλα ενα σε ευχαριστω ρε φιλε που μας ενημερωνεις και ασε τις εξυπναδες του κωλου.κωλε βρωμικε

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Συγχαρητήρια για την ενημέρωση που μας παρέχεις Σμύρνη τόσα χρόνια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.576
Πόντοι
46.232
πρέπει να είσαι πολύ νέοπας και σίγουρα όχι απ αυτούς που διάβαζαν για χρόνια το σαιτ και ξαφνικά εμφανίζονται... αλλιώς θα είχες διαβάσει ότι κατεβαίνω πάντα όταν τσαρκαρω μαζί με την γραμματέα μου...
καλοπροαίρετα πάντα

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
πρέπει να είσαι πολύ νέοπας και σίγουρα όχι απ αυτούς που διάβαζαν για χρόνια το σαιτ και ξαφνικά εμφανίζονται... αλλιώς θα είχες διαβάσει ότι κατεβαίνω πάντα όταν τσαρκαρω μαζί με την γραμματέα μου...
καλοπροαίρετα πάντα
προεδρε μη ασχολεισαι με σκουληκια τραβελια οιυστικα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Το Ιάσωνος 2 όροφο (υποδειγματικό μπουρδέλο) θα καθυστερήσει λίγο την επανέναρξη για τυπικούς λόγους αφίξεων, γραφειοκρατίας κτλ.
Δεν έχει κλείσει αν τυχόν νομίζετε κάτι τέτοιο. Το γράφω για όποιους ενδιαφέρονται. :sunglasses:

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Αυτο ανηκει στην μοντελοαλυσιδα νομιζω

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Σε μια αλυσίδα που ανήκει σε κύκλωμα trafficking...
Έχω αποδείξεις,συμμετέχει και μία Ρενάτα σε αυτό !!!!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΡΘΡΟΥ : "ις μετέφερε σε διαμέρισμα της οδού Μηδείας, όπου κρατούνταν φυλακισμένες οι εκδιδόμενες. «Μόλις αφήσαμε τα πράγματά μας ήρθε στο διαμέρισμα η Ρενάτα (σ.σ.: πρόκειται για μέλος του κυκλώματος), μου ζήτησε να της δώσω το διαβατήριό μου γιατί το χρειάζεται ο δικηγόρος για να μπορέσουν να με βάλουν να εργαστώ. Μόλις το πήρε, μου είπε ότι εδώ που ήρθα θα εργαστώ ως εκδιδόμενη, αλλιώς να φύγω. Μου είπε επίσης ότι θα αμειβόμαστε περίπου 3.000 ευρώ τον μήνα», είπε στην κατάθεσή της ενώπιον αξιωματικών και ψυχολόγων της ΕΛ.ΑΣ."

"Από τη μυστική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβριο, διαπιστώθηκε ότι το κύκλωμα των μαστροπών έλεγχε δέκα οίκους ανοχής στις οδούς Φυλής, Διδύμου, Χωματιανού και Ιάσονος. "

Πρέπει όλοι να κάνουν εμπάργκο στα καθάρματα της μοντελοαλυσίδας.ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Και επίσης : Από τη μυστική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβριο, διαπιστώθηκε ότι το κύκλωμα των μαστροπών έλεγχε δέκα οίκους ανοχής στις οδούς Φυλής, Διδύμου, Χωματιανού και Ιάσονος.

από το άρθρο για τη Μοντελοαλυσίδα

Σόρρυ για την κούραση,αλλά δε θέλω ΚΑΝΕΙΣ από εμάς να γίνεται συνένοχος σε αυτό το ειδεχθές έγκλημα που λέγεται trafficking.
Πρέπει να είμαστε ευσυνείδητοι πελάτες σεβούμενοι θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα !

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.576
Πόντοι
46.232
η οποία Ρενάτα σαν "αρχηγός"... από τότε απολαμβάνει δωρεάν κρατικές "διακοπές"

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Η Ρενατα πρεπει να ειναι τουφα τωρα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
συμμετέχει και μία Ρενάτα σε αυτό !!!!

μηπως ξερεις ποτε θα επιστρεψει ???

Είναι μέσα φυλακή αυτή ;;

μηπως ξερεις ποτε θα βγει τοτε ???

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
συμμετέχει και μία Ρενάτα σε αυτό !!!!

μηπως ξερεις ποτε θα επιστρεψει ???

Είναι μέσα φυλακή αυτή ;;

μηπως ξερεις ποτε θα βγει τοτε ???

Ούτε καν,και χέστηκα κιόλας.
Απλά από πάνω λέγανε για δωρεάν κρατικές <<διακοπές>> και ότι είναι στην τούφα.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Ναι μολις βγει θα παει καρφι για φυλης 66 :P

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom