farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Χρησιμοτατη πληροφορια!!Εχει κωλαρα η Λουνα!
www.smileyssmilies.com] [/url]
Η κω(ο)λάρα της Λούνας γύριζε και έπαιζε σαν τον τροχό του Λούνα Πάρκ ...
Χρησιμοτατη πληροφορια!!Εχει κωλαρα η Λουνα!
www.smileyssmilies.com] [/url]
Η κω(ο)λάρα της Λούνας γύριζε και έπαιζε σαν τον τροχό του Λούνα Πάρκ ...
Οντως! και ας μην είναι τελείος στιλάκι είναι super!!! και είναι σαν το κορίτσι της διπλανης πόρτας(girl next door) νομίζεις ότι είσαι με μια όμορφη κοπέλα που είδες στο δρόμο! ιταλίδα δεν ειναι?Χρησιμοτατη πληροφορια!!Εχει κωλαρα η Λουνα!
στο 80 ή στο 59 απέναντι την βρίσκεις...στο πάνω ή στο κάτω! Είναι πολύ περιποιητική στο κρεβάτι το μωρο!παίζει κάθε μέρα πρωί στο 80;
σημερινη επιδρομη στη φυλης στ μεταιχμιο πρωινης-απογεευματινης βαρδιας.
71 κατω πρωι η ελενη που δινει κουλουρι με +10.καστανη αδυνατη με μικρο στηθος.
το απογευμα η κατια,νεα στο επαγγελμα,ξανθια με καλο κορμι 2αρια γεματα βυζια και καλο προσωπο .καλη κ στο δωμα.
71 πανω .πρωι η μπαρμπαρα.
απογευμα η τζινα,νταρντανε μωρο με +10 ακαποτο
69 κατω πρωι η τανια,ξανθια με καλο κορμι,μετρια στο δωμα.
απογευμα ενα μετριο μελαχροινο.
67 απογευμα η λαρισσα.πρωι ενα νταρντανε ξανθο.
65 κατω πρωι η αμαλια,ξανθια νταρντανα αρχιδοαρπαχτρα.
αποογευμα ενα ξανθο πετιτ με μετριο ομως κορμι.
80 πρωι η λουνα,καστανη με μερικα παχακια,ψηλη,δινει κωλο με +10
απογευμα η ελενη του 71.
59 κατω πρωι η σαμπρινα,καστανοξανθο ομορφο με ακαποτο στο 20αρικο.
59 πανω πρωι η επιπλο σακιρα
απογευμα η λουνα απο το 80.
66 απογευμα μια ξανθια μικρουλα με ωραιο προσωπο,ελαφρως στρουμπουλη.
54 κατω απογευμα,στελλα,ξανθια μεγαλα βυζια,επιπλο.
59 πανω απογευμα μια μελαχροινη μετρια.
84 πανω ενα καστανο μετριο το πρωι.
84 κατω απογευμα μια μελαχροινη με τεραστια βυζια.
μονης προδρομου απογευμα ενα μελαχροινο μπαζακι.
φωκαιας 17 κατω πρωι μελαχροινη μετριοτητα που παιζει μερικες μερες πανω.
17 πανω το πρωι το ξανθο που τηαν το απογευμα στο 66 της φυλης.
το απογευμα ενα μικρο αδυνατο ξανθο με καλο κορμι και ωραιο προσωπο.τζεσικα την ελεγαν,ομορφουλα.
19 ενα δυνατο μιλφακι το πρωι με γυμνασμενο σωμα.
25 πανω πρωι ενα που δεν θυμαμαι,δεν ελεγε παντως.
25 κατω πρωι βραδυ ενα ξανθο με καλο κορμι,γνωστη ως το χρυσο μουνακι.
24 στο λαβυρινθο,το πρωι ενα καστανο με πολυ ωραιο στηθος αλλα μετρι στα λοιπα.
το απογευμα ενα μελαχροινο γυφτακι.
26 κατω το πρωι το μπαζο της ημερας.
26 πανω το πρωι δεν θυμαμαι,κρασαρε η μνημη μου.
τελικά η ξανθια στο 17 πάνω πρωι που λεει ο συναδελφος οτι
έπεζε στο 66Δ απογευμα είναι η Χριστινα????
τελικά η ξανθια στο 17 πάνω πρωι που λεει ο συναδελφος οτι
έπεζε στο 66Δ απογευμα είναι η Χριστινα????
Φυλής 80,προέκυψε δεύτερη Μαρία μελαχροίνη πιο λεπτή από την άλλη,με εξτρά και αυτή.Η πρώτη Μαρία δουλεύει κάπου στη Φώκαιας σήμερα, σύμφωνα με την τσατσά.
Μ' αρέσει που στο άλλο site μου το διαφημίζουν κιόλας....άρα μάπα ο λαβύρινθος παίδεςΠρωϊνή σημερινή κατάθεση στην Αλίνα-Φώκαιας 24(λαβυρίνθος):Μιζερομουρμούρα κάθε φορά που φτιαχνόμουνα και έπιανα ρυθμό.Τυπική,ξενέρωτη,επώδυνη κατάθεση.
Ακολουθεί κριτική.
Αν πετυχεις την Μαρια την Βουλγαρα μην μπεις επειδη ειναι μαπα ο λαβυρινθος!Μ' αρέσει που στο άλλο site μου το διαφημίζουν κιόλας....άρα μάπα ο λαβύρινθος παίδες
δεν εχεις καταλάβει ότι κάποιοι μιλάνε χωρίς να ξέρουν? απλά να κάνουν κουβέντα θέλουν... ;) ;) ;)Αν πετυχεις την Μαρια την Βουλγαρα μην μπεις επειδη ειναι μαπα ο λαβυρινθος!
Τι σχεση εχουν τα μπανερ με τις υπηρεσιες μιας κοπελας?ΚΑΜΙΑ
Ωπα ρε κόψε.....πολύ φόρα πήρες ε?! δεν γνωριζόμαστε...δεν εχεις καταλάβει ότι κάποιοι μιλάνε χωρίς να ξέρουν? απλά να κάνουν κουβέντα θέλουν... ;) ;) ;)
Ωπα ρε κόψε.....πολύ φόρα πήρες ε?! δεν γνωριζόμαστε...
Γιατί τα στούντιο που κάνουν διαφήμιση εδώ τα περισσότερα δεν είναι καλα???
Αν κατάλαβες λέω για το άλλο site(που πιστεύω ότι ξέρεις) και ότι έγινε ντόρος ότι ήταν οι πρώτοι που καταφεραν να διαφημίσουν μπουρδέλο....σιγά το πράμα αν είναι μάπα!!! αυτό εννοώ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τώρα? Αν θα διαφήμιζες κάτι εσύ δεν θα φρόντιζες να χει και κάποιο επίπεδο. Στα λέω φιλικά αλλα μην ξαναμιλήσεις έτσι γιατί κι εγώ και όλοι εδω μέσα έχουμε κάποια όρια. ΟΚ συναγωνιστή?
ναι αλλά και η διαφήμιση παίζει καποιο ρόλο! προσωπικά εμένα τα 13 απ' τα 15 διαφημιζόμενα στούντια σε αυτό το site με ικανοποιούν γενικώς!! γνώμη μου. Εσεις τι λέτε? και ξαναλέω ότι έκανα λόγω για το πρώτο διαφημιζόμενο μπουρδέλο που έχει το "άλλο" site....θέλετε να πω την σελιδα και το όνομα του?!
μην το παίρνεις προσωπικά! γενικά μιλούσα...
και όπως λέει ο PIATSAS η διαφήμιση δεν καθορίζει το επίπεδο...αλλά η κοπέλα, για αυτό και αλλάζουν οι κοπέλες στα διάφορα μαγαζιά! ;) ;) ;) ;)
για το site λεεεμε...το φώκαιας 24(λαβυρινθος) το είπαμενα το πω εγω; το φωκαιας 24 ειναι.ο λαβυρινθος
Εγώ από την αλλη εχω παει σε 2-3 απο τα διαφημιζομενα στουντιο που εχουν μπανερ εδω και στο ενα στουντιο μονο κατι ελεφαντινες ειχε.Και γραφουν και πολυ καλες κριτικες στο θρεντ του μαγαζιου σε αυτο το φορουμ.Τωρα πως το βλεπουν τελειο ενω πριν βαλει το μπανερ ήταν στα αζητητα,δεν το καταλαβαινω.Και ειναι κεντρικοτατο,οπότε και πριν ο καθενας στη βολτα του μπορουσε να τσεκαρει τις κοπελες.Από την αλλη προτιμω το άλλο στουντιο με τη Σαρα και τη ''μαρα'' ;)ναι αλλά και η διαφήμιση παίζει καποιο ρόλο! προσωπικά εμένα τα 13 απ' τα 15 διαφημιζόμενα στούντια σε αυτό το site με ικανοποιούν γενικώς!! γνώμη μου. Εσεις τι λέτε? και ξαναλέω ότι έκανα λόγω για το πρώτο διαφημιζόμενο μπουρδέλο που έχει το "άλλο" site....θέλετε να πω την σελιδα και το όνομα του?!
Σιγα το μπουρδελογια το site λεεεμε...το φώκαιας 24(λαβυρινθος) το είπαμε