Εγώ κατάλαβες τι σου είπα στο ποστ που έκανες quote;
Περιμένεις μια απλή μάσκα να σε προστατέψει πλήρως σε έναν τέτοιο χώρο και να πας μετά 100% ασφαλής σπίτι;
Αφού δεν γνωρίζεις και το χόμπυ δεν είναι για σένα, κάτσε σπιτάκι σου. Επίσης από το να μας ζαλίζεις τον πάπαρο, τράβα κάνε τσάρκα, με την μάσκα που λες και κρίνε μόνος σου αν τα μέτρα ανταποκρίνονται στα δικά σου standards.
Τι συζητάμε ρε πούστη μου σε φόρουμ για μπουρδέλα. Πας σε πουτάνες που της έχει πάρει ο κάθε μπουρδελιάρης, ακουμπάς σε σεντόνια που και να στα αλλάξει μπροστά σου, μπορεί να τα ακούμπαγε σε βρώμικα, σε βρώμικες επιφάνειες και μπορεί να έχει ελάχιστα και να κάνει rotation και να μην τα πλένει αλλά θέλει να δεις ότι στα άλλαξε για να πεις αααα είδες με προσέχει, κάνεις μπάνιο εκεί που κατουράει ο άλλος και πατάει με τα πόδια του που μπορεί να έχει από μύκητες έως ξέρω γω τι, πλένεις το πέος σου εκεί που το πλένει ο άλλος, πλένεις τα χέρια σου σε νιπτήρες που ανάθεμα κι αν απολυμαίνονται, ακουμπάς επιφάνειες και πόσα άλλα, αλλά εσύ φοβάσαι το covid και μην πεθάνει η γιαγιά σου επειδή θες να πας στα μπουρδέλα, αλλά φοβάσαι τον ιό.
Φίλε πρέπει να στα πει κάποιος, να νιώσεις λιγάκι. Κοιτάξου στον καθρέφτη και αναρωτήσου αν είσαι σοβαρός.
ΔΕΝ είσαι για το χόμπυ αυτό.