Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (40 μέλη και 229 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.341
Πόντοι
27.261
Βγήκε κριτική για το Ιωαννίνων 5.Εκεί ΠΑΙΡΝΟΥΝ μέτρα.Αν θέλετε,πηγαίνετε να τη δείτε

ρε φιλε αφου μεσα την εβγαλε τη μασκα η τυπισσα οπως λεει ο τυπος...πιπες ακαπωτες...κτλπ κτλπ.
αρα, μετρα για το θεαθηναι με λιγα λογια.
μην τρελενεσαι.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
ρε φιλε αφου μεσα την εβγαλε τη μασκα η τυπισσα οπως λεει ο τυπος...πιπες ακαπωτες...κτλπ κτλπ.
αρα, μετρα για το θεαθηναι με λιγα λογια.
μην τρελενεσαι.

Ναι,αλλά δεν κολλάς κορονοϊό με τα ακάποτα τσιμπούκια.Με τα φιλιά και τα γλειψίματα στο πρόσωπο κολλάς.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.341
Πόντοι
27.261

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Ναι,αλλά δεν κολλάς κορονοϊό με τα ακάποτα τσιμπούκια.Με τα φιλιά και τα γλειψίματα στο πρόσωπο κολλάς.

Ρε συ τα ακάποτα τσιμπούκια είναι πιο επιφοβα γιατι μπορεις να κολλησεις και ΣΜΝ. Επίσης μην κάνεις μπάνια μεσα στα μπουρδέλα δεν παίζει να τα καθαρίζουν ποτε

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Φοράω μάσκα σε κλειστούς χώρους,έχω και τη γιαγιά μου 80 χρονών στο ίδιο σπίτι και φοβάμαι μήπως πεθάνει.,άσε που η τσατσά σου λέει και η ίδια να φοράς μάσκα.

Εγώ κατάλαβες τι σου είπα στο ποστ που έκανες quote;

Περιμένεις μια απλή μάσκα να σε προστατέψει πλήρως σε έναν τέτοιο χώρο και να πας μετά 100% ασφαλής σπίτι;

Αφού δεν γνωρίζεις και το χόμπυ δεν είναι για σένα, κάτσε σπιτάκι σου. Επίσης από το να μας ζαλίζεις τον πάπαρο, τράβα κάνε τσάρκα, με την μάσκα που λες και κρίνε μόνος σου αν τα μέτρα ανταποκρίνονται στα δικά σου standards.

Τι συζητάμε ρε πούστη μου σε φόρουμ για μπουρδέλα. Πας σε πουτάνες που της έχει πάρει ο κάθε μπουρδελιάρης, ακουμπάς σε σεντόνια που και να στα αλλάξει μπροστά σου, μπορεί να τα ακούμπαγε σε βρώμικα, σε βρώμικες επιφάνειες και μπορεί να έχει ελάχιστα και να κάνει rotation και να μην τα πλένει αλλά θέλει να δεις ότι στα άλλαξε για να πεις αααα είδες με προσέχει, κάνεις μπάνιο εκεί που κατουράει ο άλλος και πατάει με τα πόδια του που μπορεί να έχει από μύκητες έως ξέρω γω τι, πλένεις το πέος σου εκεί που το πλένει ο άλλος, πλένεις τα χέρια σου σε νιπτήρες που ανάθεμα κι αν απολυμαίνονται, ακουμπάς επιφάνειες και πόσα άλλα, αλλά εσύ φοβάσαι το covid και μην πεθάνει η γιαγιά σου επειδή θες να πας στα μπουρδέλα, αλλά φοβάσαι τον ιό.

Φίλε πρέπει να στα πει κάποιος, να νιώσεις λιγάκι. Κοιτάξου στον καθρέφτη και αναρωτήσου αν είσαι σοβαρός.

ΔΕΝ είσαι για το χόμπυ αυτό.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Ρε συ τα ακάποτα τσιμπούκια είναι πιο επιφοβα γιατι μπορεις να κολλησεις και ΣΜΝ. Επίσης μην κάνεις μπάνια μεσα στα μπουρδέλα δεν παίζει να τα καθαρίζουν ποτε

Εγώ όσες φορές έχω κάνει ντουζ,πεντακάθαρα ήταν.
Επίσης,εγώ αποφεύγω τα ακάποτα στο 20άρικο γιατί αρκετές στο 20άρικο ΔΕΝ κάνουν εξετάσεις..

Τώρα για το Ιωαννίνων 5,αφού παίρνουν μέτρα,προφανώς θα γίνονται ιατρικές εξετάσεις εκ μέρους των ιεροδούλων.Βέβαια,είχα ενημερωθεί και από το Λιοσίων 73 ότι κάνουν εξετάσεις και ότι θα μπορούσα να τις δω..

ΛΙΓΑ είναι τα 20ευρα μπουρδέλα που τηρούν συγκεκριμένους κανόνες υγιεινής.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.341
Πόντοι
27.261
Εγώ κατάλαβες τι σου είπα στο ποστ που έκανες quote;

Περιμένεις μια απλή μάσκα να σε προστατέψει πλήρως σε έναν τέτοιο χώρο και να πας μετά 100% ασφαλής σπίτι;

Αφού δεν γνωρίζεις και το χόμπυ δεν είναι για σένα, κάτσε σπιτάκι σου. Επίσης από το να μας ζαλίζεις τον πάπαρο, τράβα κάνε τσάρκα, με την μάσκα που λες και κρίνε μόνος σου αν τα μέτρα ανταποκρίνονται στα δικά σου standards.

Τι συζητάμε ρε πούστη μου σε φόρουμ για μπουρδέλα. Πας σε πουτάνες που της έχει πάρει ο κάθε μπουρδελιάρης, ακουμπάς σε σεντόνια που και να στα αλλάξει μπροστά σου, μπορεί να τα ακούμπαγε σε βρώμικα, σε βρώμικες επιφάνειες και μπορεί να έχει ελάχιστα και να κάνει rotation και να μην τα πλένει αλλά θέλει να δεις ότι στα άλλαξε για να πεις αααα είδες με προσέχει, κάνεις μπάνιο εκεί που κατουράει ο άλλος και πατάει με τα πόδια του που μπορεί να έχει από μύκητες έως ξέρω γω τι, πλένεις το πέος σου εκεί που το πλένει ο άλλος, πλένεις τα χέρια σου σε νιπτήρες που ανάθεμα κι αν απολυμαίνονται, ακουμπάς επιφάνειες και πόσα άλλα, αλλά εσύ φοβάσαι το covid και μην πεθάνει η γιαγιά σου επειδή θες να πας στα μπουρδέλα, αλλά φοβάσαι τον ιό.

Φίλε πρέπει να στα πει κάποιος, να νιώσεις λιγάκι. Κοιτάξου στον καθρέφτη και αναρωτήσου αν είσαι σοβαρός.

ΔΕΝ είσαι για το χόμπυ αυτό.

επειδη παρατηρησα οτι αρπαχτηκες λιγo...

Συνημμένα

• 20200417151122_mars_sokolata_snickers_50gr.jpeg
    20200417151122_mars_sokolata_snickers_50gr.jpeg
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 28

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Εγώ όσες φορές έχω κάνει ντουζ,πεντακάθαρα ήταν.
Επίσης,εγώ αποφεύγω τα ακάποτα στο 20άρικο γιατί αρκετές στο 20άρικο ΔΕΝ κάνουν εξετάσεις..

Τώρα για το Ιωαννίνων 5,αφού παίρνουν μέτρα,προφανώς θα γίνονται ιατρικές εξετάσεις εκ μέρους των ιεροδούλων.Βέβαια,είχα ενημερωθεί και από το Λιοσίων 73 ότι κάνουν εξετάσεις και ότι θα μπορούσα να τις δω..

ΛΙΓΑ είναι τα 20ευρα μπουρδέλα που τηρούν συγκεκριμένους κανόνες υγιεινής.

Ρε συ το ότι φαίνεται καθαρή δεν σημαίνει ότι είναι μπορεί να έχει χίλες μαλακίες,στο στρατό πχ δεν μπαίναμε ποτε ξυπόλητοι στις Ντουζίερες ούτε στο γυμναστηριο,δεν υπαρχει περιπτωση να καθαριζει η τσατσα η δεν ξερω ποιος με χλωρινη το μπουρδελο. Και αναφορικα με τις εξετασεις δεν λεει κατι αυτο γιατι μπορεί ο προηγουμενος που έχυσε την γκομενα στο στόμα να είχε κα΄τι οποτε και να εκανε η αλλη εξετασεις δεν σε προστατευει,μονο το προφυλακτικο προστατευει

• Like
Αντιδράσεις: AdP

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
επειδη παρατηρησα οτι αρπαχτηκες λιγo...

Θα έπρεπε να παρατηρήσεις επίσης ότι προσπαθώ να του δώσω να καταλάβει πόσο άτοπος είναι ο φόβος που έχει.

Ταρακούνημα και επαναφορά στην πραγματικότητα λέγεται.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.341
Πόντοι
27.261
Θα έπρεπε να παρατηρήσεις επίσης ότι προσπαθώ να του δώσω να καταλάβει πόσο άτοπος είναι ο φόβος που έχει.

Ταρακούνημα και επαναφορά στην πραγματικότητα λέγεται.

το εχω παρατηρησει εδω και καιρο, αλλα στη συγκεριμενη περιπτωση, πας με λαθος τροπο.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
το εχω παρατηρησει εδω και καιρο, αλλα στη συγκεριμενη περιπτωση, πας με λαθος τροπο.

Το θέμα είναι ότι και ο ίδιος πρέπει να προστατεύει την υγεία του,πόσο μάλλον και των γύρω του,γιατί ο κορονοϊός μεταδίδεται πολύ εύκολα.Ένας να τον έχει μέσα σε κλειστό χώρο,θα κολλήσουν όλοι και μαντέψτε,τα πιο επικίνδυνα κρούσματα είναι όσοι είναι ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Ρε συ το ότι φαίνεται καθαρή δεν σημαίνει ότι είναι μπορεί να έχει χίλες μαλακίες,στο στρατό πχ δεν μπαίναμε ποτε ξυπόλητοι στις Ντουζίερες ούτε στο γυμναστηριο,δεν υπαρχει περιπτωση να καθαριζει η τσατσα η δεν ξερω ποιος με χλωρινη το μπουρδελο. Και αναφορικα με τις εξετασεις δεν λεει κατι αυτο γιατι μπορεί ο προηγουμενος που έχυσε την γκομενα στο στόμα να είχε κα΄τι οποτε και να εκανε η αλλη εξετασεις δεν σε προστατευει,μονο το προφυλακτικο προστατευει

Ντάξει λέει πεντακάθαρες ήταν οι ντουζιέρες και αυτοκτόνησαν 10 επιδημιολόγοι.

Τσάμπα ασχολούμαστε, υπάρχει σοβαρό θέμα αντίληψης.

Θα πάει κάποια στιγμή στρατό (φαίνεται ότι δεν έχει πάει) και θα έρθει γρήγορα και απότομα αντιμέτωπος με την πραγματικότητα γιατί φαίνεται ότι είναι Off τώρα.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446

Θα πάει κάποια στιγμή στρατό (φαίνεται ότι δεν έχει πάει) και θα έρθει γρήγορα και απότομα αντιμέτωπος με την πραγματικότητα γιατί φαίνεται ότι είναι Off τώρα.

Οι τουαλετες σε ενα φυλακιο ηταν τοσο βρωμικες που χεζαμε στους αγρους τυπεεεεεεεεε. Καλτ εποχες που δεν θελω να τις ξαναζησω βεβαια

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Το θέμα είναι ότι και ο ίδιος πρέπει να προστατεύει την υγεία του,πόσο μάλλον και των γύρω του,γιατί ο κορονοϊός μεταδίδεται πολύ εύκολα.Ένας να τον έχει μέσα σε κλειστό χώρο,θα κολλήσουν όλοι και μαντέψτε,τα πιο επικίνδυνα κρούσματα είναι όσοι είναι ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ.

Εσένα έπρεπε να βάλουμε στην καθημερινή ενημέρωση στις 6.

Στο δεύτερο κύμα...

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Να ξέρετε,ΜΙΑ φορά έκανα ακάποτη πίπα στο 20άρικο..
Όταν δίνω 20άρικο,γενικά το ακάποτο είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ.

ΜΟΝΟ στα στούντιο των 50 κάνω ακάποτα.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Να ξέρετε,ΜΙΑ φορά έκανα ακάποτη πίπα στο 20άρικο..
Όταν δίνω 20άρικο,γενικά το ακάποτο είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ.

Τι λες ρε παιδί μου.

"Όταν δίνω 20αρικο, γενικά το ακάποτο είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΌ". Λίγο έως πολύ ασύντακτο, αλλά το έπιασα το νόημα.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Τι λες ρε παιδί μου.

"Όταν δίνω 20αρικο, γενικά το ακάποτο είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΌ". Λίγο έως πολύ ασύντακτο, αλλά το έπιασα το νόημα.

Εννοώ ότι στους οίκους των 20 ευρώ,ΔΕΝ κάνω ακάποτα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Εκεί ο Κορονοϊός βλέπει τις τσατσές με τη μάσκα στο πρόσωπο, φοβάται με ό,τι βλέπει και τελικά δεν μπαίνει!

Επί πλέον, γιατί να πληρώσει ο Κορονοϊός 50 ευρώ σε στούντιο όταν μπορεί να γαμήσει με 20 ευρώ στα μπουρδέλα;

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Εκεί ο Κορονοϊός βλέπει τις τσατσές με τη μάσκα στο πρόσωπο, φοβάται με ό,τι βλέπει και τελικά δεν μπαίνει!

Επί πλέον, γιατί να πληρώσει ο Κορονοϊός 50 ευρώ σε στούντιο όταν μπορεί να γαμήσει με 20 ευρώ στα μπουρδέλα;

Γιατί με 20 ευρώ κολλάς ΣΜΝ πιο εύκολα εάν κάνεις ακάποτα.
Ο κορονοϊός είναι άλλο ζήτημα,αφορά την αναπνοή..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom