filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Σωστό αυτό, αλλά πόσο να αντέξει και ο κόσμος;Υπομονή.Μάλλον Ιούνιο γιατί με τα φιλιά και τις αγκαλιές μεταδίδεται πολύ πιο εύκολα ο κορονοϊός.
Σωστό αυτό, αλλά πόσο να αντέξει και ο κόσμος;Υπομονή.Μάλλον Ιούνιο γιατί με τα φιλιά και τις αγκαλιές μεταδίδεται πολύ πιο εύκολα ο κορονοϊός.
μήπως ξέρεις και στο περίπου τι τιμές παίζουν σε αυτές?Κανονηκοτατα τι ετσι τις βαζουν τις αγγελιες.
μήπως ξέρεις και στο περίπου τι τιμές παίζουν σε αυτές?
εντάξει φίλε μου σε ευχαριστώ πολυ. Μήπως ξέρεις καμια εσυ από αυτές? Και αν ναι και τιμουλαΟχι δεν ξερω αυτο πρεπει να τις παρεις τηληλεφωνο και θα σου πουν οπου σε ποιασουν ειναι τωρα εκμεταλευονται την κατασταση
Εμένα Μ Άρεσε στο Φώκαιας 25 μια Άρρωστη Ρουμάνα Ξανθιά Πιρφοφοριζω για Πάρτι της Τζανινα την Λεγα το Καβλιδιον Μουναρος την Είδα τη Μουναρα Αλλά Μέχρι να Γυρίσω και να γίνει το Κακό μου τα Φάγανε τα λεφτά είδα στο Φυλής 72 μια άλλη μελαχρινή Ουκρανεζα μισή ώρα τη Περίμενα και Μετά Πήγα Άλλου δε Πήγα με τη Τζανινα Μουναρος Πάντως Τζανινα τα Φιλιά Μου!!!!!!!!!!!!
Ωραίο Μωρό Πουτανιαρικο Τρεντικο Πιτσιρικά και Όμορφη Urban Μωρό Αλητικο Τρεντικο!!!!!!!!!!!!
Όμορφη Urban Μωρό Αλητικο Τρεντικο!!!!!!!!!!!!
Πάντα πρέπει να ξεροχυνουμε αφού είπα πήγα άλλου, ενώ τη μπανησα χάθηκα πήγε άλλου δε πήγα στο μπανικο Πιπινι τόσες έχει.........
Περίμενα μια Ουκρανή στο 72 και από προσανατολίστηκα......
Πολύ Ωραία αλλά Τζανινα μόνο μια είναι μετά το 00s γκόμενα είναι Τρεντι Σούλα Τρεντι Λίτσα είναι σαν τις γκόμενες που Τραγουδούν οι Locomondo δροσερή με Χαλκά στη Κοιλίτσα να Φύγει η Ζέστη της Αθήνας ο Ιδρώτας...........
Ξάνθη Μαλλί Εξτενσιον Τρεσες.............
Ποια Κατερίνα Καινουργιου και Μαλακιες............
Και δε δουλεύει όπως η Μαίρη στο Φυλής 71α να σαλοναρει να τη δεις Φώκαιας 25 είναι Σκοτάδια είναι για Τολμηρούς το Τσαρδι Αυτό Σκοτάδια Μόνο!!!!!!!!!!
Χαχαχαχαχα δε ξέρω............
Τον Γιώργη τον Αυγολέμονο τον έχει τίποτα???????