Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 307 άτομα (31 μέλη και 276 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
Καλύμνου 48β

48-4.jpg
48-5.jpg

48-2.jpg
48-3.jpg

και απο άλλο δωμάτιο

48.jpg

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Επιτέλους μια σειρά φωτογραφιών από τα σπίτια. Ένα νοσταλγικό ποστ, που κολλάει με το νήμα. Γιατί αρκετά μας έχουν ζαλίσει τα παπαρια με άσχετα θέματα και θεωρίες συνωμοσίας της κοντής πουτσας....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.498
Πόντοι
27.261
φιλε n.smirni, αν και δεν ειμαι του μεταξουργειου οπως εχω ξαναπει, ελπιζω να ειναι photos απο ανακαινισεις ολα αυτα που postαρεις. και επισης ευχομαι αν ειναι, να γινουν και αναλογες στη φυλης τωρα που "καθομαστε" ολοι και τον εχουμε κανει πλαστελινη με το coKOYΛing.
για καλο ολων θα ειναι πιστευω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
φιλε n.smirni, αν και δεν ειμαι του μεταξουργειου οπως εχω ξαναπει, ελπιζω να ειναι photos απο ανακαινισεις ολα αυτα που postαρεις. και επισης ευχομαι αν ειναι, να γινουν και αναλογες στη φυλης τωρα που "καθομαστε" ολοι και τον εχουμε κανει πλαστελινη με το coKOYΛing.
για καλο ολων θα ειναι πιστευω.
φωτογραφίες από το προσωπικό μου αρχείο , εύχομαι και ελπίζω όποτε με το καλό τελειώσει όλο αυτό
και τα σπιτάκια να γίνουν πιο καλά αλλά να υπάρξει και κάποια ανανέωση στις κοπέλες , ουτοπικό ? οψόμεθα... 

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.498
Πόντοι
27.261
φωτογραφίες από το προσωπικό μου αρχείο , εύχομαι και ελπίζω όποτε με το καλό τελειώσει όλο αυτό
και τα σπιτάκια να γίνουν πιο καλά αλλά να υπάρξει και κάποια ανανέωση στις κοπέλες , ουτοπικό ? οψόμεθα... 

καλα αυτο εννοειται και για τις κοπελες, οπως και να'χει θα δειξει ο χρονος  :hi:

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Αυτό smirni είναι το δωμάτιο δίπλα στην εξώπορτα του Λιοσίων 73 ισόγειο.

Σωστά ?

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Κωνσταντινουπόλεως 166β

166-3.jpg
166.jpg

166.jpg
166-2.jpg

Το 166Α κάποτε ήταν το πιο άθλιο μπουρδέλο. Δεν ξέρω τώρα τι παίζει. Το λιγότερο που θα μπορούσες να πάθεις ήταν Κορονοϊός με AIDS μαζί αν δεν έμπαινες με μάσκα λαστιχένια μέσα. Κινητά με φωτογραφικές δεν υπήρχαν. Με καλωσόριζε η τάνα. Καλώς ήλθες στο Χίλτον. Λίγο καλύτερο ήταν το Κολοκυνθούς 38 όροφος. Από τότε έχω να πατήσω και στα δύο. Όλοι οι δρόμοι μετά από κραιπάλες στην άθλια trust και lotus εκεί κατέληγαν.
Μια φορά κάποιος είχε χέσει πάνω στο σάπιο κρεβάτι και είχε φύγει.
:shit: :zombie: :shit: :zombie:

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
όχι , είναι το δεξιά από το σαλόνι στον όροφο

Καμιά φωτό από το Λιοσίων 73 πολύ πριν την ανακαίνιση,πριν χρόνια,έχετε ??
Θα μου έκανε εντύπωση,μιας και είναι ένα πολύ ωραίο νεοκλασικό κτίριο της δεκαετίας 1920,1930 ή 1940.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.311
Πόντοι
1.446
Το 166Α κάποτε ήταν το πιο άθλιο μπουρδέλο. Δεν ξέρω τώρα τι παίζει. Το λιγότερο που θα μπορούσες να πάθεις ήταν Κορονοϊός με AIDS μαζί αν δεν έμπαινες με μάσκα λαστιχένια μέσα. Κινητά με φωτογραφικές δεν υπήρχαν. Με καλωσόριζε η τάνα. Καλώς ήλθες στο Χίλτον. Λίγο καλύτερο ήταν το Κολοκυνθούς 38 όροφος. Από τότε έχω να πατήσω και στα δύο. Όλοι οι δρόμοι μετά από κραιπάλες στην άθλια trust και lotus εκεί κατέληγαν.
Μια φορά κάποιος είχε χέσει πάνω στο σάπιο κρεβάτι και είχε φύγει.
:shit: :zombie: :shit: :zombie:

Φίλε πήγα τον Δεκέμβριο εκεί πέρα για να κόψω κίνηση, εξωτερικά το κτίριο είναι χρέπι,μέσα κάπως το έχουν σουλουπόσει αλλά μόλις βγήκαν οι γκόμενες έτρεξα να φύγω, μιλάμε για πολύ χύμα κατάσταση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
     Για να το αγοράσεις πήγες;;
:think:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.311
Πόντοι
1.446
Το δωμάτιο έμοιαζε αρκετά με ένα του Λιοσίων 73Β στο Κων166Β.

Οι γκόμενες έμοιαζαν με τον Φρανκεσταιν όμως και ζητάνε 20 ευρω κιολας οι τυποι επρεπε να μας πληρωνουν για να τις γαμαμε αυτες

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Από όταν έσκασε η καραντίνα και το κλείσιμο των οίκων δεν έχω σχολιάσει τίποτα γιατί το είχανε μερικοί μαμήσει το θέμα.

Ωστόσο ρε τύποι, τι ωραία περνάγαμε... Κάναμε τις τσάρκες μας, δεν φοβόμασταν τίποτα, περνάγαμε καλά αν εξαιρέσεις μερικά φολιάσματα που μες στο πρόγραμμα είναι.

Στην κατάσταση αυτή αν η μόνη επιλογή ήταν φόλες, θα τρέχαμε από πίσω τους. Εκεί φτάσαμε. Ακόμα και στη Μαίρη του 71Α θα ξαναπήγαινα. Σκεφτείτε.

Δυστυχώς, όταν με το καλό ανοίξουν, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Τα στανταράκια αποκλείεται να είναι εκεί να μας περιμένουν, σχεδόν το αποκλείω. Θα γίνει ανανέωση στις κοπέλες αναγκαστικά, αφού οι περισσότερες γύρισαν πίσω στις χώρες τους κι ανάθεμα αν θα γυρίσουν πάλι, αλλά θα πηγαίνουμε στα τυφλά για καιρό.

Το μόνο που απεύχομαι είναι να μην βρουν αφορμή να τα κλείσουν οριστικά για λόγους δημόσιας υγείας και λοιπά. Αν και δύσκολο, νομίζω όλα είναι ανοιχτά.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Μπράβο σε Σμύρνη και Ραμάντα για τις φωτογραφίες και τις όμορφες αναμνήσεις που μας ξύπνησαν. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους να βγείτε γεροί και υγιείς εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα από αυτή την περιπέτεια και σύντομα να ξαναβρεθούμε στις επάλξεις. Νοστάλγησα Μεταξουργείο και παρακμή ρε μάγκες

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Από όταν έσκασε η καραντίνα και το κλείσιμο των οίκων δεν έχω σχολιάσει τίποτα γιατί το είχανε μερικοί μαμήσει το θέμα.

Ωστόσο ρε τύποι, τι ωραία περνάγαμε... Κάναμε τις τσάρκες μας, δεν φοβόμασταν τίποτα, περνάγαμε καλά αν εξαιρέσεις μερικά φολιάσματα που μες στο πρόγραμμα είναι.

Στην κατάσταση αυτή αν η μόνη επιλογή ήταν φόλες, θα τρέχαμε από πίσω τους. Εκεί φτάσαμε. Ακόμα και στη Μαίρη του 71Α θα ξαναπήγαινα. Σκεφτείτε.

Δυστυχώς, όταν με το καλό ανοίξουν, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Τα στανταράκια αποκλείεται να είναι εκεί να μας περιμένουν, σχεδόν το αποκλείω. Θα γίνει ανανέωση στις κοπέλες αναγκαστικά, αφού οι περισσότερες γύρισαν πίσω στις χώρες τους κι ανάθεμα αν θα γυρίσουν πάλι, αλλά θα πηγαίνουμε στα τυφλά για καιρό.

Το μόνο που απεύχομαι είναι να μην βρουν αφορμή να τα κλείσουν οριστικά για λόγους δημόσιας υγείας και λοιπά. Αν και δύσκολο, νομίζω όλα είναι ανοιχτά.
Σε μια χώρα που το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της πράττει σύμφωνα με τις επιταγές των μέσων μαζικής αποχαύνωσης,να'σαι έτοιμος για όλα..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom