- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
To στούντιο της Λ73 έχει καθαρά σεντόνια ;;;
Η πρωτη και μοναδικη φορα που ακουμπησα σε μπουρδελο φρεσκα φλοκια προηγουμενου πελατη ηταν στο Λιοσιων 73α τον Οκτωβριο του 2017(ακομα το θυμαμαι).
Ηταν στο δωματιο μπαινοντας δεξια.
Σιχαθηκα τη ζωη μου.
σε έχει φάει-Μεταξουργείο σε λατρεύω...
-Και πάντα θα σε πενεύω...
-Εσένα έχω στη καρδιά...
-Γιατί με 10 ευρώ...
-Κάνω την δουλειά...
-Όλα τα ρωσιδάκια...
-Τα γαμάω στη σειρά...
-Και τα ψωλοχύνω μια χαρά...
-Στη Φυλής ρε μάγκες τα 20 είναι πολλά...
-Για να τα βγάλουμε...
-Δουλεύουμε όλη μέρα σαν τα σκυλιά...
-Αδέρφια μου ξυπνήστε...
-Οι πουτάνες μας τα παίρνουνε χοντρά...
-Και τι να κάνεις όμως ρε φίλε...
-Το μουνί είναι δύναμη τρελό...
-Το είπε κι'ο Ωνάσης αυτό...
-Όλο το money του κόσμου...
-Αν δεν υπήρχε το μουνί δεν θα'χε αξία καμία...
- Ε λοιπόν η λύση είναι μία...
2 -3 σου έχουν δώσει φίλι στην καριέρα σου και μάλιστα καθώς πλενοσουν;πριν απο λιγο, γαμησαρα με ΛΙΖΑ απο φυλης 56. μαγκες ειλικρινα δε ξερω γιατι τοσα αρνητικα σχολια για αυτην την πανεμορφη μοντελαρα, αλλα σε μενα ηταν πολυ super (οπως και εγω αλλωστε). μαλλον ταιριαξαμε και ισως δεν κανετε κατι σωστα πιστευω. anyway... 15 λεπτα ανελεητο γαμησι σε ολες τις κλασσικες στασεις (πανω-μπροστα-πισω εναλλαξ), ποτε αργα και ποτε γρηγορα οπου μας ακουσε ολο το μαγαζι στην κυριολεξια (στο γρηγορα ιδιως). καμια ενοχληση απο τσατσα και μονη της η κοπελα μου εσκασε φιλι στο τελος καθως πλενομουν. by the way, 2-3 μου το εχουν κανει αυτο σε ολη τη μπουρδελοιστορια μου απο το '95. φερθητε καλα στις κοπελες για να σας φερθουν αναλογα με τη σειρα τους, αυτο και κλεινω (το εχω ξαναπει αλλωστε). καλες τσαρκες & καλα γαμησια !!! (εννοειται θα ξανατιμηθει το γκομενακι).
Η πρωτη και μοναδικη φορα που ακουμπησα σε μπουρδελο φρεσκα φλοκια προηγουμενου πελατη ηταν στο Λιοσιων 73α τον Οκτωβριο του 2017(ακομα το θυμαμαι).
Ηταν στο δωματιο μπαινοντας δεξια.
Σιχαθηκα τη ζωη μου.
ναι. εννοω εχω τελειωσει και εχω σηκωθει να παω να πλυθω στο νιπτηρα χωρις να πω γεια κτλπ ακομα. και εσκασε απο μονη της και μου εδωσε το φιλι.2 -3 σου έχουν δώσει φίλι στην καριέρα σου και μάλιστα καθώς πλενοσουν;
μηπως τα παραλες; Το πιπινου 65 ειναι αθλιο, βρωμικο και σκοτεινο.ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ 3ΠΟΔΕΣ
Αλλη μια απολαυστικη συναντηση με το γλυκο Φακελ Φυλ+Πιπ
Το μωλο δεν παιζεται παιρνει κ το μουνακι του κατεβαζει υγρα το σεχ μαζι του απλα δεν περιγραφεται
Πολυ καλος κ ο κυριος τσατσος παντα ευγενικος χωρις πιεση χρονου,αφηνει το Φακελ να το απολαθσει
Ασε που απολαμβανω κ την ολη φαση με το τεραστιο δοματιο,σαν να την Μ.Αντουανετα
Ενα πολυ καλο πουτανι σε ενα πολυ καλο μαγαζι με καλο υπηρετη
Τι αλλο να ζητησει κανεις
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ Κ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
πριν απο λιγο, γαμησαρα με ΛΙΖΑ απο φυλης 56. μαγκες ειλικρινα δε ξερω γιατι τοσα αρνητικα σχολια για αυτην την πανεμορφη μοντελαρα, αλλα σε μενα ηταν πολυ super (οπως και εγω αλλωστε). μαλλον ταιριαξαμε και ισως δεν κανετε κατι σωστα πιστευω. anyway... 15 λεπτα ανελεητο γαμησι σε ολες τις κλασσικες στασεις (πανω-μπροστα-πισω εναλλαξ), ποτε αργα και ποτε γρηγορα οπου μας ακουσε ολο το μαγαζι στην κυριολεξια (στο γρηγορα ιδιως). καμια ενοχληση απο τσατσα και μονη της η κοπελα μου εσκασε φιλι στο τελος καθως πλενομουν. by the way, 2-3 μου το εχουν κανει αυτο σε ολη τη μπουρδελοιστορια μου απο το '95. φερθητε καλα στις κοπελες για να σας φερθουν αναλογα με τη σειρα τους, αυτο και κλεινω (το εχω ξαναπει αλλωστε). καλες τσαρκες & καλα γαμησια !!! (εννοειται θα ξανατιμηθει το γκομενακι).
sorry που βιαστηκα ρε τυπε, αλλα θα το κανω repost για παρτη σου του χρονου. stay tuned !!!Τυπε αυτο το ποστ επρεπε να το φυλαξεις για την Πρωταπριλια
Σκοτεινο ναι,βρωμικο δεν θα το λεγα αλλα μου αρεσουν τα μεγαλα δοματια κ τα ταβανια τους,ειναι ιδιαιτερος χωρος κ αισθανομαι τυχερος που βλεπω το εσωτερικο ενος τετοιου κτηριου.μηπως τα παραλες; Το πιπινου 65 ειναι αθλιο, βρωμικο και σκοτεινο.
τώρα αλαζη οκ !! Γενικά όμως γλωσσόφιλα κτλ έχεις κάνει πολλές φορές σωστά ; Και εγώ καθώς πλενομουν και τις είχα σχεδόν κλάσμενες σχεδόν 10 κοπέλες έχουν έρθει και με έχουν φιλιση ξανά και σουζουνιες κτλ ....πριν φύγουν από το δωμάτιο !!ναι. εννοω εχω τελειωσει και εχω σηκωθει να παω να πλυθω στο νιπτηρα χωρις να πω γεια κτλπ ακομα. και εσκασε απο μονη της και μου εδωσε το φιλι.
μάλλον αλήθεια λέει γιατί δεν λέει κάτι τραβηγμένο η κάτι το δύσκολο να συνέβη !!Τυπε αυτο το ποστ επρεπε να το φυλαξεις για την Πρωταπριλια
στο μαγνησιας 11 εχει μεγαλο δωματιο αν θυμαμαι καλα, ειναι και ψιλοταβανο... οπως μπαινεις, το δεξια.Σκοτεινο ναι,βρωμικο δεν θα το λεγα αλλα μου αρεσουν τα μεγαλα δοματια κ τα ταβανια τους,ειναι ιδιαιτερος χωρος κ αισθανομαι τυχερος που βλεπω το εσωτερικο ενος τετοιου κτηριου.