Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 363 άτομα (32 μέλη και 331 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697

Συνημμένα

• tenor.gif
    tenor.gif
    272,8 KB · Εμφανίσεις: 50

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Και Λουτσία έχει εξαφανιστεί....

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
To στούντιο της Λ73 έχει καθαρά σεντόνια ;;;

Η πρωτη και μοναδικη φορα που ακουμπησα  σε μπουρδελο φρεσκα φλοκια προηγουμενου πελατη  ηταν στο Λιοσιων 73α τον Οκτωβριο του 2017(ακομα το θυμαμαι).
Ηταν  στο δωματιο μπαινοντας δεξια.
Σιχαθηκα τη ζωη μου.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Η πρωτη και μοναδικη φορα που ακουμπησα  σε μπουρδελο φρεσκα φλοκια προηγουμενου πελατη  ηταν στο Λιοσιων 73α τον Οκτωβριο του 2017(ακομα το θυμαμαι).
Ηταν  στο δωματιο μπαινοντας δεξια.
Σιχαθηκα τη ζωη μου.

Σε καταλαβαίνω,αλλά νομίζω πως και στα πιο ακριβά υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί αυτό..Αν κάνω λάθος,διόρθωσέ με..

Όσο για το παραπάνω,έχω πάει 7 φορές και ήταν σχετικά καθαρό και χαριτωμένο..Μάλλον,έχει βελτιωθεί το επίπεδο καθαριότητας λόγω αρνητικών κριτικών εκείνη τη χρονιά..Στο site του στούντιο,υπάρχει ένα ταμπελάκι που λέει ΚΡΙΤΙΚΕΣ..

Συν το ότι,το 2017 οι πετσέτες ήταν ασφράγιστες.Τώρα είναι σφραγισμένες..

Κατά τ'άλλα,εσύ ξέρεις,εσύ αποφασίζεις :)

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Καλησπέρα μήπως ξέρετε ποια δουλεύει βράδυ Κολωνού 27β??

konstantin2015

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Like
192
Πόντοι
1
-Μεταξουργείο σε λατρεύω...
-Και πάντα θα σε πενεύω...
-Εσένα έχω στη καρδιά...
-Γιατί με 10 ευρώ...
-Κάνω την δουλειά...
-Όλα τα ρωσιδάκια...
-Τα γαμάω στη σειρά...
-Και τα ψωλοχύνω μια χαρά...
-Στη Φυλής ρε μάγκες τα 20 είναι πολλά...
-Για να τα βγάλουμε...
-Δουλεύουμε όλη μέρα σαν τα σκυλιά...
-Αδέρφια μου ξυπνήστε...
-Οι πουτάνες μας τα παίρνουνε χοντρά...
-Και τι να κάνεις όμως ρε φίλε...
-Το μουνί είναι δύναμη τρελό...
-Το είπε κι'ο Ωνάσης αυτό...
-Όλο το money του κόσμου...
-Αν δεν υπήρχε το μουνί δεν θα'χε αξία καμία...
- Ε λοιπόν η λύση είναι μία... :gumtits: :takethis:

:respect: :heavymetalbig:
σε έχει φάει    :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.445
Πόντοι
27.261
πριν απο λιγο, γαμησαρα με ΛΙΖΑ απο φυλης 56. μαγκες ειλικρινα δε ξερω γιατι τοσα αρνητικα σχολια για αυτην την πανεμορφη μοντελαρα, αλλα σε μενα ηταν πολυ super (οπως και εγω αλλωστε). μαλλον ταιριαξαμε και ισως δεν κανετε κατι σωστα πιστευω. anyway... 15 λεπτα ανελεητο γαμησι σε ολες τις κλασσικες στασεις (πανω-μπροστα-πισω εναλλαξ), ποτε αργα και ποτε γρηγορα οπου μας ακουσε ολο το μαγαζι στην κυριολεξια (στο γρηγορα ιδιως). καμια ενοχληση απο τσατσα και μονη της η κοπελα μου εσκασε φιλι στο τελος καθως πλενομουν. by the way, 2-3 μου το εχουν κανει αυτο σε ολη τη μπουρδελοιστορια μου απο το '95. φερθητε καλα στις κοπελες για να σας φερθουν αναλογα με τη σειρα τους, αυτο και κλεινω (το εχω ξαναπει αλλωστε). καλες τσαρκες & καλα γαμησια !!! (εννοειται θα ξανατιμηθει το γκομενακι).

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
πριν απο λιγο, γαμησαρα με ΛΙΖΑ απο φυλης 56. μαγκες ειλικρινα δε ξερω γιατι τοσα αρνητικα σχολια για αυτην την πανεμορφη μοντελαρα, αλλα σε μενα ηταν πολυ super (οπως και εγω αλλωστε). μαλλον ταιριαξαμε και ισως δεν κανετε κατι σωστα πιστευω. anyway... 15 λεπτα ανελεητο γαμησι σε ολες τις κλασσικες στασεις (πανω-μπροστα-πισω εναλλαξ), ποτε αργα και ποτε γρηγορα οπου μας ακουσε ολο το μαγαζι στην κυριολεξια (στο γρηγορα ιδιως). καμια ενοχληση απο τσατσα και μονη της η κοπελα μου εσκασε φιλι στο τελος καθως πλενομουν. by the way, 2-3 μου το εχουν κανει αυτο σε ολη τη μπουρδελοιστορια μου απο το '95. φερθητε καλα στις κοπελες για να σας φερθουν αναλογα με τη σειρα τους, αυτο και κλεινω (το εχω ξαναπει αλλωστε). καλες τσαρκες & καλα γαμησια !!! (εννοειται θα ξανατιμηθει το γκομενακι).
2 -3 σου έχουν δώσει φίλι στην καριέρα σου και μάλιστα καθώς πλενοσουν;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Η πρωτη και μοναδικη φορα που ακουμπησα  σε μπουρδελο φρεσκα φλοκια προηγουμενου πελατη  ηταν στο Λιοσιων 73α τον Οκτωβριο του 2017(ακομα το θυμαμαι).
Ηταν  στο δωματιο μπαινοντας δεξια.
Σιχαθηκα τη ζωη μου.

Πωωω ρεεέεεεε τύπε απίστευτο.. :respect:
Ακόμα θυμάσαι την ημερομηνία σαν να ΜΗΝ πέρασε μέρα!  :hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.445
Πόντοι
27.261
2 -3 σου έχουν δώσει φίλι στην καριέρα σου και μάλιστα καθώς πλενοσουν;
ναι. εννοω εχω τελειωσει και εχω σηκωθει να παω να πλυθω στο νιπτηρα χωρις να πω γεια κτλπ ακομα. και εσκασε απο μονη της και μου εδωσε το φιλι.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ 3ΠΟΔΕΣ :orchestra: :orchestra:

Αλλη μια απολαυστικη συναντηση με το γλυκο Φακελ :babycry: :kissass: :kissass2: :fuck2:Φυλ+Πιπ :birdman:
Το μωλο δεν παιζεται παιρνει :pipa3:κ το μουνακι του κατεβαζει υγρα :wanker:το σεχ μαζι του απλα δεν περιγραφεται :smitten: :smitten: :smitten:
Πολυ καλος κ ο κυριος τσατσος :effemine:παντα ευγενικος χωρις πιεση χρονου,αφηνει το Φακελ να το απολαθσει :kneel: :kneel: :kneel:
Ασε που απολαμβανω κ την ολη φαση με το τεραστιο δοματιο,σαν να  :fuck2: :fuck2: :fuck2:την Μ.Αντουανετα :2funny:
Ενα πολυ καλο πουτανι :wanker:σε ενα πολυ καλο μαγαζι :worship:με καλο υπηρετη :hi:
Τι αλλο να ζητησει κανεις :think:

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ Κ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

:hi: :hi: :hi:

Επισκέπτης
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ 3ΠΟΔΕΣ :orchestra: :orchestra:

Αλλη μια απολαυστικη συναντηση με το γλυκο Φακελ :babycry: :kissass: :kissass2: :fuck2:Φυλ+Πιπ :birdman:
Το μωλο δεν παιζεται παιρνει :pipa3:κ το μουνακι του κατεβαζει υγρα :wanker:το σεχ μαζι του απλα δεν περιγραφεται :smitten: :smitten: :smitten:
Πολυ καλος κ ο κυριος τσατσος :effemine:παντα ευγενικος χωρις πιεση χρονου,αφηνει το Φακελ να το απολαθσει :kneel: :kneel: :kneel:
Ασε που απολαμβανω κ την ολη φαση με το τεραστιο δοματιο,σαν να  :fuck2: :fuck2: :fuck2:την Μ.Αντουανετα :2funny:
Ενα πολυ καλο πουτανι :wanker:σε ενα πολυ καλο μαγαζι :worship:με καλο υπηρετη :hi:
Τι αλλο να ζητησει κανεις :think:

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ Κ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

:hi: :hi: :hi:
μηπως τα παραλες; Το πιπινου 65 ειναι αθλιο, βρωμικο και σκοτεινο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129

Τυπε αυτο το ποστ επρεπε να το φυλαξεις για την Πρωταπριλια  :hi: :hi: :hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.445
Πόντοι
27.261

WhiteMamba6

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Μυστάρες μια ερώτηση!
Η Λανα από Βεργας 3 σταμάτησε;

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
μηπως τα παραλες; Το πιπινου 65 ειναι αθλιο, βρωμικο και σκοτεινο.
Σκοτεινο ναι,βρωμικο δεν θα το λεγα αλλα μου αρεσουν τα μεγαλα δοματια κ τα ταβανια τους,ειναι ιδιαιτερος χωρος κ αισθανομαι τυχερος που βλεπω το εσωτερικο ενος τετοιου κτηριου.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ναι. εννοω εχω τελειωσει και εχω σηκωθει να παω να πλυθω στο νιπτηρα χωρις να πω γεια κτλπ ακομα. και εσκασε απο μονη της και μου εδωσε το φιλι.
τώρα αλαζη οκ !! Γενικά όμως γλωσσόφιλα κτλ έχεις κάνει πολλές φορές σωστά ; Και εγώ καθώς πλενομουν και τις είχα σχεδόν κλάσμενες σχεδόν 10  κοπέλες έχουν έρθει και με έχουν φιλιση ξανά και σουζουνιες κτλ ....πριν φύγουν από το δωμάτιο !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

kOsTAς_ns

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0
Η Μαριάννα από διδύμου 22 είναι στο πόστο της η έφυγε για διακοπές?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.445
Πόντοι
27.261
Σκοτεινο ναι,βρωμικο δεν θα το λεγα αλλα μου αρεσουν τα μεγαλα δοματια κ τα ταβανια τους,ειναι ιδιαιτερος χωρος κ αισθανομαι τυχερος που βλεπω το εσωτερικο ενος τετοιου κτηριου.
στο μαγνησιας 11 εχει μεγαλο δωματιο αν θυμαμαι καλα, ειναι και ψιλοταβανο... οπως μπαινεις, το δεξια.

• Like
Αντιδράσεις: 968
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom