Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (5 μέλη και 54 επισκέπτες)

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Μηνύματα
250
Like
211
Πόντοι
21
Και για αυτόν που ρωτούσε για την σαρα απο Φιλιππίδη πανω στο μπαρ σήμερα δουλεύει κανονικα
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Μηνύματα
1.058
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
τώρα live

Φυλής 71α Μαίρη καστανή κοπέλα με κανονικό ωραίο κορμί 2.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 Νικόλ καστανή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι με μεγάλη ρογα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69β κλειστό.

Φυλής 69α Ολίβια η μελαχρινή Βουλγάρα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε, παλιά έκανε και πρωκτικο.

Φυλής 67 Ελένη ξανθιά μιλφ με λεπτό κορμί 2.5αρι σιλικονατο βυζι Αντριανα καστανή κοντή λεπτή κατσαρομαλλα πιτσιρικά με 1.5αρι στητο βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86β Λάουρα ξανθιά παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα πρωκτικο και αυταρχικό.

Φυλης 86α κλειστό.

Φυλής 84β Ελπίδα ξανθιά λεπτή κοπέλα με πράσινα μάτια 1.5αρι βυζι τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84α  & 65β κλειστά.

Φυλής 65α Εμμανουέλα μελαχρινή λεπτή με ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι με μεγάλη ρογα πιρσινγκ στα χείλη, απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11α Συλβια μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β Σάρα κοπέλα με κάστανο σκούρο ίσιο μακρύ μαλλί, λεπτό ωραίο κορμί  1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κάτω Αννα καστανοξανθη κοπέλα παχουλη   με 2. 5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 59 όροφος Αλισια ξανθιά με κανονικό ωραίο κορμί 2αρι συν βυζι, πιρσινγκ στα χείλη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 αριστερά Ντιαννα/Άννα η μελαχρινή μιλφ με πράσινα μάτια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 72 κλειστό.

Φυλής 66δ Μπιουτη μαυρουλα με κανονικό ωραίο σώμα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 Αννα/Ιλονα ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Ορορα καστανο κοντοπουτανο με γυαλάκια 3-3.5αρι βυζι φουλ μαυρισμένη, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 54α Χριστίνα καστανή πιτσιρικά με πολύ ωραίο λεπτό κορμί 1.5αρι βυζι στητο, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.

Φωκαίας 27Β κάτω Μόνικα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 27α  Ναταλι ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 24 Ίνες ξανθοκαστανη νταρντανα με 2.5αρι βυζι τατουάζ φράση πάνω από το δεξί στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β Κέλι ξανθιά μιλφ με γυαλάκια νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 25α Αννι κοκκινομάλλα με κόκκινα γυαλάκιαε κανονικό σώμα 2-2.5αρι σιλικονατο βυζι αρκετά τατουάζ, με πρωκτικο.

Φωκαιας 19 Μαρία ξανθοκαστανη με ψιλοκανονικο σώμα σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β Σακιρα καστανή λεπτή με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α Μικαελα μελαχρινή κοπέλα κοντή με ωραίο κορμί 1.5-2αρι βυζι, πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 9 δεξια Άννα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φωκαιας 9 αριστερά Άντζελα FORMET ξανθοκαστανη κοντή κατσαρομαλλα με ψιλοκανονικο σώμα μπουτου με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, κάθεται μέχρι τις 0100-0130 περίπου.

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Εμμυ μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο κωλο 2.5αρια βυζια τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ειρήνη ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.
αυτή η ιννες από φωκαιως 24 καλό μουνι από εμφάνιση??
 

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Μηνύματα
644
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
τώρα live

Φωκαιας 9 αριστερά Άντζελα FORMET ξανθοκαστανη κοντή κατσαρομαλλα με ψιλοκανονικο σώμα μπουτου με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, κάθεται μέχρι τις 0100-0130 περίπου.


Της βγαλατε παρατσουκλι της κοπελας. Γελαω οταν το βλεπω.

Ωρες ωρες λεω τι στα κομματια σκεφτοτανε ο φιλος οταν εφτιαχνε το username.

Σαν καθαριστικο για τα τζαμια ακουγεται.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.410
Πόντοι
3.636
Της βγαλατε παρατσουκλι της κοπελας. Γελαω οταν το βλεπω.

Ωρες ωρες λεω τι στα κομματια σκεφτοτανε ο φιλος οταν εφτιαχνε το username.

Σαν καθαριστικο για τα τζαμια ακουγεται.
Έγινε ολοκληρωτικά δικιά μου γιαυτο και της έβγαλαν παρατσούκλι !! Το νικ μου δυσκολεύτηκα να το φτιάξω πολύ και έβαλα τυχαία γράμματα και βγήκε όντος κάτι σαν καθαριστικο , τίποτα δεν είναι τυχαίο όμως !! Ένα καιαριστικο είναι αμόλυντο ... όπως και εγώ παρόλα όσα έγιναν παρέμεινα αμόλυντος !!!!!!!
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.501
Κριτικές
1.274
Like
228.030
Πόντοι
46.232
Φωκαίας 27α
σε πρώτη βάρδια δοκίμασα την Βαλέρια , μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο κότσο , σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζί και τατουάζ στην αριστερή κλείδα κάτι σαν το σύμβολο του άπειρου αλλά είχε και τα ονόματα των δυο παιδιών της 28 ετών   μιλάει καλά αγγλικά και μου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι από την Μολδαβία αλλά οι υπηρεσίες τους λένε να λένε από Ουκρανία ή Ρωσία .Είναι η 3η΄φορα που έρχεται στην Ελλάδα να δουλέψει αλλά η πρώτη της φορά σε οίκο ανοχής … Η κοπέλα ήταν αποκάλυψη , διαθέτει εμπειρία και φαίνεται σε κάθε κίνηση της . Από τα φιλιά της τα προκαταρκτικά της την φοβερή πίπα της καθώς και την συμμετοχή της στο σεξ . Πίπα χωρίς προφυλακτικό βαθιά υγρή , με πολλά φτυσίματα στον πούτσο λάγνες ματιές . Πέρασμα προφυλακτικού πρώτη στάση ανέβηκε από πάνω , στην συνέχεια χωρίς να σηκωθεί από πάνω μου γύρισε σε reverse cowgirl , με συνεχή επιφωνήματα με είχε καυλώσει πάρα πολύ , την έβαλα ανάσκελα και για να κερδίσω χρόνο έγλυψα το μουνί της όπου άρχισε να κατεβάζει ζουμιά…στήσιμο στα τέσσερα για λίγο και τελευταία στάση ιεραποστολικό όπου τα γλωσσόφιλα πήγαιναν σύννεφο…το τελείωμα αφου αφαίρεσα το προφυλακτικό στα μουνόχειλα της . Σούπερ συνεδρία χωρίς καμία βιασύνη και χωρίς καμιά ενόχληση , στο δωμάτιο 20 έκατσα 20 λεπτά . Δούλευε μαζί με την Εμμανουέλα που αυτή είναι με τις μέρες της… Την Βαλέρια την έχω πάρει άλλες 3 φορές από την πρώτη μας συνάντηση και σε διάστημα 12 ημέρων και όλες οι φορές ήταν σαν την πρώτη που περιγράφω.  

φώτος απο το δωμάτιο του οίκου
27.jpg
27-1.jpg

27-2.jpg
27-3.jpg
 

Επισκέπτης
Αγκυρας 9 Συλβια καστανή ασπρουλιαρα κοπέλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο ψιλοκανονικο σώμα, 2αρι συν βυζι 2-3μικρα τατουάζ και Νίκη καστανοξανθη κοπέλα με κανονικό σώμα αλλά κυτταρίτιδα στον κωλο και στα μπούτια 2αρι βυζι, αμφότερες τα πάντα εκτός πρωκτικου, κάνουν και παρτουζα με 40 ευρώ ενώ υπάρχει και πρόγραμμα μισής ώρας 50 ευρώ με όσες εκτονωσεις μπορεί κάποιος.

________

50 ευρω κοστιζει το μισαωρο στα μασαζ με πολυ εμφανισιμες κοπελες και υποχρεωτικο ντους-καθαριοτητα. Και σου κανουν και μασαζ....
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.501
Κριτικές
1.274
Like
228.030
Πόντοι
46.232
Διδύμου 22 όροφος
σε πρώτη βάρδια δοκιμάστηκε η Λίνα  , ξανθιά κοπέλα 29 ετών με σπαστό μαλλάκι, κοντουλα με κανονικό σώμα λεπτά πόδια αλλά και λίγο κοιλίτσα, με 2-2.5αρι βυζι , λέει ότι είναι από την Ρωσία  μιλάει λίγα ελληνικά . Στο δωμάτιο δεν ήρθε από την πόρτα του δωματίου αλλά μέσα από την ντουλάπα….βασικά όπως είσαι στο δωμάτιο νομίζεις ότι είναι πόρτα ντουλάπας αλλά μέσα είναι το μπάνιο και πιο μέσα το μέρος που κάθονται τα κορίτσια και η υπηρεσία.  Προκαταρκτικά φιλιά στο στήθος και φιλιά στο στόμα αλλά χωρίς γλώσσα . Μου είπε να ξαπλώσω και συνέχισε να με φιλάει από το στήθος μέχρι που έφτασε κάτω στον πούτσο μου όπου τον πήρε στο στόμα της , καλή πίπα δεν χρησιμοποιεί καθόλου χέρι , της είπα να γυρίσει για 69 αλλά δεν το πολύ προτιμάει μίας και γρήγορα με ρώτησε για σεξ . Πέρασμα προφυλακτικού πρώτη στάση στα τέσσερα αλλά δεν είναι για δυνατό γαμίσι , στην συνέχεια κάτι σαν πλαγιαστό και τελευταία στάση με αυτή ανάσκελα και τα πόδια της πάνω από τους ώμους μου . Όταν ετοιμαζόμουν να τελειώσω της είπα να τα πάρει στο στόμα αλλά μου είπε να τελειώσω στα βυζιά της …Είναι  φιλότιμη αλλά θέλει δουλίτσα, φάουλ ότι ενώ ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τελικά έκανε μόνο στα βυζια , στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω από τέταρτο χωρίς καμία απολύτως ενόχληση , θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά αν θέλει να συναγωνιστεί κάπως την Μαριάννα ή έστω την Λυδία …

φώτος απο το δωμάτιο του οίκου

22.jpg
22-1.jpg

22-2.jpg
22-3.jpg
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.501
Κριτικές
1.274
Like
228.030
Πόντοι
46.232
Φυλής 81
σε πρώτη βάρδια δοκίμασα την Ειρήνη , ξανθιά κοπέλα με κοντό καρέ μαλλάκι , κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί . Η υπηρεσία την παρουσίασε σαν πάρα πολύ καλή στο σεξ , δύναμη με πολύ μεγάλη εμπειρία , η αλήθεια είναι ότι έτσι κι αλλιώς είχα αποφασίσει να περάσω αφού δεν δίνω βάση στα λόγια των τσατσάδων….Πέρασα στο δωμάτιο και φρεσκαρίστηκα στη ντουζιέρα(όλα τα δωμάτια διαθέτουν ,καθώς και πετσετούλα σε σακούλα). Η κοπέλα είναι ρωσώφωνη 26 ετών και μιλάει ελληνικά . Ερώτηση για προφυλακτικό , καθάρισμα του πούτσου με μωρομάντιλο , και ξεκίνημα πίπας , εντάξει η πιπα της πολύ καλή αν ήταν και λίγο πιο βαθιά θα ήταν ακόμα καλύτερα για τις προτιμήσεις μου , την γύρισα και για 69 , καθαρή κοπέλα και εδώ τελειώνουν τα θετικά σε ότι αφορά τη συνάντηση μας . Πέρασμα προφυλακτικού , την ανεβάζω από πάνω , καμία απολύτως συμμετοχή ενώ είχε κλειστά τα μάτια της  , δεύτερη στάση ιεραποστολικό όπου συνέχιζε να έχει κλειστά τα μάτια ενώ ήταν και  μές τη μούγκα … ούτε κάν η ανάσα της δεν ακουγόταν … μετά από λίγο τελείωσα , κάνει και τελειωτικό στο σώμα αλλά δεν είχα διάθεση να την χύσω . Σηκώθηκε έκανε ντουζάκι και αποχώρησε , χρόνος στο δωμάτιο 15 λεπτά . Μια συνεδρία που θα ξεχαστεί πάρα πολύ γρήγορα και μάλιστα είναι η δεύτερη συνεχόμενη σε αυτόν τον οίκο αποτυχημένη ,μετά από δοκιμή που είχα κάνει πριν δυο μήνες με την βυζαρού Μολδαβή Νέλι , ευτυχώς στο ενδιάμεσο έχω  περάσει πολύ καλά σε συνευρέσεις μου  στο αδερφό σπιτάκι Φυλής 109α  με την Αλεξάνδρα την Αννούλα και την Λιλη.  

φώτος απο το δωμάτιο του οίκου

81.jpg
81-2.jpg

81-3.jpg
81-4.jpg

81-5.jpg
 

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Μηνύματα
904
Κριτικές
35
Like
7.217
Πόντοι
3.436
Συγνώμη τώρα παιδιά για την ερώτηση εκτός ενημέρωσης ,
Χτες κατα τις 1:30 την νύχτα σε τσαρκα για την φωτηνη κολονου 27 τελικα ήταν κλειστό απο νωρίς πέτυχα μπροστά στο ιασωνος 30 μια κοπελιά με ενα μακρύ φόρεμα αδύνατη μαύρα μαλλια εώς τους ομους σκούρο δέρμα κοντα 20 ετών μου φάνηκε πρεζου δεν ειμαι κ σίγουρος.. αλλα ομορφη
Έλεγε κ καλα στους περαστικούς ψιτ θες παρέα θα σε περιμένω πιο κατω..
Την εχει δει άλλος;
Ξερει κανεις τι παιζει;
Περιμένω απαντήσεις η εστω κ μελλοντικά αν την πετύχει καποιος..εξαλου καθημερινά εδώ είμαστε..
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Μηνύματα
1.448
Κριτικές
23
Like
3.582
Πόντοι
4.060
Συγνώμη τώρα παιδιά για την ερώτηση εκτός ενημέρωσης ,
Χτες κατα τις 1:30 την νύχτα σε τσαρκα για την φωτηνη κολονου 27 τελικα ήταν κλειστό απο νωρίς πέτυχα μπροστά στο ιασωνος 30 μια κοπελιά με ενα μακρύ φόρεμα αδύνατη μαύρα μαλλια εώς τους ομους σκούρο δέρμα κοντα 20 ετών μου φάνηκε πρεζου δεν ειμαι κ σίγουρος.. αλλα ομορφη
Έλεγε κ καλα στους περαστικούς ψιτ θες παρέα θα σε περιμένω πιο κατω..
Την εχει δει άλλος;
Ξερει κανεις τι παιζει;
Περιμένω απαντήσεις η εστω κ μελλοντικά αν την πετύχει καποιος..εξαλου καθημερινά εδώ είμαστε..
την εχω πετύχει και εγω αδερφέ  πολύ  αδύνατη  ωραιο προσωπάκι. Κάνει  πιατσα και στην ομόνοια  κοντα στο hotel cristiana.πρεπει μα ειναι πρεζάκι.μια φορά την ειχα πέτυχε  στην Ιάσωνος  την ειχαν χτυπήσει μαλλον . και της ειχαν πάρει  τα ρουχα και καθόταν  σε μια γωνια και μιλαγε μονη της.
 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.822
Κριτικές
20
Like
12.682
Πόντοι
4.546
Συγνώμη τώρα παιδιά για την ερώτηση εκτός ενημέρωσης ,
Χτες κατα τις 1:30 την νύχτα σε τσαρκα για την φωτηνη κολονου 27 τελικα ήταν κλειστό απο νωρίς πέτυχα μπροστά στο ιασωνος 30 μια κοπελιά με ενα μακρύ φόρεμα αδύνατη μαύρα μαλλια εώς τους ομους σκούρο δέρμα κοντα 20 ετών μου φάνηκε πρεζου δεν ειμαι κ σίγουρος.. αλλα ομορφη
Έλεγε κ καλα στους περαστικούς ψιτ θες παρέα θα σε περιμένω πιο κατω..
Την εχει δει άλλος;
Ξερει κανεις τι παιζει;
Περιμένω απαντήσεις η εστω κ μελλοντικά αν την πετύχει καποιος..εξαλου καθημερινά εδώ είμαστε..

Θα έχω κι εγώ το νου μου τύπε.
Κυκλοφορώ μεταμεσονύκτιες ώρες κέντρο.. εάν την πάρω μάτι θα ενημερώσω.
 

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Μηνύματα
1.163
Κριτικές
3
Like
4.799
Πόντοι
736
Φωκαίας 27α
σε πρώτη βάρδια δοκίμασα την Βαλέρια , μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο κότσο , σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζί και τατουάζ στην αριστερή κλείδα κάτι σαν το σύμβολο του άπειρου αλλά είχε και τα ονόματα των δυο παιδιών της 28 ετών  μιλάει καλά αγγλικά και μου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι από την Μολδαβία αλλά οι υπηρεσίες τους λένε να λένε από Ουκρανία ή Ρωσία .Είναι η 3η΄φορα που έρχεται στην Ελλάδα να δουλέψει αλλά η πρώτη της φορά σε οίκο ανοχής … Η κοπέλα ήταν αποκάλυψη , διαθέτει εμπειρία και φαίνεται σε κάθε κίνηση της . Από τα φιλιά της τα προκαταρκτικά της την φοβερή πίπα της καθώς και την συμμετοχή της στο σεξ . Πίπα χωρίς προφυλακτικό βαθιά υγρή , με πολλά φτυσίματα στον πούτσο λάγνες ματιές . Πέρασμα προφυλακτικού πρώτη στάση ανέβηκε από πάνω , στην συνέχεια χωρίς να σηκωθεί από πάνω μου γύρισε σε reverse cowgirl , με συνεχή επιφωνήματα με είχε καυλώσει πάρα πολύ , την έβαλα ανάσκελα και για να κερδίσω χρόνο έγλυψα το μουνί της όπου άρχισε να κατεβάζει ζουμιά…στήσιμο στα τέσσερα για λίγο και τελευταία στάση ιεραποστολικό όπου τα γλωσσόφιλα πήγαιναν σύννεφο…το τελείωμα αφου αφαίρεσα το προφυλακτικό στα μουνόχειλα της . Σούπερ συνεδρία χωρίς καμία βιασύνη και χωρίς καμιά ενόχληση , στο δωμάτιο 20 έκατσα 20 λεπτά . Δούλευε μαζί με την Εμμανουέλα που αυτή είναι με τις μέρες της… Την Βαλέρια την έχω πάρει άλλες 3 φορές από την πρώτη μας συνάντηση και σε διάστημα 12 ημέρων και όλες οι φορές ήταν σαν την πρώτη που περιγράφω. 

φώτος απο το δωμάτιο του οίκου
27.jpg
27-1.jpg

27-2.jpg
27-3.jpg
καλησπέρα, το 27α είναι το υπόγειο?
 

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Μηνύματα
370
Like
389
Πόντοι
21
Εχθές στην πρωινή βάρδια τσαρκα στην πιατσα με αρκετό κόσμο και αρκετές κοπελες στα δωμάτια, πρώτη κατάθεση στην Πάολα καινούργια κοπέλα με φουλ πρόγραμμα Ελληνίδα κατά τα λεγόμενα της στο Διδύμου 20, στο οποίο γινόταν λαϊκό προσκηνιμα και πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο, το αρνητικό οι Πακιστάν που είδα στο σαλόνι, ωραίο καυλακι με μπλε μάτια τίμια χωρίς να βιάζεσαι και χωρίς να ενοχλεί ο ευγενικός τσάτσος. Δεύτερη κατάθεση στο Αγκύρας αυτό που είναι αλυσίδα με το Πιπίνου 118 με την Λανα, έχει βάλει αρκετά κιλά αλλά παραμένει σταθερή σε υπηρεσίες, και εκει περασα πολύ καλά χωρίς βιασύνη. Τρίτη και τελευταία κατάθεση στην δεύτερη βαρδια πρώτος της πελάτης στην Λυδία από Διδύμου 22 με φουλ πρόγραμμα, υστερεί σε εμφάνιση αλλά γαμιεται καλά, την σφυροκοπησα δυνατά για αρκετη ωρα από κώλο χωρίς να δυσανασχετει αντιθέτως έδειχνε ότι γούσταρε,επίσης και εκει δεν υπήρχε ενοχλησει από τσα2 ούτε η κοπέλα βιάστηκε. Αυτό που είδα είναι ότι το επίπεδο κορασιδων αλλά και κόσμου έχει πέσει,αρκετοί αλοδαποι και Έλληνες μεγάλης ηλικίας,πάντως παρόλο την ζέστη η αποχή που έχει κυριχθει από το σαιτ δεν είδα να ισχύει,σε όσα μπήκα και κόσμος περίμενε στο σαλόνι και πολλές κοπελες ήταν στο δωμάτιο, επίσης δεν είδα πουθενά σε όσα μπήκα  βέβαια τσατσα να χτυπάει πόρτα.

Κάποιος που να ξέρει να βοηθήσει;
 

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Μηνύματα
370
Like
389
Πόντοι
21
Η τρελοκοτσιδού έχει τριχωτό μουνί; Δεν την έχω πάρει ποτέ και τώρα τελευταία το σκέφτομαι.Ηλικία; κοντά στα 50;
Κάποιος που να ξέρει να βοηθήσει;;

Υγ. συγνώμη για την λάθος από πάνω παράθεση
 

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.918
Κριτικές
25
Like
11.584
Πόντοι
14.615
Το μεσημέρι με αράπικη ζέστη

Αλκαμένους 113
α) Νίκη, γκιλφ, καλά διατηρημένη, 5/10
β) Άννα, μιλφ, μικρά βυζιά, πλούσιος κώλος, καλή αίσθηση στο μουνί, 6,5/10

Μετά πέρασα την Αχαρνών, πάρκαρα Μαγνησίας & Καλύμνου.
Οι αραπάδες κάτοικοι της περιοχής, είχαν ανοιχτά τα παράθυρα των βρωμόσπιτών τους.
Έζεχνε ο τόπος όλος.
Ο συνδυασμός της αράπικης μπόχας και της αράπικης ζέστης δεν περιγράφεται.

Εἰς μιὰν θάλασσαν ἀπὸ δεκαετιῶν καταδεδικασμένην εἰς αἰώνιον εὐδίαν (χυδ. μπουνάτσαν), μιὰν θάλασσαν μὴ ταρασσομένην ὑπ᾿ οὐδενὸς Ξενοφῶντος, Θουκυδίδου, Κορδάτου ἢ ἄλλου μεγίστου ἱστορικοῦ, αἱ μεγαπλαγκτονικαὶ μορφαὶ ζωῆς, συνήθως κοιλεντερωτά, κνιδόζωα (χυδ. τσοῦχτραι καὶ σαλοῦφαι), ἀκαλῆφαι καὶ κτενοφόρα, αὐξάνουν ἐπικινδύνως.
Ἀποσυντιθέμενα δέ, ἀφήνουν τὴν γνώριμον ἐκείνην δύσοσμον γέλην (χυδ. γλίτζαν) ἐπὶ τῶν βράχων.
 

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Μηνύματα
904
Κριτικές
35
Like
7.217
Πόντοι
3.436
την εχω πετύχει και εγω αδερφέ  πολύ  αδύνατη  ωραιο προσωπάκι. Κάνει  πιατσα και στην ομόνοια  κοντα στο hotel cristiana.πρεπει μα ειναι πρεζάκι.μια φορά την ειχα πέτυχε  στην Ιάσωνος  την ειχαν χτυπήσει μαλλον . και της ειχαν πάρει  τα ρουχα και καθόταν  σε μια γωνια και μιλαγε μονη της.
Ναι για την ίδια πρέπει να μιλάμε, θυμίζει ζακι αλλά όχι την κλασική φάτσα από πρεζουδες , μου έκανε εντύπωση σαν να πάρεις μια φοιτήτρια αρκετά όμορφη με γλυκό προσωπάκι κ της πεις να προσποιηθεί μια πρεζου,
Ευτυχώς η δυστυχώς δεν έχω πάει ποτέ με κάποια τις πιάτσας του δρόμου,
αλλά μόνο μπούρδελο κ studio, αλλά με αυτή θα κάνω μια αρχή.
Είναι όμως επικυνδηνα εκεί στα στέκια που εκδίδονται ομόνοια κ γύρω στενα, άσε ότι μπωρει να σε δει κανα μάτι γνωστού πας στην φωλιά του λύκου..
 

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Μηνύματα
515
Κριτικές
1
Like
653
Πόντοι
86
Πήγε κανείς στην Νίκη καινούρια κοπέλα στο Αγκύρας 9;
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom