Κατάθεση στην Ρενάτα από φυλής 66α
που ανήκει στην μοντέλο αλυσίδα (από τα Lidl) :thubsdown:
Λέω να γράψω κριτική, παρά να αναφέρω πολλά εδώ. Το μόνο που θα πω είναι ότι η απόδοση τιμή-αποδοσης είναι 3/10.
Περισσότερα στην κριτική
(αν ποτέ κάνω :S :S :S)
Σε άλλα γαμωσπιτασπίτια στην δεύτερη βάρδια:
Ρεμούνδου 21 ισόγειο η Ντοριανα, από που αλλού, από την Βενεζουέλα
. Ξανθιά, λεπτή, μικρό στήθος και αδιάφορη φάτσα 5/10
Αγίου Πέτρου 7 η Τζέσικα για την οποία έχω ακούσει ύμνους, αλλά εγώ προσωπικά δεν συγκινουμε. Ψηλή με μερικά παραπάνω κιλά από όσο φαίνεται στις φωτογραφίες της 5/10.
Btw, υπάρχει ένας gay τσάτσος εκεί πολύ ευγενικός
Πιπίνου 118 η Χριστίνα, ξανθιά, αβυζη με μέτριο πρόσωπο. Μόνο το σώμα της και ιδιαίτερα ο κωλος της σώζουν την κατάσταση. 5.5/10
Μακράν το καλύτερο μπουρδέλο σε δωμάτιο. Σκεφτόμουν να την γαμησω μόνο και μόνο για το δωμάτιο. Κρίμα που δεν υπάρχει καμία βυζαρου μουναρα εκεί
Φυλής 109 ισόγειο η Νέλλη,για την οποία γράφτηκαν κάποιες κριτικές...
Όποιος θέλει ας πάει να τις διαβάσει.
Προσωπικά μου είναι αδιάφορη 4/10
Στον όροφο μια φοράδα με φουλ πρόγραμμα 3.5/10
Στα φυλής 134 α και β πολύ μέτριες πουτανες που δεν θυμάμαι καν χαρακτηριστικά όλες χαρακτηριστικά 4/10
Πιπίνου 65 βγήκε η πουτανα με πετσέτα μπάνιου και μου έλεγε ότι είναι πολύ καλή αλλά δεν κάνει πρωκτικό, γιατί είναι παρθένα... 4/10
Φυλής 81 δύο σπασμένες μιλφ,η Τάνια και μία άλλη. 4/10, επειδή είμαι καλός άνθρωπος
Φυλής 65 η φωλο-Σιμωνα 5.5/10
Φυλής 84 η Σόνια 6/10. Προσωπικά δεν μου αρέσει, αλλά ποιος χέστηκε για την γνώμη μου.
Φώκαιας 25 όροφος η Άννυ με φουλ. 2/10
Φυλής 66α η Ρενάτα, μελαχρινή μιλφαρα με ωραίο σώμα για την ηλικία της,και γλυκιά φατσούλα. Στο σαλόνι βγήκε με στυλακι "σε έχω μικρέ,θα σε τελειώσω στο πι και φι". Μπήκα γιατί μου άρεσε και γιατί έχουν γραφτεί πολλά για την πάρτη της 6/10.
Καλό βράδυ σε όλους