Νόμιζα ότι θα είχαν στρώσει μετά την αποχή, αλλά κάποιοι δεν νιώθουν...Το πολύ 10ρικο επιεικώς για όποιον θέλει μια στο τόσο να μπαζώσει έπρεπε να είναι στα διδύμου από Αχαρνών και κάτω. Πάντως και Φυλής δεν είχε τίποτα καλό εκτός από Άννα Ιλόνα, Ρενάτα και η Σόνια από το 84 που ήταν το μοναδικό που πήγαινε τρένο...Καλησπέρα ενώ υπάρχει κριτική για την συγκεκριμένη κοπέλα Αλινα με αυτό που συμβαίνει να χτυπάνε την πόρτα στα6λεπτα γιατί δεν διαβάζετε πριν πάτε να να την πατήσετε και έχετε πετάξει 20€ο έτσι.
Πέρα από αυτό πρέπει να είναι απόλυτη και καθολική η αποχη σε μαγαζιά τύπου Διδυμου16 που έχουν τόσο χάλια παρουσίες που είναι θράσος και ζητανε20€ο!!!.
Τέτοια Μαγαζιά πρέπει να αφανιστούν από την πιάτσα 20€ο για την μαούνα αν είναι δυνατόν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Junior_papa
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2019
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
πρέπει να ξέρουμε που θα δουλέυει ομωςΗ Τζοάννα έφυγε από Φιλιππίδου γιατί έληξε η βίζα και η υπηρεσία είπε σε φίλο που την ρώτησε χθες ότι μάλλον θα επιστρέψει σε 6 εβδομάδες. Τουλάχιστον έτσι είπε η Τζοάννα στην ίδια να λέει σε όσους τη ζητούν.
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.569
- Πόντοι
- 731
Λοιπον τετοιο γελιο δεν εχω ξανα ριξει στην ζωη μου μετα απο μια μπουρδελοτσαρκα.Χθεσινη μπουρδελοτσαρκα λοιπον με το τσιγαρο στο στομα μπαινω επι της φυλης και ξεκιναω ενα ενα μπουρδελομαγαζο.Μπαινω στο πρωτο και ατακα της τσατσας συγνωμη αλλά εδω δεν καπνιζουμε και απανταω γιατι θα ερθει το υγειονομικο?(χαχαχαχαχ)Μου λεει ναι και αμα ερθει θα πληρωσουμε προστιμο γελαω και φευγω.Αυτο εγινε στα 3 στην σειρα μποουρδελομαγαζα.
Και αναρωτιεμαι ειναι ολα νομιμα σε αυτα τα μαγαζια που ακομα δεν επιτρεπετε το τσιγαρο.χαχαχαχαχ
προφανως και οχι! απλα ισως το κανουν γιατι τα σαλονια ειναι μικρα και δεν αεριζονται καθολου με αποτελεσμα να υπαρχει εντονη τσιγαριλα που ισως θα ενοχλησει ακομα και ενα καπνιστη !
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Δεν στρώνουν έτσι απλά τα πράγματα έγινε το πρώτο βήμα θέλει ακόμα πολύ δρόμο είπαμε μόνο αν κλείσουμε τις στρόφιγγες των ευρώ μόνο τότε ίσως γίνει κάτι ως τότε γράφουμε κριτικές ώστε να ξεχωρίσουν οι σωστές τίμιες κοπέλες και ποιες είναι αυτές θα μου πεις τωρα... Υπάρχουν είναι πολύ λίγες αλλά υπάρχουν αν συζητάμε ακόμα για ξεπετες τύπου Άννα Ιλονα,Ρενάτα που έχουν κλείσει 12ετια καληνύχτα ζωή χαμένος χρόνος και φράγκα τι να πω η απογοήτευση τεράστιαΝόμιζα ότι θα είχαν στρώσει μετά την αποχή, αλλά κάποιοι δεν νιώθουν...Το πολύ 10ρικο επιεικώς για όποιον θέλει μια στο τόσο να μπαζώσει έπρεπε να είναι στα διδύμου από Αχαρνών και κάτω. Πάντως και Φυλής δεν είχε τίποτα καλό εκτός από Άννα Ιλόνα, Ρενάτα και η Σόνια από το 84 που ήταν το μοναδικό που πήγαινε τρένο...
μαυρο μαγκες .ζηταμε και τους το λεμε 20 ευρω 20 λεπτα αλλιως φευγουμε.δεν θα κανουν οτι θελουν οι τηγανοκεφαλοι...Καλησπέρα ενώ υπάρχει κριτική για την συγκεκριμένη κοπέλα Αλινα με αυτό που συμβαίνει να χτυπάνε την πόρτα στα6λεπτα γιατί δεν διαβάζετε πριν πάτε να να την πατήσετε και έχετε πετάξει 20€ο έτσι.
Πέρα από αυτό πρέπει να είναι απόλυτη και καθολική η αποχη σε μαγαζιά τύπου Διδυμου16 που έχουν τόσο χάλια παρουσίες που είναι θράσος και ζητανε20€ο!!!.
Τέτοια Μαγαζιά πρέπει να αφανιστούν από την πιάτσα 20€ο για την μαούνα αν είναι δυνατόν
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Α πρότεινε ακα γαμηση , τώρα κατάλαβα τύπε μου , καλά έκανες μωρε μην ρισκαρις !!! Εγώ αδερφέ είμαι πλέον ναύαρχος από στρατηγόςTo ακα γαμιση.Δεν ειμαι κομαντο για να κανω τετοιες καταδρομικες εργασιες οπως εσυ.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
ενοω ότι έχω τόση εμπειρία και κορεσμό όπου χαλάρωσα και πλέον δεν κάνω μαλακιες !!Εννοείς ότι στο Συγγρού σου έδωσαν και κάρτα ελευθέρας εισόδου τις καθημερινές;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Να πω πως σήμερα μπήκα σχεδόν σε όλα τα σπιτάκια φυλής Φωκαίας και δίδυμου όπου ήταν τραγικά φόλες μπάζα και με άσχημη συμπεριφορά !!!! Η μόνη που άξιζε ήταν δίδυμου 7β και ήταν πρόσχαρη στο σαλόνι δεν μπήκα λόγο χρόνου αλλά θα πάω της επόμενες μέρες η Τζωρτζια ήταν!!!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.514
- Πόντοι
- 27.261
Η Τζοάννα έφυγε από Φιλιππίδου γιατί έληξε η βίζα και η υπηρεσία είπε σε φίλο που την ρώτησε χθες ότι μάλλον θα επιστρέψει σε 6 εβδομάδες. Τουλάχιστον έτσι είπε η Τζοάννα στην ίδια να λέει σε όσους τη ζητούν.
ωραιος φιλε !!!
Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
Γνωριζει καποιος εαν δουλευει η μπιουτη σημερα και σε ποια βαρδια?
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι έχει γίνει η Λουτσία ?
Ποία Λουτσία;
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Καλησπέρα μια πληροφορία της τελευταίας ώρας κατόπιν πληροφορίας πέρασα από Αλκαμένους113 δούλευε η Μιλφ Άννα που ήταν λίγους μήνες πριν Ρεμούνδου21 όροφο σαφώς πεσμένη σε σώμα μαζί της μια Γριά που έχει κρεμάσει πλέον στο πέρασμα των χρόνων η Νικη που ούτε για Μεταξουργείο δεν είναι ούτε τσάμπα θα πήγαινε κανείς αυτό το αισχος είναι αδιανόητο το εντελώς παράδοξο είναι πως η τσατσα που δουλεύει τώρα εκεί είναι πολύ καλύτερη από την Νίκη που θα πάει αυτή η παρακμή δεν ξέρω πραγματικά
kayliaris_antras
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Καμία πολύ τριχωτή με πολύ τρίχα υπάρχει?εκτός από Νανά και Τζούλια θορυκτο
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
ο φίλος άνοιξε πονηρά κουβέντα με την τσάτσα για την κίνηση χθες και σήμερα και η τσάτσα απάντησε ότι Ναι, έπεσε πολύ αλλά της είπε το αφεντικό να μην νοιάζεται αυτή και η κοπέλα γιατί είναι μόνο για 2 μέρες.
Η τσάτσα είπε ότι θ' αφήνουν λίγο παραπάνω χρόνο στο δωμάτιο, για τις επόμενες λίγες μέρες και μετά θα το κάνουν όπως πριν. Εδώ -του είπε εντελώς χύμα- έρχονται είτε παντρεμένοι που η γυναίκα τους λείπει στη μάνα της ή την έχουν βαρεθεί πολύ πια και θέλουν να ξενοπηδήσουν, είτε αυτοί που έχουν καιρό να γαμήσουν και ψάχνουν μουνί να χύσουν και να ξεκαυλώσουν.
Η κοπέλα δεν είναι για κουβέντα και τ' αφεντικά δε θέλουν πολύ χρόνο να δίνουμε σε έναν έναν πελάτη.
Τετραγωνη λογικη. Για δυο μερες...
Πως φαινεται οτι τα αφεντικα τα σημερινα ειναι ΝΟΟΒ-αδες και δεν εχουν ιδεα ουτε πως πρεπει να δουλευει η Φυλης αλλα ακομα περισσοτερο ΚΑΙ πως ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΑΛΙΑ στη Φυλης τα πραματα. Αυτα τα αφεντικα που και καλα κρατανε μαγαζια τωρα, δεν εχουν καμια σχεση με τα παλια αφεντικα...
Φαινεται να εχουν ελλειψη γνωσης σε καποια βασικα πραγματα.
Δεν εχουν καμια σχεση με τα αφεντικα που ξερανε τη δουλεια και ξερανε και τους ελληνες πελατες.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
όχι και Κούβα υπάρχουν πολύ αξιόλογα κορίτσια στην περιοχή αλλά και στα περίχωρα !!Βροχερή μέρα η σημερινή.. ίσως αρκετοί συναγωνιστάς προτιμήσουν ν'αράξουν σπίτι και αποφύγουν να πετάξουν στον κουβά τα χρήματά τους!
Καλό υπόλοιπο Παρασκευής σε όλους.
Junior_papa
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2019
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα εχτές νύχτα στο Μεταξουργείο.. άθλια κατάσταση..5 φορές χειρότερα από φυλής.. μακριά για μένα μόνο όποιος είν' άφραγκος πάει εκεί
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις