Απο χθεσινη απογευματινη - βραδινή βολτα ειχαμε τα εξής :
Χωματιανού 11 Η Αλεξάνδρα. Ξανθιά με κανονικο σωμα ωραιο βυζάκι αλλα οχι τιποτα τρομερο σε εμφάνιση. Πολυ φιλοτιμη και σωστη στο δωμάτιο. Η τσατσα ανακοινωσε 15 λεπτά προγραμμα με 20 ευρω τυχαιο;
Βέργας 6 υπογειο η Φωτεινη γνωστο γκιλάφκι απο τα παλιά που δουλευε Λ.Ιωνιας και αυτη ειπε για 15λ στο δωμάτιο αλλα ειναι στην κατηγορια των γκιλφ. Στα νιατα της πρεπει να ηταν δυνατο οπλο. Την εχω πάρει 2 φορές την μια τελειωσα με δυσκολια ενω την γαμουσα ώρα και την άλλη έχυσα μονος μου αφου την γαμησα επισης ωρα. Εχει μια σχετικη χαλάρωση στον κολπο. Ζεστη στο δωμάτιο.
Βέργας 7 Έψαξα την Μάργκω αλλα ητανε κλειστο.
Βέργας 6 ισογειο
Βγηκε εξω μια θειτσα εν ονοματει Μαρια ρωσιδα δηλωσε , απο εμφάνιση άστο καλυτερα. Μου έκανε επιτακτικο νοημα να περάσουμε στο δωμάτιο. Μάλλον θα αστειευοταν :S :S
Μολις έφυγα κάτι ειπε στα Ρωσικα. Αλλα την έγραψα στα αρχιδια μου και εξηλθα απο το μπουρδελάκι της , μου φυγε και ενα κλάσιμο λιγο πριν ανοιξω την πορτα ουπς
Διδυμου 22 Άννα η γνωστη μελαχροινη ρωσιδα με το ωραιο σωμα αλλα με κυταριτιδα στο φως και η ετερη η Στελλα ξανθουλα με ωραιο σώμα. Τηρειται το 10λεπτο.
Φυλης 56 Η υπέροχη Άννα. Τι μουναρα ειναι αυτη ρε τύποι;;; βγηκε εξω με ενα πουκαμισο πάνω της και γυμνη απο κάτω φαινοτανε το ξυρισμενο μουνί της.
Φιλιπιδου 11 κάτω Η Σονια η πολυλογου. Ολα τα πάντα εκτος πρωκτικου. Με άνεση χρονου μέσα αλλα η κοπελα ειναι για ειδικά γουστα. Ειναι κοκκινομάλλα και σκιννυ σε εμφάνιση εμενα δεν με ενθουσιασε αλλα φάνηκε ξηηγημένο τυπάκι.
Φιλιπιδου 11 πάνω Η γνωστη καλη τσατσα κυρά Μιρα. Με τα γυαλάκια συμπαθητική για μενα. Παρουσιασε δυο κοπελιτσες η μια ηταν η ξανθιά στέλλα και η άλλη η μελαχροινη Νικη απο Ουκρανια κοπελα της διπλανής μπουρδελοπορτας.
Στο κάτω της Φιλιπιδου μετα τις 12 ηταν η Συλβια. Τζοάνα τέλος. Την έκανε. Μέχρι να την ανακαλυψουμε σε κανα άλλο σπιτάκι
Ιωαννινων 3 κάτω Μια μελαχροινη με κυτταριτιδα και παχάκια. Η Αναστασια αν θυμάμαι καλά. Τηρειται και εδω το 10λεπτο.
Φυλης 54 Η γνωστη Αουρόρα. Μαυρισμένο κοντοπουτανο με ωραιο κωλαράκι και βυζαρες και καυλωτικη φάτσα με γυαλάκια αλλα τα .... ωραια τελειώνουν εδω. Με μερικές κριτικές που διαβασα μέσα δεν ειναι καλή νκαι βιάζεται. Ευτυχως άνοιξα να διαβασω κριτικές γιατι μπορει και να την πατουσα.
Αυτά για την ώρα.