koulamaria
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.261
- Πόντοι
- 2.560
ΠΡΟΣΟΧΉ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉ ΒΌΜΒΑ !!!1!1ΕΝΑ!!1!
Στο μπουρδέλο Αλκιβιάδου 16β έμαθα ότι γύρισε η Ελένη που δούλευε πέρυσι κατά την άνοιξη εκεί και μετά στο δίδυμου 18β.
Πρόκειται για ένα πετιτ τσιγκαμοβουλγαρακι, μικρή σε ηλικία,με 1.5-2 βυζί που κάνει φουλ.
Έχω περάσει μαζί της με μέτριες εντυπώσεις παρά τα γλωσσοφιλα, την άνεση χρόνου και το τέρμα gfe sex που κάναμε
Ο λόγος που δεν την ξαναπήρα ήταν γιατί κατά την διάρκεια του σεξ μου πρότεινε ΜΌΝΗ ΤΉΣ να την γαμησω ακαποτα
Φυσικά και αρνήθηκα, γιατί καλή η καύλα της στιγμής, αλλά πάνω απ'όλα η υγεία μας
Έχω γράψει και κριτική για αυτήν σε αυτόν τον οίκο, τίτλο δεν θυμάμαι και βαριέμαι να ψάξω τώρα :S
Είχα γράψει και στην κριτική για αυτή την προσφορά της και τις επόμενες μέρες έλαβα πμ από συναγωνιστές που με ευχαριστούσαν γιατί βρήκαν γκόμενα να κρεμπιεδιαζου, έστω και με +10€
Καλά για αυτούς δεν θα μιλήσω γιατί πέρα από το ότι δεν νοιάζονται για τους εαυτούς τους,δεν νοιάζονται και για τους υπόλοιπους χυστες.
Όλα αυτά τα γράφω σε περίπτωση που πάτε στον εν λόγω οίκο και δείτε αυτήν την κοπέλα να ξέρετε το ιστορικό της
Το πως θα πράξετε (αν και δεν πρέπει να έχετε τέτοιο δίλημμα) είναι δικό σας θέμα
Καλή εβδομάδα
....καλα...ουτε η πρωτη,ουτε η τελευταια ειναι που γουσταρει κασκαντεριλικι.Καλα που αναφερθηκε το σκηνικο για να σπευσουν οι ακαποτοι καταδρομεις της σελιδας!!!