- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.622
- Πόντοι
- 42.697
Σημερινή πρωινή ενημέρωση στην Φυλής και πέριξ με τον amc_anthony13 .
Φυλής 92 η Εύα με τα πρωκτικά ήτανε σε κέφια σήμερα
Σημερινή πρωινή ενημέρωση στην Φυλής και πέριξ με τον amc_anthony13 .
Φυλής 92 η Εύα με τα πρωκτικά ήτανε σε κέφια σήμερα
Φυλής 69 κάτω η Τζέσυ ξανθό παγόβουνο όμορφη με ωραίο στήθος που κάνει και πλάγια στάση όπου έπιαζε πριν καιρό στο 134 πάνω
να σε καλα ;)Ευχαριστούμε Anthony και Pligomenos για την ημερήσια ενημέρωση [size=14pt]...άψογοι[/size]
ΩχχχχχχΤη δοκίμασα το πρωί.Περισσότερα στην κριτική!
Θείε Φαρκέλι Ευχαριστούμε ;) ;) ;)Ευχαριστούμε Anthony και Pligomenos για την ημερήσια ενημέρωση [size=14pt]...άψογοι[/size]
αυτό λέω και εγώΩχχχχχχ
τι να πω φίλε μου περί ορέξεως κολοκυθόπιταΜια παρατήρηση.Η κοπέλα με το όνομα Βερόνικα προσπαθεί να κοντράρει τον Tomy lee στα τατουάζ;
στο 59 δεν ηταν η Βανεσσα???
εγώ το είχα αναφέρει ότι δούλευε πρωί στο Φυλής 86 πάνω την δευτέρα που μας πέρασε τώρα για σήμερα δεν ξέρω .αναφερθηκε καπου οτι δουλευε η Μια η γερμανιδα... ξερετε που θα ειναι σημερα?
Τα κανει αυτα η Βανεσσα!!Δεν την ξέρω,και όνομα δεν είπε.Αν έλεγε όνομα και ήταν και πιο χαλαρή και ευδιάθετη θα έμπαινα.Αλλά αν βαριέται να τη δούμε,στο δωμάτιο δε θα έρθει καθόλου,θα μας στείλει εκπρόσωπο.Ωραία φάτσα είχε,με έντονο dark βάψιμο,αλλά σώμα δεν είδα.Τοίχο έβλεπα.
Δεν την ξέρω,και όνομα δεν είπε.Αν έλεγε όνομα και ήταν και πιο χαλαρή και ευδιάθετη θα έμπαινα.Αλλά αν βαριέται να τη δούμε,στο δωμάτιο δε θα έρθει καθόλου,θα μας στείλει εκπρόσωπο.Ωραία φάτσα είχε,με έντονο dark βάψιμο,αλλά σώμα δεν είδα.Τοίχο έβλεπα.
Τα κανει αυτα η Βανεσσα!!
τοσο καλη ειναι αυτη η βανεσσα πια ρε παιδια;
είναι καλή αλλά δεν είναι χοντρή και ώριμη όπως την θέλεις εσύτοσο καλη ειναι αυτη η βανεσσα πια ρε παιδια;
είναι καλή αλλά δεν είναι χοντρή και ώριμη όπως την θέλεις εσύ
η Βανεσσα ειναι σαν το στοιχημα φιλε......κι αν σου κατσει ????