Διάβασα την κριτική του συναγωνιστή κordova και θυμήθηκα το σκηνικό αηδίας που αντίκρυσα βραδάκι Κυριακής (2η βάρδια) ανεβαίνοντας στα σκαλιά της πόρτας του μπου/λου στο Διδύμου 8Β. Ανοίγοντας την πόρτα είδα να βρίζει η όμορφη ξανθιά έναν φουκαρά καράφλα συναγωνιστή να στριγγλίοζει : "Σκάσε" (μάλλον ζητούσε τα λεφτά του πίσω μετά από χάλια συνεδρία), έλεγε οτι τους σιχαίνεται όλους τους, και απειλούσε τι μπορεί να του κάνει ο νταβάς της και θα του δείξει που τόλμησε να μιλήσει. Αηδιασμένος έκανα μεταβολή και άφησα την πόρτα να κλείσει πίσω μου. Δεν ξέρω αν ο κακομοιρούλης πήρε αυτό που αξίωνε ούτε με αφορούσε το θέμα, αλλά αν με απειλούσε εμένα μια άκυρη, αμέσως θα καλούσα τα παιδιά από το τμήμα της περιοχής να ξεκαθαρίσει το τοπίο και οι μαγκιές εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχουν πάρα πολλά κορίτσια που όχι μόνο σέβονται αλλά χαίρονται κάθε φορά που σε συναντούν γιατί περνάμε μαζί όμορφα. Μαύρο στις άκυρες διότι από εμάς ζουν στο κάτω-κάτω.
μου θυμιζει την τσατσα απο λεωνιδου οροφο που δουλευει με την ανιτα
σκατοψυχη,κουτοπονηρη κλπ κλπ
οσες ιεροδουλες εκανα παραπονα που δουλευαν με αυτη οτι ειναι επιθετικη και γκρινιαζει με το παραμικρο
μου λεγανε χιλια δυο
α εχει πολεμο στην πατριδα,α το ενα, α το αλλο
ε και? στην δουλεια εισαι επαγγελματιας
ποσα σκηνικα εχω δει εγω, να κραζουν αστεγους,ναρκωμανεις
φυσικα ξεχνανε αυτες οτι ηρθαν πριν χρονια ξυπολητες ,ουτε λεφτα,και δεν ειχανε να φανε ενα κομματι ψωμι απο εκει που ηρθαν
να σου πω κατι?
εχτες εκανα μια τσαρκα στουντιο μετα απο καιρο
σπυρου πατση ηταν ολα κλειστα
για μενα? καλα να παθουν,οταν κρατουσαν με νυχια και με δοντια 50-60 ευρω απλο προγραμμα και δεν το κοβαν στα 30-40 ευρω δηλαδη μια μειωση 30-40% δεν θα ειχαν δουλεια
οπως και στην κασσανδρας που περασα, βαραγαν μυγες,φυσικα δεν τολμουσα να μπω μονος μου γιατι θα χα τσακωθει επειδη πολυ απλα οταν δουν οτι δεν περνας αρχιζουν,η θα ειρωνευτουν,η θα νευριασουν
το επιπεδο χαλια και στην κασσανδρας, ιεροδουλες επιπεδου φυλης για εμφανιση
η μειωση μαζικη τιμων,η παρτε το μπουλο με τα στουντιο και τα μπουρδελα
βασικα τι μειωση,εδω τα μισα του
μεταξουργειου πηγαν στα 15
προσωπικη μου προταση
ολη η φυλης να πεσει 15 ΟΛΗ ΟΜΩΣ
Κανενα σπιτι στο
μεταξουργειο με 15 ΚΑΝΕΝΑ
Και ολα τα στουντιο,μα ΟΛΑ το απλο στην μιση τιμη,περιπου 30 ευρω
αν θελουν,αν δεν θελουν λουκετο..
γιατι τα πα αυτα? επειδη ειπες οτι ουρλιαζε,φυσικα,αφου εχει πεσει ο τζιρος κατακορυφα,
μια τσατσα εβγαζε παλια μεχρι το 2010 οσα βγαζανε 2 δημοσιοι υπαλληλοι μαζι..
τους κακοφενεται τωρα..