Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 397 άτομα (43 μέλη και 354 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Παιδιά σήμερα έγραψα 2 κριτικές για την Χριστίνα από φωκ.24 και ανέβηκε μόνο η μία.

Μήπως φταίει επειδή στην δεύτερη ένα μεγάλο μέρος της αφορούσε την τσα2 και την συμπεριφορά της ή είναι τυχαίο γεγονός και θα ανέβει στην πορεία;

Οποίος ξέρει ας μου απαντήσει είτε εδώ είτε σε πμ (καλύτερα)  :hi:

The Good the Bad the Ugly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Με βάση τα ισχύοντα

"Οδηγίες-κανόνες:

-Παρακαλούμε μη γράφετε για την ίδια κοπέλα στην ίδια καταχώριση, εκτός αν έχει περάσει εύλογο χρονικό διάστημα απ' την τελευταία σας κριτική γι' αυτήν.
Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι,γράψτε στα σχόλια της ήδη δημοσιευμένης σας κριτικής.
Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που μια θετική αξιολόγηση ακολουθήσει μια αρνητική και αντιστρόφως."

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Με βάση τα ισχύοντα

"Οδηγίες-κανόνες:

-Παρακαλούμε μη γράφετε για την ίδια κοπέλα στην ίδια καταχώριση, εκτός αν έχει περάσει εύλογο χρονικό διάστημα απ' την τελευταία σας κριτική γι' αυτήν.
Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι,γράψτε στα σχόλια της ήδη δημοσιευμένης σας κριτικής.
Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που μια θετική αξιολόγηση ακολουθήσει μια αρνητική και αντιστρόφως."
Καλά με βάση αυτό τον κανόνα δεν θα ανεβενε η διπλή κριτική που είχα γράψει για την Όλγα από κολ 30 β ισόγειο και σοφία από Κολωνού 27 β όροφο...
Τεσπα αν είναι αυτός ο λόγος

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα σε όλους το πρωί πέρασα από φυλης109 ισόγειο η τσατσά μου είπε πως έχει την Τάνια κ μια καινούρια που ήρθε μόλις σήμερα. Περίμενα... μολις βγήκε βλέπω την Ήρα που ήταν εκεί απ'το καλοκαίρι. Έριξα τα μπινελίκια μου στην ξεφτιλισμένοι τσατσά και ανέβηκα στον πρώτο όροφο που ειδα πριν να ανεβαινει μια ξανθια κουκλα κατσαρομαλα. Ηταν η Αλεξία με απλο εντελώς πρόγραμμα δίχως 69. Ελληνίδα καινούρια στο κουρμπέτι μου   είπε. Δεν πέρασα είναι στα υπόψιν όμως.... Γύρισα τα υπόλοιπα μαγαζιά δεν μου ξετρελανε καμιά.

Πήγα μια γρήγορη απ'το Μεταξουργείο μια απτά ίδια άλλα κατέληξα και στον οίκο του Ιβάν με την Μαρίνα όπου διαπίστωσα ότι ο φίλος dmtrsxxx έχει απόλυτα δίκιο.  Η κοπέλα αξίζει μεγάλης προσοχής και φροντίδας. Καλό βράδυ σε όλους
Πολύ εύστοχες οι επισημάνσεις σου ειδικά για την Αλεξία που είδες να ανεβαίνει στο Φυλής 109οροφο πολύ όμορφη ωραιότατο πλάσμα πρέπει να είναι Ελληνίδα ότι καλύτερο παίζει στη Φυλής

Κατά τα άλλα πέρασα πριν λίγο μια από Αγκυρας12Α δουλεύε μια Ειρήνη αδύνατη κοπέλα και μια καινούργια Μαρία με κοντοκουρεμένο μαλλί π άσχημο σώμα Χοντροκομμένο εντελώς αδιαφορη παρουσία χαλιά δεν είναι δυνατόν να ζητανε20€ο τετοιες

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Καλημέρα κύριοι επειδή νομίζω πως το θέμα αρχίζει λίγο να βαραίνει και δεν βγαίνει άκρη κοιτάξτε όσοι έχετε απορία για να σας λυθεί όταν θα έχετε μπει στο δωμάτιο θα έχετε πληρώσει και θα περιμένετε την κοπέλα να έρθει δίπλα στο κρεβάτι σε όλα τα μαγαζιά υπάρχει κομοδίνο ανοίξτε το δεύτερο συρτάρι καθώς στο πρώτο συνήθως υπάρχουν εφεδρικές καποτες στο δεύτερο λοιπόν συρτάρι υπάρχει ένας κίτρινος φάκελος που μέσα έχει ένα ροζ έντυπο και με σαφήνεια αναγράφει τους όρους της σύμβασης που έχει συνάψει η εκάστοτε κοπέλα με τον οικο

Αν και ειναι λιγο παλιο το μυνημα μου έκανε εντύπωση. Σοβαρα τωρα, παίζει τέτοιο πραμα;; Δηλαδη εγω οταν θα παω την επομενη φορα σε καποιο μαγαζι στη διδυμου, (που οσες φορες εχω παει που δεν θυμαμαι καν αν υπαρχει κομοδινο) θα βρω στο δωματιο κιτρινο φακελο με ολα αυτα;;

jimadams71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Κριτικές
18
Like
872
Πόντοι
311
κατά τα άλλα πέρασα πριν λίγο μια από Αγκυρας12Α δουλεύε μια Ειρήνη αδύνατη κοπέλα και μια καινούργια Μαρία με κοντοκουρεμένο μαλλί π άσχημο σώμα Χοντροκομμένο εντελώς αδιαφορη παρουσία χαλιά δεν είναι δυνατόν να ζητανε20€ο τετοιες

Πριν 1 ώρα πέρασα  απο άγκυρας η Μαρία πράγματι δεν λέει
πέρασα με την ειρήνη πιτσιρικα στα μαγουλακια της διακρίνονται καυλοσπυρα δούλευε πριν ένα δυο  μήνες στον ίδιο οίκο φαίνεται επέστρεψε
Καλή συμμετοχή στησηματα φιλότιμη φιλια χωρις γλωσσα
καλη πιπα απαλή βαθεια χωρις χερι ένοιωθα να τερματίζει
Για την ηλικία της δε το περίμενα
Στη πορεία εβγαλε αρκετα υγρά και φαινοτανε να τη βρίσκει
Θα την ήθελα πιο γεματουλα πέρασα όμως καλα

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Προχθές λοιπόν και με την θεά Αφροδίτη στο πλευρό μου, ξανατσάρκαρα στη φυλής μετά απο αρκετό καιρό. Πρώτα με το στανταράκι μου την Αλίνα απο μοντελοαλυσίδα, έπεσε πάνω μου σαν ξαναμμένη γάτα αφού είχα να την γαμήσω ακριβώς πριν έναν μήνα. Άκομα μια πολύ καλή συνεύρεση αλλά πλέον την έχω σκυλοβαρεθεί μιας και έχω περάσει μαζί της πάνω απο 20 φορές  :fuck2:.

Βγαίνοντας απο το δωμάτιο ήθελα να δοκιμάσω και κάτι νέο φρέσκο. Είχα δει σε προηγούμενη τσάρκα την Ντιάνα από φυλής 71, όμορφο πολύ μουνί αλλά έβγαζε μια κρυάδα στο σαλόνι που με απέτρεψε τότε να περάσω μαζί της. Δεν γαμιέται όμως είπα στον εαυτό μου θα πάω να την γαμήσω αφου είναι και μουνάρα, και ας φάω φόλα. Ασε που θυμόμουν ότι έδινε και κώλο. Τελικά όλα καλά μέσα στο δωμάτιο, η κοπέλα χαμογελαστή απο την αρχή μέχρι το τέλος δεκτική σε όλα όσα της ζήτησα, μου έδωσε και το τρυφερό της κωλαράκι στο πιάτο  :headbaning1:. Νομίζω ότι βρηκά και νέο στανταράκι, για να δούμε τι θα δούμε  :sunglasses:.

Έφαγα καλά ο πούστης, είχα ρίξει στην αρχή της εβδομάδας και ένα δυνατό γαμήσι με ένα στανταράκι μου σε στούντιο, συνολικά με πήγε καλά όλη η εβδομάδα, είπαμε είχα την θεά Αφροδίτη στο πλευρό μου :tn04:.

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
πριν απο λιγο...κεραμεικου 15...η μελαχρινη μονικα νομιζω...κανονικο υψος και σωμα με τατουαζ μου εριχνε επιμονες ματιεσ μαλλον γιατι ημουνα ο μονοσ ελληνασ στο σαλον
κολωνου 15α...η βικη...κοντη, πεταχτουλα ,γεματη μαλλον ξανθια με κοντο μαλλι.......στο απεναντι μια μελαχρινη ,πιο ψηλη,κανονικη προσ αδυνατη
κολωνου 11υπογειο δεν χωραγα απο τον κοσμο
κολωνου 11 ισογειο..μια μελαχρινη,ομορφη,κανονικο υψος αρκετα γεματη αλλα οχι χοντρη με βυζαρες που τις ειχε εξω και μαλλον εδειχνε με αυτοπεποιθηση την καλη δουλεια που ειχε κανει ο πλαστικος

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Μάγκες , πληροφορία για τους πελάτες της Αλίσας
στο Αχαρνών 85 ( πρώην Βαλέριας στην μοντελοαλυσίδα Φυλής 54 κτλ)

Η Αλίσα, όμορφη ρωσόφωνη με ωραίο πρόσωπο και σώμα και
καλή μέσα, εργάζεται στο Φυλής 67 απόγευμα και βράδυ σήμερα
και απόγευμα αύριο ( ίσως και βράδυ).
Μαζί της δουλεύει μια ξανθιά ομορφούλα.

(Αυτή η πληροφορία ΔΕΝ υπάρχει αλλού, ούτε εδώ, ούτε
σε  "άλλο" σάη )

Έχει κάποια ομοιότητα η Αλίσα με την πιο κάτω

http://[URL unfurl="true"]www.golden-memories.info/wp-content/uploads/2018/05/Screenshot_2-3.jpg[/img[/URL]]

( το άτομο δεξιά όπως κοιτάμε την εικόνα  :2funny:)

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Πρεπει να μαζευει κοσμο λογικα αυτη.

Επισκέπτης
Λοιπόν μ.αλεξανδρου 22 οροφος Λυδια γνωστή απο πολλά μαγαζιά,
ζητά 20 ευρώ,κατ'εμενα ειναι πολλά για Μεταξουργείο,
μην πατήσει κανένας αντίσταση απο όλους να ειμαςτε ενωμενοι..
ούτε απο κατω μην περάσετε σιγά-σιγά θα καθιερωθεί κ στα αλλά.
Δεν φτάνει που πριν παω μεταξύ σκέφτομαι την διαδρομή που θα ακολουθήσω με τις μικρότερες πιθανότητες για να μου την πέσει ο καθε κακοποιός πάντα σε ετοιμότητα για να αρπαχτω..τώρα θα εχω κ το 20ευρω,δεν παίζει..
Σημαντικο νεο. Εσκασε μυτη το 20ευρω στο Μεταξουργειο.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Λοιπόν μ.αλεξανδρου 22 οροφος Λυδια γνωστή απο πολλά μαγαζιά,
ζητά 20 ευρώ,κατ'εμενα ειναι πολλά για Μεταξουργείο,
μην πατήσει κανένας αντίσταση απο όλους να ειμαςτε ενωμενοι..
ούτε απο κατω μην περάσετε σιγά-σιγά θα καθιερωθεί κ στα αλλά.
Δεν φτάνει που πριν παω μεταξύ σκέφτομαι την διαδρομή που θα ακολουθήσω με τις μικρότερες πιθανότητες για να μου την πέσει ο καθε κακοποιός πάντα σε ετοιμότητα για να αρπαχτω..τώρα θα εχω κ το 20ευρω,δεν παίζει..

20€ ευρώ για το Μεταξουργείο του 2018!  :think:  :uglystupid:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Καλημέρα κύριοι επειδή νομίζω πως το θέμα αρχίζει λίγο να βαραίνει και δεν βγαίνει άκρη κοιτάξτε όσοι έχετε απορία για να σας λυθεί όταν θα έχετε μπει στο δωμάτιο θα έχετε πληρώσει και θα περιμένετε την κοπέλα να έρθει δίπλα στο κρεβάτι σε όλα τα μαγαζιά υπάρχει κομοδίνο ανοίξτε το δεύτερο συρτάρι καθώς στο πρώτο συνήθως υπάρχουν εφεδρικές καποτες στο δεύτερο λοιπόν συρτάρι υπάρχει ένας κίτρινος φάκελος που μέσα έχει ένα ροζ έντυπο και με σαφήνεια αναγράφει τους όρους της σύμβασης που έχει συνάψει η εκάστοτε κοπέλα με τον οικο
:S :S :S

Συνημμένα

• images (2).jpg
    images (2).jpg
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 27

Arxhgos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες. Ξέρει μήπως κάποιος που παίζει μπάλα η Αντζυ η ψηλή από Φωκαιας 19 ή έχει σταματήσει πλέον να εργάζεται?

The Good the Bad the Ugly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441

Συνημμένα

• 99338_1312739980.jpg
    99338_1312739980.jpg
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 99338_1307406010.jpg
    99338_1307406010.jpg
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 29

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
τώρα live

Αλκιβιάδου 16γ κλειστό.

Αλκιβιάδου 16β Μαγδα, τα πάντα εκτός πρωκτικου.

Αλκιβιάδου 16α Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδυμου 27 Τανια και Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Τζούλια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Διδύμου 22 Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Γκαμπριέλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 20 κλειστό.

Διδύμου 18 Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Διδύμου 18 υπόγειο Σονια η μιλφ με τα υπέροχα βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Διδύμου 16 κλειστό.

Διδύμου 8β Βερονικα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό (δεν το λένε στο σαλόνι) κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 8α Σοφία, σε απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 7 δεξιά κλειστό.

Διδύμου 7 αριστερά Τατιάνα, απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.

Φωκαιας 9 αριστερά κλειστό.

Φωκαιας 9 δεξιά κλειστό.

Φωκαιας 17α κλειστό.

Φωκαιας 17β Ελένη στο δωμάτιο είπε η υπηρεσία, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 κλειστό.

Φωκαιας 24 Κορινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α κλειστό.

Φωκαιας 25β κλειστό.

Φωκαιας 27α Καμελια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι και Εμμανουέλα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαίας 27Β κάτω Εμιλη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Καρολίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom