You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Στα μπουρδέλα γεύεσαι λίγο τη γυναικεία φύση, σαν ένας παρκαδόρος που οδηγεί ένα ακριβό αμάξι για μερικά μέτρα.
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Καλημέρα πολύ ωραία παράθεση ακούγεται σαν αξίωμα όπως ο τρίτος νομος της θερμοδυναμικήςΣτα μπουρδέλα γεύεσαι λίγο τη γυναικεία φύση, σαν ένας παρκαδόρος που οδηγεί ένα ακριβό αμάξι για μερικά μέτρα.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
ωραια πιπινα, αλλα οντως "ολιγον τι" διεκπαιρεωτικη.....γενικα ειναι η τελευταια μου επιλογη απ τους οικους της "μοντελοαλυσιδας"ΔΙΔΥΜΟΥ 8Α (πάνω)
ΝΙΚΟΛ = Φ Ο Λ Α
12/6/2018
ΠΡΟΣΟΧΗ! Φ Ο Λ Α Ρ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Αφού πήγαινα σούμπιτος για Ιωαννίνων 3 ισόγειο για την καινούρια κοπέλα, φτάνω 17:40 υπολογίζοντας πως θα είμαι από τους τελευταίους της πελάτες (μια και έλεγε μέχρι 18:00 πως θα δουλεύει), δυστυχώς μόλις είχε φύγει και είχα την γνωστή Άννα... (μαυρισμένη μάλιστα από κάνα μπάνιο).... Αν και καύλα, δεν πέρασα... ήθελα να κάνω μια μικρή βόλτα (μικρή όμως δεν είχα πολύ χρόνο). Μετά σκέφτηκα να καταλήξω Τζούλια-scorpion στο Πιπίνου αλλά λέω ας περάσω μία Διδύμου...
Μην κουράζω ανέβηκα στο Διδύμου 8Α και μέχρι να βγει η κοπέλα κοιτάω λίγο το site μας, και βλέπω 1 κριτική (καλή μάλιστα) για Νικόλ (έλα όμως που λίγο ο χαμηλός φωτισμός, λίγο η γρηγοράδα, δεν είδα πως είναι 2016 η κριτική...και νόμιζα 2018)... Βγαίνει λοιπόν η Νικόλ και βλέπω ένα πολύ καλό μωρό... και καλά ναζιάρικο...
Όμως το πορνο-ένστικτό μου μου έβγαζε κάτι αρνητικό.... δυστυχώς όμως κάτι που δεν είχα πολύ χρόνο, κάτι το ότι το μωρό ήταν καυλωτικό, κάτι η καλή κριτική που με μπερδεψε, πέρασα...
ε... δυστυχώς από τις χειρότερες ΦΟΛΕΣ ever!!!!!!!!!!!!!!
μπαίνει αμίλητη, ξινή, κάθετε κλασικά ανάμεσα και μπροστά από τα ανοιχτά μου πόδια, μου έπαιζε την πούτσα πριν βάλει καπότα με δείκτη-αντίχειρα και ο μαλάκας αντί να την διαολοστείλω κάθισα...ειλικρινά απορώ πως "ψιλο"καύλωσα έστω για να μου περάσει (άθλια κίόλας) καπότα.... τη γάμησα λίγο στα 4 και γεια σου έβγαλα 1 σταγόνα σπέρμα και αυτό ήταν....αφού σηκώθηκα να βγάλω καπότα, η τύπισσα έφυγε και δεν είπε ούτε ΓΕΙΑ!!!! Ντύθηκε, άνοιξε πόρτα και αυτό ήταν...
Εντωμεταξύ έχω σπάσει το κεφάλι που πως την συγκεκριμένη κάπου την έχω ξαναπηδήξει , επίσης με κακή εμπειρία αλλά δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ που....
Αν μπορεί κανας συναγωνιστής να μου πει που σκατά ήταν το πουτανί αυτό πριν θα το ήθελα για να μου φύγει η απορία...
εν κατακλείδι... εμφανισιακά πολύ καλή (μέτριο ανάστημα, μπαμπάτσικη-λεπτή όμως, κωλάρα, καλό βυζάκι και πρόσωπο που θυμίζει μια πολύ πιο όμορφη εκδοχή της Αλίνας από Λεωνίδου) αλλά μέσα Α Π Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η!!!!!!!!!!
περιεργως, τελευταια βγαζω ωραια γουστα με τζωρτζια απο διδυμου 7β, η οποια εχει απ τα πιο ωραια δαχτυλακια (ποδιωνε) που εχω δει εβερ
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
ωραια πιπινα, αλλα οντως "ολιγον τι" διεκπαιρεωτικη.....γενικα ειναι η τελευταια μου επιλογη απ τους οικους της "μοντελοαλυσιδας"
περιεργως, τελευταια βγαζω ωραια γουστα με τζωρτζια απο διδυμου 7β, η οποια εχει απ τα πιο ωραια δαχτυλακια (ποδιωνε) που εχω δει εβερ
ήταν κλειστό εχθές που πήγα δυστυχώς γιατί είναι καλό....
αλλά στο 7Α που πήγα μία, είχε μία μαυρομάλλο που είναι ακριβώς το στιλ μου εμφανισιακά αλλά δυστυχώς με τουπε....
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Υπαρχουν παρκαφοροι που εχουν κλεψη αυτοκινιτα...Στα μπουρδέλα γεύεσαι λίγο τη γυναικεία φύση, σαν ένας παρκαδόρος που οδηγεί ένα ακριβό αμάξι για μερικά μέτρα.
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 6.240
Τρίτη 12.06.2018 απόγευμα πήγα στο Πιπίνου 118,
όπου ήταν η Τζένη και η Σούζυ.
Μάγκες, πέρασα στο δωμάτιο που είναι δεξιά !
Το Πιπίνου 118 ήταν στούντιο, και
έχει δωματιάρες. Ιδίως το δωμάτιο δεξιά,
είναι τεράστιο, με ντουζιέρα, με μεγάλη τηλεόραση
που είχε καλό πορνοφίλμ, κρεββατάρα και πετσέτα και
όλα αυτά με 20 ευρώ !
Πήρα τη Σούζυ, που έχει κόψει κοντά
τα ξανθά μαλλιά της και η κουπ
είναι περίπου σαν τις πιο κάτω
Η Σούζυ είναι καλή μέσα και όμορφη ρωσόφωνη κοπέλα.
Για δωσε info τυπε.. Προγραμμα υπηρεσιες βαρδια κτλ
Εχω αδυναμια στις γυναικες με κοντα μαλλια...
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
loverider67
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στο Φωκαίας 25β είναι βράδυ Ρωσίδα ψηλή ξανθιά με κοντό μαλλί. Κριτική δεν έχω.
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Άπαιχτος μαν!!!!!Στα μπουρδέλα γεύεσαι λίγο τη γυναικεία φύση, σαν ένας παρκαδόρος που οδηγεί ένα ακριβό αμάξι για μερικά μέτρα.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Δες τις κριτικές για το Αγκύρας 12 Α
στο οποίο επίσης εργάζεται
Στις κοπέλες που έχουν αξιολογηθεί και
δες τις κριτικές για Σούζη , Σούζι και Σούζυ
( όλες αφορούν την ίδια )
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
Ευτυχώς που υπάρχουν αυτή και μερικές άλλες νυμφομανείς Ρωσίδες στο Μεταξουργείο,όπως η Γκαλίνα,η Λυδία,η Μαρία,η Νατάσα κ.ά,και αξίζει τον κόπο η κατάθεση σπέρματος και ευρώ!
που τις βρισκουμε αυτες τις καυλες;;;
και σε τι ωραρια;;;
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Φίλε μου από την μία λυπαμαι για την φόλα που εφαγες, από την άλλη νιώθω ανακούφιση, γιατί την Παρασκευή ήμουν ένα τσακ από το να την δοκιμάσω, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη και πήγα στην Μπιουτι και δεν με χάλασε καθόλουΔΙΔΥΜΟΥ 8Α (πάνω)
ΝΙΚΟΛ = Φ Ο Λ Α
12/6/2018
ΠΡΟΣΟΧΗ! Φ Ο Λ Α Ρ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Αφού πήγαινα σούμπιτος για Ιωαννίνων 3 ισόγειο για την καινούρια κοπέλα, φτάνω 17:40 υπολογίζοντας πως θα είμαι από τους τελευταίους της πελάτες (μια και έλεγε μέχρι 18:00 πως θα δουλεύει), δυστυχώς μόλις είχε φύγει και είχα την γνωστή Άννα... (μαυρισμένη μάλιστα από κάνα μπάνιο).... Αν και καύλα, δεν πέρασα... ήθελα να κάνω μια μικρή βόλτα (μικρή όμως δεν είχα πολύ χρόνο). Μετά σκέφτηκα να καταλήξω Τζούλια-scorpion στο Πιπίνου αλλά λέω ας περάσω μία Διδύμου...
Μην κουράζω ανέβηκα στο Διδύμου 8Α και μέχρι να βγει η κοπέλα κοιτάω λίγο το site μας, και βλέπω 1 κριτική (καλή μάλιστα) για Νικόλ (έλα όμως που λίγο ο χαμηλός φωτισμός, λίγο η γρηγοράδα, δεν είδα πως είναι 2016 η κριτική...και νόμιζα 2018)... Βγαίνει λοιπόν η Νικόλ και βλέπω ένα πολύ καλό μωρό... και καλά ναζιάρικο...
Όμως το πορνο-ένστικτό μου μου έβγαζε κάτι αρνητικό.... δυστυχώς όμως κάτι που δεν είχα πολύ χρόνο, κάτι το ότι το μωρό ήταν καυλωτικό, κάτι η καλή κριτική που με μπερδεψε, πέρασα...
ε... δυστυχώς από τις χειρότερες ΦΟΛΕΣ ever!!!!!!!!!!!!!!
μπαίνει αμίλητη, ξινή, κάθετε κλασικά ανάμεσα και μπροστά από τα ανοιχτά μου πόδια, μου έπαιζε την πούτσα πριν βάλει καπότα με δείκτη-αντίχειρα και ο μαλάκας αντί να την διαολοστείλω κάθισα...ειλικρινά απορώ πως "ψιλο"καύλωσα έστω για να μου περάσει (άθλια κίόλας) καπότα.... τη γάμησα λίγο στα 4 και γεια σου έβγαλα 1 σταγόνα σπέρμα και αυτό ήταν....αφού σηκώθηκα να βγάλω καπότα, η τύπισσα έφυγε και δεν είπε ούτε ΓΕΙΑ!!!! Ντύθηκε, άνοιξε πόρτα και αυτό ήταν...
Εντωμεταξύ έχω σπάσει το κεφάλι που πως την συγκεκριμένη κάπου την έχω ξαναπηδήξει , επίσης με κακή εμπειρία αλλά δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ που....
Αν μπορεί κανας συναγωνιστής να μου πει που σκατά ήταν το πουτανί αυτό πριν θα το ήθελα για να μου φύγει η απορία...
εν κατακλείδι... εμφανισιακά πολύ καλή (μέτριο ανάστημα, μπαμπάτσικη-λεπτή όμως, κωλάρα, καλό βυζάκι και πρόσωπο που θυμίζει μια πολύ πιο όμορφη εκδοχή της Αλίνας από Λεωνίδου) αλλά μέσα Α Π Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η!!!!!!!!!!
Βέβαια ρε συ είχες έτοιμη την Άννα το σιγουρακι και πήγες να ψαχτεις κι άλλο ενώ δεν είχες πολύ χρόνο;
Τα θελε ο κωλος σου :S :S :S
Αυτά είναι μαθήματα ζωής που θα μας κάνουν σοφοτερους
Επισκέπτης
Φίλε μου από την μία λυπαμαι για την φόλα που εφαγες, από την άλλη νιώθω ανακούφιση, γιατί την Παρασκευή ήμουν ένα τσακ από το να την δοκιμάσω, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη και πήγα στην Μπιουτι και δεν με χάλασε καθόλου
Βέβαια ρε συ είχες έτοιμη την Άννα το σιγουρακι και πήγες να ψαχτεις κι άλλο ενώ δεν είχες πολύ χρόνο;
Τα θελε ο κωλος σου :S :S :S
Αυτά είναι μαθήματα ζωής που θα μας κάνουν σοφοτερους
φολα στο 20ρικο..πωπω..
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
φολα στο 20ρικο..πωπω..
άστα.... τεράστια...
ακόμα και εμείς οι "έμπειροι" την πατάμε....
αν βέβαια το καλοσκεφτείς... η πρώτη διαίσθηση, (το λεγόμενο πορνοένστικτό μας)..... είναι και η πιο σωστή... αλλά δεν την ακολουθούμε πάντα
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.169
- Πόντοι
- 1.936
Δες τις κριτικές για το Αγκύρας 12 Α
στο οποίο επίσης εργάζεται
Στις κοπέλες που έχουν αξιολογηθεί και
δες τις κριτικές για Σούζη , Σούζι και Σούζυ
( όλες αφορούν την ίδια )
....σημειωτεον.....η Σουζυ ειναι με τις ωρες της στνηθως.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 4.746
Ναι τυπε, μονο που ο πελατης μπορει να οδηγησει την γυναικεια φυση με τερμα τα γκαζιαΣτα μπουρδέλα γεύεσαι λίγο τη γυναικεία φύση, σαν ένας παρκαδόρος που οδηγεί ένα ακριβό αμάξι για μερικά μέτρα.
σε απεριοριστα χιλιομετρα. Ενω ο παρκαδορος σεμνα και ταπεινα στα 5 μετρα οδηγηση, και εξω..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις