Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (5 μέλη και 118 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χθες μεσημέρι ανήμερα Πάσχα στο Μετάξι πολλά σπίτια κλειστά.

- Ιάσωνος 20 δεξιά: Τζωρτζιάνα, η κοντούλα από Ιάσωνος 37. :-* Αυτήν πήρα. Ο γραφικός τσάτσος από Ιάσωνος 46, που ήταν μαζί της, όταν έφευγα μου ευχήθηκε "καλή Ανάσταση". Του λέω "έγινε η Ανάσταση".  :-

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

- Ιάσωνος 20 δεξιά: Τζωρτζιάνα, η κοντούλα από Ιάσωνος 37. :-* Αυτήν πήρα. Ο γραφικός τσάτσος από Ιάσωνος 46, που ήταν μαζί της, όταν έφευγα μου ευχήθηκε "καλή Ανάσταση". Του λέω "έγινε η Ανάσταση".  :-

μηπως εννοουσε κατι το οποιο να μην καταλαβες.....

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686

- Ιάσωνος 20 δεξιά: Τζωρτζιάνα, η κοντούλα από Ιάσωνος 37. :-* Αυτήν πήρα. Ο γραφικός τσάτσος από Ιάσωνος 46, που ήταν μαζί της, όταν έφευγα μου ευχήθηκε "καλή Ανάσταση". Του λέω "έγινε η Ανάσταση".  :-
Μήπως εννοείς τον τσάτσο-"Ριχάρδο" στο Ιάσονος 43;

liontari123456

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
54
Πόντοι
1
μια Ναταλι πιτσιρικα δουλευει σε αυτο τον οικο αλλα στην 3η βαρδια, δινει κωλο αβιαστα και αβασανιστα λογικα η ιδια θα ειναι.
Τρίτη βάρδια στο μετάξι τι ώρα ξεκινάει;;

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Δεν πάω ποτέ στο 43. Εννοώ τον τσάτσο από Ιάσωνος 46 πάνω που σου λέει "γεια σου φίλε, από πού είσαι;".  :2funny:
Παράξενο που δεν τον ξέρω αφού τον τελευταίο καιρό πάω συνέχεια εκεί...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Παράξενο που δεν τον ξέρω αφού τον τελευταίο καιρό πάω συνέχεια εκεί...

Εγώ έχω πολύ καιρό να πάω εκεί. Από πέρυσι τον θυμάμαι. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί. Μπορεί να έχει φύγει από εκεί.  ;)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
η βερονικα μετα από τοσα φλοκια που εχει καταπιει πρεπει να μετονομαστεί σε βλενορικα

πηγαίνοντας καποιος μαζι της, μετα σιγουρα θα πρεπει να περναει και μια βολτα από το συγγρος για εξετασεις

η τυπισα πραγματικα δεν πινει νερο πινει φλοκι αμασητο
Γλαφυρός, λυρικός συλλογισμός.

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Απογευματινή βαρδια στη φυλης σήμερα πριν λίγο :
Φυλης 86 όροφος Αννυ
Φυλης 54 ισόγειο νανσυ
Φυλης 54 όροφος αλινα
Φυλης 71 ισόγειο Άντζυ
Φυλης 66Α Τατιάνα
Φυλης 59 Άννα
Φωκαιας 27 ισόγειο Ναταλία
Φωκαιας 17 όροφος μαρινελα
Φωκαιας 7 αριστερά Έλενα
Φωκαιας 7 δεξιά Σάρρα και εμιλυ
Φωκαιας 9 δεξιά Ναταλί
Φωκαιας 9 αριστερά  Κασσάνδρα
Φιλιππιδου 11α Μαρία

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.286
Πόντοι
4.926
Κατέβηκα μπουρδελότσαρκα, μετά από αρκετό καιρό. Πήγα στο Διδύμου 18Β, για να δω την Ελένη (τώρα Σόφι), από Αλκιβιάδου 16Β. Πρόκειται για μπάζο, με ασιάτικα χαρακτηριστά. Φουλ πρόγραμμα και όταν την ρώτησα για ακάποτο σεξ, μου είπε ότι δεν προσφέρει. Κατέληξα στο Φυλής 86Β όπου έδωσα 30€ για δύο φορές και πέρασα με την Τάνια. Την πρώτη φορά την έχυσα στο στόμα και την δεύτερη δεν έχυσα καν, παρόλο τις φιλότιμες προσπάθειες της κοπέλας.

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Κατέβηκα μπουρδελότσαρκα, μετά από αρκετό καιρό. Πήγα στο Διδύμου 18Β, για να δω την Ελένη (τώρα Σόφι), από Αλκιβιάδου 16Β. Πρόκειται για μπάζο, με ασιάτικα χαρακτηριστά. Φουλ πρόγραμμα και όταν την ρώτησα για ακάποτο σεξ, μου είπε ότι δεν προσφέρει. Κατέληξα στο Φυλής 86Β όπου έδωσα 30€ για δύο φορές και πέρασα με την Τάνια. Την πρώτη φορά την έχυσα στο στόμα και την δεύτερη δεν έχυσα καν, παρόλο τις φιλότιμες προσπάθειες της κοπέλας.
απόγευμα πήγες τυπε;;;

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Καλησπέρα χύστες και χρόνια πολλά. :hi:

Σύντομη ενημέρωση από Φυλής, Φωκαίας και Διδύμου, νωρίς το μεσημεράκι την σήμερον, όσα ήταν ανοικτά κατά τις 14:00 με 15:00 περίπου, και σε όσα μπήκα μέσα να δω τί παίζει...

Φυλής 71Α, Άντζυ, ψηλή αλόγα, με μέτριο προς καλό κώλο, που προσφέρεται στο μενού. Μπήκε στα υπ' όψιν...

Φυλής 71Β, Στέλλα, η γνωστή παντρεμένη Αλβανίδα που δίνει τον κώλο της (ο άντρας της να το ξέρει άραγε...?). Αποχώρησα.

Φυλής 69Α, η Αντζελίνα από το Φυλής 71Α & 71Β, με κώλο στο μενού. Δεν γύρισε να δείξει τον κώλο της στο σαλονάρισμα, επομένως δεν γνωρίζω να σας πω αν της πέρασε το δερματικό που είχε. Αποχώρησα.

Φυλής 69Β, μια κοντή χοντρή αδιάφορη, με πατσέδες και κυτταρίτιδα στον κώλο, που τον δίνει όμως. Αποχώρησα.

Φυλής 65Α, Σόνια.

Φυλής 86Β, Βερόνικα, όμορφο πρόσωπο (φορούσε κλασικά κάτι γυαλιά που την κάνουν πολύ sexy), σιλικονάτοι βύζοι, αφράτη κωλάρα που την δίνει, γενικά φουλ πορνοσταρικό πρόγραμμα και λαϊκό προσκήνυμα στο σαλόνι. Αποχώρησα προβληματισμένος: Πώς γίνεται να την έχουν καταγαμήσει όλοι με θετικές εντυπώσεις, κι εγώ ακόμη να μην έχω θελήσει να πάω μαζί της...

Φυλής 66Δ, Άντζυ/Άντζελα, προ-milf, με μέτριο προς χαλασμένο κώλο, που τον δίνει. Αποχώρησα.

Φυλής 66Α, μια ξερακιανή αδιάφορη, απλό πρόγραμμα. Αποχώρησα.

Φυλής 59 ισόγειο, μια ξανθιά σγουρομάλλα milf, με κώλο στο μενού. Αποχώρησα.

Φυλής 56, η Τατιάνα με τον ωραίο, αφράτο και σφρυγηλό κώλο, που δυστυχώς δεν τον δίνει. Αποχώρησα με την ελπίδα πως μια μέρα θα αποφασίσει να τον δώσει...

Φυλής 54B, μια συμπαθητική με καρέ καστανό μαλλί, δυάρι στήθος με ωραίες θηλές και καλό κώλο, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 9, Κατερίνα, ψηλή, με μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, μέτριο προς καλό κώλο που προσφέρεται στο μενού. Τιμήθηκε, θα ακολουθήσει κριτική.

Φωκαίας 7 υπόγειο στο βάθος, η μουνάρα η Έλενα. Δεν πέρασα μαζί της σήμερα διότι ήθελα να γαμήσω κώλο.

Φωκαίας 7 υπόγειο δεξιά, Αλεξάνδρα, ψηλή παχουλή με πατσέδες, με κώλο στο μενού. Αποχώρησα.

Φωκαίας 27 & Αχαρνών γωνία, στο υπερυψωμένο ισόγειο, μια ψηλή μελαχροινή λεπτή με ωραίο λυγερό κορμί, μικρό βυζάκι, ωραίο και σφρυγηλό κωλαράκι, απλό πρόγραμμα. Κρίμα που δεν τον δίνει, θα την έπαιρνα σήμερα.

Διδύμου 8A, δεν θυμάμαι όνομα, πάντως ήταν ψηλή, γύρω στα 25, με ωραίο κορμί και μεγάλους βύζους, απλό πρόγραμμα με όλες τις στάσεις. Από εμφάνιση ήταν από τις λίγες καλές που είδα σήμερα.

Αυτά από εμένα. Υγειαίνετε, και μακριά από ελλεεινίδες. :hi:
τυπε η βερονικα ειναι πλεον στο 86Β ή στ 86Α

• Like
Αντιδράσεις: vril

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Γίνεται να κάτσει η κοπέλα για 2 συνεδρίες με 30 ευρώ; Δεν το 'ξερα. :think: Αυτό σημαίνει 20 λεπτά στο δωμάτιο ή 2 χυσίματα;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
  20 λεπτα θα του ελεγε σαραντα ευρω  λογο αναδουλειας να δεχτηκε  τα τριαντα  ευρω μαλον για  συο χυσιματα

ΝΤΟΎΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2018
Κριτικές
9
Like
1.503
Πόντοι
496
δύο φορές μέσα σε 20 λεπτά;; κόκορας είσαι,εδώ μία σε 20 λεπτά βαράμε,εσύ δύο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom