Καλησπέρα χύστες και χρόνια πολλά.
Σύντομη ενημέρωση από Φυλής, Φωκαίας και Διδύμου, νωρίς το μεσημεράκι την σήμερον, όσα ήταν ανοικτά κατά τις 14:00 με 15:00 περίπου, και σε όσα μπήκα μέσα να δω τί παίζει...
Φυλής 71Α, Άντζυ, ψηλή αλόγα, με μέτριο προς καλό κώλο, που προσφέρεται στο μενού. Μπήκε στα υπ' όψιν...
Φυλής 71Β, Στέλλα, η γνωστή παντρεμένη Αλβανίδα που δίνει τον κώλο της (ο άντρας της να το ξέρει άραγε...?). Αποχώρησα.
Φυλής 69Α, η Αντζελίνα από το Φυλής 71Α & 71Β, με κώλο στο μενού. Δεν γύρισε να δείξει τον κώλο της στο σαλονάρισμα, επομένως δεν γνωρίζω να σας πω αν της πέρασε το δερματικό που είχε. Αποχώρησα.
Φυλής 69Β, μια κοντή χοντρή αδιάφορη, με πατσέδες και κυτταρίτιδα στον κώλο, που τον δίνει όμως. Αποχώρησα.
Φυλής 65Α, Σόνια.
Φυλής 86Β, Βερόνικα, όμορφο πρόσωπο (φορούσε κλασικά κάτι γυαλιά που την κάνουν πολύ sexy), σιλικονάτοι βύζοι, αφράτη κωλάρα που την δίνει, γενικά φουλ πορνοσταρικό πρόγραμμα και λαϊκό προσκήνυμα στο σαλόνι. Αποχώρησα προβληματισμένος: Πώς γίνεται να την έχουν καταγαμήσει όλοι με θετικές εντυπώσεις, κι εγώ ακόμη να μην έχω θελήσει να πάω μαζί της...
Φυλής 66Δ, Άντζυ/Άντζελα, προ-milf, με μέτριο προς χαλασμένο κώλο, που τον δίνει. Αποχώρησα.
Φυλής 66Α, μια ξερακιανή αδιάφορη, απλό πρόγραμμα. Αποχώρησα.
Φυλής 59 ισόγειο, μια ξανθιά σγουρομάλλα milf, με κώλο στο μενού. Αποχώρησα.
Φυλής 56, η Τατιάνα με τον ωραίο, αφράτο και σφρυγηλό κώλο, που δυστυχώς δεν τον δίνει. Αποχώρησα με την ελπίδα πως μια μέρα θα αποφασίσει να τον δώσει...
Φυλής 54B, μια συμπαθητική με καρέ καστανό μαλλί, δυάρι στήθος με ωραίες θηλές και καλό κώλο, απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 9, Κατερίνα, ψηλή, με μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, μέτριο προς καλό κώλο που προσφέρεται στο μενού. Τιμήθηκε, θα ακολουθήσει κριτική.
Φωκαίας 7 υπόγειο στο βάθος, η μουνάρα η Έλενα. Δεν πέρασα μαζί της σήμερα διότι ήθελα να γαμήσω κώλο.
Φωκαίας 7 υπόγειο δεξιά, Αλεξάνδρα, ψηλή παχουλή με πατσέδες, με κώλο στο μενού. Αποχώρησα.
Φωκαίας 27 & Αχαρνών γωνία, στο υπερυψωμένο ισόγειο, μια ψηλή μελαχροινή λεπτή με ωραίο λυγερό κορμί, μικρό βυζάκι, ωραίο και σφρυγηλό κωλαράκι, απλό πρόγραμμα. Κρίμα που δεν τον δίνει, θα την έπαιρνα σήμερα.
Διδύμου 8A, δεν θυμάμαι όνομα, πάντως ήταν ψηλή, γύρω στα 25, με ωραίο κορμί και μεγάλους βύζους, απλό πρόγραμμα με όλες τις στάσεις. Από εμφάνιση ήταν από τις λίγες καλές που είδα σήμερα.
Αυτά από εμένα. Υγειαίνετε, και μακριά από ελλεεινίδες.