Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 373 άτομα (36 μέλη και 337 επισκέπτες)

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
829
Πόντοι
371
φυλής 54 πάνω Χριστίνα ήταν και μουτρωμένη  :thubsdown:
Σε μένα μια χαρά ναζιάρα ήταν, μου έκανε κόλπα, προφανώς επειδή είχα περάσει πολύ πρόσφατα μαζί της και τα πήγαμε καλά.
Επίσης με την Ιωάννα σήμερα, διορθώνω προφανώς, την ώρα που ΈΜΠΑΙΝΑ βγήκε ένας πακης.

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Και κάτι σχετικό την ώρα που περνούσα Ιάσωνος 1 απέναντι ήταν 3 μηχανές της αστυνομίας και 1 περιπολικό δεν ξέρω τι κάνανε ο ένας όμως είχε ενεβει κρατώντας  φακό μέχρι το φανάρι της Κολωνού κάτι πρέπει να έψαχνε ή έκανε έλεγχο στους περαστικούς  :think: έφυγα βοληδα  :walkingpenis:

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Σε μένα μια χαρά ναζιάρα ήταν, μου έκανε κόλπα, προφανώς επειδή είχα περάσει πολύ πρόσφατα μαζί της και τα πήγαμε καλά.
Επίσης με την Ιωάννα σήμερα, διορθώνω προφανώς, την ώρα που ΈΜΠΑΙΝΑ βγήκε ένας πακης.
πιθανό με τους τακτικούς πελάτες της η Χριστίνα να είναι καλή  :think: όσο για τον πακη δεν είναι είδηση όποιος πληρώνει μια χαρά μπαίνει στο 99/100 των σπιτιών  :S

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Και κάτι σχετικό την ώρα που περνούσα Ιάσωνος 1 απέναντι ήταν 3 μηχανές της αστυνομίας και 1 περιπολικό δεν ξέρω τι κάνανε ο ένας όμως είχε ενεβει κρατώντας  φακό μέχρι το φανάρι της Κολωνού κάτι πρέπει να έψαχνε ή έκανε έλεγχο στους περαστικούς  :think: έφυγα βοληδα  :walkingpenis:
Σε τέτοιες περιπτώσεις το στρίβειν είναι η σωστότερη επιλογή!

gym freak

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
111
Πόντοι
0
Εδώ και πολλά χρόνια,φίλε μου,βάζουν όλες τις φυλές στην οδό...Φυλής  :)
«Όποιος δώσει 20 ευρώ»
οχι παντα, νομιζω οτι αν ηδη εχει μεσα ελληνες και καλα τους διωχνει για να την προκαταληψη και μονο.. η αληθεια ειναι ομως οτι οντως τον τελευταιο χρονο βλεπεις ροη πακηδων στην φυλλγς ειδικα τα μεσημερια-απογευματα

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936
οχι παντα, νομιζω οτι αν ηδη εχει μεσα ελληνες και καλα τους διωχνει για να την προκαταληψη και μονο.. η αληθεια ειναι ομως οτι οντως τον τελευταιο χρονο βλεπεις ροη πακηδων στην φυλλγς ειδικα τα μεσημερια-απογευματα

Ειναι ζητημα χρονου πλεον να μπαινουν δωματιο και οι μαυριδεροι.Το χρημα,ο πλουτος δεν εχουν χρωμα,θρησκεια,καταγωγη.Και ποσο μαλλον στο Ελλαδισταν εν ετη 2018 οπου η οικονομικη κριση υπερτερει επι του πληθυσμου.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Η όμορφη Νταϊάνα στη μοντελοαλυσίδα θα λείπει
για 4-5 ημέρες περίπου (ΔΕΝ είναι πρωταπριλιά)
Για τον De Vito

• Like
Αντιδράσεις: vril

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Ψήνεται κανείς για παρτουζα σήμερα το απόγευμα στη Φυλης;

Ο καθένας πληρώνει τα δικά του
Γκει αποκλείονται

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Καλο μήνα σε όλους!!με υγεία!!
γιατι να εξαφανιστουμε απο το ελεγχο της αστυνομίας;
Κάνουμε τιποτα παράνομο τσαρκα κάνουμε..

Επισκέπτης
Και κάτι σχετικό την ώρα που περνούσα Ιάσωνος 1 απέναντι ήταν 3 μηχανές της αστυνομίας και 1 περιπολικό δεν ξέρω τι κάνανε ο ένας όμως είχε ενεβει κρατώντας  φακό μέχρι το φανάρι της Κολωνού κάτι πρέπει να έψαχνε ή έκανε έλεγχο στους περαστικούς  :think: έφυγα βοληδα  :walkingpenis:

πιασανε εναν εκει μολις περνουσα η  μαλλον 2 ηταν

ειχαν μπει η μαλακες μεσα στο αμαξι και ψαχνανε να κλεψουν, με περαστικους τωρα, χαχαχααχαχ

δεν μου φερνανε σε επαγγελματιες κλεφτες,σπας το τζαμι, μπαμ μπαμ φευγεις,ηρθανε διας, τους κραταγανε ωρα κατω και δεν ξερω τι ακριβως περιμενανε για να τους πανε στο τμημα για την διαδικασια του αυτοφωρου, εκανα τσαρκα,ξαναηθρα αγησιλαου,παλι κατω τους ειχαν

αστυνομια της ασυνενοησιας απλα...

το πρωτο περιπολικο δεν εφτανε να τους πανε στο τμημα, τι ηρθαν η διας και απλα τους κοιταζανε ολοι μαζι?

Με αποτελεσμα να κοιτουσαν περιεργα οποιον περναγε,περασα μια,περασα 2,δεν ξαναπερασα γιατι θα κινουσα υποψιες

προσοχη λοιπον της νυχτες,αλλα σαββατο κιολας που η περιοχη εχει κινηση ,εχει και ταβερνες γυρω,το γκαζι ειναι 5 λεπτα με ταποδια..

δεν μπορω να καταλαβω..

πιθανον για πρεζονια μιλαμε..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 160222

Επισκέπτης
Επιστροφή Ντενίζας στο Ρεμούνδου !!!
Προ ολίγου της έριξα ένα πούτσο. Κάνει πλέον ελεύθερο στοματικό, δίνει κωλαράκι και τα παίρνει στο στόμα. Στο τέλος φεύγοντας λέει το κλασσικό "ευκαριστώ αγκάπη"!

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
828
Πόντοι
81
Παιδιά έχετε να προτείνεται κανένα γκράννυ που να δίνει κ κωλαράκι??  :erection: Ευχαριστώ κ καλό μήνα !

komo

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
424
Πόντοι
21
Προ ολίγου της έριξα ένα πούτσο. Κάνει πλέον ελεύθερο στοματικό, δίνει κωλαράκι και τα παίρνει στο στόμα. Στο τέλος φεύγοντας λέει το κλασσικό "ευκαριστώ αγκάπη"!
Eυχομαι να μην ειναι πρωταπριλιατικο αστειο.Παντως η ντενιζα ειναι κλασικη αξια.

• Like
Αντιδράσεις: vril
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom