Επισκέπτης
Ζήτω ο Νώντας
Ζήτω ο Νώντας
Ζήτω ο Νώντας
Ζήτω ο Νώντας
Ζήτω ο Νώντας
Ζήτω ο Νώντας
Σήμερα πήγα να τεστάρω τη Μαριάννα την αδύνατη ρωσίδα στο Διδύμου 22
Εφυγε η Νατασα η μελαχρινη σχιστοματα από το Ιασωνος-46 όροφο? Ξερει κανεις συναγωνιστης ποιες ωρες θα δουλευει στο νέο οικο?Μεταξουργείο live,αλλαγές και καινούργιες παρουσίες στη δεύτερη βάρδια.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 κάτω μια καινούργια μελαχρινή μοντελέ με γυαλιά και μέτριο πρόσωπο,απλό πρόγραμμα και 69.Στον επάνω όροφο που άνοιξε προχθές η Νατάσα από το Ιάσονος 46 όροφος.
Ιάσονος 46 όροφος η ξανθιά Νατάσα και Μαρία από Φυλής 109.
Δικέ μου δίνει κώλο αβέρτα και χωρίς παράπονα.Γουστάρει κιόλας.Η τσατσά απλά υφίσταται,χωρίς να ενοχλεί.Είναι καθαρό το σπίτι,όπως και η κοπελιά.Αν δεν χύσεις,η Πωλίνα δεν φεύγει.Να πας.Παιδιά μία Πωλίνα από Καλύμνου 48 είναι μόνο πρωινά και κάνει πρωκτικό χωρίς μα και μου; Επειδή πρόσφατη κριτική δεν υπάρχει έχει κανείς την διάθεση να την περιγράψει και αν έχει πάει πρόσφατα (3 μήνες) να πει και την εμπειρία του (συμμετοχή + τσα2)
Επίσης κάποια κοπέλα να κάνει πρωκτικό χωρίς μαλακίες δικαιολογίες;;; :S
Χθες ήταν στο πρόγραμμα αλλά προέκυψε κοινωνική υποχρέωση,θα διαπιστωθεί σύντομα.Ελπϊζω βέβαια να δουλεύει πιο ανθρώπινο ωράριο κι όχι δωδεκάωρο και δεκαοχτάωρο όπως στο Ιάσονος 46,να την απολαμβάνουμε πιο φρέσκια και ζωηρή!Εφυγε η Νατασα η μελαχρινη σχιστοματα από το Ιασωνος-46 όροφο? Ξερει κανεις συναγωνιστης ποιες ωρες θα δουλευει στο νέο οικο?
Η Πωλίνα είναι μια τιμια επιλογή για να μην κλαιμε τα λεφτά μας ειδικα τέτοιες εποχές.Δικέ μου δίνει κώλο αβέρτα και χωρίς παράπονα.Γουστάρει κιόλας.Η τσατσά απλά υφίσταται,χωρίς να ενοχλεί.Είναι καθαρό το σπίτι,όπως και η κοπελιά.Αν δεν χύσεις,η Πωλίνα δεν φεύγει.Να πας.
Συμφωνω απολυτως Μακαρι να δουλευει μονο 8-ωρο, ώστε να είναι παντα φρεσκια. Και φυσικα, ελπιζω η τσατσα του νεου οικου να μην είναι τοσο νευρικη και σπασαρχιδικη όπως είναι οι περισσοτερες στο Ιασωνος-46Χθες ήταν στο πρόγραμμα αλλά προέκυψε κοινωνική υποχρέωση,θα διαπιστωθεί σύντομα.Ελπϊζω βέβαια να δουλεύει πιο ανθρώπινο ωράριο κι όχι δωδεκάωρο και δεκαοχτάωρο όπως στο Ιάσονος 46,να την απολαμβάνουμε πιο φρέσκια και ζωηρή!
Τώρα το πρωί
Διδυμου 27 Βικτώρια, Αναστασία και Μαρία
Διδύμου 22 Λουτσία και Μαριάννα
Διδύμου 20 δεν είχε ανοίξει ακόμα
Στο Παρασιου 36 είναι αυτό;Χθες πήγα στο "Παρίσι" γιατί δούλευε ένα από τα στανταρακια μου η Αννα-Μαρια εντάξει το κορίτσι το πήγε το μαγαζί στα ύψη ήταν με έναν στο δωμάτιο, 2 την περίμεναν με τις ψωλες ορθιες σε δωμάτια και άλλοι 4 με μένα στο σαλόνι!!! Γαμιοντας πήγε το καημένο χθες, ήταν ένας καλοντυμενος κύριος που κρατούσε σημειώσεις.......... Ήταν κανένας από τους στρατηγούς εδώ μέσα?? Χαχαχαχαχα