4απλή κατάθεση χθες με μέτρια συναισθήματα, γιατί οι πρώτες 3 είχαν μέτριες κριτικές, αλλά με έτρωγε ο κώλος μου
....
1) Λίλυ από Κολοκυνθούς 38Β, βυζάρες (5+) τις οποίες με άφησε να κάνω ό,τι θέλω. Για 10€ κάνει προκατακτικά, τίμια πίπα, ιεραποστολικό, πισοκωλητό και χύσιμο στα βυζιά της. Αρνήτικά το ότι σου λέει όλο "ελα" και "πάμε" για να τελειωσεις πράγμα που με ξενερώνει και η μέτρια συμμετοχή (δεν παίρνει πρωτοβουλίες). Για βυζολάγνους αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία, για τους άλλους και πιο απαιτητικούς μία φορά και πούλο
2) Μαρία από Ακομινάτου 2Β, ΞΥΡΙΣΟΥ ΜΩΡΗ ΓΙΟΥΦΤΗΣΑ, πιο πολλή τρίχαέχεις από εμένα >
, τι να πω εδώ, ο φωτισμός με ξεγέλασε, απλά μία φόλα ολκής. 0 πρωτοβουλίες, 0 προκάτ, 0 συνενόηση μέτρια πίπα όπου έφτυνε στο πάτωμα κάθε φορά που τον έβγαζε από το στόμα της :S, στα 4 δεν στήνεται γιατί πονάει το πόδι της
και στο ιεραποστολικό την κράταγε γιατί πόναγε λόγω μεγέθους... Αν προσθέσουμε την γλυκιά και όμορφη τσα2
που γκάριζε από την αρχή καταλαβαίνετε γιατί έφυγα άχυστος. Ακόμα να αναφέρω ότι έμεινε πάνω από δεκάλεπτο παρά τα όσα προηγήθηκαν και προσπαθούσε με μαλακία να τελιώσω... αν ήταν έτσι έμενα σπίτι και έβλεπα την summmer brielle
3)Στεφανία από Κολωνού 27Α. Γιούφτυσα από Βουλ... Ισπανία
, Η κοπέλα αξίζει μόνο για twerking στο πούτσο σου. Μέτρια συμμετοχή, βυζί χάλια και μου έλεγε για τον αδερφό της που κάνει κόκα και αν κάνω και εγώ, γιατί ρούφαγα την μύτη μου συνέχεια
. Το ότι είναι χειμώνας δεν σου λέει κάτι... Και εκει άχυστος, μόνο ο τσατσος είχε λίγο πλάκα
4) Ζάνα από κολωνου 47 ισ. Έβγαλα γούστα εκεί, όταν μπήκε με είδε με το τζιν και πήγε να το κατεβάσει. Της λέω να το ξεκουμπώσει και να το πάρει χωρίς να το κατεβάσει. Έτσι και έκανε, στη συνέχεια το κατέβασε για να γλύψει και αρχίδια. Πραγματική μαστόρισσα. Λίγο γαμήση και χύσιμο στο στόμα της
.
Αυτά από εμένα, καλά γαμήσια