Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (5 μέλη και 78 επισκέπτες)

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
μηπως επαιζε κ με το ονομα Αγαπη αυτη?
ξανθο μαλλι,βυζαρες,λευκο δερμα,μαλλον Ρωσιδα ή κατι παρεμφερες....
αλλη ειναι η αγαπη,η κλεο ειναι ενας θαλλασιος ελεφαντας,κ στις υπηρεσιες της,περα απο την εμφανιση

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
τα διαθεσιμα κωλαντερα :takethis: σημερα βραδυ Μεταξι κατα τις 22.30 ηταν:thubsdown:

-Μεγαλου Αλεξανδρου 25,Ντονα,απο Ιασωνος 31,Αλβανη,μελαχροινη μιλφ με βυζαρες.καλο κωλοτρυπιδι :bigdick:

Την παρτιδα σωζουν δηλαδη λιγες Αλβανες που προσφερουν γκροβερ σε σχεση με  στην αλητεια του απλου προγραμματος στο Μεταξι :thubsdown:

Αρχιστε να δινετε κωλο γαμηδια :takethis: :headbaning1: :headbaning1:
:S :S :S
βαρδιες που την βρισκουμε?κ εαν παιζει κ σε καποιον αλλο οικο?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Να τον παει στη Ροδικα/Αρινα να πιει και ευεγερτικα μουνοζουμα που είναι φαρμακο τωρα για το χειμωνα.
Η Σονια δε χυνει στο μουνογλειψιμο.

Που δουλεύει η Ροδικα/Αρινα φίλε dmtrsxxx ;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Σήμερα Σάββατο απόγευμα, 27.01.2018
έκανα τσάρκα και πήρα τη Νταϊάνα στο φυλής 56.
Καλή μέσα, κλασικά !

Μετά ήπια ένα καφέ και μια μπάρα με πρωτείνες
και πήγα Αγκύρας 12α, που ήταν η Χριστίνα ( ζώδιο παρθένος)
και η Λάνα ( ζώδιο ιχθύς), και οι δύο ρωσόφωνες.
Πήρα τη Λάνα, που ήταν σε κέφια και μου έκανε
καλή περιποίηση !

Πήρα 2 και πάλι δεν χόρτασα ! Αυτό οφείλεται στο ότι
ήπια 2 διπλούς καφέδες από το πρωϊ, μπάρα με πρωτείνες
και χυμό ρόδι, και μια σοκολάτα με γεύση φράουλα
στο palmier.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Μια χαρά είναι η Άντζελα.

Σταθερότατη αξία τόσα χρόνια.

"Γούστα είναι αυτά" και λοιπές γνωστές νεφελώδεις παπαριές σου Σκούμπυ.

Ακόμη δεν γράφτηκες με αυτό το νικ (μετά το "3,2,1... Ciao Antenna") και ξεκίνησες τις μαλακίες

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.244
Πόντοι
2.021
:takethis:Αλεξία ....Ρουσκι 1.80 cm , Μ.Α 22 όροφος σήμερα στις 19.00
Θεργιο. Πιο πολύ πέρασα γιατί μου έκανε κλικ ο πρώην αθλητικός σωματότυπο   Ακα μέτριο καποτα γάμησα ... γεια σας !
Της εγλειψα και την μουναρα και τα πόδια .
Ωραίο πεντικιούρ μαλακό πόδι . Βαριά φωνή
.... κάποτε θα ήταν μια καλλονή ανάμεσα σε τόσες εκεί .
Σαράντα φεύγα .....

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Κλεοπάτρα-Τροφωνίου 11 πάνω (φόλα).
Φόλα βαρέων-Βαρων χρόνια τώρα από τις χειρότερες επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος που θα ήθελε να δοκιμάσει με μια εύσωμη γυναίκα.
Έχει περάσει από πολλά μαγαζιά με απόλυτη αποτυχία βιαστική και άχρηστη στο δωμάτιο

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Χτες βραδυ οι φιλοι μου ειχαν παει σε κατι εκφυλα παρτι και φασωναν γκομενες μεχρι το ξημερωμα, ενώ εγω δεν ειχα ακουσει το ξυπνητηρι και το βραδινο μου "powernap" πηγε σερί, μεχρι τις 10 το πρωι...

Σηκωνομαι ορεξατος, βλεπω τον ηλιο και λεω "ωραια, ας κανονισω ενα καλο καφεδακι" (με κατι αλλους φιλους, που τα Σαββατα εχουμε συγκεκριμενο στεκι για καφέ) => Τζιφος. Ο ενας ηταν αρρωστος.

Η μερα προχωραει κι εγω κανω διαφορες δουλειες στο σπιτι. Βραδιαζει => Στελνω μηνυματα δεξια-αριστερα (πανω απο 6 κατευθυνσεις) => ΟΛΟΙ ειναι απασχολημενοι ή δεν σκοπευουν να βγουν. Μια γκομενα δεν μού απανταει ποτέ.

Ανεβαινω Αθηνα μόνος μου (επρεπε να κανω μια δουλεια, ετσι κι αλλιως) => Αφου κανω τη δουλεια - μια μεταφορα με το ΙΧ - περιμενω να συνεννοηθω μ' εναν άλλο φιλο που εντωμεταξυ ειχε δηλωσει διαθεσιμος για ποτό.

Εντωμεταξυ, κοβω βόλτες στα μπουρδελα της Φυλης (αφου δίπλα ημουν, ετσι κι αλλιως). Η ωρα περναει. Με πολλη καθυστερηση, μού τηλεφωνει ο φιλος μου σαν κλαμμενο μουνι και μου λεει πως εφαγε χυλοπιτα απο μια γκομενα που γουσταρει παθολογικα. Και πως, τελικα, δεν ειναι για έξοδο.

Συνεχιζω τη μπουρδελοτσαρκα.
Για ΠΡΩΤΗ φορα σε Σαββατοβραδο βλεπω κινηση επιπεδου 15Αυγουστου με 40 βαθμους... Πανω απ' τα μισά σπιτια ηταν κλειστά. Μεσα υπηρχαν ως επι το πλειστον μπαζα.

Το κοβω με τα πόδια για Λιοσιων - μην ξεροντας τι αλλο να κανω και νιωθοντας απολυτη μοναξια μετα τις φασεις που ειχα χασει την Παρασκευη και το σερί ακυρωσεων για καφε/ποτο μες στη μερα.

Στη Λιοσιων πετυχαινω κατι σκιαχτρα, κατι γριες και γενικως απαραδεκτα πραγματα... Πανω απ' τα μισά μαγαζια ηταν κλειστα. Σε ενα "στουντιο" (20 ευρω κανει κι αυτο, αλλά αυτο-αποκαλειται στουντιο), στην αρχη της μπουρδελο-ζωνης πετυχαινω μια ωραια γκομενα, υποτιθεται Βενεζουελάνα, αλλά η ξεπέτα μυριζει απο χιλιομετρο.

Σ' ενα αλλο μαγαζι με σκαλια, και παλι επι της Λιοσιων, πετυχαινω μια βρωμικη μιλφ που εκτελουσε και χρεη τσατσας και μια πιτσιρίκα. Και οι δυο συμπεριφερονταν σαν μαστουρωμενες, με αποτελεσμα να μην ψηθω (Παντως, αυτη η κωλοπετσωμενη γυφτο-μιλφ μ' εχει καυλωσει κι αλλες φορές, αλλά ποτέ δεν την εχω τιμησει/ Συχνα παρουσιαζεται μόνη της στο σαλονι).

Σκεφτηκα πως δεν ειναι η μερα μου, καθως ουτε καν οι πουτανες δεν μού καθονται... Ολα πηγαν λαθος. Εσκισα και το καινουριο, δερματινο μπουφαν μου σε μια αιχμηρη προεξοχη, πλάι στην εισοδο ενος μπουρδελου της Λιοσιων.

Τελικά κατεληξα μονος μου για πατσά...
Σαπιλα - μετα απο μια βδομαδα με φουλ δουλεια και σχεδον καθολου διασκεδαση.

Γιατι τετοια παρακμη στα μπουρδελα?
Εξεπλαγην αρνητικα.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Χτες βραδυ οι φιλοι μου ειχαν παει σε κατι εκφυλα παρτι και φασωναν γκομενες μεχρι το ξημερωμα, ενώ εγω δεν ειχα ακουσει το ξυπνητηρι και το βραδινο μου "powernap" πηγε σερί, μεχρι τις 10 το πρωι...

Σηκωνομαι ορεξατος, βλεπω τον ηλιο και λεω "ωραια, ας κανονισω ενα καλο καφεδακι" (με κατι αλλους φιλους, που τα Σαββατα εχουμε συγκεκριμενο στεκι για καφέ) => Τζιφος. Ο ενας ηταν αρρωστος.

Η μερα προχωραει κι εγω κανω διαφορες δουλειες στο σπιτι. Βραδιαζει => Στελνω μηνυματα δεξια-αριστερα (πανω απο 6 κατευθυνσεις) => ΟΛΟΙ ειναι απασχολημενοι ή δεν σκοπευουν να βγουν. Μια γκομενα δεν μού απανταει ποτέ.

Ανεβαινω Αθηνα μόνος μου (επρεπε να κανω μια δουλεια, ετσι κι αλλιως) => Αφου κανω τη δουλεια - μια μεταφορα με το ΙΧ - περιμενω να συνεννοηθω μ' εναν άλλο φιλο που εντωμεταξυ ειχε δηλωσει διαθεσιμος για ποτό.

Εντωμεταξυ, κοβω βόλτες στα μπουρδελα της Φυλης (αφου δίπλα ημουν, ετσι κι αλλιως). Η ωρα περναει. Με πολλη καθυστερηση, μού τηλεφωνει ο φιλος μου σαν κλαμμενο μουνι και μου λεει πως εφαγε χυλοπιτα απο μια γκομενα που γουσταρει παθολογικα. Και πως, τελικα, δεν ειναι για έξοδο.

Για ΠΡΩΤΗ φορα σε Σαββατοβραδο βλεπω κινηση επιπεδου 15Αυγουστου με 40 βαθμους... Πανω απ' τα μισά σπιτια ηταν κλειστά. Μεσα υπηρχαν ως επι το πλειστον μπαζα.

Το κοβω με τα πόδια για Λιοσιων - μην ξεροντας τι αλλο να κανω και νιωθοντας απολυτη μοναξια μετα τις φασεις που ειχα χασει την Παρασκευη και το σερί ακυρωσεων για καφε/ποτο μες στη μερα.

Στη Λιοσιων πετυχαινω κατι σκιαχτρα, κατι γριες και γενικως απαραδεκτα πραγματα... Πανω απ' τα μισά μαγαζια ηταν κλειστα. Σε ενα "στουντιο" (20 ευρω κανει κι αυτο, αλλά αυτο-αποκαλειται στουντιο), στην αρχη της μπουρδελο-ζωνης πετυχαινω μια ωραια γκομενα, υποτιθεται Βενεζουελάνα, αλλά η ξεπέτα μυριζει απο χιλιομετρο.

Σ' ενα αλλο μαγαζι με σκαλια, και παλι επι της Λιοσιων, πετυχαινω μια βρωμικη μιλφ που εκτελουσε και χρεη τσατσας και μια πιτσιρίκα. Και οι δυο συμπεριφερονταν σαν μαστουρωμενες, με αποτελεσμα να μην ψηθω (Παντως, αυτη η κωλοπετσωμενη γυφτο-μιλφ μ' εχει καυλωσει κι αλλες φορές, αλλά ποτέ δεν την εχω τιμησει/ Συχνα παρουσιαζεται μόνη της στο σαλονι).

Σκεφτηκα πως δεν ειναι η μερα μου, καθως ουτε καν οι πουτανες δεν μού καθονται... Ολα πηγαν λαθος. Εσκισα και το καινουριο, δερματινο μπουφαν μου σε μια αιχμηρη προεξοχη, πλάι στην εισοδο ενος μπουρδελου της Λιοσιων.

Εξεπλαγην αρνητικα.
  Kαλημέρα. Ωραία αυτά, αλά η προσωπική ζωή δεν είναι καλό να είναι μόνο μπουρδέλα.

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
Καλημερα αλανια..λεω να επισκεφτώ το μεσημερι την αυτοκράτειρα μπετυ..εχει παρει κανεις ποδολαγνεία μαζι της;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Για τους λάτρεις των καυλιάρικων ρωσιδομίλφ επανήλθε στο Ιάσονος 36 η Νίκα στην πρωινή και ενίοτε απογευματινή βάρδια,υστερεί λίγο σε πρόσωπο και σωματότυπο με παραπανίσια κιλά αλλά παραμένει πολύ καλή σε υπηρεσίες όπως μας έχουν συνηθίσει οι Ρωσίδες της γενιάς της!

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Για τους λάτρεις των καυλιάρικων ρωσιδομίλφ επανήλθε στο Ιάσονος 36 η Νίκα στην πρωινή και ενίοτε απογευματινή βάρδια,υστερεί λίγο σε πρόσωπο και σωματότυπο με παραπανίσια κιλά αλλά παραμένει πολύ καλή σε υπηρεσίες όπως μας έχουν συνηθίσει οι Ρωσίδες της γενιάς της!

Ναι πολλύ καλή η Νίκα.Έχει πάρει κιλάκια αλλά και πάλι το'χει !!!

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει η Βερονικα από φυλης 86α;;;;

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
4απλή κατάθεση χθες με μέτρια συναισθήματα, γιατί οι πρώτες 3 είχαν μέτριες κριτικές, αλλά με έτρωγε ο κώλος μου  :s&m_1:....
1) Λίλυ από Κολοκυνθούς 38Β, βυζάρες (5+) τις οποίες με άφησε να κάνω ό,τι θέλω. Για 10€ κάνει προκατακτικά, τίμια πίπα, ιεραποστολικό, πισοκωλητό και χύσιμο στα βυζιά της. Αρνήτικά το ότι σου λέει όλο "ελα" και "πάμε" για να τελειωσεις πράγμα που με ξενερώνει και η μέτρια συμμετοχή (δεν παίρνει πρωτοβουλίες). Για βυζολάγνους αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία, για τους άλλους και πιο απαιτητικούς μία φορά και πούλο :hi:
2) Μαρία από Ακομινάτου 2Β, ΞΥΡΙΣΟΥ ΜΩΡΗ ΓΙΟΥΦΤΗΣΑ, πιο πολλή τρίχαέχεις από εμένα >:(, τι να πω εδώ, ο φωτισμός με ξεγέλασε, απλά μία φόλα ολκής. 0 πρωτοβουλίες, 0 προκάτ, 0 συνενόηση μέτρια πίπα όπου έφτυνε στο πάτωμα κάθε φορά που τον έβγαζε από το στόμα της :S, στα 4 δεν στήνεται γιατί πονάει το πόδι της :headbang: και στο ιεραποστολικό  την κράταγε γιατί πόναγε λόγω μεγέθους... Αν προσθέσουμε την γλυκιά και όμορφη τσα2 :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: που γκάριζε από την αρχή καταλαβαίνετε γιατί έφυγα άχυστος. Ακόμα να αναφέρω ότι έμεινε πάνω από δεκάλεπτο παρά τα όσα προηγήθηκαν και προσπαθούσε με μαλακία να τελιώσω... αν ήταν έτσι έμενα σπίτι και έβλεπα την summmer brielle  :cum:
3)Στεφανία από Κολωνού 27Α. Γιούφτυσα από Βουλ... Ισπανία :rolleyes:, Η κοπέλα αξίζει μόνο για twerking στο πούτσο σου. Μέτρια συμμετοχή, βυζί χάλια και μου έλεγε για τον αδερφό της που κάνει κόκα και αν κάνω και εγώ, γιατί ρούφαγα την μύτη μου συνέχεια :headbang:. Το ότι είναι χειμώνας δεν σου λέει κάτι... Και εκει άχυστος, μόνο ο τσατσος είχε λίγο πλάκα
4) Ζάνα από κολωνου 47 ισ. Έβγαλα γούστα εκεί, όταν μπήκε με είδε με το τζιν και πήγε να το κατεβάσει. Της λέω να το ξεκουμπώσει και να το πάρει χωρίς να το κατεβάσει. Έτσι και έκανε, στη συνέχεια το κατέβασε για να γλύψει και αρχίδια. Πραγματική μαστόρισσα. Λίγο γαμήση και χύσιμο στο στόμα της :pipa1:.
Αυτά από εμένα, καλά γαμήσια :hi:

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Οοκ τυπε ευχαριστώ τιμήθηκε η κορασίδα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Για Χριστίνα τη μαυροτσούκαλη νταρντάνα στο Φυλής 59 ξέρουμε τίποτα;; Σίγουρα είναι μούναρος, αλλά το σαλονάρισμά της ήταν πολύ τυπικό.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060

Εξεπλαγην αρνητικα.
Η ζωή στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι κατάθλιψη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom