Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 191 άτομα (25 μέλη και 166 επισκέπτες)

komo

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
424
Πόντοι
21
Μύστη χθες ήταν στην πρωινή στο Πιπίνου 65,μου την παρουσίασε δροσερός 30αρης τσάτσος και με ρώτησε αν την ξέρω γιατί μάλλον βαριόταν να βγει να σαλονάρει.Τέλος πάντων απάντησα αρνητικά και έσκασε μύτη στο σαλόνι μ'ένα μαύρο κοντό μπλουζάκι που έκρυβε εντελώς τα ωραία βυζιά της κι ένα στρινγκ.Ξενέρωσα με το βαριεστημένο σαλονάρισμα και δεν πέρασα αν και είχα τεράστια ανάγκη ένα ρομαντικό γαμήσι μαζί της.
Μύστη χθες ήταν στην πρωινή στο Πιπίνου 65,μου την παρουσίασε δροσερός 30αρης τσάτσος και με ρώτησε αν την ξέρω γιατί μάλλον βαριόταν να βγει να σαλονάρει.Τέλος πάντων απάντησα αρνητικά και έσκασε μύτη στο σαλόνι μ'ένα μαύρο κοντό μπλουζάκι που έκρυβε εντελώς τα ωραία βυζιά της κι ένα στρινγκ.Ξενέρωσα με το βαριεστημένο σαλονάρισμα και δεν πέρασα αν και είχα τεράστια ανάγκη ένα ρομαντικό γαμήσι μαζί της.
Nτίβα....δεν βγαίνει αν δεν την ζητήσεις

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Respect στο συναγωνιστη Digweed, ο οποιος όχι μονο βγαινει εξω και μας ενημερωνει ενώ βρεχει και εχει ψωλο-κρυο  :worship: :worship: , αλλα μας παρεχει και φωτογραφικα στιγμιότυπα από τους βρεγμενους δρομους του Μεταξιου  :hi: :hi: , για να μας βαλει ακομα πιο πολύ στο κλιμα και στο πνευμα της τσαρκας  :respect: :respect:
Γραφικο-οπτικο σκηνικο!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πριν λίγο...
Φυλής 54 ισόγειο:
Αλίνα,η καινούρια μελαχροινή πιτσιρίκα-ωραίο σωματάκι και γλυκό κοριτσίστικο προσωπάκι.
κορμι καλο,προσωπο οχι κατι ιδιαίτερο,πολυ σπυρί και μαλλί εντελώς απεριποίητο,πολυ βιαστικη μέσα

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
829
Πόντοι
371
Σήμερα βράδυ στη Φυλής ελάχιστος κόσμος λόγω κρύου και αγώνων!
Φωκαιας :
25 αριστερά μικρή λευκή ξανθιά Ρωσίδα συμπαθητική
17 όροφος Μαρία καβλιαρα
17 ισόγειο μιχαελα Μολδαβία με ελεύθερο στοματικό
7 υπόγειο τα δύο μπουρδελα εμυ τα πάντα εκτός πρωκτικου μελαχρινή με μεγάλο βυζο και ωραίο κωλο. Το βαθύ  λαρύγγι της πιάτσας λέει η τσατσά.  σάρα  πολύ μέτρια.  στο δίπλα μια ξανθιά ψηλή λεπτή όμορφη  με όμορφο κωλο και βυζια.
Φιλλιπιδου 11 η Μαρία η ξανθιά κοντή αλβανεζα με το όμορφο πρόσωπο και τα πιασίματα.
Διδύμου 22 ήταν η Μαριάννα, πολύ λεπτή  πάλι με δωμάτιο μέσα. Η τσατσά ισχυρίστηκε ότι είναι μια βδομάδα εκεί.χαχα.  Πιιιπες.
Τα υπόλοιπα είτε αδιάφορα είτε κυρίως όπως τα είπε για χτες προχτες ο digweed  :rockon:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Respect στο συναγωνιστη Digweed, ο οποιος όχι μονο βγαινει εξω και μας ενημερωνει ενώ βρεχει και εχει ψωλο-κρυο  ...
...
κι αν χιονίζει και αν βρέχει
το αγριογούρουνο αντέχει

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.595
Πόντοι
41.129
Μετα την καταθεση μου στην Τζωρτζιανα στο Ιας 20β κατευθυνθηκα στο Ιας 30 υπογειο οπου ειδα την Μαρια λατιν
οπου το ξανθο μαλλι της παει πολύ.Της υποσχεθηκα ότι καποιο απόγεμα θα περασω να περιποιηθώ τη μουνα της...
Επισης στο Ιας 31 υπογειο ηταν η φολα Χριστινα που εχει δουλεψει και Ιας 20β αλλα και λεων 28 ισογειο.
Η κοπελα μολις βγηκε πελατης από το δωματιο πηγε και εστρωσε το κρεβατι σα νοικοκυρουλα, μπραβο σου
Χριστινα της λεω !! Εγω ειμαι γυναικα για σπιτι μου ειπε οχι για εδω...
Οι υποψηφιοι γαμπροι να την επισκεφτουν, εμφανιση 7/10

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Εχει παρει κανεις μια καινουργια ωραια νεαρη Σοφια στο καινουργιο μπουρδελακι επι της Μεγ.Αλεξανδρου 21 στην απογευματινη αλλαγη?

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.761
Πόντοι
201
Σήμερα βράδυ στη Φυλής ελάχιστος κόσμος λόγω κρύου και αγώνων!
Φωκαιας :
25 αριστερά μικρή λευκή ξανθιά Ρωσίδα συμπαθητική
17 όροφος Μαρία καβλιαρα
17 ισόγειο μιχαελα Μολδαβία με ελεύθερο στοματικό
7 υπόγειο τα δύο μπουρδελα εμυ τα πάντα εκτός πρωκτικου μελαχρινή με μεγάλο βυζο και ωραίο κωλο. Το βαθύ  λαρύγγι της πιάτσας λέει η τσατσά.  σάρα  πολύ μέτρια.  στο δίπλα μια ξανθιά ψηλή λεπτή όμορφη  με όμορφο κωλο και βυζια.
Φιλλιπιδου 11 η Μαρία η ξανθιά κοντή αλβανεζα με το όμορφο πρόσωπο και τα πιασίματα.
Διδύμου 22 ήταν η Μαριάννα, πολύ λεπτή  πάλι με δωμάτιο μέσα. Η τσατσά ισχυρίστηκε ότι είναι μια βδομάδα εκεί.χαχα.  Πιιιπες.
Τα υπόλοιπα είτε αδιάφορα είτε κυρίως όπως τα είπε για χτες προχτες ο digweed  :rockon:
Η Εμμυ οχι μονο δεν ειναι το βαθυτερο λαρυγγι αλλα κανει και την χειρότερη πιπα με πολυ δοντι.
Ουστ.

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
Καλημερα αλανια..λογω πιεσμένου χρόνου έχετε να προτείνετε κανα μιλφακι για ξελαφρωμα αρχιδιων τωρα το μεσημερι;η κυρία μπετυ απο Τροφωνιου γνωρίζει κανεις αν δουλευει;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.266
Πόντοι
7.885
Καλημερα αλανια..λογω πιεσμένου χρόνου έχετε να προτείνετε κανα μιλφακι για ξελαφρωμα αρχιδιων τωρα το μεσημερι;η κυρία μπετυ απο Τροφωνιου γνωρίζει κανεις αν δουλευει;

Μύστη κι εγώ έψαχνα για την πωλίνα από καλύμνου πριν 2 μέρες αλλά το μπουρδελάκι ήταν κλειστό. Στην απέναντι πολυκατοικία βρωμερή ελλεινίδα καθόταν στα σκαλοπάτια κι έπαιζε με το κινητό της και με κοιτούσε που είχα τσαντιστεί με το κλειστό τσαρδί.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλημέρα φίλε πολύ καλή Μιλφ που δουλεύει πρωί συνήθως είναι η Μίλα στο βεργας3 ισόγειο αριστερά,Απόγευμα Ρεμούνδου 21 όροφος Άννα και Ελένη.
Πιο οικονομική επιλογή αλλά εξίσου τίμιες είναι στο Μεταξουργείο η Νατάσα Ιασωνος46 όροφος από 12:00 μεσημέρι,Επίσης πολύ καλή που επιστρέφει σε δύο μέρες είναι η Λυδία Κολωνού 27 όροφος.

Ακριβή επιλογή στουντιο αλλά ανώτερη ποιότητα η Λίντα Θεσσαλίας 136 όταν τη δεις θα καταλάβεις

Αυτά που έχουν δοκιμαστεί με πολύ καλά αποτελέσματα

kayliaris_antras

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
42
Πόντοι
1
από 50-70 ιλικιας παιζει τπτ παιδια?
ψαχνω οσο ποιο μεγαλη γινετε

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Μεγ. Αλεξάνδρου 21: Τζωρτζιάνα η ψηλή από Ιάσωνος 20 και 37. Ωραίο οίκημα με 4 δωμάτια παρακαλώ.
- Κολωνού 27 ισόγειο: Κορίνα. Είδα την καλή τσατσά στην πόρτα και μου είπε "μη μου την ενοχλείς".  :grin:
- Ιάσωνος 20 δεξιά: Νίκη από Κολωνού 32 γωνία. Μέτριο γκομενάκι για τα γούστα μου, τελευταία μόνο με κωλοδάχτυλο μου σηκώνεται μαζί της.  :grin:
- Κεραμεικού 13 υπόγειο: Άννα, πολύ ωραίο καυλάκι με φοβερό σωματάκι φτιαγμένο για σεξ.  :-*

Ελάτε στο νόμο του Picker για τις αφιερώσεις.  :hi:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.280
Πόντοι
2.586
- Κολωνού 27 ισόγειο: Κορίνα. Είδα την καλή τσατσά στην πόρτα και μου είπε "μη μου την ενοχλείς".  :grin:

Σε λίγο θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα η κοπέλα.. Κανόνισε να σε τρέχουν στην Aσφάλεια από μήνυση πουτάνας :cheesy:

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Για φυλης καμία καλή επιλογή υπάρχει ρε μάγκες για απόγευμα;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom