.......ας μην ειμαστε αρνητικοι σε κινησεις που δειχνουν ενα πολιτισμο,μια ευγενεια,εναν ανθρωπισμο....δεν το κανω,ουτε και συναρπαζομαι απο την οποια γιορτινη ατμοσφαιρα.....βλέπω κάποιους που πάνε στα μπουρδέλα με λουλούδια .... έχουμε τρελαθεί τελείως .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2007
- Like
- 246
- Πόντοι
- 26
Καλημερα και χρονια πολλα στους απανταχου μπουρδελιαριδες!!!
Πριν απο λιγο
Φυλης 65 γωνιακο το καλυτερο μουνι της Φυλης η Σονια με το ακαποτο τσιμπουκι την γαμησα για μια ακομα φορα παρολο την φασαρια που επικρατουσε στο σαλονι απο μια παρεα πιτσιρικαδων που επαιρναν ματι
Φυλης 65 ισογειο με τα σκαλακια η Ροξυ που με τα σκιστα ματια
Φυλης 71 ισογειο Αντζελινα η μελαχρινη που δινει και κωλαρακι
Φωκαιας 19 η καστανοξανθη Αννα που δινει κωλαρακι
Φωκαιας 27 οροφος Καρολινα ξανθια με πολλα πιασιματα αλλα πολυ καυλα μεσα με ελευθερο στοματικο και τελειωτικο στο σωμα
Πολλες ειναι οι κοπελες που εχουν παει για διακοπες στις χωρες τους αυτες τις αγιες ημερες.
Πριν απο λιγο
Φυλης 65 γωνιακο το καλυτερο μουνι της Φυλης η Σονια με το ακαποτο τσιμπουκι την γαμησα για μια ακομα φορα παρολο την φασαρια που επικρατουσε στο σαλονι απο μια παρεα πιτσιρικαδων που επαιρναν ματι
Φυλης 65 ισογειο με τα σκαλακια η Ροξυ που με τα σκιστα ματια
Φυλης 71 ισογειο Αντζελινα η μελαχρινη που δινει και κωλαρακι
Φωκαιας 19 η καστανοξανθη Αννα που δινει κωλαρακι
Φωκαιας 27 οροφος Καρολινα ξανθια με πολλα πιασιματα αλλα πολυ καυλα μεσα με ελευθερο στοματικο και τελειωτικο στο σωμα
Πολλες ειναι οι κοπελες που εχουν παει για διακοπες στις χωρες τους αυτες τις αγιες ημερες.
Καλημέρα,Χρόνια καλά!
Γύρω στις 12 στο Μεταξουργείο οι σχετικά γνωστές.
-Κολωνού 27γ Λύδια καστανή μιλφ.
-Κολωνού 27α Λωρένα μελαχρινή γεμάτη.
-Κολωνού 30 Ντάρια ξανθιά ωραίο κορμί.
-Κολωνού 32β Αναστασία ξανθιά στο στυλ της Ντάριας.
-Κολωνού 32γ Αμαλία μελαχρινή γεμάτη.
Γύρω στις 12 στο Μεταξουργείο οι σχετικά γνωστές.
-Κολωνού 27γ Λύδια καστανή μιλφ.
-Κολωνού 27α Λωρένα μελαχρινή γεμάτη.
-Κολωνού 30 Ντάρια ξανθιά ωραίο κορμί.
-Κολωνού 32β Αναστασία ξανθιά στο στυλ της Ντάριας.
-Κολωνού 32γ Αμαλία μελαχρινή γεμάτη.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
Ooooo Σαντα Λουτσιααα..Στο Διδύμου 22 ήταν η Λουτσία, Ρωσόφωνη κοπέλα κοντή, σώμα κανονικό με πιασίματα,μαλλιά καστανόξανθα σγουρά κάτω απο τους ώμους (εξτένσιονς),τριαμισάρια φυσικά βυζιά.
πήγα Αλκιβιαδου χθες , βρήκα Κατερίνα άλλα αυτή είναι Πολωνέζα που δούλευε στη διδύμου 18 και μετακόμισε εκεί .....Σήμερα 16.00 στο άλκιβιαδου 16α μια Ανατολική ξανθιά με καρρε μαλλί ψηλή με πλούσιο ελεύθερο στήθος και κανονικό σώμα ......το β σίγουρα κλειστό και μάλλον και το γ
Κολωνού 27 όροφος η skinny Φωτεινή με αρκετή αναμονή από την αρχή της βάρδιας και όλα τα δωμάτια κλεισμένα,με ικανοποίησε για άλλη μία φορά.
Κόσμος γενικά όλων των ηλικιών και αποχρώσεων κινείται στους δρόμους της ηδονής στο Μεταξουργείο!
Κόσμος γενικά όλων των ηλικιών και αποχρώσεων κινείται στους δρόμους της ηδονής στο Μεταξουργείο!
αν το εννοούν αυτό που κάνουν ... καλώς το κάνουν .... δεν μας ενδιαφέρει ..... άλλα αν το κάνουν γιατί αποσκοπούν σε κάτι άλλο ...... τότε καλώς το χλευάζουμε !!!.......ας μην ειμαστε αρνητικοι σε κινησεις που δειχνουν ενα πολιτισμο,μια ευγενεια,εναν ανθρωπισμο....δεν το κανω,ουτε και συναρπαζομαι απο την οποια γιορτινη ατμοσφαιρα.....
thalasolikos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
αν το κάνουν από ευγένεια μονο και όχι για ανταλλάγματα θα πρέπει να το κάνουν και στο φούρναρη και στον περιπτερα και σε άλλους επαγγελματίες που δουλεύουν ,τότε ένταξη αλλά πολλοί το κάνουν από και χαλάνε την πιάτσα :S :S :thubsdown: :thubsdown:.......ας μην ειμαστε αρνητικοι σε κινησεις που δειχνουν ενα πολιτισμο,μια ευγενεια,εναν ανθρωπισμο....δεν το κανω,ουτε και συναρπαζομαι απο την οποια γιορτινη ατμοσφαιρα.....
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους !
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Παρέλαση πιρφόρων τύπε.βλέπω κάποιους που πάνε στα μπουρδέλα με λουλούδια .... έχουμε τρελαθεί τελείως .
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
...τελειως μηχανικα περασα απο φυλης και ειδα ανοιχτα μαγαζια.Οχι πολλα αλλα αρκετα.Ντραπηκα να μπω να πω την αληθεια ημερα που ειναι.Λογικα το απογευμα θα μου φυγουν οι ντροπες.....
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.277
- Πόντοι
- 41.129
...τελειως μηχανικα περασα απο φυλης και ειδα ανοιχτα μαγαζια.Οχι πολλα αλλα αρκετα.Ντραπηκα να μπω να πω την αληθεια ημερα που ειναι.Λογικα το απογευμα θα μου φυγουν οι ντροπες.....
τυπε σημερα ειναι η καταλληλότερη μερα να περασεις δωμάτιο.
οι κορασιδες σημερα χρειαζονται οσο καμμια αλλη μερα ενα χαδι μια ζεστη αγκαλια και μια τρυφερη κουβεντα μερα πουναι.
Το κλιμα ειναι κατάλληλο για gfe και γουτσου γούτσου.
Εγω θα κατεβω απογεμα. Θα κραταω και ενα ταψακι μελομακάρονα
για το καλοπιασμα μερα που ναι. :S
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
οι κορασιδες σημερα χρειαζονται οσο καμμια αλλη μερα ενα χαδι μια ζεστη αγκαλια και μια τρυφερη κουβεντα μερα πουναι.
Εχεις το πνευμα των Χριστουγεννων μεσα σου.Καλες γιορτες και καλα γαμησια!
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
ΠΙΡΦΟΡΟΑΓΑΠΟΥΛΗΣ
Συνημμένα
Bourdelakias 79
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 391
- Πόντοι
- 21
Εγώ μετά το φαγητό με μαζεμένο όλο το σόι, παιδιά,πεθερικα,φωνές, θα χρειαστώ μια δόση μπουρδελοτσαρκας σίγουρα να έρθω στα ίσια μου.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
εχθες στις 10παρα
Φυλλης 84 Σονια
ειναι το πιπινι σαλοναρισμα με τα βυζακια της οξω ωραια ρογα ρε παιδια ,δυνατο κορμι ελ στοματικο τελειωτικο
μετα...
τριτη βαρδυα
(μεταξυ 1παρα με 2παρα)
Φ67 το γνωστο ντουετο χθες η ξανθια ειχε κατι σημαιακια στις ρογες σαν αυτα που βαζαν στα περιοδικα τη δεκαετια του 80 για να τα καλυπτουν,παρεα μαζι της το αλλο στυλιαρι που κατεβαζει το στριγκακι της και σου γυρναει κωλο να πιασεις,εχει ασχημο προσωπο
Φ65β ισογειο η Μονικα ξανθια κοπελα γλυκια ωραιο σωμα
το πανω ηταν κλειστο
απεναντι στο
84α μας εφυγε η καυλοπιπινα Σονια και τη θεση της πηρε η νταρντανα μαυρουλα Μπιουτυ
Φ61 δυο κοπελες δεν μπηκα αλλα συναγωνιστης μου ειπε η μια λεγοταν αλεξια οπωτε μιλαμε για την γνωστη φολιτσα Ανκα
Φ59 ηταν ανοικτα και τα δυο
στο πανω μια αδιαφορη και ενα δυνατο τουμπανο ονοματι Αλισια σε απλο
κατω η μιλφ ξανθια και η αλβανιδα με το φουλ Νικη η Αννα το ονομα
Φ74 στο πρωτο οπως μπαινεις η Κασσανδρα σε φουλ,η κοπελα ηταν στο δωματιο απο αλλη φορα που εχω δει ψιλοαδιαφορη
τα υπολοιπα στη Φυλλης απο γωνια Φωκαιας και μετα ηταν κλειστα εκτος απο το
Φ54β που δουλευε η μικρη μας η Ορορα με το ναζι και το μπριο
στη Φωκαιας τωρα
στο 7 κατω το πρωτο που συναντας δουλευε μια καινουργια κοπελα κατα δηλωση της υπηρεσιας ,μια συμπαθητικη γλυκια και ευγενικη κοπελα λιγο συνεσταλμενη λιγο γεματουλα πολυ χαμογελαστη και γλυκια με ελ στοματικο
πιο κατω
στο 17β πανω η γνωστη Μπιανκα με τα ωραια βυζια οξω ειναι μια καλη επιλογη ,τιμια
στο 27
υπογα η σοφι εκφυλλο ξανθο μιλφ νομιζω με φουλ δεν ειμαι σιγουρος
στο ισογειο η γνωστη μουναρα Αλεξια με το επιθετικο σαλοναρισμα ,μεσα μετρια πραγματα
στον οροφο μια μικρουλα μικροσκοπικη στα ορια της ανορεξιας ,ενα παιδακι θα ελεγα ισως με λιγο νανισμο ,αδιαφορη
απεναντι στο 24 μια νταρντανα μιλφ ξανθια με γυαλια που το παιζει μαγκακι,κλαιν μαιν
αυτα
μετεωρολογικα
απο καιρο ειχε πολυ κρυο και στην ατμοσφαιρα επικρατουσα αιθαιλομιχλη που το εβλεπες και στη βικτωρια ολα αυτα φυσικα ειναι πολυ ρομαντικα για τσαρκα
απο αποψη κοσμου πολυς λιγος ησυχια επικρατουσε
υγ. φιλιπιδου ηταν ανοικτο μονο το πρωτο πανω και δουλευε η σαρα
Φυλλης 84 Σονια
ειναι το πιπινι σαλοναρισμα με τα βυζακια της οξω ωραια ρογα ρε παιδια ,δυνατο κορμι ελ στοματικο τελειωτικο
μετα...
τριτη βαρδυα
(μεταξυ 1παρα με 2παρα)
Φ67 το γνωστο ντουετο χθες η ξανθια ειχε κατι σημαιακια στις ρογες σαν αυτα που βαζαν στα περιοδικα τη δεκαετια του 80 για να τα καλυπτουν,παρεα μαζι της το αλλο στυλιαρι που κατεβαζει το στριγκακι της και σου γυρναει κωλο να πιασεις,εχει ασχημο προσωπο
Φ65β ισογειο η Μονικα ξανθια κοπελα γλυκια ωραιο σωμα
το πανω ηταν κλειστο
απεναντι στο
84α μας εφυγε η καυλοπιπινα Σονια και τη θεση της πηρε η νταρντανα μαυρουλα Μπιουτυ
Φ61 δυο κοπελες δεν μπηκα αλλα συναγωνιστης μου ειπε η μια λεγοταν αλεξια οπωτε μιλαμε για την γνωστη φολιτσα Ανκα
Φ59 ηταν ανοικτα και τα δυο
στο πανω μια αδιαφορη και ενα δυνατο τουμπανο ονοματι Αλισια σε απλο
κατω η μιλφ ξανθια και η αλβανιδα με το φουλ Νικη η Αννα το ονομα
Φ74 στο πρωτο οπως μπαινεις η Κασσανδρα σε φουλ,η κοπελα ηταν στο δωματιο απο αλλη φορα που εχω δει ψιλοαδιαφορη
τα υπολοιπα στη Φυλλης απο γωνια Φωκαιας και μετα ηταν κλειστα εκτος απο το
Φ54β που δουλευε η μικρη μας η Ορορα με το ναζι και το μπριο
στη Φωκαιας τωρα
στο 7 κατω το πρωτο που συναντας δουλευε μια καινουργια κοπελα κατα δηλωση της υπηρεσιας ,μια συμπαθητικη γλυκια και ευγενικη κοπελα λιγο συνεσταλμενη λιγο γεματουλα πολυ χαμογελαστη και γλυκια με ελ στοματικο
πιο κατω
στο 17β πανω η γνωστη Μπιανκα με τα ωραια βυζια οξω ειναι μια καλη επιλογη ,τιμια
στο 27
υπογα η σοφι εκφυλλο ξανθο μιλφ νομιζω με φουλ δεν ειμαι σιγουρος
στο ισογειο η γνωστη μουναρα Αλεξια με το επιθετικο σαλοναρισμα ,μεσα μετρια πραγματα
στον οροφο μια μικρουλα μικροσκοπικη στα ορια της ανορεξιας ,ενα παιδακι θα ελεγα ισως με λιγο νανισμο ,αδιαφορη
απεναντι στο 24 μια νταρντανα μιλφ ξανθια με γυαλια που το παιζει μαγκακι,κλαιν μαιν
αυτα
μετεωρολογικα
απο καιρο ειχε πολυ κρυο και στην ατμοσφαιρα επικρατουσα αιθαιλομιχλη που το εβλεπες και στη βικτωρια ολα αυτα φυσικα ειναι πολυ ρομαντικα για τσαρκα
απο αποψη κοσμου πολυς λιγος ησυχια επικρατουσε
υγ. φιλιπιδου ηταν ανοικτο μονο το πρωτο πανω και δουλευε η σαρα
Καλησπερα χρονια πολλα σ ολους.θελω να κατεβω απο Τεταρτη και μετα με πιτσιρικο 16-17ετων να ριξει αλλα δεν εχει χρημα για στουντιο ή call girl οποτε του εχει καρφωθει το λιοσιων 73Α.καπου διαβασα για μοντελοαλυσιδα κλπ πειτε καμμια καλη προταση με πιτσιρικες και να τον 'στρωσουν' καλα.μεταξυ μας αν και φαν μασατζιδικων και ανεξαρτητων αν πεσουμε σε τπτ καλο θα μπω και εγω ευχαριστω εκ των προτερων.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις