ghost7
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2014
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Στο Φωκαίας 27 στο υπόγειο σε ντουέτο η Καμέλια και η Βιολέτα σε φουλ πρόγραμμα αμφότερες.
ξαναβαλε τελικα κωλο η βιολετα;;; το ειχε κοψει ενα διαστημα...
Στο Φωκαίας 27 στο υπόγειο σε ντουέτο η Καμέλια και η Βιολέτα σε φουλ πρόγραμμα αμφότερες.
Η υπηρεσία είπε φουλ πρόγραμμα.Τώρα αν μπερδεύτηκε δεν ξέρω.Στο Φωκαίας 27 στο υπόγειο σε ντουέτο η Καμέλια και η Βιολέτα σε φουλ πρόγραμμα αμφότερες.
Μία που από απόδοση, εμφάνιση και συμπεριφορά είναι πάνω από το μέσο όρο είναι η Άννα από Ιωαννίνων 3α. Το τοπ είναι υποκειμενικό.Καλησπερα συναγωνιστες ποια θεωρειται αυτη τη στιγμη τα τοπ μιλφ της πιατσας?
Καλά λόγια έχω ακούσει για την Μπάρμπορα από Βέργας 6 και Τροφωνίου 13
Καραλέει συναγωνιστή η Μπάρμπορα !!!!
Μπράβο φίλε μου ευκαιρία να ρουφηξουμε λίγο νεότητα.Για όσους ενδιαφέρονται για εξωτικές καταστάσεις, στο Λιοσίων 73Α ήρθε νέα κοπέλα, λατίνα από Βενεζουέλα! Η Αλεχάνδρα!
20χρονη, μελαχρινή, κορμί άψογο, και με σιδεράκια στα δόντια, ομιλεί μόνο ισπανικά. Δοκιμάστηκε προφανώς. Από υπηρεσίες οι αναμενόμενες μέτριες. Πρόγραμμα κανονικό με πίπα άνευ. Κατά τα άλλα τονωτική ένεση νεότητας η Αλεχάνδρα. Απαραίτητο δυναμωτικό για εμάς τους ωριμότερους και νέους της εποχής (που έλεγε και ο Ζαμπέτας).
Αγάπη??Στο Φωκαίας 27 στο υπόγειο σε ντουέτο η Καμέλια και η Βιολέτα σε φουλ πρόγραμμα αμφότερες.
Ευτηχώς 5-6 φορές που την πήρα ήταν του πολλύ ύψους.Αρκει να εχει παρει τα ηρεμιστικα της.
Είναι η του υψους η του βαθους.
Αν για καποιο λογο την εκνευρίσεις στο δωματιο την γαμησες. Θα φυγεις αχυστος
Ρε συ, μπας και τα έχεις τσούξει λιγάκι πριν πας, και τις βλέπεις έτσι...Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 , στην πρωϊνή
βάρδια πήρα στο Φυλής 54 ισόγειο τη ΝΙΚΟΛ
ρωσόφωνη με καλούς βύζους κοντά στα 20 τα χρόνια της και
έχει βελτιωθεί πολύ μέσα !
Στην απογευματινή βάρδια, ξανάνοιξε ανακαινισμένο
το Διδύμου 8 κάτω, και ήταν οι ρωσόφωνες Λιλιανα
και η Ντιάνα η αρχοντομούνα !
Εννοείται ότι πήρα τη Ντιάνα, που είχε
καιρό να εμφανιστεί !
Θα την τιμήσω και πάλι σύντομα!
Στο Πιπίνου 118 το απόγευμα ήταν οι ρωσόφωνες
Λάνα και Νικόλ. Η Νικόλ αυτή ΔΕΝ είναι η Νικόλ
που ήταν στο Φυλής 54.
Η Νικόλ στο Φυλής 54 μου έχει πει ότι είναι Αιγόκερως.
Η Νικόλ στο Πιπίνου 118 , Δίδυμος.
Η Νικόλ στο Πιπίνου, έχει πολύ σφιχτό σώμα,
σαν αθλήτρια. Είνα κοντά στα 20 , όμορφη και γλυκειά κοπέλα
και τη συνιστώ στους συναγωνιστές.
Θυμίζει την πιο κάτω
Καλημερα φιλε μου,ριξε μια ματια στην Τροφωνιου 13 ισογειο,πρωινα επαιζε η Ολγα.Καλημερα που παιζει κανα μιλφ η γκρανυ στην ρωινη βαρδια ρε αλανια σε λιγο θα ειμαι κεντρο και λεω να
Συναγωνιστη, για milf στην πρωινη βαρδια στο Μεταξι θα πας στο Κολωνου-48 στην Αντζελα, Κολωνου-23 υπογειο στην Ναταλι, Μεγ. Αλεξανδρου-22 ισογειο στην Ελενη, και στο Ιασωνος-46 οροφο στη Νατασσα. Ολες κανουν καλο service, με ακα τελιωτικο στο στομα, και δεν αφηνουν σταγονα να παει χαμενηΚαλημερα που παιζει κανα μιλφ η γκρανυ στην ρωινη βαρδια ρε αλανια σε λιγο θα ειμαι κεντρο και λεω να
Ρε συ, μπας και τα έχεις τσούξει λιγάκι πριν πας, και τις βλέπεις έτσι...