Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 244 άτομα (18 μέλη και 226 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686
Τετάρτη 11.10.2017 το απόγευμα ,
έμαθα ότι δουλεύει η Ντιάνα στο Διδύμου 8 κάτω
και πήγα και την πήρα !

Είναι ψηλή, ρωσόφωνη τριαντάρα+, ξανθιά
με ατελείωτες ποδάρες, λεπτή  μέση και ωραίο
κώλο !
Στήθος ωραίο μικρό στητό με ωραία ρώγα,
που σκληραίνει.
Μουνί σφιχτό !

Κλασικά καλή !

classic%20logo.jpg

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Μετά την ανακάλυψη του

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Μετά την ανακάλυψη του Serafin πήγα για δεύτερη φορά στην Αντωνία, το νέο αματούρι από την ιταλική ρουμανία στο Φυλής 84Α. Εξαιρετική περίπτωση.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
...... :hi: :hi:

......... Πρύτανης.

Στο Κολωνού 47 (οχι 48) οροφο ο απογευματινός τσατσός  ο ξερακιανός, με το λούκ πρώην σερβιτόρου κοσμικής ταβέρνας

...δέν είσαι ό μόνος , τού τήν έχουμε ΣΤΥΜΜΕΝΗ !!

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Συναγωνιστή Πρύτανη έχεις δίκιο, εννοούσα Κολωνού 47 όροφο. Πάντως, την Τρίτη το απόγευμα που πήρα την milf Όλγα, δεν υπήρχε τσάτσος, αλλά μια τσατσά, η οποία όμως επίσης άρχισε να χτυπάει στα 7-8 λεπτά. Πάνε οι παλιές καλές εποχές αυτού του οίκου, όπου πήγαινα στην 3η βάρδια με τη μακαρίτισσα τη Βραζιλιάνα την Τερέζα, και καθόμουν άνετα 15 λεπτά τουλάχιστον, χωρίς μα και μου από αυτήν ή ενοχλήσεις από τον τσάτσο!!

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Πιπίνου 118 Ναταλί και Νικόλ
Αγκύρας 12Α Σούζη και Αλίσα
Μετά λύπης αναφέρω ότι η Κα τσατσά με πληροφόρησε ότι η Βίκη αναχώρησε για την πατρίδα της.
Πολύ ωραίο μωρό η Βίκη, αλλά καλύτερα που έφυγε γιατί δεν γαμούσαμε με αυτή, τελειώναμε στο σπέσιαλ ακα στοματικό της...χαχαχαχα

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.576
Πόντοι
266
Ιάσ.43:
Εμμανουέλα,η ξανθιά πολύ αδύνατη σκουρόδερμη μιλφ-σε περίεργη κατάσταση και αρκετά ταλαιπωρημένη.

Για την συγκεκριμένη  έχουν ακουστεί πολλά και διαφορά.ελπιζω να είναι παραμύθια 
τι έχουν ακουστεί???βλέπεις ενδιαφέρονται για τις πολύ αδύνατες....

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Άσε το τί έχει ακουστεί για αυτήν και πήγαινε να πάρεις την Κορίνα το καινούριο το σαμιαμίδι στο Φωκαίας 17 τα πρωινά-κι αν το πάρεις πες και μια κουβέντα τί λέει.

jvas1968

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Δοκίμασα πρόσφατα τὴν Ἀθηνᾶ στὸ σπιτάκι τῆς ὁδοῦ Φωκαίας 27Β μὲ ἄριστες ἐντυπώσεις.

Ἐμφανισιακά πρόκειται γιὰ μιᾶ ἀρκετά ὄμορφη ξανθιά κοπέλα (πάνω ἀπὸ τὸν μέσο ορο τῆς εὐρύτερης περιοχῆς), μπαμπάτσικη μὲ ναζιάρικο στυλ. Μὲ μεγάλο στῆθος καὶ ὡραίους γλουτούς. Ἑλληνίδα. Ἑργάζεται κατὰ τὴν πρωινή βάρδια.

Τὸ δυνατὸ της ὅπλο στὸ δωματιο εἶναι ἡ ἄνεση χρόνου καὶ οἱ ὑπηρεσίες: γλωσσόφιλα, καλὸ ἐλεύθερο στοματικο καὶ δυνατὸ sex. Στήνεται σωστᾶ, εἰδικὰ στὸ doggy style καὶ ἔχει ἀντοχές. :rockon: Πολὺ καλὴ αἴσθηση τὸ στῆθος καὶ τὸ δέρμα της.
Εἶναι γλυκιά, φιλική, καλόβολη, πεντακάθαρη καὶ δὲν βιάζεται. Τὸ τελείωμα ἔγινε στὸ σῶμα της, ὄπως εἶχε ἀνακοινωθεῖ ὅτι προσφέρει. :dancing:  Ἡ ὑπηρεσία δὲν μᾶς ἐνόχλησε οὔτε μία στιγμή.

Συστήνεται γιὰ δοκιμή, ὡς ἕνα ἀπὸ τὰ δυνατὰ χαρτιά τῆς περιοχῆς σὲ ἐμφάνιση καὶ ὑπηρεσίες.
:hi:

είναι με διαφορά η καλύτερη "απόλαυση" των περιχώρων !! :erection: :knockinb:

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206
τι έχουν ακουστεί???βλέπεις ενδιαφέρονται για τις πολύ αδύνατες....
δεν θελω να στοχοποιω ανθρωπους με βαση τα λεγομενα αλλων απλα σας λεω οτι εχω ακουσει πολλα κ απο συναγωνιστες αλλα κ απο ιεροδουλη συναδελφο της.οσοι καταλαβαν καταλαβαν..

kOsTAς_ns

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0
η κορινα απο το Φώκαιας 17 είχε ρεπό σήμερα..

serafin

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
21
Like
961
Πόντοι
1.011
Ένας φίλος που δεν είναι μέλος ζήτησε να δημοσιεύσω το παρακάτω:

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΣΤΗΣ 10-10 ΚΑΤΑ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ..ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΞΕΚΟΛΙΑΡΑΣ ΜΑΡΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΥΛΗΣ 69 ΟΡΟΦΟΣ!ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΚΑΤΣΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ Κ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΜΟΥ,ΕΙΠΕ ΜΕ ΥΦΟΣ ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟ;ΑΦΟΥ ΓΔΥΘΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΚΑΠΟΤΑ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ.Η ΞΥΝΙΛΑ ΣΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΘΩΣ Κ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΥΦΟΣ.ΥΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Κ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΕΡΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΤΗΣ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΠΕ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΠΑ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Κ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΕΚΑΤΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΙΠΕ ΦΕΥΓΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!ΝΤΥΘΗΚΑ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗ ΤΣΑΤΣΑ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΚΟΥΣΕ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ Κ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ,ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΠΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Κ ΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ Κ ΘΑ ΦΑΣ ΞΥΛΟ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ Κ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ.ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Κ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΜΕΣΩΣ!ΤΟ ΥΦΟΣ,Η ΞΥΝΙΛΑ Κ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΗΤΑΝ  ΜΕ ΧΑΟΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΤΑ ΤΟΣΑ  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ Κ ΕΝΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ!!ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΗ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΕΒΗΚΑΝ 2 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΝ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΓΗ,ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΕΛΑ ΦΥΓΑΤΕ ΤΩΡΑ!

Είναι καλό παιδί και πολλά χρόνια μπουρδελιαρης δε θα αγανακτούσε αν δεν υπήρχε λόγος. Συγγνώμη για τα κεφάλαια έτσι μου το έστειλε δε ξέρει απο κανόνες φόρουμ.

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Ρε αδερφέ γιατί πας στη Φυλής να γαμήσεις ... δεν ήξερες ... δεν ρώταγες ... αυτα που γράφουν για την Φυλής τα περισσότερα είναι μούφα ... μακριά από εκεί

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Ρε αδερφέ γιατί πας στη Φυλής να γαμήσεις ... δεν ήξερες ... δεν ρώταγες ... αυτα που γράφουν για την Φυλής τα περισσότερα είναι μούφα ... μακριά από εκεί

serafin

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
21
Like
961
Πόντοι
1.011
Ξέρω πολύ καλα τι παίρνεις στη Φυλής. Προσωπικά αναπολώ τις εποχές που δεν είχα λεφτά για κάτι καλύτερο σα νέος φοιτητής οταν τσαρκαρω, αλλα σε πληροφορω ότι μερικές φορές τυχαίνεις σε διαμαντακια! Πολλά ακριβοπληρωμένα κορίτσια ξεκίνησαν εκεί τη δουλειά.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Αυτή η Ντορίνα από κολ. 15 δεξιά είναι πάντα  τόσο απόμακρη ή εχει τις μέρες της;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Ένας φίλος που δεν είναι μέλος ζήτησε να δημοσιεύσω το παρακάτω:

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΣΤΗΣ 10-10 ΚΑΤΑ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ..ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΞΕΚΟΛΙΑΡΑΣ ΜΑΡΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΥΛΗΣ 69 ΟΡΟΦΟΣ!ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΚΑΤΣΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ Κ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΜΟΥ,ΕΙΠΕ ΜΕ ΥΦΟΣ ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟ;ΑΦΟΥ ΓΔΥΘΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΚΑΠΟΤΑ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ.Η ΞΥΝΙΛΑ ΣΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΘΩΣ Κ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΥΦΟΣ.ΥΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Κ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΕΡΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΤΗΣ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΠΕ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΠΑ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Κ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΕΚΑΤΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΙΠΕ ΦΕΥΓΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!ΝΤΥΘΗΚΑ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗ ΤΣΑΤΣΑ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΚΟΥΣΕ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ Κ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ,ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΠΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Κ ΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ Κ ΘΑ ΦΑΣ ΞΥΛΟ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ Κ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ.ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Κ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΜΕΣΩΣ!ΤΟ ΥΦΟΣ,Η ΞΥΝΙΛΑ Κ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΗΤΑΝ  ΜΕ ΧΑΟΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΤΑ ΤΟΣΑ  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ Κ ΕΝΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ!!ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΗ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΕΒΗΚΑΝ 2 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΝ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΓΗ,ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΕΛΑ ΦΥΓΑΤΕ ΤΩΡΑ!

Είναι καλό παιδί και πολλά χρόνια μπουρδελιαρης δε θα αγανακτούσε αν δεν υπήρχε λόγος. Συγγνώμη για τα κεφάλαια έτσι μου το έστειλε δε ξέρει απο κανόνες φόρουμ.

...της σκας μπουκετο στα δοντια και φευγεις ηρεμα.Βγαινοντας στον δρομο δεν εχεις να φοβηθεις κατι.Οι φουσκωτοι θα τσαμπουκαλευτουν εντος του οικου.Εκτος δεν μαλωνουν ουτε με χαρτοπετσετα.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
...της σκας μπουκετο στα δοντια και φευγεις ηρεμα.Βγαινοντας στον δρομο δεν εχεις να φοβηθεις κατι.Οι φουσκωτοι θα τσαμπουκαλευτουν εντος του οικου.Εκτος δεν μαλωνουν ουτε με χαρτοπετσετα.
Mαυρο σε αυτην την πουτάνα τη Μαρία, και στο συγκρκριμένο οικο, γιατι έχει ευθυνη και η διοίκηση - ιδιοκτησία του οίκου για τη συμπεριφορά αυτή. Μακρυά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom