pantelis169
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Φίλε πήγαινε Φώκαιας στον όροφο στην θα με θυμηθείς ένα μουνακι Σαρα είναι για γερο γαμησι η καριολιτσα
ευχαριστώ γνώστη.. μήπως εννοείς στο 46?
Φίλε πήγαινε Φώκαιας στον όροφο στην θα με θυμηθείς ένα μουνακι Σαρα είναι για γερο γαμησι η καριολιτσα
ευχαριστώ γνώστη.. μήπως εννοείς στο 46?
Φιλιππίδου ρε φίλε, όχι Φειδιππίδου. Εσύ μας πήγες στους Αμπελοκήπους, κοντά στη Μεσογείων......Λίγο προσοχή σ΄αυτά που γράφετε δε βλάπτει.....καλησπερα παιδια περασα πριν λιγο απο φειδιπιδου στον οροφο και ηταν μια μιλφ ξανθια κοντο μαλλι η σοφι...
Γενικοτερα στα σπιτακια της Φιλιππιδου εργαζονται ολες οι ξεπετες. Μου αρεσει που παλαιοτερα τα παρουσιαζαν και ως στουντιο και ειχαν και κουδουνι για face control
καλημερα παιδια.η νατασσα η σγουρομμαλλα απο διδυμου 8 ξερεις κανεις σε ποιο σπιτακι ειναι πλεον?
Καλου κακου πηγαιντε αυριο μια βολτα απο τον οφθαλμιατρο να σας εξετασει
Λαδάκη,θα είναι καλύτερα για όλους μας να μη σου ξαναδώσουν ρεπό.
Έτσι και οικονομία θα κάνεις και δεν θα θυμίζει και η Ενημέρωση με τόσες φωτογραφίες ηθοποιών και μοντέλων,Marie Claire.
...Ρώτα και τον Αντισθένη ;)
Έχω κάνει κασκαντεριλίκια αλλά αυτό,να ρωτήσω τον Αντισθένη,για κάτι που μου είπε ο Λαδάκης,είναι αποστολή αυτοκτονίας...
Για την Αννα Ιλονα που λετε σαν ποια μοιάζει, το ειχα πει και παλαιοτερα σαν να ειναι αδερφη της candice swanepoel.
Την Άννα την θυμάμαι από τα 19 μου περίπου τώρα είμαι 31 δούλευε σε κάτι χοντρούς πουστοτσατσους στα αρχικά σπίτια της φυλής.εχουν φύγει αρκετή μισθοί μου για να γαμαω αυτή τη γυναίκα .μου έδινε γλωσσοφυλα αβερτα και άφηνε για λίγο γλυφομούνι.αλλα ποτέ ακαποτο τσιμπούκι .περαμενει ωραία .έφτιαξε και τα δόντια τις και οικονομησε.δυστυχως το πρόγραμμα τις είναι μέτριο για τα σημερινά δεδομένα.πριν δέκα χρόνια τα ακαποτα τσιμπούκια ήταν σπάνια.
----Φίλε πήγαινε Φώκαιας στον όροφο στην θα με θυμηθείς ένα μουνακι Σαρα είναι για γερο γαμησι η καριολιτσα