Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 259 άτομα (28 μέλη και 231 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.649
Πόντοι
46.232
βόλτα πριν από λίγο στα κεντρικά της Φυλής, στη Φιλιππιδου και στην Φώκαιας
Φωκαιας 24 Άντζελα μελαχρινή χοντρουλα με 1.5-2αρι βυζι ,με ακα τελειωτικό και κωλο και Βαλεντινα ψηλή  (κοντά στο 1.80) ξανθιά ουκρανη μιλφ με ισια μαλλιά ωραίο πρόσωπο, ο ορισμός της νταρντανας ειδικα απο την μεση και κατω ,μπουταρες αφρατη κωλαρα ,με δυάρι χαλαρό βυζακι,φορουσε μαυρο διχτυωτο φορεμα ,με ακα τελειωτικό στο σώμα, έχει κάνει τα μπανακια της και η διαφορά με το τι καλύπτει το μαγιό της είναι εμφανής ,πρόκειται για την Βαλεντινα που εμφανίστηκε πριν τέσσερις εβδομάδες στο Ρεμουνδου 21 (3 μέρες δούλεψε)ενώ στην συνέχεια δούλεψε μαζί με την Αντριάνα στο Πιπινου 65,τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική.

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Ξέρει κάποιος τι ώρα εργάζεται συνήθως η Άννα από Ιωαννινων 3?

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Ευχαριστώ παίδες,έχω ψηθεί αρκετά από τις κριτικές.

Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Like
23
Πόντοι
0
Καλησπέρα, έχει κάποιος άποψη για Αναστασία από κολωνού 11 ισόγειο πρωινή βάρδια?  :helpplea:

Καλή,δεκτική,υπομονετική όταν χρειάστηκε,με ωραία αλλά σύντομα προκαταρτικά και με σχετικά καλό στοματικό.

Μιλάω βέβαια και τη γλώσσα της οπότε είχα ένα συν παραπάνω.
Όπως μου είπε δεν είναι καινούρια στη δουλειά,έχει δουλέψει σε άλλη γειτονική χώρα.

Το μόνο μείον που είχε ήταν μια τάση βιασύνης ιδίως από ένα χρονικό σημείο και ύστερα.
Οπότε γενικά στα 10 ευρώ και όχι στα 15 που παίρνει,θα ήταν μια καλή επιλογή.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Σήμερα το μεσημεράκι στην κεντρική αγορά...

Στο Φωκαίας 27 ισόγειο,ήταν η Αθηνά!
Η Αθηνά είναι ξανθιά και λευκόσαρκη.
Έχει θηλυκό πρόσωπο-με ανοικτόχρωμα μάτια και σώμα με ωραία πιασιματάκια.
Ελληνίδα με πολύ καλή πορεία σε δύσκολα,περιφερειακά μαγαζιά.
Κατάφερε να έχει και σταθερούς πελάτες αλλά και να είναι και σταθερή αξία στα ενδότερα.
Από τις λίγες που είχαν κίνηση σήμερα.

Στο Φωκαίας 25 ισόγειο,ήταν η Τζανίνα!
Ξανθιά Ρουμανοπιτσιρίκα,ψηλή,συμπαθητική-έχει πάρει κιλά δίχως να είναι ατσούμπαλη.
Ολίγον τι νευρική-από τα πρώτα βήματά της στο Μεταξουργείο που (τότε) ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα.
Από τότε πέρασε κι από που δεν πέρασε,σε Φυλής και κάτω,με ποικίλα σκαμπανεβάσματα στην συμπεριφορά και με μέτρια απόδοση στα εντός.

Στο Φωκαίας 25 όροφος,ήταν η Beauty!
Δηλώνει από την Γκάνα!
Λύθηκε η νταρντανομαυρούλα και πλέον βγαίνει χαμογελαστή στο σαλόνι χαιρετώντας δια χειραψίας τους υποψήφιους πελάτες!
Δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα με το που την έβλεπαν,την έκαναν κατευθείαν!
Σε σταθερή διπλοβάρδια πλέον.

Στο Φωκαίας 19,ήταν η Βίκυ!
Μια κλασσική καστανή γεματούλα πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο.
Ζουμερή στο στήθος-και δίχως κάτι άλλο το άξιο αναφοράς.

Στο Φωκαίας 17 όροφος,ήταν η Μικαέλα!
Ξεκίνησε από τα μεγάλα νούμερα της Φυλής σαν Άντρεα για να καταλήξει σταθερά εδώ.
Μολδαβή,με θηλυκό πρόσωπο και με όχι άσχημο κορμί-με λίγα πιασίματα.
Συνήθως ντύνεται πορνοσταρικά αλλά σήμερα ήταν ψιλοαδιάφορη.

Στο Φωκαίας 17 ισόγειο,ήταν η Λάουρα!
Μικρή σε ηλικία αν και δεν της φαίνεται.
Μελαχροινή,ψηλή,με συμπαθητικό πρόσωπο-συνήθως φοράει γυαλιά.
Νταρντανοπούλα,με κωλάρα αλλά και με πολύ μικρό και πεσμένο στήθος.
Τα απογεύματα συχνάζει στο γωνιακό Φυλής 72.
Αναδουλειά και αυτή.

Στο Φωκαίας 9 δεξιά,ήταν η Ναταλί!
Μικρή σε όλα της:ηλικία και αναλογίες.
Με νόστιμο προσωπάκι με χαρακτηριστικά σκιστά μάτια,έχει αδυνατήσει αρκετά.
Βγήκε στο σαλόνι ολόγυμνη και μουτρωμένη.

Στο Φωκαίας 9 αριστερά,ήταν η Άννα.
Είναι μελαχροινή,κοντή-με κλασσικό στυλ και εμφάνιση ταλαιπωρήμένης μιλφ κυρίως λόγω του προσώπου της.
Στο σώμα όχι κακή,με τοπικά πιασίματα.

Στο Φυλής 84 ισόγειο,ήταν η Αντζελίνα!
Ξανθιά,σχετικά ψηλή,λευκόσαρκη-κατηγορία μουναροπιτσιρίκα!
Στυλ-εμφάνιση ΒορειοΕυρωπαίας κοπέλας!
Με ωραίο κορμί,έχει πάρει λίγο τοπικά αλλά της πάει.

Απέναντι,στο Φυλής 65 όροφος,ήταν η Σόνια!
Άλλα χρώματα αυτή:
Μελαχροινή και ψιλοσκουρόδερμη.
Ωραίο πρόσωπο η μικρή και καλό αλφαδιασμένο κορμί-πάνω και κάτω.
Με καλή κίνηση από κόσμο αυτή.

Στο Φυλής 65 ισόγειο,ήταν η Γιασμήν!
Ροδαλά μαγουλάκια η πιτσιρίκα που την κάνουν μια όμορφη πιπινοβλαχοπούλα.Ακόμη πασχίζει να ισορροπήσει στα ψηλά τακούνια.
Καλό σωματάκι με ζουμερό κωλί!

Στο Φυλής 71 ισόγειο,ήταν η Αλίσια!
Ούτε που θυμάμαι πως την έλεγαν όταν δούλευε στο 19άρι της Ιάσωνος.
Όμορφη μελαχροινή πιτσιρίκα,ασπρουλιάρα και αδύνατη αλλά όχι σκελετωμένη.
Η υπηρεσία της άρχισε να λέει το πρόγραμμά της για να καταλήξει πως "εδώ και 2-3 ημέρες προσπαθεί να κάνει και κώλο οπότε ας είστε προσεκτικοί" και λοιπά συμπονετικά φίδια...

Στο Φυλής 71 όροφος,ήταν η Αντζελίνα!
Κοντούλα,μελαχροινή,στο πρόσωπο μέτρια-κάτι απροσδιόριστο την χαλάει.
Αδύνατη με μικρό στήθος,κώλος όχι καμπυλωτός,μάλλον προς το επίπεδο.
Αγουροξυπνημένη και βαριεστημένη στο σαλόνι...

Στο Φυλής 69 ισόγειο,ήταν η Άννα!
Με όμορφο πρόσωπο η συγκεκριμένη,στο κορμί είναι ψιλοκανονική ως τη μέση.
Από κει και κάτω,κωλάρα.
Σταθερά εδώ,χτυπάει διπλοβάρδια όταν δεν παίζει η Τζουλιάννα.
Δοκίμασε και λίγο αέρα Μεταξούπολης αλλά...δεν...

Στο Φυλής 69 όροφος,ήταν η Εύα!
Ξανθιά μιλφ,ωραία γυναίκα,με το πρόσωπό της,το ύψος της και τα πιασίματά της.Και με σέξυ μαύρα εσώρουχα σήμερα.

Στο Φυλής 67,ήταν το γνωστό διδυμάκι!
Λάουρα λοιπόν,καστανή-μη πω και κοκκινομάλλα.
Μικρή είναι,αδύνατη,δροσερό προσωπάκι-αυτό που ξεχωρίζει επάνω της είναι το στήθος της.
Η δεύτερη,η Μαρία ξεκίνησε σαν Λίζα από παραδιπλανό μαγαζί,έκανε και αυτή τη γύρα της για να καταλήξει σαν Μαρία εδώ.
Είναι ξανθιά,πιτσιρικοφέρνει περισσότερο (απ'τη Λάουρα) στη φάτσα-με έντονα βαμμένα κόκκινα χείλη και σήμερα.
Τσιγαράκι στο χέρι και χάζεμα στην έρημη Φυλής...

Στο Φυλής 84 ισόγειο,ήταν η Μάγια!
Κοντό,μελαχροινό,έμπειρο-έχει περάσει κι από που δεν έχει περάσει...
Όμορφη γενικά,πονηροξεπετόφατσα,με καλό αδύνατο κορμί από το οποίο ξεχωρίζει το πεταχτό κωλί της που το επιδεικνύει στο σαλόνι.

Στο Φυλής 84 όροφος,ήταν η Νίκη.
Κάθε φορά προσπαθώ να διακρίνω μες το σκοτάδι πόσο τραβελοειδής αγριόφατσα είναι αλλά...
Με καλό σωματάκι πάντως-για όσους θέλουν αδύνατες.

Τα Φυλής 84 όροφος,61,59 και 72 ήταν κλειστά.

Στο Φυλής 66 δεξιά,ήταν η Έλενα!
Αραχτή με απλωμένα τα πόδια της στην καρέκλα-σκοτώνονταν και η βυζοπιτσιρίκα στη δουλειά...
Στο Φυλής 56,ήταν η Γιάννα!
Έκανε και ζέστη έξω,βγήκε και αεράτη στο σαλόνι ούτε καν αιρκοντίσιον χρειαζόνταν για να πουντιάσουμε.
Ωραίο σώμα πάντως με λίγα πιασίματα και με κάτι περίεργα πορνοσταρικά κορδονέτα για εσώρουχα.

Στο Φυλής 54 ισόγειο,ήταν η Μάγια!
Στο πρόσωπο δείχνει σαν μικρή αδερφή της Γιάννας.
Σκιστομάτα,δείχνει ψιλοεξωτική.
Δεν είναι κοντή,είναι ζουμερή αλλά όχι ατσούμπαλη-έχει και στήθος με περίεργο τορπιλοσχήμα.

Τέλος,στο Φυλής 54 όροφος,ήταν η Ναταλί!
Καστανή μικρή που μεγαλοδείχνει,γλυκιά στο πρόσωπο και με τα πιασιματάκια της-δεν έχει άσχημο στήθος.
Συνήθως φοράει και κάνα νούμερο μικρότερο εσώρουχα και δείχνουν ακόμη περισσότερο.

Για ακόμη μία φορά και σε ακόμη μία βάρδια,ο κόσμος που κυκλοφορούσε ήταν ελάχιστος και η δουλειά στους οίκους στα όρια της απελπισίας.

Αυτά.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..υποτονική η κίνηση και κατά τις 8παρά το βραδάκι..πέρασα απ'τα κεντρικά της Φυλής με μια δυο στάσεις στα 71 κι 69 χωρίς να δω κάτι να κεντρίσει την προσοχή μου,εκτός από μια μελαχροινή με ωραίο στεγνό κορμάκι και πολύ ερωτικό πρόσωπο στο 71 ισόγειο..δεν πέρασα γιατί με χάλασε μια ουλή χαμηλά στην κοιλιά της[μάλλον από γέννα]..
..από κει,Διδύμου στο 20..Ναταλί η πορνοδέσποινα και λίγο η ηρεμία του οίκου,λίγο το ζεστο ύφος της κοπέλας,πέρασα..
..μετριοκοντή,καστανόξανθη,με τις ατέλειες της αγύμναστης γειτόνισσας στο κορμί της..σχεδόν fluffy που θά'λεγαν οι Άγγλοι..
..χαμογελαστή,ευγενική,λίγα ελληνικά,ξεκίνησε να με χαιδεύει και να με φιλά στο στήθος..ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό και πέρασε σε μια καλή σε αίσθηση,αλλά περιορισμένων προοπτικών πίπα..ωραίο διάπλατο στήσιμο στα 4,με τον κορμό της ξάπλα στο κρεββάτι και το κωλί ανασηκωμένο..δέχτηκε τόσο τα χάδια όσο και τα ελαφρά πυγοραπισματάκια μου,βογκώντας χαμηλόφωνα μέχρι να στραγγίξει το καυλί μου..μου έβγαλα το προφυλακτικό με μαντηλάκι,με χαιρέτησε ευγενικά,κι έφυγε..
..για χαμηλό σεντόνιασμα,είναι καλή η κοπέλα..ελπίζω να ήμουν σαφής και χρήσιμος..
..τα σέβη μου,κύριοι..

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Η Έλενα από φυλής 56 όσο μεγάλα βυζια έχει άλλο τόσο φόλα είναι;

agellos77

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σύμμαχοι, μετά από πολύ καιρό κ εγώ πέρασμα σήμερα από Μεταξουργείο. Μιλάμε για απογοήτευση. Τελικά κατέθεσα το 10 ευρώ σε μια παλιά γνωστή απ το σχολείο που την είδα σήμερα να δουλεύει εδώ κ ψάχνω κάτι για να συμπληρώσω το κενό αύριο. Σε γενικές γραμμές μηδέν το Μεταξουργείο..

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Καλησπέρα σύμμαχοι, μετά από πολύ καιρό κ εγώ πέρασμα σήμερα από Μεταξουργείο. Μιλάμε για απογοήτευση. Τελικά κατέθεσα το 10 ευρώ σε μια παλιά γνωστή απ το σχολείο που την είδα σήμερα να δουλεύει εδώ κ ψάχνω κάτι για να συμπληρώσω το κενό αύριο. Σε γενικές γραμμές μηδέν το Μεταξουργείο..
Περνα από ιωαννινων και Κωνσταντινουπολεως μπας και έχει τίποτα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Μιλάς με γρίφους γέροντα!Σε ποιά πέρασες που πήγαινε σε ελληνικό σχολείο; :think:

agellos77

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Εισαγωγής από γείτονα χωρα, έκανε πως δε με θυμόταν αλλά της είπα στ αυτί πως ήθελα χρόνια να τη γαμησω κ μου εγνεψε με ύφος. Δε λέει τίποτα στον αγώνα πάντως μάγκες. Μεγάλο ξενερωμα έφαγα... Καμιά καλή πρόταση για αύριο για κάποιο μιλφ? Ας είναι και σε δικό της χώρο. Όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες..

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
320
Πόντοι
26
Εισαγωγής από γείτονα χωρα, έκανε πως δε με θυμόταν αλλά της είπα στ αυτί πως ήθελα χρόνια να τη γαμησω κ μου εγνεψε με ύφος. Δε λέει τίποτα στον αγώνα πάντως μάγκες. Μεγάλο ξενερωμα έφαγα... Καμιά καλή πρόταση για αύριο για κάποιο μιλφ? Ας είναι και σε δικό της χώρο. Όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες..
ονομα και μπουρδελο???????

agellos77

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Καλύτερα να σ στείλω πμ σύντροφε γιατί καλό είναι να μην εκτεθουμε. Μπορεί να διαβάζει κ η ίδια εδώ και να γίνει μαλακια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom