κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Ας σεβόμαστε λίγο τις κοπέλες...καμία δεν είναι ζώον.
μαλλον αυτη ειναι τυπε, απο οτι διαβαζω εχει κανει φυλης, φωκαιας και μεταξι
Φίλος την Χριστιάνα λες; Αυτή δούλευε Φωκαίας παλιά με μια Άννα;
Να σου γραψω την πρωτη συναντηση μου....Σεβαστά τα γούστα του καθενός αλλά καπάρωσέ την για χοντρή παλτουδιά για τον επόμενο χειμώνα πλέον το ζώον.
Για την συγκεκριμένη έχεις δίκιο:προσβάλλουμε τα ζώα.Ας σεβόμαστε λίγο τις κοπέλες...καμία δεν είναι ζώον.
....κοριτσαρα μου, σε ζηλευουνε, αφου κανει μπαμ, οτι εισαι γνησια Ελληνιδα, οπως μου λες.........
Για την συγκεκριμένη έχεις δίκιο:προσβάλλουμε τα ζώα.
Βέρα Ελληνίδα:Από το Ελμπασάν!
Για την συγκεκριμένη έχεις δίκιο:προσβάλλουμε τα ζώα.
τα ιδια λενε κ δω...η αλλη ειναι απο Ρουμανια κ λεει Πολωνια...την δευτερη φορα ξεχασε κ μου πε διαφορετικη καταγωγη...Σωστός.
Αλλά όχι να μας περνάνε και για ηλίθιους πουλώντας μας φύκια για μεταξωτές κορδέλες κάνοντας την Αλβανία,Ελλάδα.
Σιγά-σιγά θα μας πει ότι είναι από το Μεξικό σαν τη Φουρέιρα.
τα ιδια λενε κ δω...η αλλη ειναι απο Ρουμανια κ λεει Πολωνια...την δευτερη φορα ξεχασε κ μου πε διαφορετικη καταγωγη...
μεσ το ψεμα ζουνε...δεν βγαζεις ακρη.
Τύπε, φαίνεται ότι κι εσύ πληκτρολογείς στο κινητό με την ψωλή σου.Τυποι μου οταν μια κοπελα του χωρου αυτου....σου προτηνη να πας για καφε αλλα οταν την λες για μπαλαμουτι το αρνητε...και επισης οταν της λες για χοτελ δεν θελει αλλα θελει μονο για καφε τι σημαινη αυτο... εχω προβληματιστη....να πω οτι στα ενδοτερα του δωματιου δεν δεχετε φιλια κτλ....ενο εχει τυχη αλλες να κανουν γλοσοφιλα κτλ....αλλα εξω δεν δεχοντε....για να μην σπαμαρο οποιος θελει μου απανταει πριβε
Μια και δεν μπορώ να υπογραμμίσω την τελευταία πρότασή σου,την ξαναγράφω:
"Μες το ψέμα ζούνε...Δεν βγάζεις άκρη."
τα ιδια λενε κ δω...η αλλη ειναι απο Ρουμανια κ λεει Πολωνια...την δευτερη φορα ξεχασε κ μου πε διαφορετικη καταγωγη...
μεσ το ψεμα ζουνε...δεν βγαζεις ακρη.
...Ας σεβόμαστε λίγο τις κοπέλες...καμία δεν είναι ζώον.