Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (12 μέλη και 79 επισκέπτες)

iohanes

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Προχθες απογευμα συναντηση με Ελενη απο Φ56 με τις βυζαρες,στο αγωνιστικο μερος οχι πολλα πραγματα καθως κατ αυτην απειχε λιγο καιρο και δεν ηταν 100% ετοιμη πραγμα που ηταν πραγματι αληθεια καθως κατα το σφυροκοπημα εβλεπα στο προσωπο της οτι ζοριζοτανε παρα πολυ.
Το θεμα δεν ειναι εκει,το θεμα ειναι σ αυτο που μου προτεινε και κρατηθηκα πολυ να μην λιωσω απ τα γελια.Λοιπον,η ατακα ειναι η εξης --> ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΩΡΑΙΑ?χαχαχαχα
Τα πιπινο-μοντελα του Γκλαμουρ ζητανε 140 για μια ωρα και εκεινη 100 για μιση.
Ειτε εχει μεγαλη αυτοπεποιθηση,εχει υπερεκτιμησει τον εαυτο τους η με περασε για τελειως βλημα που σηκωνει πολυ αρμεγμα.
Τελος παντων,δεν ειναι κακο να προσπαθει κανεις,κατα τ αλλα ευγενεστατη κοπελιτσα που απλα δεν την πετυχα στην μερα της οποτε δεν μπορω να την κρινω στο αγωνιστο κοματι,μπορει να ξανα εδινα αλλη μια ευκαιρια αλλα κ εδω υπαρχει θεματακι καθως στην προταση της να ξαναβρεθουμε μου πε οτι θα την εβρισκα η σ ενα απο τα τρια της σειρας,η Χωματιανου,η Λιοσιων η Αχαρνων,δεν τα θυμαμαικαι ολα  :cheesy: :cheesy: :cheesy:.
Πολυ πλακα ειχε τελικα αυτη η συνευρεση  :cheesy:

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Τι 100€ σου ζητάει. Αν έρθει η Ροντικα πίσω με 100€ κάνει ότι ρομαντικό ζητήσει κάποιος

• Like
Αντιδράσεις: P_G88

Svinia

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Μεταξουργειο με καλες υπηρεσιες σε φαση Σοφια 27Β, μαρια Ια46α, Φωτεινη 27Β, ξερουμε;
Η εστω σε φαση Νατασας 30β(με λιγο πεσμενες αποδοσεις τελευταια) η Κατερινα Ια 2β;

Και φυλης πειτε αμα ειναι.
Η Αννίτα από Λεωνίδου 28, 1ος όροφος, είναι εγγύηση για σταθερή απόδοση στο σεξ. Πάντα ακούραστη με ελεύθερο στοματικό στο δεκάρικο. Πήγαινε και δοκίμασέ την Μάριε! Θα με θυμηθείς...

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Για φίλους που ρωτάγανε αυτές τις μέρες για την άννα τη μυστήρια, πέρασα πριν λίγο από το Αγ.Πέτρο 2, δούλευε η Εβελίνα. Μέχρι τις 5 μου είπε, μετά πιάνει δουλειά η μυστήρια μιλφ μέχρι τις 12

Επίσης, να ρωτήσω κ εγώ με τη σειρά μου. Βράδυ (~23.00-24.00) δουλεύουν στο Ιωαννίνων 3, 2 κοπέλες. Μια ευσωμούλα συμπαθητική που εκτελεί κ χρέη υπηρεσίας, κ μια ξανθιά μιλφού, η οποία μου έχει κάνει ένα κλικ. Ανακοινώνεται κ παρτούζα. Ξέρει κανείς καμιά πληροφορία για τη δεύτερη? Νομίζω ότι αρχίζω κ την έχω μεγάλη ανάγκη...

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
σημερα ειχε ωραια μερα και ειπα να κανω εναν περιπατο στην πορνοπιατσα

μπηκα σε αρκετα αλλα χωρις καποια συγκεκριμενη σειρα ή στοχο. Θυμαμαι:

φυλης 54Β 3 κοπελες!!!
η μια την ελεγε καθηγητρια, με μαυρο καρε μαλι και 2μισαρυ στηθος, ωραιο σωμα
μια μαγια νομιζω καινουρια ρωσσιδα με καστανο μαλλι με ανταυγειες πολυ ψηλη πολυ ομορφο προσωπο, μεσαιο στηθος , αλογο κανονικο
μια πιπινοκαυλιαρα ξανθια μετριου αναστηματος, βγηκε απο το δωματιο και μου εσκασε ενα πολυ ωραιο χαμογελο, πολυ ομορφο κοριτσι και ωραιο σωματακι (ειχε και ενα τατου στη μεση)
η τσα2 εμεινε οταν την απαξιωσα λεγοντας της οτι ειναι πολυ ωραιες οι κοπελες αλλα εγω θελω μια παρακμιακη ασκημη   :crazy:

στο 54 πανω, η βικτωρια ξανθια ρωσσιδα  μετρια πραματα

στο 66Δ Ελενα Ρωσσιδα πολυ ωραιο προσωπο βυζαρες μακρυ μαλλι λιγο κοιλιτσα γενικα φανηκε καβλιαρα

στο 66Α Η τσατσα ειχε ριξει ξωβεργες απεξω και βουταγε τους περαστικους, με εβαλεμεσα και μου παρουσιασε την κοπελα (δε θυμαμαι ονομα) γλυκεια χαμογελαστη καλο σωματακι μελαχροινη με παρακαλαγε να μπω για να κανουνε σεφτε, φυσικα την απαξιωσα  :dancing:

φ65Α πανω, Σονια,μελανουρι πολυ ωραιο σφιχτο σωμα μακρυ μαυτο μαλι στητο βυζακι, οταν βγηκε η τσα2 της εκανε κακο γιατι ειναι μελαμψη η κοπελα και φανηκε λες και ειναι και οι 2 τσιγκανες

φ86β μια πολυ ομορφη κοπελα  ξανθια δε θυμαμαι ονομα με καλο σωματακι

φ65β ενα ξανθο αλογο , πολυ ψηλη νταρντανογκομενα  με ωραιο προσωπο, κανει για παρελαση και για ιπποδρομο

φ69β τζενη μετριο αναστημα ξανθια 2μισαρι στηθος καλο σωματακι ωραιο προσωπο και χαμογελαστη

φ40 δεξια μια τσεχα οπως μου ειπανε, πολυ λευκη, πολυ ξανθια, μικρο βυζι, καρε μαλι ψιλοαδιαφορη
   στο αριστερο (νομιζω) η κορινα, μελαχροινη με μακρυ μαλι 2αρι στηθος ανοιζτη μεση και ασκημα ποδια. Αν και χαρουμενη κοπελα (ανακοινωσε και
   ακα) πρεπει να φιαξει τα δοντια της γιατι ειναι τρομακτικα

φ84Α μια χριστινα , ρουμανα κατα δηλωση της, ξανθο μακρυ μαλι με ανταυγειες, μπλε ματια, τατου στο χερι και τη μεση, πιρσινγκ πανω απο το ανω χειλος και ωραιες φυσικες βυζαρες 3μισαρες, ομορφη κοπελα γενικα με τυφλωσαν οι βυζαρες και φυτιλιασα ενα εικοσαρι  :ak: μεσα, μετρια πιπα με τους αγκωνες πανω στο στηθος μου για να μη μπορω να κουνηθω, χωρις να μου εχει σηκωθει καλα ανεβηκε πανω , γενικα δε μιλαγε και πολυ δυο τρια αχ βαχ να εκανε σε ολη την πραξη , μου εδειξε οτι εχει τεχνικη και αμα θελει μπορει να κανει πολυ καλες κινησεις και να τον παρει ωραια μεσα της , δυστυχως σε μενα δεν ειχε και πολλα κεφια και ενω εβλεπα οτι μπορουσε να μου κανει αξιομνημονευτο γαμησι τελικα ητανε μια αδιαφορη καταθεση, το μονο που αξιζε ηταν οι πολυ ωραιες βυζαρες της :tits:

ΑΒΕΡΩΦ

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
Χτες βραδυ ωρα 10 πηγαινα για μαγια στο φυλης 86β ηταν με 3 νεαρους στον καναπε και μπαλαμουτιαζοταν σταθηκα και κοιταγα μου ειπε ελα και συ μωρο μου μεχουν σφινοση!!! Αν θελει πελατες το καλητερο πουχε να κανει ηταν να σηκοθη και ναρθη και προς εμενα δικαια πραγματα..Εφυγα πηγα στο φυλης 84α με τον απολαυστικο κυρ βασιλη ενας συναγωνηστης μουφαγε καταλαθος την σειρα..αλλα δεν με χαλασε ακουγα κυρβασιλη απο την μια καιαπο την αλλη ακουγα τα καρφοματα συναγωνηστον στην σονια και να την βλεπο να κανει και σαλοναρισμα..καυλοσα ακομα πιο πολυ...Για την σονια τωρα εχει βελτιοθη πολυ στο τσιμπουκι της..μεστηλε στα ουρανια..εγλυψε και αρχιδακια αλλα οχι πολυ..αν το εξασκιση και αλλο και κανει και αρχιδογλυψημο ενοειτε στους καθαρους ' θα την σπροχνο 2 φορες την βδομαδα.στο γαμηση τωρα στα 4 και με τρελαναν οι εκφρασης καυλας της καθος κοιτιομασταν απο τον καθρεπτη εχυνα και κοιτιομασταν στον καθρεπτη καθος αφηνα τα τελευταια φλοκια μεσα της ριχνη το κεφαλι της στο κρεβατι βαζη το χερι της στο μουνακι της και λεει αχ αχ χυνο...εκει με ξεκανε η τυπισα...Ελπιζο να ειναι βελτιοση μονιμη και οχιωθεμα διαθεσης απλα...θα την ξανατιμησο συντομα για να δω αν προχορηση και αλλο το πραγμα...επισης να πω ηθελα να την χυσο παλυ στα βυζακια της και στης ρογαρες της της μυτερες που βγαχουν ματι που λεει και ο κυρ βασιλης χαχα..αλλα η εκφρασης καυλας που πηρε μεκαναν και την εχυσα στα 4 αυτα τυποι μου , οποιος την παιρνη συχνα ας πει αν εχει καλητερη αποδοση..π.χ αν γλυφη αρχιδια πιο πολυ για 69 δεν προτηνα καν γιατι θαχα χυση στο 1 λεπτο

Η Σονια αυτη ειναι η Σονια που δουλευει πρωι στο Φ.65 οροφο?

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Μεταξουργειο με καλες υπηρεσιες σε φαση Σοφια 27Β, μαρια Ια46α, Φωτεινη 27Β, ξερουμε;
Η εστω σε φαση Νατασας 30β(με λιγο πεσμενες αποδοσεις τελευταια) η Κατερινα Ια 2β;

Και φυλης πειτε αμα ειναι.
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει μεγαλοβδομαδιάτικα,αλλά το μωρό άψογο σε υπηρεσίες λίγην ώρα νωρίτερα,συνεχίζει να μου κρατάει το ενδιαφέρον ψηλά δύο χρόνια αφότου πρωτοεμφανίστηκε!Μαζί της η Ντάνα η νταρντάνα,στον πρώτον όροφο οι πιπίνες Αλίνα και Μόνικα.

Svinia

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει μεγαλοβδομαδιάτικα,αλλά το μωρό άψογο σε υπηρεσίες λίγην ώρα νωρίτερα,συνεχίζει να μου κρατάει το ενδιαφέρον ψηλά δύο χρόνια αφότου πρωτοεμφανίστηκε!Μαζί της η Ντάνα η νταρντάνα,στον πρώτον όροφο οι πιπίνες Αλίνα και Μόνικα.
Ακούγεται ότι έχει γίνει φειδωλή με τα γλωσσόφιλα και δεν αφήνει πια 69 μέχρι να τελειώσει. Ισχύει?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Την τελευταια φορα που την πηρα ηταν πιο απομακρη, δεν γουσταρε τοσο πολυ πιο κοντινες επαφες οπως πριν. Θα ελεγα πως δεν ηταν απλα η μερα της, αλλα ειδα και αλλους να το σχολιαζουν οπως και εγω.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
αυτη την χριστινα  που γαμησες  την ειδα   εγω εχθες    δεν ειχε κατι ενδιαφερον καλυτερα να γαμαγες  την σονια λουξ

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Γυρω στις 15:30

Φυλής 54Β η Μάγια και η Νάνσυ όμορφα πιπίνια. Η Νάνσυ με εντυπωσιακό αχλαδωτό κώλο και ωραίο κρεμαστό στήθος με τεράστιες ρόγες. Τις γάμισε ο Spiderdom στο Χωματιανού με καλές εντυπώσεις από ότι έγραψε. Στο δωμάτιο και η Γιάννα.

Διδυμου 27 η Φωτεινή και η Βίκυ μελαχρινή μιλφ στο σωματότυπο της Φωτεινής μας πέταξε ένα αυστηρό "χαλόου".

Διδύμου 20 η ψευδούλα Νάτη και η μπαμπάτσικη Αναστασία με το μακρύ μαλλί με τελειωτικό στο στόμα και οι δυο.

Διδύμου 22 η Άννα και η Βικτώρια (Σκάρλετ), στυλιάρια γνωστά από το Φυλής 109 με τελειωτικό στο στόμα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
λουξ λουξ δεν πειραζει  αλλα να προσεχεις δεν θελω ο φιλος μου να φυτιλιαζει 20 ευρα 

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16

PabloEscobar

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Κριτικές
39
Like
1.217
Πόντοι
2.391
Σήμερα το πρωί δοκίμασα μια κοπέλα στο Φωκαίας όροφο που έχει 2 εισόδους και από Αχαρνών και από Φωκαίας,νούμερο δεν είδα
Ενα τούμπανο ήταν Ροζαλίντα Δανέζα είπε,τί Δανέζα σε μπουρδέλο στην Ελλάδα?Γίναμε Δανία του νότου που έλεγε και ο άλλος

Ωραίο κορμί βυζάρες τούμπανο,φιλική,δεκτική με τελειωτικό στο στόμα.

Και χθες βραδυ δοκιμή Αλιόνα στο 27,γκράννυ αλλά σέρβις πραγματικά που πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια!Τα πάντα όλα με πάθος.Θα γράψω μια κριτική.
Οι άλλες 2 φωτεινή βίκυ μου φάνηκαν κάπως ψυχρές.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom