You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
dimmits,μήπως ο κ.καθηγητής Χ είναι πονηρός και μας εύχεται και καλή Πρωταπριλιά;
μπορει κ να την πατησα,χαλαλι του..το αφηνω το μνμ οπως εχει.μηπως ειναι πρωταπριλιατικο;
Φωκαίας 7:
Δεξιά,η Άννα.Με κατάξανθο μαλλί και πολύ αδυνατισμένη-εντελώς άλλος άνθρωπος.Γλυκιά στο πρόσωπο η πρώην χοντρούλα,έχουν μείνει κάποια λίγα παχάκια επάνω της όπως σε κοιλιά και σε κώλο-προσφερόμενος στο μενού της.
Το Ελενόσπιτο ήταν κλειστό.
Η Αννα-Αννουλα απο διδυμου 18 υπογειο ή καμια σχεση? Αν δεν ειναι αυτη,ξερει κανεις που ειναι η Αννουλα?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.660
- Πόντοι
- 41.129
μπορει κ να την πατησα,χαλαλι του..το αφηνω το μνμ οπως εχει.
τυπε πλακα εκαμε ο καθηγητης! δεν ηταν σε εκεινη τη βαρδια η τσεσμελη αλλα
μια καινουρια κοπελα πρωτη μερα στη δουλειά που την ελεγαν Ροδικα.
εγω καπου την εχω ξαναδει πάντως
Γελάει ο υποχθόνιος καθηγητής Χ από το λαγούμι του!μπορει κ να την πατησα,χαλαλι του..το αφηνω το μνμ οπως εχει.
Το ξέρουμε,το ξέρουμε.τυπε πλακα εκαμε ο καθηγητης! δεν ηταν σε εκεινη τη βαρδια η τσεσμελη αλλα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
δεν πειραζει ρε...χαλαλι του.τυπε πλακα εκαμε ο καθηγητης! δεν ηταν σε εκεινη τη βαρδια η τσεσμελη αλλα
εγω καπου την εχω ξαναδει πάντως
Προφέσορα,μπορείς να μου βρεις μια κοπέλα με την οποία περνούσα καλά και μου λείπει;Kαλησπέρα σας, Καλό μήνα! Αυτά για σήμερα καλό Σαββατοκύριακο και καλή Πρωταπριλιά!
Βικτώρια από Αγκύρας 12α, Διδύμου 20.Ξανθιά,κοντό μαλλί,ψηλή,νταρντανα χωρίς να είναι παχιά με φυσικούς βύζους.
Ελεύθερο στοματικό.
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Δεν τη θυμάμαι.Προφέσορα,μπορείς να μου βρεις μια κοπέλα με την οποία περνούσα καλά και μου λείπει;
Βικτώρια από Αγκύρας 12α, Διδύμου 20.Ξανθιά,κοντό μαλλί,ψηλή,νταρντανα χωρίς να είναι παχιά με φυσικούς βύζους.
Ελεύθερο στοματικό.
Αυτή:Δεν τη θυμάμαι.
Επίσης μπορούν να μου πουν και οι άλλοι συναγωνιστές αν ξέρουν.
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
Ξυνεις πληγες...εχει σταματησει απο το 2013,κατα δηλωση της παντρευτηκε,κατι που πιστευω βλεποντας μια σωρεια αλλων ιεροδουλων περιοδου 2010-2014 να εχει σταματησει εξαιτιας του οτι παντρευτηκανΑυτή:
Επίσης μπορούν να μου πουν και οι άλλοι συναγωνιστές αν ξέρουν.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.014
- Πόντοι
- 1.936
Και στα άλλα της Διδύμου-μαζί με τα αναφερόμενα του free.
Διδύμου 18 ισόγειο:
Η Κατερίνα η Σέρβα.
Ξανθιά μιλφ,ψηλή,με κοντό μαλλί.
Με θηλυκό πρόσωπο και σώμα με ωραία πιασίματα-σήμερα φορούσε ένα μαύρο πολύ κοντό δικτυωτό φορεμα κορμάκι.
Με συνεχόμενα δωμάτια παρακαλώ!
Υπερφουλαρισμένο το μενού της.
Διδύμου 18 υπόγειο:
Η Ελένη η ξανθιά αδύνατη ηλικωμένη και η Αλίνα,η μελαχροινή χοντρούλα μιλφ με το γλυκό πρόσωπο-κλασσικά ξώβυζη,με γυαλάκια και με καρώ φουστίτσα πιστή στον ρόλο της ως μιλφοκαθηγήτρια!
Τα πάντα η πρώτη,εκτός κώλου η δεύτερη.
Διδύμου 20:
Η Νάτη.Ξανθιά κοντή με πονηρογλυκό πρόσωπο.Ζουμερή όσο πρέπει-λίγο παραπάνω στα περιφερειακά της.
Μαζί της η Βικτώρια.
Καστανή,όχι κάτι το ιδιαίτερο σε φάτσα αλλά με καλό αδύνατο σώμα-ψιλομπασμένος κώλος.
Ανακοινώθηκαν ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό σε σώμα/στόμα.
Διδύμου 22:
Η Πωλίνα η καστανή αδύνατη κοπέλα με χαρακτηριστικό ασπρουλιάρικο δέρμα-συμπαθητικό μουτράκι.
Μαζί της η Μιλένα.Καστανή γεματούλα μιλφ με κοντό μαλλί.
Και για τις δυο ανακοινώθηκαν ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα.
Διδυμου 27:
Η Αλιόνα.Ξανθιά γκιλφ με χαρακτηριστική φάτσα συμπαθέστατης ηλικιωμένης.
Με ένα κόκκινο ξώπλατο σαν φόρεμα που έδειχνε ακόμη περισσότεροτο μαραμένο σώμα της.
Μαζί της η Μαρία.Ξανθιά μιλφ με καλό πρόσωπο για την ηλικία της-σχετικά καλή και στο ψιλοζουμερό κορμί της.
Ανακοινώθηκαν τς πάντα εκτός κώλου.
Διδύμου 16:
Η Μόνικα η ξανθιά περουκογκίλφ και η Άννα η ξανθιά γεματούλα μιλφ με μάτια σαν του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Διδύμου 7 αριστερά:
Η Τατιανοκώλα,η μελαχροινή κοπέλα με το μέτριο πρόσωπο αλλά με ωραίο σώμα-με χαρακτηριστικό μπάνικο κώλο τον οποίο και τουρλοκουνάει στο σαλόνι αλά Ναταλία!
Το δεξί Τζωρτζιανόσπιτο,κλειστόν όπως και ο όροφος του Διδύμου 8.
Διδυμου 20 η αδυνατη ειναι ψιλοαπατη.Κανει οτι μπορει για να αποφυγει οτι μπορει.Ειδικα το πιτσιλισμα στο στομα.Πεταμενο εικοσαρικο κατ'εμενα!
Η Αννα-Αννουλα απο διδυμου 18 υπογειο ή καμια σχεση? Αν δεν ειναι αυτη,ξερει κανεις που ειναι η Αννουλα?
Η Αννούλα έχει φύγει για την πατρίδα της πάνω από ένα χρόνο και δεν ξαναγύρισε
Πως δεν την πήραμε χαμπάρι να της βάλουμε στεφάνι; Ήταν καλή κοπέλα και αγαπούσε τον πούτσο.Ξυνεις πληγες...εχει σταματησει απο το 2013,κατα δηλωση της παντρευτηκε,κατι που πιστευω βλεποντας μια σωρεια αλλων ιεροδουλων περιοδου 2010-2014 να εχει σταματησει εξαιτιας του οτι παντρευτηκαν
Το 20ευρω έπιανε τόπο,φίλε.Κάποια στιγμή δούλεψε και Ιωαννίνων 3,αν θυμάμαι καλά.
Βικτώρια-Σκάρλετ από Φυλής 109 ισόγειο.Τα ίδια πάνω-κάτω είπε και ο Σπάιντερντομ.Διδυμου 20 η αδυνατη ειναι ψιλοαπατη.Κανει οτι μπορει για να αποφυγει οτι μπορει.Ειδικα το πιτσιλισμα στο στομα.Πεταμενο εικοσαρικο κατ'εμενα!
Η Αννούλα έχει φύγει για την πατρίδα της πάνω από ένα χρόνο και δεν ξαναγύρισε
Ετσι ηξερα κ εγω,μην ειναι κ πανω απο 2 χρονια που εχει φυγει.
Απλα διαβασα Αννα αδυνατη αγνωριστη κ λεω λες?
Ευχαριστω για την πληροφορια
Πέντε .... αλλά δεν πρέπει να δουλεύειΣτο Κων/λεως 166 η απογευματινη βαρδια απο τι ωρα ξεκιναει ?? Η Ευα δουλευει κ το βράδυ?
Πέντε .... αλλά δεν πρέπει να δουλεύει
diaithil1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Εχει ειπωθει και εδω για οσους θυμουνται!!!! Ηταν Γερμανια και εκανε "ακοποτες" βιζιτες κανονικα!!!!! Δεν επεστρεψε ποτε.Η Αννούλα έχει φύγει για την πατρίδα της πάνω από ένα χρόνο και δεν ξαναγύρισε
diaithil1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Αλλα ειναι πολυ "ρομαντικο" κοριτσι!!!!Βικτώρια-Σκάρλετ από Φυλής 109 ισόγειο.Τα ίδια πάνω-κάτω είπε και ο Σπάιντερντομ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις