Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
μπιανκα μονο ειπε η τσατσα
μπιανκα μονο ειπε η τσατσα
Μύστες έχω πελώρια ανάγκη να χυσω τόνους σπέρματος στην μάπα πουτανας. Τσόντα style χυσιμο με πίεση και βρισίδια την ώρα που την καραχυνω. Παίζει κάτι τέτοιο στην πιάτσα?
Η Φυλής είναι παράλληλη στην Αχαρνών.Εννοείς Φώκαιας και Αχαρνών σε όροφο;Χθες νωρίς το μεσημέρι ...μέσα στο αμάξι να βλέπω και τι βροχή .. και τι μου μπήκε στο μυαλό... είχα δώσει και σένα γκομενάκι την ομπρέλα μου , δεν ξέρεις μπας και μου κάτσει κάποια στιγμή , τι βλάκας ήμουνα ακόμα και την ομπρέλα μου δίνω για ένα γαμήσι ... και λέω άντε αφού δεν πας για ψάρεμα δεν γαμάς τουλάχιστον ..... ανοίγω στη σελίδα 6380 εκεί υπάρχει manual από τον Proffessorx και τραβάω προς Φυλής όμως κάπου μπερδεύτηκα και πείρα την Βίκη ... στραβώθηκα τι να πω, ψηλό με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια στην Φυλής από την μεριά της Αχαρνών σε όροφο .. τι να πω ρε παιδιά δεν πήγαινα καλύτερα για ψάρεμα, ούτε καπότα δεν ήξερε να βάλει ... να ανοίξουμε καμιά σχολή για ειδίκευση σε πουτάνες ... δούλευε τσάπα σε χωράφι ?
έφυγα ... και η βρόχα έπεφτε ράι θρού,γαμώ τη τύχη μου
ευχαριστώ. ξέρεις μήπως ώρες?Πωλίνα στο Διδύμου 20 ή 22
Μύστες έχω πελώρια ανάγκη να χυσω τόνους σπέρματος στην μάπα πουτανας. Τσόντα style χυσιμο με πίεση και βρισίδια την ώρα που την καραχυνω. Παίζει κάτι τέτοιο στην πιάτσα?
ευχαριστώ. ξέρεις μήπως ώρες?
Ρε τυποι ειναι δυνατον;ποσο χιουμορ εχουν στο ιασωνος 43;σε χτεσινη τσαρκα διαπιστωσα οτι ειχαν αναρτησει στο σαλονι σε χαρτι την ανακοινωση οτι "η επιχειριση δεν διαθετει pos "και τα λοιπα .ειδικα απο το συγκεκριμενο μπουρδελο μονο αυτο ελειπε :S :S :S
τυπε την Λαουρα στο Ι.46 μηπως λες;Aρχοντες βοηθεια...νομιζω στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α στο δεξι...ή στα σπιτια Ιάσωνος 46 (ισογεια) ηταν μια κοπελα λεπτη,οχι σκελετος(μικρο προς νορμαλ βυζι) με λευκο δερμα και κοκκινα μαλλια(στο χρωμα του καροτου).Τα επιανε πισω νομιζω.Ξερει καποιος που δουλευει,ωρες κτλ?
Την ειχα δει 4-5 μηνες πριν αλλα δεν θυμαμαι.
Επισης...μια παχουλη με μαυρο μαλλι και βυζαρες τρελες στο κολωνου 47,οροφο...λεει τιποτα στο δωματιο η κομοδινο?
τυπε μαλλον δεν κανει.κ με την τσατσα που μιλησα μου λεει ολα με καποτα,οτι οι κοπελες φοβουνται και τετοιαΜάγκες ξέρει κανείς να μου πει αν η Τζωρτζια από Ιάσωνος 27 απογευματινή βαρδια έχει σταματήσει το ελ.στοματικό?Πριν 2-3 μήνες έκανε και τώρα δεν κάνει ή κάνει μόνο εκεί που θέλει?Εμένα πάντως μου έσκασε άκυρο.. Γενικά περνάω μαζί της γιατί της αρέσει η πούτσα και περνάω καλα αλλά Θέλω και ακαποτο και δεν μου κάνει...
τυπε την Λαουρα στο Ι.46 μηπως λες;
τυπαρα πρεπει να ειναι αυτη.καλο μουνι.για αυτη λεει και ο Πικερ πιο πανω.εχω γραψει κριτικη.δες αν θες μηπως ταιριαζει.Κομαντο σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ξερω...2η βαρδια με τα χαρακτηριστικα που γραφω.
:'(
τυπαρα πρεπει να ειναι αυτη.καλο μουνι.για αυτη λεει και ο Πικερ πιο πανω.εχω γραψει κριτικη.δες αν θες μηπως ταιριαζει.