Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 281 άτομα (17 μέλη και 264 επισκέπτες)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.170
Πόντοι
1.960
Φυλης 71 τωρα 3Βαρδια οροφος Αντρεα μικρη μπαμπατσικη οχι χοντρη με 3μισαρι στηθος!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Εχει παρει καποιος την καινουργια ξανθια Σοφια απο Κολωνου 30β δευτερο οροφο?

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
καλησπερα
εθεαθη η Αλισια ,η γνωστη στουντιοκοπελα που την πετυχαινουμε και φυλης...σε ενα εμπορικο κεντρο στα νοτια προαστια και πραγματικα μου εφυγε το σαγονι ,φοραγε ψιλα παπουτσια με κολλητο τζην και ασπρο κολλητο μπλουζακι οπου οι βυζαρες της βγαζανε ματια...μιλαμε οτι την κοιταγε το μισο εμπορικο...

• Like
Αντιδράσεις: numpas

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
καλησπερα
εθεαθη η Αλισια ,η γνωστη στουντιοκοπελα που την πετυχαινουμε και φυλης...σε ενα εμπορικο κεντρο στα νοτια προαστια και πραγματικα μου εφυγε το σαγονι ,φοραγε ψιλα παπουτσια με κολλητο τζην και ασπρο κολλητο μπλουζακι οπου οι βυζαρες της βγαζανε ματια...μιλαμε οτι την κοιταγε το μισο εμπορικο...

για δωσε πληροφοριες που δουλευει η αλισια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
πριν από λίγο μετά από βολτίτσα
Φυλής 71α Αλεσια μελαχρινή λεπτή πιτσιρίκα με το μαλλί πλασμένο αλογοουρά 2αρι βυζι ,με ακα τελειωτικό στο σώμα και κωλο,τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
συνέχεια βόλτας και στο
Φώκαιας 25α Μιρελα καστανή με κανονικό σώμα ωραίο μουτρακι 1.5-2αρι σακουλιασμενο βυζι πιρσινγκ στα χείλη, μαζί της και η Κατερίνα καστανή κανονικο σώμα μαλλί πιο κοντό φρατζα 1.5αρι βυζι επίσης πιρσινγκ στα χείλη, αμφότερες με ακα τελειωτικό στο σώμα ενώ κάνουν παρτουζα με 30 ευρώ, η Μιρελα πιο διαχυτικη η Κατερίνα πολυ σφιγμενη, τιμήθηκε η Μιρελα θα ακολουθήσει κριτική, η ξανθιά βυζαρου υπηρεσία συνεχίζει να έχει μαλακισμενη συμπεριφορά. ..

skl 75

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει & που η Μαρια με τα κοτσιδάκια (Ρωσίδα) ?

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Ηθελα να γαμησω κωλο σημερα, θυμομουν οτι η Αλεσια απο 71α, που μου ψιλοαρεσε κιολας εμφανισιακα τον έδινε, και εφυγα για φυλης. Το το ΄θελα και γω  :headbang:, καιρο ειχα να ερθω αντιμετωπος με την ρουμανικη κουτοπονηρια. Κατα τη διαρκεια του αγωνα μια συνεχης ξινιλα μου εβγαζαν τα μουτρα της, δε γαμιεται λεω θα της γαμησω τον κωλο, αμ δε. Παω να της τον βαλω απο την πισω τρυπα, μπαινει λιγο ο πουτσοκεφαλος, -αααχ, οχι ολος μεσα με την μια ποναω-, αλλαξαμε δυο στασεις(σε μια απο αυτες μαλιστα με έβαλε να κανω και τον ακροβατη  >:() μπας και εχουμε διεισδυση αλλα τιποτα, ειτε σφιγγοταν για να μην μπω ειτε επερνε αβολη θεση για μενα.
-Δεν γινετε δουλεια ετσι της ειπα, πιαστον και βαλτον μονη σου σιγα σιγα αφου πονας-,
-οχι μονος να τον βαλεις αμα θες-,
-με δουλευεις, δεν κανουμε κατι ετσι και τον εχω και νορμαλ, αμα ηταν κανενας πουτσαρας τι θα έκανες-,
-ειμαι στενη για αυτο-,
-και γιατι το ανακοινωνεις στο σαλονι ρε συ-, εκανε την παπια. Τελος παντων, το πηρα αποφαση οτι κωλο δεν θα γαμαγα, την πηρα ξανα λιγο απο μουνι και τελος, ξενερα. Αμα την γαμησει καποιος απο κωλο να το πει και σε μενα  :S.

υστερ. τι συμπτωση μολις μπηκα στο σαιτ να γραψω ειδα κριτικη απο συναγωνιστη που επαθε ακριβως το ιδιο, και εδω στο νημα απο τον n.smirni να δουμε πως περασε και αυτος.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Φευγοντας απο το 71α λοιπον και θελοντας να ξεπλυνω απο πανω μου την φολιαση που τοσο απλοχερα μου χαρισε η Αλεσια, ειπα να ριξω και ενα δευτερο μπαλακι. Καποια απο τα στανταρακια μου λειπανε, η χριστινα η μουναροπιπινα απο  μοντελοαλυσιαδα με κουραζει πλεον με την τρελα της, που να παω που να παω, ρε δεν παω απο διδυμου 22 που τοσα καλα εχω ακουσει και δεν εχω δει ακομα τα κοριτσια, αναφερομαι φυσικα στην Πωλινα και την Αννα. Για καλη μου τυχη ηταν και οι δυο κοπελες εκει. Ψεματα δεν θα πω εμφανισιακα οι πιπινες, βλαχοφατσες απο την επαρχια της ουκρανιας αλλα ειπαμε, ηθελα να ξεπλυνω τη φολα απο πανω μου. Ειπα της υπηρεσιας να μου στειλει οποια ηθελε απο τις δυο, μου εστειλε την Πωλινα, και περασα καλα  :erection:. Πολυ τιμια μεσα στο δωματιο η Πωλινα, τι ρωγες μου εγλειψε, τι φιλια σε ολο το κορμι μου, τι καυλαρικη συμπεριφορα κατα τη διαρκεια του αγωνα, ενιωθα οτι γουσταρε και αυτη. Και μετα την φολα, καπως ετσι ομορφα εκλεισα την σημερινη μου μπουρδελοτσαρκα.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Λίγο νωρίτερα στην τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο...

Στην Ιάσωνος.

Ιάσωνος 46 αριστερά:
Η Μαρία η φυλακόβια.

Ιάσωνος 46 όροφος:
Αλιόνα,η ξανθιά ζουμερή μιλφογκιλφ και Τζένη,ξανθιά ατσούμπαλη πιτσιρικοχοντρούλα.

Ιάσωνος 44 αριστερά:
Μαρία η κοντή ξανθιά αδύνατη μυτόγκα-με το πρωκτικό.

Ιάσωνος 44 δεξιά:
Σόνια,η μελαχροινή χοντρούλα με το ψιλογλυκό πρόσωπο.

Το Ιάσωνος 46 δεξιά ήταν κλειστό.

Ιάσωνος 37 ισόγειο:
Ειρήνη,η μελαχροινή τσιγγανοΡουμάνα με την κωλάρα.

Ιάσωνος 37 όροφος:
Συλβάννα,το κοντό αδύνατο σκουρόδερμο πιπινοειδές.

Ιάσωνος 33:
Η Μαρία το όμορφο καστανό πιπινοξωτικούλι με το ωραίο κορμί-και με ωραία ροζ εσώρουχα απόψε.

Ιάσωνος 31 υπόγειο:
Η Μαρία η ξανθιά θηλυκή Ρωσίδα μιλφ με τα ωραία πιασίματα.

Ιάσωνος 31 νέο:
Η Χριστίνα.Καστανή κοπέλα,με όμορφο πρόσωπο και ωραίο αδύνατο κορμί.

Ιάσωνος 31 χόστελ:
Η Μόνικα.Μελαχροινό σκουρόδερμο Ρουμάνικο πιπινομουνέτο-ωραίο πρόσωπο,καλό κορμί με μπάνικο κώλο.

Το Ιάσωνος 36 ήταν κλειστό.

Ιάσωνος 27α:
Τζωρτζιάννα,η μελαχροινή πιτσιρίκα με το μέτριο πρόσωπο και το καλό στυλιαροκορμί-έχει αρχίσει και παίρνει στον κώλο.

Ιάσωνος 20 αριστερά:
Χριστίνα,ψηλή ξανθιά με θηλυκό πρόσωπο,σώμα ζουμερό,ατσούμπαλο σε πολλά σημεία του.

Ιάσωνος 20 δεξιά:
Κλασσικά η γνωστή μελαχροινή Κορίνα.

Ιάσωνος 19 ισόγειο:
Ντιάνα,η κοντή μελαχροινή κοπέλα με το όμορφο πρόσωπο και και το καλό σωματάκι.

Ο όροφος του 19 ήταν κλειστός.

Ιάσωνος 10:
Στο ισόγειο,η Νικόλ η μελαχροινή ζουμερή πιτσιρίκα με το γλυκό πρόσωπο.
Στον όροφο η Αλεξάνδρα,η άλλη μελαχροινή γλυκοπρόσωπη γεματούλα.

Ιάσωνος 1γ:
Αλίνα,το μελαχροινό κοντοπούτανο πιπίνι με τα γυαλάκια-σώμα με πιασιματάκια.

Ιασωνος 1β:
Δεξιά,η Καρίνα η μελαχροινή χοντρούλα βυζαρού με το γλυκό πρόσωπο.
Αριστερά,η ξανθιά φολοΡίτα.Όμορφη στο πρόσωπο,ωραία στο κορμί αλλά δεν...

Ιάσωνος 1α:
Αλεξάνδρα,η ξανθιά νταρντανοφάλαινα.

Τα Ιάσωνος 2 ήταν κλειστά.

Στροφή στην Κολωνού...

Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Νάντια.Η αλλιώς η παλαιά Μόνικα από Κολωνού 27,Ιάσωνος 19 και Λεωνίδου 28-με πέρασμα και από Φυλής 59.
Καστανόξανθη σκουρόδερμη,με νόστιμο πρόσωπο και πολύ αδύνατο σώμα.

Κολωνού 11 υπόγειο:
Η Βιολέτα,ξανθιά ασπρουλιάρα πιτσιρίκα με όμορφο πρόσωπο και με ωραίο αδύνατο κορμί.
Μαζί της η Ελένη.Καστανόξανθη πιπίνα,συμπαθητική στο πρόσωπο και αρκετά αδύνατη.

Κολωνού 15 δεξιά:
Καρίνα,η πλατινέ γλυκοπρόσωπη γεματούλα και Άννα η καστανόξανθη ζουμερή με το θηλυκό πρόσωπο.

Κολωνού 15 αριστερά:
Η Άννα η πολύ αδύνατη κοπέλα με πορνοσταρικά εσώρουχα και η Ρωξάννη,η καστανή ατσούμπαλη νταρντανοχοντρούλα πιτσιρίκα.

Κολωνού 23 ισόγειο:
Φελίσια,μελαχροινή με νόστιμο πρόσωπο,σώμα καλό ελαφρώς ζουμερό.
Μαζί της η Μελίσα.Το μελαχροινό κοντοπούτανο πιπινάκι με την αλεπουδίσια φατσούλα-η γνωστή από Κολωνού 32 ισόγειο.

Κολωνού 23 υπόγειο:
Η Γιάννα,η γνωστή ζουμερή κοκκινομάλλα μιλφ.

Κολωνού 27 όροφος:

Κολωνού 27 υπόγειο:
Η Μαρίνα η Ταιλανδέζα.

Κολωνού 27 ισόγειο:
Η Μαρία.Η γνωστή πολύ αδύνατη και όμορφη πιπίνα με τα ράστα.

Κολωνού 30 ισόγειο:
Η Μαρία.Μελαχροινή κοντή μικρούλα.Όμορφο κοριτσίστικο προσωπάκι ωραίο αδύνατο κορμί.

Κολωνού 30 όροφος:
Κάτω,η Γιούλια.Καστανή,ψηλή,με όμορφο πρόσωπο και με ψιλοζουμερό σώμα.
Επάνω,η Αλίνα η μελαχροινή αδύνατη πιτσιρίκα με το νόστιμο μουτράκι και η Ντάνα η ξανθιά νταρντάνα.
Αυτά λίγο πριν τις 8.

Κολωνού 32 υπόγειο:
Η Ελένη,η γνωστή μελαχροινή κοπέλα με τη μέτρια φάτσα αλλά με σχετικά καλό πιανούμενο κορμί.

Κολωνού 32 ισόγειο:
Η Ναταλία.Μελαχροινή πιτσιρίκα,προστυχόφατσα,με ωραίο μοντελέ κορμί-και με μαύρα ζαρτιεροειδή εσώρουχα!
Με 15 ευρώ παρακαλώ.

Κολωνού 45 αριστερά:
Η Ναταλί,η μελαχροινή μιλφ με το κοντό μαλλί και το χαρακτηριστικό σαγώνι και το αδύνατο σώμα.
Το δεξί εσωτερικό μαγαζί ήταν κλειστό.

Κολωνού 45 δεξιά:
Η Μόνικα η καστανή γλυκοπρόσωπη χοντρούλα πιτσιρίκα.

Κολωνού 48:
Η Βαλέρια,ξανθιά μιλφ με πρόστυχο πρόσωπο και ωραίο ζουμερό κορμί.
Μαζί της η Αθηνά,κοντή ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί,γεματούλα με βυζάρες.

Κολωνού 47:
Στο ισόγειο,κλασσικά η Ζάνα.
Στον όροφο,η Τζούλια το μελαχροινό βυζοτέρας.

Κολωνού 53:
Η Πάολα,η μελαχροινή νταρντανοπιτσιρίκα.

Επίσης στη Μεγάλου Αλεξάνδρου...

Μεγ.Αλεξάνδρου 15:
Η Στέλλα,μελαχροινή μιλφογκιλφ με πρόσωπο νοικοκυράς-σώμα με πιασιματάκια και με γεμάτο στήθος.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 ισόγειο:
Η Ειρήνη,η μελαχροινή μιλφ με το όμορφο πρόσωπο και το καλό αδύνατο σώμα.
Μαζί της η Μαρίνα,ψηλή ξανθιά ζουμερή μιλφ-η γνωστή από Αχαρνών 85.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 όροφος:
Η Λίνα,ξανθιά κοντή μιλφ,συμπαθητική Ρωσιδόφατσα με σώμα γεμάτο.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Για τους μιλφάκηδες,στο Κολωνού 27 όροφος ήταν η αδύνατη Φωτεινή και η ξανθιά ζουμερή Σοφία.

Επίσης,στο Κολωνού 32β,ήταν η Μισέλ με το μεγάλο στήθος και η Μαρία,η ξανθιά πιτσιρίκα με το μισοξυρισμένο μαλλί.

Κίνηση αρκετά καλή με πολλές κοπέλες να βρίσκονται σε δωμάτιο και μάλιστα για αρκετή ώρα-πέραν του κλασσικού Μεταξουργειώτικου 10λεπτου!

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
πηγα πριν λιγο στο κολονου 27β στην σοφια.μπαινω στο δωματιο πληρωνω την τσα2, κλεινει την πορτα βγαζω μπουφαν την ωρα που παω να βγαλω την μπουζα χτυπάει την πορτα η τσα2,μπαινει μεσα κ τι μου λεει, η κοπελα είναι για δεκα λεπτα τι ειπες τις λεω γιατι δεν ακουσα καλα κ μου επαναλαμβανει τα ιδια που μου ειπε πριν,κ εκει που μου ανεβασε την πιεση μου ειπε επειδή εάν θυμαται καλα την προηγουμενη φορα (πριν δυο βδομάδες)!!!! ειχα κατσει παραπανω κ είναι αναγκασμενη να χτυπάει την πορτα :headbang: :jerking:δεν ξερω εάν θελεις ετσι μου λεει?!κ τις απαντησα κ βεβαια δεν θελω κ φερε τα λεφτα μου πισω κ σηκωθηκα κ εφυγα, ακου κει θρασος που το εχουν μας περνανε για κοροιδα να γαμηθουν οι μαλακισμενες κ κριμα γιατι η σοφια ηταν καλη αλλα μαυρο από μενα,δηλ τις προηγούμενες φορες δεν υπηρξε πρόβλημα κ τωρα υπαρχει τι νομιζουν ότι δεν υπαρχουν αλλου πουτανες?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 19 κάτω: Ντιάνα για πολλοστή φορά. Σταθερά από τις πιο ωραίες παρουσίες στην περιοχή. Την έχω καταγαμήσει. Αυτό δεν το λέω με διάθεση να την υποτιμήσω αλλά με σκοπό να την επαινέσω για το πόσο καλή είναι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και μια παρατήρηση για τη Βιολέτα στα Κολωνού 11 και 15. Μπορεί από μακριά να μοιάζει με πιπίνι αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Επειδή την έχω πάρει και την έχω νιώσει από κοντά, εγώ την κάνω κοντά στα 30.

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Υπαρχει καποια κορασιδα που να τα παιρνει στην μαπα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom