ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
γυρω στις 00.00 γαμησα την Τζενη απο Ιασωνος 46 οροφος με μετριες εντυπωσεις.θα ακολουθησει κριτικη.
λογικά είναι πιο παλιό, από την εποχή που δίκαια κέρδισε τον τίτλο του μίστερ μαλάκα(μάλιστα είναι ο μοναδικός που τον έχει κερδίσει σε δυο διαφορετικά σαιτ) , έτσι υποθέτω , αλλιώς αν είναι πρόσφατο ο τσίγκος θα έπρεπε να γράφει :Έχω να ρωτήσω ένα παραπολιτικό όποιον μπορεί να ξέρει:
Πέρασα από τη Διδύμου τα κάτω μαγαζιά ύστερα από πολύ καιρό και είδα γραμμένο σε ένα τσίγκο κοντά στο μαγαζί της Αλιόνας "Σε ψάχνω να ξέρεις billy13" ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων δε θυμάμαι ακριβώς.Αυτό έχει καιρό εκεί από τότε που κάποιος είχε απασφαλίσει με το billy13 ή είναι προσφατο;;;
..μάλλον την έκανε ο ανταγωνισμός ή περνάει ζόρια και προσαρμόστηκε..παλιότερα,στην καλύτερη περίπτωση ήταν διεκπεραιωτική..τυπε ειναι καλη περιπτωση ;)
Κλαίω.λογικά είναι πιο παλιό, από την εποχή που δίκαια κέρδισε τον τίτλο του μίστερ μαλάκα(μάλιστα είναι ο μοναδικός που τον έχει κερδίσει σε δυο διαφορετικά σαιτ) , έτσι υποθέτω , αλλιώς αν είναι πρόσφατο ο τσίγκος θα έπρεπε να γράφει :
"Σε ψάχνω να ξέρεις Dikoume"
ή
"Σε ψάχνω να ξέρεις Fantomas"
ή
"Σε ψάχνω να ξέρεις apwer"
ή
"Σε ψάχνω να ξέρεις kylo ren"
......Στο "Αννιτόσπιτο" της Λεωνίδου 28 πάνω άλλη μία καλή συνεύρεση με την μόνιμα εγκατεστημένη εκεί σε διπλοβάρδια Ρωσίδα Αννίτα.
Στο Ιάσονος 36 είδα τη Λώρη,γνωστή από το Μ.Αλεξάνδρου 28 και Κολωνού 27.
..μάλλον την έκανε ο ανταγωνισμός ή περνάει ζόρια και προσαρμόστηκε..παλιότερα,στην καλύτερη περίπτωση ήταν διεκπεραιωτική..
Ωραίος Ναύαρχε!Καλώς ή κακώς,δεν κάνουν όλοι και όλες για όλους και για όλα.........
.... Aπιστευτη χημεία .... άπίστευτη
Αξιζε και έχει αναφερθείΦιλε και εγω την ψαχνω...Το καλυτερο μπουκι ever...και οχι μονο!!!!
Και εγώ μύστη μου περνάω εξαίσια με Λώρη, με τόση καυλαντα και πιρφορισμα που της κάνω και το δεχεται τα φλοκια πετάγονται με απίστευτη ορμή μες στη καποτα που φοβάμαι μήπως την τρυπήσουν κιόλας.......
.... Aπιστευτη χημεία .... άπίστευτη
λογικά είναι πιο παλιό, από την εποχή που δίκαια κέρδισε τον τίτλο του μίστερ μαλάκα(μάλιστα είναι ο μοναδικός που τον έχει κερδίσει σε δυο διαφορετικά σαιτ) , έτσι υποθέτω , αλλιώς αν είναι πρόσφατο ο τσίγκος θα έπρεπε να γράφει :
"Σε ψάχνω να ξέρεις Dikoume"
ή
"Σε ψάχνω να ξέρεις Fantomas"
ή
"Σε ψάχνω να ξέρεις apwer"
ή
"Σε ψάχνω να ξέρεις kylo ren"
H Μολδαβή που έπαιζε και Φυλής 54 όροφος;Χθες απογευμα στην 2η βάρδια ειχαμε τα εξής :Φυλης 200 η γιάννα ψηλη καστανή με καρέ μαλλι.