[size=20pt]
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΟΥ 30[/size]
Κάποτε αποφάσισα, έπειτα από προτροπή του καρδιακού φίλου και μύστη Junis
, να επισκεπτώ μετά από χρόνια το συγκρεκριμένο αγαπουλόσπιτο. Ο Junis μου είχε εκμυστηρευτεί το εντός ορίων ρομαντικό πρόγραμμα της μολδαβής Νατάσσας και με έπεισε ότι θα περνούσα εξίσου καλά όπως με π.χ. με τις μιλφάρες των κρεμπιεδόσπιτων. Ομολογώ ότι το γαμήσι με τη Νατάσσα ήταν πλούσιο σε πάθος και ρομαντικά γλωσσόφιλα, τα οποία φαίνεται να αποζητά επιτακτικά, ειδικά από εμάς τους ρωσσόφωνους...
Πέρα από αυτά τρελαίνεται για γλυφομούνι και γλυφοπόδι (όρος εμπνευσμένος από τον φίλο)...
Το μόνο περίεργο στη συμπεριφορά της είναι ότι το παίζει ρωσσίδα ενώ και οι δύο καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι...
Την τελευταία φορά που βρέθηκα μαζί της, το σεπτέμβριο,της άφησα ένα σουβενίρ από μια πόλη της Ρωσσίας για να την ευχαριστήσω και να της αποδείξω ότι όντως έχω ζήσει εκεί...
Σήμερα λοιπόν πλήρωσα την ευγενέστατη μιλφάρα κ. Βέρα με το υπέρογκο ποσό των 10 ευρώ για να απολαύσω τη Νατάσσα. Σκεπτόμουν να της κάνω πονηρή πρόταση αλλά αρκέστηκα σε ένα κοπλιμέντο για τη φρεσκάδα της. Καθώς μπαίνει η Νατάσσα μέσα με κοιτάζει διερευνητικά και σαστίζει καθώς της είχα πει ότι θα την ξαναδώ σε ένα χρόνο. Με ύφος 100 καρδιναλίων μου δίνει την επιλογή είτε να πάρω τη Ντάνα ή να πάρω το ''δεκάρικο'' πίσω. Φυσικά διάλεξα το ''δεκάρικο'' και την έστειλα...
Βγαίνοντας φώναξα την κ. Βέρα από το κουζινάκι, αλλά βγήκε η Νατάσσα με το δερμάτινο πορτοφόλι της και μου έδωσε το ''δεκάρικο'' πίσω. Πριν βγω την είδα που ετοίμαζε το δωμάτιο και της είπα με μια πρόταση ότι με απέρριψε. Δικαιολογήθηκε ότι κάτι συνέβη και μου ζήτησε να κλείσω την πόρτα του ορόφου φεύγοντας. Το ίδιο μου φώναξε και η μεσόκοπη ξανθιά τσα2 από το παράθυρο του πρώτου ορόφου.
Όλα αυτά έγιναν σήμερα στις 12.30. Φυσικά δεν έκατσα να δω τι συνέβη, ούτε και να προσφέρω την παραμικρή βοήθεια. Αυτά ας τα φροντίσουν οι νταβάδες. Όποιος γνωρίζει τί συνέβη, ας ενημερώσει...
Υ.Γ. Επειδή ξέρω ότι διαβάζετε την ημερήσια, ας φροντίσετε την επόμενη φορά που θα έρθω να λάβω τέτοια περιποίηση που θα χύσω ήδη από το σαλόνι
Αλλιώς να πάτε να καλλιεργήσετε αμπέλια στη Μολδαβία...