Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 197 άτομα (10 μέλη και 187 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ναι.Ανακοινώθηκε και πρωκτικό.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
και ο τυπος που ρωταγε για την αννυ  την παρασκευη δουλεψε λιγο στην δευτερη βαρδια  αλλα   εφυγε  διοτι    ηταν  αρρωστη  απο αυριο θα ειναι    στην δουλεια    

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η Αστυνομία είναι ανύπαρκτη .  .. .Το όλο πρόβλημα, γενικά αναφέρομαι όχι μόνο σε δέλα, στην κατάσταση που έχει φτάσει θα λυνόταν με πολιτοφυλακές που δεν θα χαμπάριαζαν κανέναν, ούτε ζάκια, ούτε νταβάδες, ούτε αστυνομία, τίποτα. . Εξάλλου έχουμε(οι πολίτες εννοώ) πολύ ''δύναμη'' απλά η πλειοψηφία είναι πρόβατα και κοιμούνται !!!! :hi: :hi:

Εισαι μεσα στο μυαλο μου. Πρεπει να λογαριαστουμε με τους διαφορους δερμεναγες των δρομων σε συλλογικο επιπεδο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Filippos P

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2016
Like
11
Πόντοι
0
και ο τυπος που ρωταγε για την αννυ  την παρασκευη δουλεψε λιγο στην δευτερη βαρδια  αλλα   εφυγε  διοτι    ηταν  αρρωστη  απο αυριο θα ειναι    στην δουλεια    

Και είχαμε μια φαγούρα για την Άννα ρε Γιώργο.
Αν και με αυτό το κρύο τέτοιο βαρύ παλτό που είναι...

nikolaos246

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες, μια βανεσα σπο Φυλής 72, τριτη βαρδια, ξανθια με κωλαρα ξερεις κανεις σν δουλευει ακομα;;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Η Λωρεντάνα από Λιοσίων 73Α μεταφέθηκε στους Γερμανούς με το όνομα Ελίζα. Από 20 ευρώ με τελειωτικό στο στόμα στα 50 άνευ υποθέτω. Αναβάθμιση.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Παω στο μεταξι 20 χρονια.Ειχα παντοτε την πεποιθηση οτι υπηρχαν 2-3 χτιστοι για την προστασια των μαγαζιων-κορασιδων και κατ'επεκταση κ εμας των πελατων ''σταντ μπαι''.Σε αμαξι μεσα? στο  γωνιακο καφενεδακι απεναντι απο το κινεζικο ρεστοραν? σε καποιο σπιτι μεσα? ετσι το ειχα στο μυαλο μου...καμερες+κομμαντα με βαρδιες.
Αλλα τελικα εδω αποδεικνυεται οτι ειμαστε τελειως γυμνοι εντος κ εκτος δωματιου.

Δεν λεω να κανουν οι ανθρωποι γυρω γυρω τα τετραγωνα συνεχεια με στολες σεκιουριτι.Αλλα να υπαρχουν 2 καπου σε περιπτωση χοντρου σκηνικου κ ας περνουν καθε 2-3 ωρες να διωχνουν τα πρεζακια κτλ.

Δεν μιλαω μονο για τοτε που μου εσπασαν το αμαξι απογευμα εξω απο το Κολωνού 48.Ουτε 2 φορες που με σταματησαν με μαχαιρι για να με ληστεψουν κ πηραν τα @@ μου στον πεζοδρομο πριν την λεωνιδου.Μεχρι χασισι ηθελαν να μου πασαρουν κατι ελληνες στην εισοδο ενος σπιτιου μεσα πριν τις σκαλες.Αλλα να εχουν κατασκηνωσει αυτοι οι κακομοιροι ανθρωποι κ να μην κανουν κατι οι ιδιοκτητες των σπιτιων...τι να πω.

Δεν φταιει ο αλλος μες την τρελα του να σου βγαλει μαχαιρι για να βρει λεφτα για την δοση του(αμαρτια τι τραβανε αυτοι κ οι οικογενειες τους κ ειδικα οι μαναδες) αλλα 2 φορες δεν φταιω κ γω που παω να γαμησω να βρεθω με συριγγα η μαχαιρι στο λαιμο.

Δεν καταλαβαινουν πως κακο στην δικη τους επενδυση κανουν? Μαλακας ειμαι να ξαναπαω στον πεζοδρομο περα απο το κινεζικο εστιατοριο? κ πιστευω πολλοι σκεπτονται ετσι.Παντοτε προτιμουσα το μεταξι γιατι η βολτα ειχε χαβαλε,καβλα,καλτιλα κ αγωνια κ ιστοριες που οι φιλοι ακομη διηγουμαστε κ παντα θα θυμομαστε.Αλλα τωρα το πραγμα εχει ξεφυγει...απο 5% πιθανοτητα πεσιματος τωρα το ποσοστο ειναι 1 στις 3.
Ετσι οπως παει το πραγμα,στο τελος θα κανουμε ενα θρεντ για το τι εχουν κλεψει απο τον καθενα κτλ.

Sir Gamisteros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2017
Like
6
Πόντοι
0
Με το θερμόμετρο να δείχνει 1 βαθμό και με ελάχιστο κόσμο να κυκλοφορεί,πριν από λίγο στην κεντρική αγορά είχαμε τα εξής...

Respect στον τιτανομέγιστο Digweed  :hi: Πραγματικός ενημερωτής παντός καιρού :erection:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Την δουλειά αυτή δεν επιτρέπεται να την κάνουν ιδιώτες. Είναι δουλειά της αστυνομίας.
Αναγκαστικά πλέον δεν κατεβαίνω αφού δεν γουστάρω παρέες και δεν έχω παρέες για τέτοιες δουλειές. Όπως και όταν αγοράζω ρούχα θέλω να είμαι μόνος μου.
Κάποιοι που λένε όσοι φοβούνται να καθίσουν σπίτι τους
όταν βρεθούν με σύριγγα στο λαιμό θα αλλάξουν γνώμη.
Μου έχει τύχει να μπουκάρουν και μέσα στο δωμάτιο στη Βάθη πριν πολλά χρόνια Αλβανοί. Το μπουρδέλο
βέβαια αυτό δεν υπάρχει τώρα.

:zombie: :shit: :zombie:

kkkgas

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
1
Ζουμε σε μια χωρα που "το κρατος"εχει κανει το σκατο του παξιμαδι. περιμενετε αστυνομικη καλυψη στο μεταξι?
ΕΛΕΟΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Και σημερα πρωι κλασσικα καμια 20αρια πρεζακια ψηλα Ιασωνος κοιταζαν μεταξυ τους πως θα φτιαχτουν.αναμεσα τους και 4 γκομενακια που πριν το ριξουν στην παραμυθα ηταν σιγουρα ωραια μουνια :S :Sοι περισσοτεροι δεν σε πειραζουν.αναλογως τι βγαζεις και στον αλλο.κινδυνος περισσοτερο το βραδυ και απο συγκεκριμενους.ακομη και αυτους τους εχει καποιος με αυτοπεποιθηση και γνωστης καποιας πολεμικης τεχνης.το να γινει κατι οργανωμενα ειναι δουλεια της αστυνομιας.αμφιβαλει κανεις οτι αν οργανωθει ντου απο εδω η αστυνομια θα παει 2ωρες πριν και θα τους μαζεψει;και ντου εναντια σε ποιους;μονο και μονο επειδη ο αλλος ειναι τοξικομανης;πρεπει να σε πειραξει η αποδεδειγμενα να εχει ψυρισει καποιον.πιο πολυ μαπιδια θελουν κατι κωλοπαιδια που πανε να πορτοφολιασουν καποιον που θεωρουν αδυναμο.εκει ξυλο μεχρι να γινει ο αλλος μπλε

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Παραθέτω δύο στιγμιότυπα από τον βίο και πολιτεία ενός εκλεκτού συναγωνιστή, καθότι ο ίδιος δεν αποφασίζει να τα αναρτήσει.
Αν θέλει ο ίδιος, θα αποκαλύψει ποιος είναι.

Προ ημερών, ο συναγωνιστής, ο οποίος έχει ιπποκράτειο φαλάκρα, πήρε σβάρνα τα μπουρδέλα Φωκαίας και γαμούσε τη μία μετά την άλλη.
Την ώρα που ετοιμαζόταν για γλυφομούνι στην 2η στη σειρά και κατέβαζε σιγά- σιγά την κεφάλα του ανάμεσα στα σκέλια της, λίγο πριν αρχίσει το γλείψιμο, εκείνη ξεκαρδίστηκε στα γέλια.
Του έλυσε την απορία του, λέγοντάς του ότι έχει σημάδια από χείλια με κραγιόν στην φαλάκρα (από το προηγούμενο πουτανάκι).

Ο ίδιος συναγωνιστής, παλαιότερα, μπήκε πολύ κουρασμένος στο Φω27.
Μπήκε στο δωμάτιο και η βοηθός του εξήγησε ότι το πουτανάκι είχε να πάει σε άλλα 3 δωμάτια πριν από αυτόν.
Ο συναγωνιστής έπεσε για ύπνο και έβαλε το ξυπνητήρι του κινητού στα 20 λεπτά.
Πράγματι, μόλις ξύπνησε, ήρθε το πουτανάκι. 

:kneel:

Shawn Stern

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις ποτε δουλευει η Σοφι ? Τελευαταια φορα ηταν 2η βαρδια Φωκ 24 την πεμπτη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom