frankie wilde
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ Digweed
η κοπελα ειχε κανει off και εψαχνε γκομενο απο το badoo.μαλλον δεν της εκατσε κανα κελεπουρι και γυρισε στη δουλεία
Παιδια απο γλυφομουνι κολλας σμν; Ρωτω γιατι εδω και 1 χρονο που ειμαι στο σπορ φοβαμαι λιγο αυτη την κινηση
η κοπελα ειχε κανει off και εψαχνε γκομενο απο το badoo.μαλλον δεν της εκατσε κανα κελεπουρι και γυρισε στη δουλεία
Αν και η πείρα λέει ότι δεν πας ποτέ στο τέλος της βάρδιας,(προτελευταίος πελάτης ήμουνα),μπήκα στον πειρασμό να τη δοκιμάσω μετά από την εξάμηνη αποχή της,ζωηρή όπως ήταν τη βρήκα,με μέτριες υπηρεσίες καταφέρνει να βγάζει αξιοπρεπώς το δωμάτιο.Πλέον θα δουλεύει στη δεύτερη βάρδια.Για όσους ενδιαφέρονται,επέστρεψε η γνωστή Κορίνα στο Ιάσωνος 20α.
*Pτην πορνοστάρ Άννυ ειχα δει στο βαδοο μοθ έλεγε οτι θέλει σχεση και ότι εχει παει μονο με 3 άντρες. Τεσπα την εβγαλα για ενα καφε της έδωσα μια πιπα στην πυλωτη στο πάρκινγκ οπου μου τον δαγκωσε γιατι οπως ειπε ειναι άπειρη...
Μάλιστα...Μάλλον εννοουσε τρείς άντρες την ώρα που μιλούσατε...Βέβαια δεν τις αδικώ...Θέλουν να παντρευτούν και λένε ότι μαλακία τους κατέβει.Άλλωστε η ρετσινιά της πουτάνας είναι αποτρεπτικός παράγοντας για κάποιο κελεπούρι.Μόνο αν πεί ψέμματα θα πάει μπροστά.Αλοίμονο σε αυτόν που δεν θα ξέρει...την πορνοστάρ Άννυ ειχα δει στο βαδοο μοθ έλεγε οτι θέλει σχεση και ότι εχει παει μονο με 3 άντρες. Τεσπα την εβγαλα για ενα καφε της έδωσα μια πιπα στην πυλωτη στο πάρκινγκ οπου μου τον δαγκωσε γιατι οπως ειπε ειναι άπειρη...
η γλυκιά μας Αννουλα είναι όντως άπειρη,λόγω έλλειψης αυτοκινήτου δεν ξέρει από πάρκινγκ!!!!!!την πορνοστάρ Άννυ ειχα δει στο βαδοο μοθ έλεγε οτι θέλει σχεση και ότι εχει παει μονο με 3 άντρες. Τεσπα την εβγαλα για ενα καφε της έδωσα μια πιπα στην πυλωτη στο πάρκινγκ οπου μου τον δαγκωσε γιατι οπως ειπε ειναι άπειρη...
την πορνοστάρ Άννυ ειχα δει στο βαδοο μοθ έλεγε οτι θέλει σχεση και ότι εχει παει μονο με 3 άντρες. Τεσπα την εβγαλα για ενα καφε της έδωσα μια πιπα στην πυλωτη στο πάρκινγκ οπου μου τον δαγκωσε γιατι οπως ειπε ειναι άπειρη...
φιλιππιδου 11 ισογειο δες Διδυμου 27 φωκαιας 27 και πιπινου 118 .κανα ντουο τρελο δεν παιζει.ενα ντουο καλο δεν θυμαμαι διευθυνση που ηταν απο φωκαιας περναε απεναντι αχαρνων.ηταν μια ντενισα και την αλλη κοπελα δεν τη θυμαμαι.τελικα εχυσα τη χουφτα της ντενισας και αυτη τα απλωσε στο προσωπο της αλληςΣυναγωνιστές, έρχομαι Αθήνα σε λίγες ώρες καταδρομικά. Πείτε κανένα καλό στανταράκι Φυλής η κανένα μαγαζί που έχει δύο κοριτσάκια να μπορείς να τα πάρεις μαζί. Ευχαριστώ!
κοίτα και δυδιμου 8 στο ισόγειο μήπως και πετύχεις μαζί Ελένη και βερονικα.. Βέβαια δεν τα λες κοριτσάκια αλλά μεγαλοκοπελες..Συναγωνιστές, έρχομαι Αθήνα σε λίγες ώρες καταδρομικά. Πείτε κανένα καλό στανταράκι Φυλής η κανένα μαγαζί που έχει δύο κοριτσάκια να μπορείς να τα πάρεις μαζί. Ευχαριστώ!
Συναγωνιστές, έρχομαι Αθήνα σε λίγες ώρες καταδρομικά. Πείτε κανένα καλό στανταράκι Φυλής η κανένα μαγαζί που έχει δύο κοριτσάκια να μπορείς να τα πάρεις μαζί. Ευχαριστώ!
Επί φωκ17 έκανε και 69 και έδινε και κουλούρι (χωρίς σουσάμι ;) )
Μέσα ήταν καλή! Για τωρα δεν ξέρω, έχω να ψωνίσω καιρό!