Ένας άντρας Φανουρης που έγραφε, που είναι τώρα.
Τέλος πάντων, θέλω βοήθεια και ανταποδίδω κάποια στιγμή. Ψάχνω για πιπινα μοντελέ Φυλής σε καθαρό μαγαζί και ας δώσω και κάτι παραπάνω.
Τέλος πάντων, θέλω βοήθεια και ανταποδίδω κάποια στιγμή. Ψάχνω για πιπινα μοντελέ Φυλής σε καθαρό μαγαζί και ας δώσω και κάτι παραπάνω.
Κυριακή απογευματάκι τσάρκα αλλα ρε μάγκες το επίπεδο εχει πέσει πολλη.
Τελικα Μαίρη απο Αγίου Πέτρου , εντάξει δεν ειναι και το θεομουνο αλλα περνάω καλα μαζι της
Αξίζει μια δοκιμή.
Δευτερη χυλοπιτα απο τη φιλη μου την αουρορα...αφου εφαγα ακυρο σε απογευματινη ωρα δοκιμασα και τωρα βραδινη...λογω ξαφνικων φουσκοδεντριων...κλειστα ολα 54 πανω κατω και 56 με μια γλυκια κυρια να μαζευει μια τσαντα σκουπιδια που ηταν απεξω....απορρω ποτε την βλεπετε εσεις....τοσο γκαντεμης ειμαι
Δίχως αυτό να σημαίνει πως το ίδιο ίσως να συμβεί και απόψε,ξέρω τουλάχιστον τρεις φορές (και όταν δουλεύει μόνο νύχτα) που η Αουρόρα έχει ξεκινήσει γύρω στη μία το βράδυ.
και σε εμενα εχει τυχει αυτο το πραγμα με αουρορα οπως και μαι φορα με την ελενη-αντινα απο Φυλής 67 που την ειχα δει μια η ωρα το βραδυ να πιανει δουλεια
τεσπα...πιστευω θεμα τυχης ειναι....τωρα τρεις φορες μαζεμενα που εχω παει με εκεινη τη μοντελε τη σονια εχω περασει γαματα..αλλα μου ελλειψε λιγος βυζος στο χερι ρε γμτ...να πιασω λιγο ψαχνο.
Σήμερα βραδυνή βάρδια , στο Φωκαίας 17 Β ( όροφος)
η Ιονέλλα και η Μπιάνκα.
Έγινε κατάθεση στη Μπιάνκα, όμορφη Μολδαβή Ρωσόφωνη
με ωραίο φυσικό στήθος και ωραίο χαμογελαστό πρόσωπο
καλό κορμί και ωραίο δέρμα.
Κεφάτη , μετέδιδε καλή αύρα.