greenroad_13
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα υπάρχει κοπέλα με μεγαλα φυσικα βυζγι@ κατω των 25?
Live τώρα.............. Για τους πιπινολάτρεις η Ντορίνα στο Κολωνού 11 ισόγειο,πανέμορφη με βυζάρες,η τιμή όμως παραμένει στα 15€.
καλησπέρα υπάρχει κοπέλα με μεγαλα φυσικα βυζγι@ κατω των 25?
Δοκίμασα τη Μαρινέλα στο Ιάσονος 20 το μεσαίο,χθες την είδα στο δεξί,νέα άφιξη από Ρουμανία,με κανονικό κορμί αλλά δυσανάλογα μεγάλα βυζιά,με μακριά σγουρά μαλλιά,υπεραπλό πρόγραμμα κάνει,έχει όμως ευχάριστη διάθεση και είναι χαμογελαστή,γαμήθηκε τίμια χωρίς να λουφάρει,ένα τυπικό Μεταξουργιώτικο γαμήσι.
Kαλησπέρα,
Ενημέρωση από την πρωινή βάρδια.
Τα Ρεμούνδου 21 .............
Και μετα στα καπακια με το μωρακι μου το ομορφο, ντορινα ντορινακι με το γλυκο μουνακι. Φιλια, αγκαλιες, πως εισαι, τι κανεις τι κανω, καλως επεστρεψες και ολα τα σχετικα. Πλεον με την ντορινα νιωθω πως ειμαι με ενα φιλαρακι, με ενα θηλυκο φιλαρακι μονο που το φιλαρακι δεν το γαμαμε στο τελος της ημερας η μηπως οχι τελικα :S. Ακολουθησε ενα ζαλιστικο μεθυστικο γαμησι και ανανεωσαμε το ραντεβου μας για το κοντινο μελλον. Το ντορινακι εχει αναπληρωσει με τον καλυτερο τροπο το κενο που αφησε στην πορνικη καρδια μου :'( , η φυγη πρωτα της ξενιας απο μοντελοαλυσιδα και μετα της ντιανας απο τα 65αρια, αλλες μουναρες απο κει.
Υστερ.
Τις τελευταιες οχτω ημερες με εξι διαφορετικα μουνετα. Λιγη εγκρατεια για το επομενο διαστημα, γιατι στο τελος θα σιχαθω το μουνι. Λεμε τωρα .
Περασα μια γρηγορη απο Κολ 11 σημερα να γαμησω Ντορινακι, τα δωματια γεματα και αρκετος κοσμος εβαζε το χερι στην τσεπη να δωσει το 15ευρω να μπει δωματιο,ειπα να κανω μια βολτα να ηρεμησουν λιγο τα πραγματα...
εκεινη την ωρα ανοιγει η πορτα απο το δωματιο και πεταγετε εξω ενας πακης με το χαμογελο στα χειλη. Αμεσως ξεπηδησαν απο την φαντασια μου εικονες της μαυρης μουρης του πακιστανου να ειναι χωμενη μεσα στις βυζαρες της μικρης Ντορινας και να
τις γλειφει μανιασμενος οπως και το ξερακιανο απλυτο πουλι του να ειναι χωμενο στο παραδεισενιο λιβαδι-μουνακι της Ντορινας και να το βιαζει.Η καυλα μου ηταν ατελειωτη οσο σκεφτομουν αυτες τις εικονες μεχρι που ξεροχυσα.
Εφυγα απραγος.
Μαζι σου με χιλια παικτη, για αυτο σιχαινομαι το βρωμομεταξι. Αλλα η ντορινα ειναι τοσο ομορφη που προσπαθω να τα ξεπερασω ολα αυτα. Και πιστεψε με, προσπαθω πολυ. Βεβαια και στη φυλης που ειναι τα μερη μου, οταν ειδα με τα ιδια μου τα ματια, μελαμψο αγορι να περναει σε ενα απο τα σπιτακια της μοντελοαλυσιδας, ειπα παει επεσε και το τελευταιο καστρο, και εβγαλα το συμπερασμα οτι οποιος εχει το μαρουλι γαμαει οπου θελει. Δυστυχως, αλλα αυτη ειναι η σιχαμερη αληθεια .
ρε Γιωργιο δεν σε χαλανε οι Σουδανοι? :S :Sτωρα οποιος εχει λεφτα γαμαει αφου δεν υπαρχει δουλεια και ο μαυριδερος που εχει λεφτα λογικο να γαμησει οποια θελει
Και μετα στα καπακια με το μωρακι μου το ομορφο, ντορινα ντορινακι με το γλυκο μουνακι. Φιλια, αγκαλιες, πως εισαι, τι κανεις τι κανω, καλως επεστρεψες και ολα τα σχετικα. Πλεον με την ντορινα νιωθω πως ειμαι με ενα φιλαρακι, με ενα θηλυκο φιλαρακι μονο που το φιλαρακι δεν το γαμαμε στο τελος της ημερας η μηπως οχι τελικα :S. Ακολουθησε ενα ζαλιστικο μεθυστικο γαμησι και ανανεωσαμε το ραντεβου μας για το κοντινο μελλον. Το ντορινακι εχει αναπληρωσει με τον καλυτερο τροπο το κενο που αφησε στην πορνικη καρδια μου :'( , η φυγη πρωτα της ξενιας απο μοντελοαλυσιδα και μετα της ντιανας απο τα 65αρια, αλλες μουναρες απο κει.
Υστερ.
Τις τελευταιες οχτω ημερες με εξι διαφορετικα μουνετα. Λιγη εγκρατεια για το επομενο διαστημα, γιατι στο τελος θα σιχαθω το μουνι. Λεμε τωρα .
Πριν από λίγο στην κεντρική αγορά με λιγοστή κίνηση από κόσμο...
Φυλ.71 ισόγειο :
Άννα η κοντή μελαχροινή μέτρια μιλφ με το ταλαιπωρημένο πρόσωπο και με φουλ πρόγραμμα.
Μαίρη η μελαχροινή μουνάρα με απλό.
Φυλ.71 άνω:
Η Χριστίνα η μελαχροινή κοντούλα με το όμορφο πρόσωπο και το αδύνατο καλλίγραμμο κορμί-ολοστρόγγυλο κωλαράκι.
Με απλό.
Φυλ.69 ισόγειο:
Η Στέλλα η ξανθιά αδύνατη μιλφ-κλασσικά με τα γυαλάκια της.
Με πρωκτικό.
Φυλ.69 όροφος:
Η Μαρία,η μελαχροινή ψηλή πιτσιρίκα.Συμπαθητική φάτσα,ωραίο αδύνατο κορμί.
Με 69.
Μαζί της η Εύα.Ξανθιά μιλφ,θηλυκή φάτσα και ωραίο πιανούμενο κορμί-ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα.
Φυλ.67:
Η γνωστή βυζοΛάουρα και πάλι ολόγυμνη στο σαλόνι.
Φυλ.65 όροφος:
Η Εμμανουέλα η γνωστή αδύνατη τσιγγανοΡουμάνα,ολόγυμνη στο σαλόνι - με 69 στο απλό μενού της
Το Φυλής 65 ισόγειο ήταν κλειστό.
Φυλ.84 ισόγειο:
Η Σόνια.Καστανή πλέον η γνωστή αλογοπιτσιρίκα,"το νέο πυρηνικό όπλο S400" κατά τον κυρ Βασίλη - με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69.
Φυλ.84 όροφος:
Η Σάρα η ξανθιά ασπρουλιάρα Μολδαβή με το σχετικά όμορφο πρόσωπο και με σώμα με πιασιματάκια-έχει αρχίσει και κάνει κοιλούμπα.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος/σώμα και 69.
Φυλ.86 όροφος:
Η Ειρήνη.Η ξανθιά κοντή ζουμερή πονηρόφατσα με τον γεμάτο κώλο τον οποίο και δίνει.
Το Φυλής 86 ισόγειο ήταν κλειστό.
Φυλής 59:
Η Ιωάννα/Άννα.Κοντή ξανθιά κοπέλα με πολύ μέτριο πρόσωπο και με γεματούτσικο σώμα.Ωραία αύρα!Με πρωκτικό.
Φυλ.66 αριστερά:
Η Σύλβια.Η ψηλή μελαχροινή πιτσιρίκα.Με συμπαθητικό πρόσωπο (λίγο στη μύτη τα χαλάει) και με καλό αδύνατο κορμί.
Με 69.
Το Φυλής 66 δεξιά ήταν κλειστό.
Φυλ.56:
Η Ναταλί.Η γνωστή ξανθιά κοπέλα.Όμορφο "ανοικτό" πρόσωπο και κορμί με ωραία πιασίματα.Και με λευκά δαντελωτά απόψε!
Φυλ.54 ισόγειο:
Η Έλενα,η καστανή πιτσιρικούλα με το γλυκό κοριτσίστικο αλλά όχι θηλυκό προσωπάκι,χειλάκι πετροκέρασο κλπ κλπ.
Σώμα ψιλοζουμερό.
Φυλ.54 όροφος:
Η Άννα-Ιλόνα.Αεράτη,άνετη και από τις πιο ωραίες της βραδυάς.
Μια κατηγορία από μόνη της!