Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (6 μέλη και 115 επισκέπτες)

The Bad Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
131
Πόντοι
280
Απίστευτη η κατάντια της συγκεκριμένης αλυσίδας:
Προγράμματα δήθεν τα πάντα εκτός κώλου,υπηρεσίες που τραβολογάνε κόσμο και κοσμάκη για να περάσει,άλλες υπηρεσίες που χαιδολογούνται στο σαλόνι με τις κοπέλες,άλλες υπηρεσίες που περνάνε σε δωμάτια...

Πέρασα κι εγώ απόψε από Φιλιππίδου μήπως και έχει τίποτα καινούριο και εκτός ότι πόνεσαν τα μάτια μου στο ισόγειο,στον όροφο η "αγαπημένη" μου Άννα τί νομίζετε πως έκανε;
Είχε βάλει Πάκη στο δωμάτιο και άλλος φίλος του περίμενε στο σαλόνι για να πάρει σειρά!  :vomit:  :vomit: :vomit:
Τι αηδίες είναι αυτές γαμώτο;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μην σου κανει εντυπωση η περισσοτερες το κανουν    για να βγαλουν περισσοτερα χρηματα δουλεια δεν υπαρχει

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Απίστευτη η κατάντια της συγκεκριμένης αλυσίδας:
Προγράμματα δήθεν τα πάντα εκτός κώλου,υπηρεσίες που τραβολογάνε κόσμο και κοσμάκη για να περάσει,άλλες υπηρεσίες που χαιδολογούνται στο σαλόνι με τις κοπέλες,άλλες υπηρεσίες που περνάνε σε δωμάτια...

Πρεπει να ανεβει επιπεδο ο ιδιοκτητης να τολμησει πιο προτοτυπη ατραξιον: Ενα λακο με λασπη στο κεντρο καθε σαλονιου μεσα να κυλιουνται οι πουτανες με γουρουνια και να πλατσουριζουν προκλητικα.

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
Η Στέλλα δουλεύει αρκετά χρόνια και το χαρακτηριστικό της στο κρεβάτι είναι ότι γουστάρει να γαμιεται από κωλο παρά από μουνί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Στέλλα γουστάρει να φολιάζει τον κόσμο:

Οπότε,για ακόμη μια φορά,να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας,τον μέγιστο κρτικογράφο-αξιολογητή για την εγκυρότητα που τον διακρίνει!  :hi:

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
Πρεπει να ανεβει επιπεδο ο ιδιοκτητης να τολμησει πιο προτοτυπη ατραξιον: Ενα λακο με λασπη στο κεντρο καθε σαλονιου μεσα να κυλιουνται οι πουτανες με γουρουνια και να πλατσουριζουν προκλητικα.

Στην ανάγκη ας πέσει και ο ίδιος μέσα τέτοια γουρουνόφατσα που είναι  :vomit:

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
μην σου κανει εντυπωση η περισσοτερες το κανουν    για να βγαλουν περισσοτερα χρηματα δουλεια δεν υπαρχει
Ρε Γασπαρη πλάκα μας κάνεις;
Μέχρι πριν από λίγο καιρό μάς έλεγες και μάς εκθείαζες την Αννούλα,την καθαριότητα και την επιλεκτικότητά της και τώρα του λες του άλλου να μη του κάνει εντύπωση;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
αυτες κανουν οτι γουσταρουν  καιθ τα καλα και τα κακα λεμε  τυπε  εγω  τυπε μια μερα ειχα πιει και παραλιγο  να εμπαινα δωματιο με την στελλα αλλα ενας φιλος μου με εσωσε απο την φολα  

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
αυτες κανουν οτι γουσταρουν  εγω  τυπε μια μερα ειχα πιει και παραλιγο  να εμπαινα δωματιο με την στελλα αλλα ενας φιλος μου με εσωσε απο την φολα   

Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή ο Γάσπαρης!
Από τις απαντήσεις που δίνεις και τώρα μισοπιωμένο σε κόβω!  :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
γαμησες καμια τυπε     γιατι μονο  επιτιθεσαι δεν βλεπω να γαμησες καμια κοπελα 

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
γαμησες καμια τυπε     γιατι μονο  επιτιθεσαι δεν βλεπω να γαμησες καμια κοπελα 

Τύπε έχεις πιει πολύ και με μπέρδεψες με άλλον;
Είπα εγώ ότι τσαρκάρησα;  :uglystupid:
Αλήθεια θα μας πεις ρε Γάσπαρη πως γίνεται να είσαι μακρυά από την πιάτσα,να μη κατεβαίνεις καν και να γράφεις ενημερώσεις για την συγκεκριμένη αλυσίδα;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω κατεβαινω  τυπε   αλλα μαλλον με μπευρδευεις με αλλον  τυπε    οποτε θελω πηγαινω πιατσα απλως βαριεμαι να  να ενημερωνω καθε μερα εμενα η σχολη μου ειναι κοντα στην πιατσα με το λεωφορειο       εγω γαμαω εσυ γαμας καμια  η μονο την λες 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Και ενα δαχτυλιδι φωτιας να πηδανε οι τσατσαδες απο μεσα.

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
εγω κατεβαινω  τυπε   αλλα μαλλον με μπευρδευεις με αλλον  τυπε  

Μπα τύπε.
Κάτι έχω ακούσει (τύπε) ότι σου έρχονται ενημερώσεις με το πρόγραμμα της συγκεκριμένης αλυσίδας στο τηλέφωνό σου (τύπε) και τις ημέρες που λες ότι έρχεσαι (μια και μένεις μακρυά) δεν σε έχουν δει ούτε οι αγαπημένες σου κοπέλες (τύπε) της αγαπημένης σου αλυσίδας (τύπε).

Με λίγα λόγια (τύπε) δεν είσαι και τόσο τύπος και υπογραμμός.

Για να μη πω και άλλα (τύπε) περί ψεύτικων κριτικών σου.

Γκε γκε τύπε;

** ό,τι διαφορές έχεις με άλλα μέλη λύστες με pm **

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
πρεπει  να εχεις αποδειξεις  δεν κατηγορεις καποιον χωρις να ξερεις τον αλλο  τυπε 

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Με τον Γιώργο έχουμε κάνει πολλές τσάρκες μαζί σχεδόν σε όλα τα σπίτια και πολλές εργαζόμενες αλλά και τσατσάδες τον γνωρίζανε προσωπικά.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom