Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Καινούρια τεμάχια-Φρέσκο κρέας στην πιάτσα...!!!!!!!
Σας ευχαριστούμε κύριε Digweed για την ενημέρωση!
Καινούρια τεμάχια-Φρέσκο κρέας στην πιάτσα...!!!!!!!
Σας ευχαριστούμε κύριε Digweed για την ενημέρωση!
Απίστευτη η κατάντια της συγκεκριμένης αλυσίδας:
Προγράμματα δήθεν τα πάντα εκτός κώλου,υπηρεσίες που τραβολογάνε κόσμο και κοσμάκη για να περάσει,άλλες υπηρεσίες που χαιδολογούνται στο σαλόνι με τις κοπέλες,άλλες υπηρεσίες που περνάνε σε δωμάτια...
Απίστευτη η κατάντια της συγκεκριμένης αλυσίδας:
Προγράμματα δήθεν τα πάντα εκτός κώλου,υπηρεσίες που τραβολογάνε κόσμο και κοσμάκη για να περάσει,άλλες υπηρεσίες που χαιδολογούνται στο σαλόνι με τις κοπέλες,άλλες υπηρεσίες που περνάνε σε δωμάτια...
Η Στέλλα δουλεύει αρκετά χρόνια και το χαρακτηριστικό της στο κρεβάτι είναι ότι γουστάρει να γαμιεται από κωλο παρά από μουνί.
Πρεπει να ανεβει επιπεδο ο ιδιοκτητης να τολμησει πιο προτοτυπη ατραξιον: Ενα λακο με λασπη στο κεντρο καθε σαλονιου μεσα να κυλιουνται οι πουτανες με γουρουνια και να πλατσουριζουν προκλητικα.
Ρε Γασπαρη πλάκα μας κάνεις;μην σου κανει εντυπωση η περισσοτερες το κανουν για να βγαλουν περισσοτερα χρηματα δουλεια δεν υπαρχει
αυτες κανουν οτι γουσταρουν εγω τυπε μια μερα ειχα πιει και παραλιγο να εμπαινα δωματιο με την στελλα αλλα ενας φιλος μου με εσωσε απο την φολα
γαμησες καμια τυπε γιατι μονο επιτιθεσαι δεν βλεπω να γαμησες καμια κοπελα
Πρεπει να ανεβει επιπεδο ο ιδιοκτητης να τολμησει πιο προτοτυπη ατραξιον: Ενα λακο με λασπη στο κεντρο καθε σαλονιου μεσα να κυλιουνται οι πουτανες με γουρουνια και να πλατσουριζουν προκλητικα.
εγω κατεβαινω τυπε αλλα μαλλον με μπευρδευεις με αλλον τυπε
πρεπει να εχεις αποδειξεις δεν κατηγορεις καποιον χωρις να ξερεις τον αλλο τυπε
καμια αλλη μεθοδος?Ξεκινα με μπισογκολιντον να μην βλεπθνε κ φτισε από μακρια!κ αμα φοναξει πες εφτισα τον μποθντζον μοθ για να σιγκοθη!