ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
για πες τι επαιξε.Ρε πδια αφτη η ροντικα ειναι πολι χάλια μιλαμε ! Σαν βλαχομπαζο κ ξινομοθνα!
για πες τι επαιξε.Ρε πδια αφτη η ροντικα ειναι πολι χάλια μιλαμε ! Σαν βλαχομπαζο κ ξινομοθνα!
καθε 2,5 βδομαδα εκτοσ εορταστικησ περιοδοθ κ κατα την θερινη περιοδο καθε 9,5 μερεσ!φυλλης εχεις παει ποτε?
σε καποια στιγμη βαρεθικα μεσα στιν ντριπα κ σκεφτοθμοθνα διαφορα για να περαση η ωρα !για πες τι επαιξε.
Χθες το μεσημέρι στο Κολωνού 48 πήρα την Αννίτα η οποία ξαναγύρισε μετά από πολύ καιρό που έλειπε στην πατρίδα της την Πολωνία. Πρόκειται για ξανθιά μιλφ με πιασίματα και τατουάζ πεταλούδα στο μπούτι. Το σώμα της είναι σφιχτό και τα 3αρια βυζιά της είναι απίθανα στην υφή και αφήνει να τα γλύφεις όσο θες. Αν και ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα, μετά από παρότρυνση μου τον πήρε ακάποτα για λίγο στο στόμα της. Συμμετέχει στο σεξ και γουστάρει δυνατό σφυροκόπημα στα τέσσερα
τι ρυζογαλο δηλαδη?σε καποια στιγμη βαρεθικα μεσα στιν ντριπα κ σκεφτοθμοθνα διαφορα για να περαση η ωρα !
η αλιθια ειναι οτι βαρεθικα εξ αρχισ απο το τσιμοθκι!
ηθελα να φιγω αλλα λεω ασε μην την στεναχορισω την γκοπελα κ στεναχοριθει μετα!
τη λιπιθικα λιγακι να πω την αλιθια!
μετα ποθ πιρε τον μποθζτον σκεφτομοθνα διαφορα για να μοθ σινγκοθει
μοθ ρθε στη σκεψη κ η τσαντσαν η κιρια εβα απο φιλησ
οπωσ κ αλλεσ ποθτανεσ κ τσαντσανδε γκαβλοτικε!
το τελοσ ιρθε με μια αναμνιση απο τιν Κατερινα ροσιδα παλια στην γκολοκινθοθσ επανω αδινατη ψιλη ποθ εκανμε
πισωο ντριπα κ τσιμοθκι εναλλαξ κ μετα ριζογαλο κατα την μεταμεσονικτια βαρδια!
αχ σιγκινιθικα τορα ρε γαμοτο!
Περασα σημερα με τη στελλα απο φ69 ισογειο.τη μιλφ με τα γυαλια.πιστευα οτι θα περασω καλα αλλα τελικα ξεπετα μεγαλη η τυπισα.ενω μου εταζε παπαδες για να περασω,μεχρι και μπανιο που της ζητησα να κανει εκανε αφου ειδα ενα καραπακιστανο να βγαινει πριν μπω εγω.στην πιπα της λεω παρτον λιγο πιο βαθυα και μου απανταει την εξης γελοιοτητα...ποσα θα κανω για 20 ευρω ειπαμε λεει..της λεω μια χαρα σου ειναι 20 ευρω αλλες ξεσκατιζουν γερους για 3 ευρω την ωρα και συ παραπονιεσαι,η αποφαση οτι θα της δωσω
ω το κωλοτρυπιδι στο χερι ειχε παρθει.αλλα και εκει ψοφια πραγματα γιατι μολις ανεβαζα στροφες πεταγοταν λες και εσκασε δυναμητης μες τη σουφρα της και μου ελεγε οτι ειδε αστερακια και αλλες μαλακιες.ξανανεβαζω στροφες παλι τα ιδια.... Ακομα και στη συνεχεια που την πηρα απο μουνι ιεραποστολικο πηγα να την ανεβασω στον αερα με τα χερια μου παραπονιοταν λες καινθα τη ξεγαρβαλωνα
τι ρυζογαλο δηλαδη?
ok,ευχαριστωριζογαλαο ισον φλοκια
Μπήκα σ'αυτήν πρόσφατα,έχει αδυνατίσει επικίνδυνα,τα λαχταριστά βυζάκια που θυμάμαι μέχρι λίγους μήνες πριν τείνουν να εξαφανιστούν!Προσπάθησα να τη νουθετήσω σε φιλικό ύφος μήπως ταρακουνηθεί και κόψει αυτές τις μαλακισμένες δίαιτες που πασάρουν τα media,δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω... Κατά τ'άλλα,απλά τυπικές υπηρεσίες.Χθεσινες στοχευμενες τσαρκες για συγκεκριμενες κορασιδες, που στεφθηκαν κατα το ημισυ με επιτυχια. Αρχικα στο μεταξι για να τιμησω και την τελευταια ομορφη κορασιδα που μου αρεσε απο εκεινα τα μερη και δεν την ειχα δοκιμασει ακομα. Αναφερομαι στη ξανθια Αντριαννα με τα γυαλια απο κολωνου 30 με την κασετα. Ομορφη κοπελα με ωραιους βυζους αλλα σε υπηρεσιες μια σκαλα πιο κατω απο τη Νατασσα που δουλευει στο δευτερο οροφο στον ιδιο οικο. Μετρια καταθεση :-.
Ιασ.19 ισόγειο: Η επιστροφή της Ντιάνας,της μελαχροινής πιτσιρίκας.
Όμορφο κοριτσάκι,ωραία φατσούλα,καλό σωματάκι με γεμάτο στήθος και καλοσχηματισμένο κώλο.Από τις τιμιότατες περιπτώσεις.
αν σε ξερει φανταζομαι οι υπηρεσιες δεν ειναι τοσο "τυπικες". Δεν μιλαω για εξτρα, αλλα για αποδοση.Μπήκα σ'αυτήν πρόσφατα,έχει αδυνατίσει επικίνδυνα,τα λαχταριστά βυζάκια που θυμάμαι μέχρι λίγους μήνες πριν τείνουν να εξαφανιστούν!Προσπάθησα να τη νουθετήσω σε φιλικό ύφος μήπως ταρακουνηθεί και κόψει αυτές τις μαλακισμένες δίαιτες που πασάρουν τα media,δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω... Κατά τ'άλλα,απλά τυπικές υπηρεσίες.
πηρα μια ψιλοπατσαβουριτσα ρουμανα Ελενη στο κορινοσπιτο.
θα της εγραφα μια μετριοτατη κριτικη αλλα φοβαμαι μην της δωσω αξια. αν βρω χρονο μπορει της αφιερωσω 2-3 μπινελικια