Γιάννης Κρητικός
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
κνιδου 18 αφτα ειναι
τα 6 απο τα 19 μηνυματα σου, το τελευταιο τριμηνο, ειναι "εχουμε καμια ενημερωση παιδια;"Έχουμε καμία ενημέρωση παιδιά;
τα 6 απο τα 19 μηνυματα σου, το τελευταιο τριμηνο, ειναι "εχουμε καμια ενημερωση παιδια;"
αραξε, οταν βγουν παγανιά τα παιδια θα γραψουν, δεν στις κρυβουνε !
σημερα το απογευμα παντως, Κ.15αβ ηταν δεξια η Καρινα η παχουλη και αριστερα αλλη μια μελαγχροινη παχουλη που δεν εχω ιδεα ονομα, και δυστυχως ελλειπε (ή δεν προλαβα) την ρομαντικη φαφουτα Τζωρτζια.
οποτε πηγα το κουφαρι μου στο λεωνιδιου 28 (οροφος) κλασσικα η Αννιτα, δια πασα νοσον και πασαν μαλακιαν. Το χουμε παει σε αλλο επιπεδο με αυτην το σεξ, δεν πιστευω αυτην την περιοδο να υπαρχει πιο αποδοτικη επιλογη στο μεταξι (αποδοτικη ειπα)
χαχαχα πονανε τα μυαλα μας απο τις εγκεφαλικες πιπεςαποψε εχει ωραια βραδια για καταθεση έχει και καλο καιρο μονο μην πιάσει καμια γκομενα τα ψυχολογικά λογω φεγγαριου τυπε
ωραια βραδια για εγκεφαλικες πιπες!!!
10 λεπτά = 10 € στο μεταξ//10 λεπτά=20 € κ στο φιλη ••••••••••••••••
Ο μποθντζος χινει την ίδια ντριπα κ στα διο!
Ολα στο μιαλο μας ειναι
Μόνο το ντεκόρ αλλάζει μια εικονική ψεβδεσθισην της φαντασίας μας !
φολα ειναι η μολδαβεζα ανναευχαριστω φιλε μου! Να ρωτησω με τη σειρά μου καμια κριτικούλα για την Αννα απο φυλης 66δ έχουμε? βασικα δεν ξερω αν ακουσα καλα και το ονομα ειναι μια ξανθια με γαλανα μάτια και φοβερο σώμα.
Και άν εχουμε και καμια για την τυπισσα στο φ.69 ισογειο (στελλα ξανθια με γυαλάκι)
φολα ειναι η μολδαβεζα αννα