Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (4 μέλη και 97 επισκέπτες)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
υπερβολες.... την κοπελα την εχω παρει 5-6 φορες και δεν είναι οσο χαλια λες, θα την ελεγα απλα τυπικη, απορω τη ζητατε από τις κοπελες μεσα στο δωματια και όταν σας αρνουνται τους κανετε κακη διαφημιση
την κοπελα την πηρα χτες το βραδι, θα ανεβασω κριιτκη.
[size=11pt]Τζιμάρα, να καταθέσω κι εγώ τη γνώμη μου για το κοντοπούτανο τη Μόνικα. Την πήρα μόνο μια φορά το προηγούμενο καλοκαίρι παρασυρμένος από τη λυκειακή της εμφάνιση. Μέσα είναι όντως επικοινωνιακή χωρίς δόλο και χωρίς νύξη για τον χρόνο, αφού έμεινα μέσα ένα εικοσάλεπτο. Στα του αγώνα συμφωνώ μαζί σου, απλά πρέπει να αναφέρω 2 αξιοσημείωτα πράγματα. Με το που άρχισε το μπαλαμούτι εκ μέρους μου ( εκείνη δεν φιλάει καθόλου) είχε ρίγη ηδονής με το γλύψιμο που της έκανα στο σβέρκο και στο εσωτερικό των μηρών. Το ίδιο τρελάθηκε και στο γλυφομούνι λέγοντάς μου ότι δεν έπρεπε να το κάνω. Να σημειωθεί ότι το μουνί της ήταν κατάγλυκο που κατάπινα ότι υγρό εξέκρινε. Όταν την είδα ζαλισμένη έκανα προσπάθεια για Ακάποτη διείσδυση αλλά τρίβοντας τα μουνόχειλα με τον πούτσο με σταμάτησε πριν μπω φορώντας μου τη σιχαμένη καπότα. Τέλος, να σημειωθεί πως κόλλησα κάποιων ειδών μύκητες στο λαρύγγι, από το λυσσαλέο γλυφομούνι, καθώς έφτυνα φλέμμα για 8 μέρες. Από εκεί εμπνεύστηκα το σπαθόλαδο για τη συνταγή του Τζούνη αφού θεραπεύτηκα μέσα σε 3 μέρες εφαρμογής του. Αυτά από μένα...
:hi:[/size]

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ειναι και 2η βαρδια η Μονικα; Δεν ξερω αν εχω γαμησει αυτην η μια αλλη κοντη που δε μιλαγε πολυ.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
φιλε η μια μονικα  ειναι μελαχρηνη και ειναι ρουμανα η αλλη  ηταν πολωνεζα  η οποια δεν μιλαγε πολυ 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πρωινή βολτίτσα με σχετική δροσούλα στη Φωκαίας.

Φωκαίας 9-Ναταλί,σχετικά ψηλή,καστανή γλυκοπρόσωπη.
Με ωραίο κανονικών διαστάσεων σωματάκι,αρκετά ενδιαφέρουσα.Παρουσιάστηκε σαν Ρωσίδα!
Με ελεύθερο στοματικό,69 αλλά και με αυταρχικό για τους μερακλήδες.
Τα διπλανά 7άρια ήταν κλειστά.
Φωκαίας κ Φυλής 72 - Άννα.Δεν το είχα ξαναδεί τούτο δω:
Ψηλό,μελαχροινό,με τσιγγανοχρώματισμένη επιδερμίδα,με ωραία εξωτικά μάτια και με ωραίο (αν και αδύνατο) κορμί.Ελκυστικό αλλά κάτι δεν μου κόλλαγε...
Με ελεύθερο στοματικό και 69.
Φωκαίας 17 κάτω-Εμμανουέλα ψηλή μελαχροινή νταρντανοπούλα με φάτσα ιθαγενούς.
Με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος.
Φωκαίας 17 πάνω-Μικαέλα,η γλυκιά Μολδαβή με το χαρακτηριστικό άχρωμο (μη πω κοιμισμένο) βλέμμα-ύφος-στυλ.Έχει ωραίο σωματάκι πάντως,σήμερα μάλιστα ήταν εξτρήμ (για τα δεδομένα της) με το μαύρο κωλοκόρδονο που φορούσε!
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στήθος και 69.
Φωκαίας 19-Κρίστυ το μελαχροινό νανοπούτανο με το στητό βυζόνι και τον προκλητικό κωλαρίνο.
Με 69 και 96-νέα στάση κατά την υπηρεσία.
Φωκαίας 25 κάτω-Βαλεντίνα από Διδύμου αρκετά γλυκιά σαν γενική παρουσία.Αυτό.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό σε στόμα και στήθος.
Το επάνω 25άρι ήταν κλειστό.
Φωκαίας 27 κάτω-Βιολέτα η γνωστή μελαχροινή γεματούλα (αν και μού φάνηκε αδυνατισμένη) με φουλ πρόγραμμα και υπερφούλ καυλάντισμα στο σαλόνι.
Τί να κάνει μπροστά της η κακομοίρα η Ροζαλίντα που μου θύμησε στα κουνήματα που έκανε στο σαλόνι,την Βλαχοπούλου στην Τρελλή πενηντάρα;
Και όμως κάνει:τα πάντα (λέει) εκτός κώλου.
Φωκαίας 27 μεσαίο-Σιμόνα και Λάουρα η αδύνατη ξανθιά αγριόφατσα με κώλο στο μενού της.
Φωκαίας 24-Νικόλ.Εδώ είμαστε λοιπόν...
Κοντοπούτανο μελαχροινάκι,πικάντικη μουρίτσα,αδυνατούλικο όσο πρέπει,δηλαδή όχι σκελετωμένο-και με κωλαράκι ποίημα!
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό,"τελειωτικό αν θέλετε",και κώλος.

Αυτά και καλό μεσημέρι.

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.232
Πόντοι
1.206
Καλησπέρα, θέλω να κατέβω φυλής για παρτουζα, ποιες προτείνετε για ντουέτο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
φιλε η μια μονικα   ειναι μελαχρηνη και ειναι ρουμανα η αλλη  ηταν πολωνεζα  η οποια δεν μιλαγε πολυ 

Δεν ξερω αν τη λεγαν Μονικα την αλλη. Στο ιδιο μαγαζι δουλευε, πολυ κοντη, μελαχρινη, ωραια βυζακια οχι πολυ μικρα, λιγα λογια στα Αγγλια "do you require blowjob?", μετα ξαπλωνε παθητικα και εφευγε απ το δωματιο χωρις να χαιρετησει.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
Digweed, n.smirni76, Jeune Premier

giphy.gif

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.497
Πόντοι
3.057
Αν και σκοπευω να παω ουτως ή αλλως να ριξω μια ματια,μηπως ξερει κανεις να μου πει αν τετοιες ωρες εργαζεται μια Λαουρα με μεγαλους μαστους στο Φ.67 ? Θα παω συγκεκριμενα μονο για αυτα τα βυζια μιας και ακουσα οτι ειναι μεγαλα και αν δεν ειναι θα αποχορησω.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Αν και σκοπευω να παω ουτως ή αλλως να ριξω μια ματια,μηπως ξερει κανεις να μου πει αν τετοιες ωρες εργαζεται μια Λαουρα με μεγαλους μαστους στο Φ.67 ? Θα παω συγκεκριμενα μονο για αυτα τα βυζια μιας και ακουσα οτι ειναι μεγαλα και αν δεν ειναι θα αποχορησω.
Είναι και μάλιστα φυσικά. ;)

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Δεν ξερω αν τη λεγαν Μονικα την αλλη. Στο ιδιο μαγαζι δουλευε, πολυ κοντη, μελαχρινη, ωραια βυζακια οχι πολυ μικρα, λιγα λογια στα Αγγλια "do you require blowjob?", μετα ξαπλωνε παθητικα και εφευγε απ το δωματιο χωρις να χαιρετησει.

Η Ρουμουνα που λεει ο Γασπαρης ειναι αυτη που λεμε εμεις αλλα μιλαει αρκετα. Αλλη Μονικα σε αυτο το μαγαζι δεν γνωριζω. Παντως φαινεται να βρεθηκε και δευτερος που να περασε καλα μαζι της και ας εβγαλε μυκητες :jerking: στο λαρυγγα... Φυσικα δεν αμφισβητω τοτι περασε καλα μαζι της...

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.497
Πόντοι
3.057
Mini κριτικη πιο πολυ για το θεαθηναι....επισκεψη στο Φ.67 μετα απο μηνες αποχης απο το sport...Δεν ηξερα τι θα δω,μονο ιντερνετικες περιγραφες.
Στοχευμενη επισκεψη λοιπον στη Λαουρα με τους γεματους μαστους.Αδυνατη κοπελα με πολυ ωραια ματια και βυζια εξισου ομορφα.Social time τοσο στο σαλονακι οσο και στο δωματιο μεσα ''το εχει στο να σε κανει να νιωσεις ανετα''
Τελος του social και καπου εκει 70 δευτερολεπτα μετα τελειωσε και η συνεδρια μας xD .. ηξερα οτι θα ειναι γρηγορο αλλα αυτο ξεπερασε καθε προσδοκια  :2funny: αλλα 3-4 λεπτα social μιας και ειχαμε χρονο και αποχαιρετιστηκαμε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Τελος του social και καπου εκει 70 δευτερολεπτα μετα τελειωσε και η συνεδρια μας xD .. ηξερα οτι θα ειναι γρηγορο αλλα αυτο ξεπερασε καθε προσδοκια  :2funny: αλλα 3-4 λεπτα social μιας και ειχαμε χρονο και αποχαιρετιστηκαμε.
Εσύ για να γαμήσεις πας ή να πεις την ιστορία της ζωής σου;  :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
χθεσινο σκηνικο το απογευμα στο Αγκυρας 12, αυτο που ειναι κοντα στην αχαρνων
Ωρα περιπου 7
2 ατομα αναμονη και ενας εγω 3
Στο δωματιο η Λωρη η Ουκρανη (και οχι Τσεχα οπως πλασαρεται) γκιλφ
Η Δευτερη κοπελα διαθεσιμη και αυτη σε δωματιο
Η τσατσα ακρως μαλακισμενη και αντιπαθητικη βαραει πορτες στο 7 λεπτο, τσεκαρισμενο  >:(
Βγαινει πρωτη η νεαρη απο το δωματιο, ενα λεπτο μετα βγαινει και η Λωρη.
Ρωταει η υπηρεσια λοιπον τους 2 πριν απο εμενα που περιμεναν (εναν γερακο και ενα 40αρη) πια κοπελα θελουν
πριν προλαβει ο γερος να πει την νεαρη και να σηκωθει πεταγεται σαν ελατηριο ο πιο νεος και χωνεται στο δωματιο μην τυχον και δεν προλαβει  :uglystupid:
και λεει στην τσατσα "θελω την Λωρη!! και σε ενα λεπτο να ειναι εδώ!!! οχι παραπανω να μην αργησει!!!"  :idiot:

το σπιτι λοιπον ειχε 2 δωματια και 2 ατομα αναμονη απογευμα 2 Αυγουστου
Δεν νομιζω λοιπον να μην εχουν δουλεια τα σπιτακια , γιατι ειδα γενικοτερη κινηση και στη Φυλης ..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
συμφωνο   vril    ο  τυπος   το παρακανε παμε   να γαμησουμε  στις τανες οχι να πουμε την ιστορια της ζωης μας  

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
συμφωνο   vril    ο  τυπος   το παρακανε παμε   να γαμησουμε  στις τανες οχι να πουμε την ιστορια της ζωης μας  
Και με τη συγκεκριμένη τι να πεις; Δε την έκοψα και για τόσο ομιλητική. Μάλλον ο τύπος μίλαγε μόνος του.  :P

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom