Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Τζιμάρα, να καταθέσω κι εγώ τη γνώμη μου για το κοντοπούτανο τη Μόνικα. Την πήρα μόνο μια φορά το προηγούμενο καλοκαίρι παρασυρμένος από τη λυκειακή της εμφάνιση. Μέσα είναι όντως επικοινωνιακή χωρίς δόλο και χωρίς νύξη για τον χρόνο, αφού έμεινα μέσα ένα εικοσάλεπτο. Στα του αγώνα συμφωνώ μαζί σου, απλά πρέπει να αναφέρω 2 αξιοσημείωτα πράγματα. Με το που άρχισε το μπαλαμούτι εκ μέρους μου ( εκείνη δεν φιλάει καθόλου) είχε ρίγη ηδονής με το γλύψιμο που της έκανα στο σβέρκο και στο εσωτερικό των μηρών. Το ίδιο τρελάθηκε και στο γλυφομούνι λέγοντάς μου ότι δεν έπρεπε να το κάνω. Να σημειωθεί ότι το μουνί της ήταν κατάγλυκο που κατάπινα ότι υγρό εξέκρινε. Όταν την είδα ζαλισμένη έκανα προσπάθεια για Ακάποτη διείσδυση αλλά τρίβοντας τα μουνόχειλα με τον πούτσο με σταμάτησε πριν μπω φορώντας μου τη σιχαμένη καπότα. Τέλος, να σημειωθεί πως κόλλησα κάποιων ειδών μύκητες στο λαρύγγι, από το λυσσαλέο γλυφομούνι, καθώς έφτυνα φλέμμα για 8 μέρες. Από εκεί εμπνεύστηκα το σπαθόλαδο για τη συνταγή του Τζούνη αφού θεραπεύτηκα μέσα σε 3 μέρες εφαρμογής του. Αυτά από μένα...υπερβολες.... την κοπελα την εχω παρει 5-6 φορες και δεν είναι οσο χαλια λες, θα την ελεγα απλα τυπικη, απορω τη ζητατε από τις κοπελες μεσα στο δωματια και όταν σας αρνουνται τους κανετε κακη διαφημιση
την κοπελα την πηρα χτες το βραδι, θα ανεβασω κριιτκη.
[/size]