Καλημέρα παίδες.
Πριν τρεις μέρες είχα περάσει στο Φωκαίας 24 και έκανα το λάθος να περάσω και δεύτερη φορά ζητώντας να ξαναδώ την κοπέλα. Ενώ την είχα δει πολύ καλά. Η Τσατσά αγριεύτηκε και μου φώναξε "πέρνα έξω.Την είδες!" Προς σεβασμό των εργαζομένων γυναικών δεν θα πω ότι είχε άδικο. Ωστόσο, έτυχε πραγματικά να βρίσκομαι σε δίλημμα μεταξύ της Σόνιας από το Φωκαίας 19 αν δεν κάνω λάθος, με τα φοβέρα οπίσιθα
Από μέρους μου συνέβη ένα περιστατικό ενοχλητικό πριν μια βδομάδα στο Φιδιππίδου 11α αν δεν κάνω λάθος.Μια Ελληνίδα ήταν μελαχρινή, και την τελευταία στιγμή ενώ θα έμπαινα στο δωμάτιο έφυγα διότι ψυχανεμίστηκα ως γερόλυκος πλέον το ψόφιο της κατάστασης. Και όντως επιβεβαιώθηκα από συναγωνιστή. Και άκουσα τα εξ αμάξης
από αυτή την τσατσά που δεν αποκλείεται να ήταν η ίδια. Είμαι επιφυλακτικός πολύ , λόγω συνεχόμενων μπουρδελο-στραπάτσων το Φλεβάρη
αλλά και λόγω οικονομικής δυσχέρειας. Χτες λοιπόν στο Φωκαίας 24 προφανώς με θυμόταν από την επίσκεψη της Τρίτης η τσατσά.
Μου είπε ψέμματα ότι θα είναι μια ώρα με πελάτες η κοπέλα.Σε ένα παλικάρι που μπήκε μαζί μου δεν είπε κάτι τέτοιο, εκεονος έφυγε επειδή ήθελε μια άλλη κοπέλα. Όταν έκατσα λίγο στην είσοδο φεύγοντας , άνοιξε την πόρτα φωνάζοντας "Φύγε από το μαγαζί !".
Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Ένιωσα όπως νιώθουν οι απόβλητοι.:- Δεν είμαι ούτε γύφτος ούτε κάνας πρεζάκιας. Και σας ρωτώ, είναι σωστή μια τέτοια συμπεριφορά; Έστω και περίεργος να είναι κάποιος, έρχεται να καταθέσει ολόκληρο 20ευρω. Μες την κρίση δεν θα έπρεπε να υπάρχει επιείκεια; Έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιες απρεπείς συμπεριφορές από τσατσάδες-τσάτσους;