Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 162 άτομα (5 μέλη και 157 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Πριν λιγο...

Μετρια κινηση στο δρομο , 2-3 παρεες πιτσιρικαδων που μιλαγανε αλβανικα μπαινανε στα σπιτια οι τσατσαδες τους λεγανε Only greek και τοτε το παιζανε ελληνες , αλλα πολυ φασαρια και μου σπασανε τα @@ το τσουρμο
γυρισα πολλα σπιτια , απελπιστικη η κατασταση , τα μονα που ξεχωρισα ηταν στο φυλης 84α το ισογειο ενα μελαχροινο νεαρο στυλιαρι , πολυ ωραιο κορμι αλλα λογω δωματιων αυτο το σπιτι επρεπε να χρεωνει ΜΑΧ 10ευρω, εφυγα επομενο στο φυλης 54 η ναντια με καταππληκτικη μπραζιλιαν κωλαρα και για κλεισιμο το καλυτερο ολων πιπινου 118 η βικυ ... μιλαμε για πολυ ωραια γκομενα με σαλοναρισμα που σε προδιαθετει να ορμηξεις , μες τη καυλα ηταν το μωρο αλλα ... οταν μπηκα ειχε ηδη 2 δωματια σε αναμονη και 4 συναγωνιστες στο σαλονι να περιμενουν ! εφυγα εκανα ολη τη βολτα σε φυλης-φωκαιας-διδυμου ξαναγυρισα εκει και τοτε εβγαινε συναγωνιστης που περιμενε απο πριν ... τωρα ομως ηταν ακομα χειροτερα... απλα δεν χωραγες καν να μπεις στο σπιτι ! εξαιρετικη γκομενα αλλα αν σου περισσευει κανα 2ωρο τοτε μονο να πας

Alkis1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
1
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:

- Δεληγιώργη 39: Ιωάννα. Πάντα όμορφη, πάντα γλυκιά.

Τα νέα της: Πέθανε το σκυλάκι της και σε ένα χρόνο θέλει να έχει φύγει για Αγγλία.

Καλα ρε παλουκαρι εσυ τα προσωπικα που σου εμπιστευται καποιοσ σε πιθανη στιγμη αδυναμιας του ερχεσαι εδω χωρις λογο και αιτια και τα βγαζεις δημοσια ??
και μετα απορεις και κλαιγεσαι γιατι σε διωχνουν και σε απειλουν με ασφαλιστικα μετρα ...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ναντια την εχω δει φιλε αλλα δεν μου αρεσει η αννυ δουλευει και κατω καποιες φορες

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Η Ηλέκτρα παίζει σήμερα ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
τώρα σφυνακι live

Αχαρνων 85 Ειρηνη μελαχρινη μιλφ κοντη κανονικο σωμα 1.5αρι με ακα τελειωτικο Και Αλισια ξανθια με ανταύγειες κανονικό σώμα 2αρι βυζι  με ακα τελειωτικο.

Πιπινου 65 Μπαρμπορα κοκκινομαλλα μιλφ παχουλη με 2.5αρια βυζια και Καμελια μελαχρινη μαυριδερη κανονικο σωμα 2αρι βυζι, αμφοτερες με ακα τελειωτικο και δίδυμο στο Φυλής 136.

Φυλης 136 Τζέσικα ξανθια με λεπτο ωραιο κορμι 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 134β κλειστο.

Φυλης 134α Τζέσικα ξανθια κανονικό σώμα 2αρι σιλικονατο βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 134 Κατερινα καστανοξανθη κανονικο σωμα μικρο βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 109β Μιρα η μελαχρινη μιλφαρα με πολυ σερί φουστα μπλούζα, με ακα τελειωτικο, τιμηθηκε για δεύτερη φορά θα ακολουθησει κριτικη.

Φυλης 109α Τζουλια ξανθια καρε μαλλι κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο κωλο και αυταρχικο και μια κοπελα δωματιο.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Η μοντελοαλυσίδα εχει φέρει καμία καινούργια;  :huh:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Ε ναι, πρέπει να εμπλουτίσουν κάπως το πρόγραμμα τους.
Είτε σε κοπέλες είτε σε υπηρεσίες.

Εχω γαμήσει ισα με 200 φορες Αννα Ιλονα.. παλια την αλλαζα με καμια νικολετα-πατριτσια-ορορα κτλ

Ακομα αυτες εχει ρε πούστη μου; Της εχω γαμήσει ολες απο 20 φορες..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
πριν απο λιγο
Πιπινου 118 Λανα ξανθια χοντρή με μεγαλο κωλο 2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και Βικυ ο σκοπος της λοξοδρομησης και επισκεψης στον οίκο ξανθια με μσκρυ μαλλι κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο, θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου, συστήνεται ανεπιφυλακτα, πολυ καλη και με ανεση χρονου.

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
κολπικος σπογγος.
http://[URL unfurl="true"]www.care.gr/media/mag/a495p01.jpg[/img[/URL]]

ταμπον
[img]http://s.nbst.gr/files/1/2011/11/15/tampon1.medium.jpg

σερβιετα
http://[URL unfurl="true"]www.infokids.gr/wp-content/uploads/2012/11/serv.png[/img[/URL]]

και τα τρια περιπου την ιδια δουλεια κανουν, με την διαφορα πως ο σπογγος ειναι και μεθοδος αντισυλληψης
στο φαρμακειο το 1ο το ζητας σαν κολπικο σπογγο
απο τα τρια παραπανω το μονο που επιτρεπει την σεξουαλικη πραξη με καποια ανεση και στον αντρα και στην γυναικα ειναι ο σπογγος, για αυτο και οι πουτανες τον προτιμανε
βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις με διαφορα ζωντοβολα που κατα καιρους εχουν βαλει μεχρι και κομματι υφασμα εσωτερικα σαν στουπι
οι περιπτωσεις δε που ξεχνανε τον ταμπον, σπογγο στο μουνι τους δεν ειναι λιγες και αυτο ειναι πολυ επικινδυνο για τις ιδιες γιατι ενεχει μεγαλη πιθανοτητα σοβαρης μολυνσης
για περισσοτερες κατατοπιστικες λεπτομεριες θα σας παραπεμπψω τον συναγωνιστη orinosleon που  ειναι γυναικολογος, θα μπει να μας δωσει τα φωτα του.

[/quote]Ο κος Zero Tolerance  περιέγραψε ακριβώς και με λεπτομέρειες τα ισχύοντα. Επιβεβαιώνω και δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Χθες δεν ήταν. Στη θέση της ήταν η Γιούλα κάπως έτσι.

Εχεις δει μια καινουργια ρωσιδακι που εχει ανεβει κριτικη;

Ωραιο ακα  :pipa3:  η Ντελια.. αμα ειναι εκει το ψηνω σημερα..  :grin:

Η Γιουλα ειμαι μια προμιλφ που τα παιρνει στο στομα ε?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εχεις δει μια καινουργια ρωσιδακι που εχει ανεβει κριτικη;

Ωραιο ακα  :pipa3:  η Ντελια.. αμα ειναι εκει το ψηνω σημερα..  :grin:

Η Γιουλα ειμαι μια προμιλφ που τα παιρνει στο στομα ε?

Νομίζω πως ναι. Φαινόταν αρκετά αισθησιακή αλλά είχε κάτι

σπυριά στο στήθος  :S  και δεν πέρασα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom