You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 14.137
- Πόντοι
- 4.926
Καλημέρα, συναγωνιστή. Η Σόνια δουλεύει, πρωινή βάρδια, στο Αλκιβιάδου 16Γ. Έχει προσθέσει ξανά στο πρόγραμμά της το πρωκτικό. Δουλεύει μέχρι τις 17:00, οπότε προλαβαίνεις να πας.Καλημερα ξερουμε κατι για την ΣΟΝΙΑ που δουλευε στην οδο Βεργας και δεν μπορω να την πετυχω.
Στοιχεια για το εαν εφυγε η πηγε αλλου δεν μου εδωσαν στην οδο Βεργας μηπως ξερουμε εαν πήγε αλλου?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
............. οίνομαγεριό Μακεδονία...... πεζόδρομος amnezia.....
....... Γύρισα καί είδα μια γυναικάρα 1,85 με πράσινα μάτια καί άπίστευτο σώμα.
Εμπείς δε σέ γκάνουμε ρώτησε !!! Ντριάντα όλα με ντο ξενοντοχείο!!!
.γιατί όχι ??
....... Γύρισα καί είδα μια γυναικάρα 1,85 με πράσινα μάτια καί άπίστευτο σώμα.
Εμπείς δε σέ γκάνουμε ρώτησε !!! Ντριάντα όλα με ντο ξενοντοχείο!!!
.γιατί όχι ??
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Φίλε vpapa όντως ωραία χρόνια τότε.
Για να είμαι ειλικρινής, πραγματικά απορώ ποιοι πήγαιναν με την Νατασα, άσε που ηταν και μερακλήδες γιατί διάβασα ότι έτρεχαν μετά πολλοί για εξετάσεις. Για την Τζενουλα το καταλαβαίνω να το κανεις το κασκαντεριλικι, όχι τιποτα άλλο, αλλά αν της έδινες το κάτι παραπάνω και στηνόταν πουτανιαρικα και τον έπαιρνε μέσα μέχρι την ρίζα. Υποθέτω το πιο καυλωτικο θα ηταν να την βλέπεις μετά να τα κλάνει.
Για να είμαι ειλικρινής, πραγματικά απορώ ποιοι πήγαιναν με την Νατασα, άσε που ηταν και μερακλήδες γιατί διάβασα ότι έτρεχαν μετά πολλοί για εξετάσεις. Για την Τζενουλα το καταλαβαίνω να το κανεις το κασκαντεριλικι, όχι τιποτα άλλο, αλλά αν της έδινες το κάτι παραπάνω και στηνόταν πουτανιαρικα και τον έπαιρνε μέσα μέχρι την ρίζα. Υποθέτω το πιο καυλωτικο θα ηταν να την βλέπεις μετά να τα κλάνει.
η νατασα δεν νομιζω να εκανε ακα γαμησι.Φίλε vpapa όντως ωραία χρόνια τότε.
δεν την ειχα παρει αλλα και να την ειχα παρει δεν κανω ακα γαμησια σε μπουρδελα το θεωρω εντελως βλακεια.
απολαμβανω ακα γαμησι με την κοπελα μου, οι πουτανες δεν ειναι για τετοια πραγματα
η τζενη εκανε πρωκτικο στο 20αρικο στην φυλης. αλλα ηταν απο εκεινες που τα διαπραγματευοντουσαν ολα!
την ειχα χυσει στο στομα στη μουρη μου τα ειχε καταπιει και ειχα κανει dp στο ιασωνος 37!!
αλλα στο κωλογαμησι (με καποτα) ηταν τρομερη ειχε πολυ καλοσχηματισμενο κωλο που ειχε τρομερη εμφανιση οταν τον εσκιζες!!!
Δεν ξερω αν εκανε τιποτα κασκαντεριλικια η Νατασα, αλλα εγω την ειχα παρει ουκ ολιγες φορες, ΕΥΤΥΧΩΣ για μενα ουτε πιπα ακαποτη (γενικα το θεωρω μαλακια σε μπουρδελο , αν και ακουσα και γω οτι εκανε τα μερακλιδικα της και τρεχανε πολλοι) .
Οταν ειχα ακουσει για ολο αυτο που χε συμβει, σαλταρα ελαφρως, ακομα και ετσι, χεστηκα επανω μου, εκανα απο τοτε δυο φορες εξετασεις και ευτυχως δεν ετρεχε τιποτα. πραγμα που το περιμενα μεν ,αλλα οταν το διαβαζεις και στο χαρτι ειναι καλυτερα.
Αλλα προφανως σε καποιους (μαζι και μενα) προφανως εκανε κατι σωστο και γιαυτο την δοκιμαζαμε
Οταν ειχα ακουσει για ολο αυτο που χε συμβει, σαλταρα ελαφρως, ακομα και ετσι, χεστηκα επανω μου, εκανα απο τοτε δυο φορες εξετασεις και ευτυχως δεν ετρεχε τιποτα. πραγμα που το περιμενα μεν ,αλλα οταν το διαβαζεις και στο χαρτι ειναι καλυτερα.
Αλλα προφανως σε καποιους (μαζι και μενα) προφανως εκανε κατι σωστο και γιαυτο την δοκιμαζαμε
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
αφού της έκαναν και άλλες εξετάσεις, όπως συνέβη και με τις τοξικομανείς - οροθετικές, που τις είχε ξεφτιλίσει, τσάμπα, ο Λοβέρδος και ήταν όλες καθαρές.
Ότι μαλακία σας κατέβει στο κεφάλι γράφεται εδώ μέσα και το χειρότερο είναι ότι και τα περισσότερα
περνάνε και στο ντου-κου
Μία από τις κοπέλες που είχαν πιάσει τυγχάνει να την γνώριζα
Είχε και AIDS και ηπατίτιδα.
condo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 114
- Πόντοι
- 2.945
Ότι μαλακία σας κατέβει στο κεφάλι γράφεται εδώ μέσα και το χειρότερο είναι ότι και τα περισσότερα
οχι το χειρότερο είναι οτι το σύστημα υγείας χωλαίνει σε αυτόν το τομέα, και οι περισσοτερες και οι περισσότεροι απο εμάς δεν εξετάζονται... όπως πρέπει
ή κανω λάθος ???
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Εξορμηση - αστραπη στη Μεταξουπολη, και ωρα 12:45, για να επισκεφτω τη Λωρη(πρωην Μαρια τσεχα), στη νεα της στεγη προς το παρον, το Μεγαλου Αλεξανδρου 28(Περδικενιο).
Η αληθεια είναι ότι το σπιτακι αυτό δε με πολύ εμπνεει, γιατι εχει όλα τα δωματια μεσα στο σαλονι, δεν εχουν καθρεφτες όπως το Κολωνου 27, και το φως είναι καπως περιορισμενο, αλλα τι να κανουμε.....Παντως είναι καθαρα μεσα. Δε μπορω να πω.
Η Λωρη μολις μπηκε στο δωματιο, μου εκανε αμεσως επιθεση σα πεινασμενη λεαινα, ετοιμη να κατασπαραξει το θήραμα της. Μιλαμε το σωμα της είναι σα θερμοπομπος. Τοση ζεστη βγαζει. Και το αιρκοντίσιον μεσα στο δωματιο μαλλον δουλευε ασκοπα...
Τελος παντων, όλα πηγαν καλα, να μην επαναλαμβάνω τα ιδια. Εχει "δεσει το γλυκο" που λενε, και περναω ένα πολυ ωραιο δεκαλεπτο μαζι της.
Να σημειωσω δυο πραγματα. Πρωτον, ότι θα δουλευει 12:00 - 18:00, και ότι μαζι της δουλευε και το μπαζο, η Πατριτσια,που μονο τυφλος αν εισαι, μπορει να περασεις μαζι της.....Και με τη Λωρη μαζι, προφανως δεν εχει καμια τυχη.....
Να πω και μερικα σπιτακια ετσι που ειδα στα γρηγορα :
Ιασωνος 37 - Το ομορφο πιπινακι, Η Μικυ, που εξετάζεται και αξιολογείται μερα με τη μερα...Πιθανος επικειμενος στοχος....
Ιασωνος 19 οροφος - Η Βιολετα.
Ιασωνος 20α - Η ξανθια ΦΟΛΑ γυρολόγος Αντελινα.
Ιασωνος 20γ - Η Ελενη, παλια Χριστινα.
Κολωνου 23 ανακτορο - Η ξανθια Κορινα.
Κολωνου 27 οροφος - Η Λυδια με τη Φωτεινη.
Κολωνου 27 ισογειο - Η ΦΟΛΑ πιπινα Λαουρα.
Αυτά προς το παρον. Καλο απόγευμα.
Η αληθεια είναι ότι το σπιτακι αυτό δε με πολύ εμπνεει, γιατι εχει όλα τα δωματια μεσα στο σαλονι, δεν εχουν καθρεφτες όπως το Κολωνου 27, και το φως είναι καπως περιορισμενο, αλλα τι να κανουμε.....Παντως είναι καθαρα μεσα. Δε μπορω να πω.
Η Λωρη μολις μπηκε στο δωματιο, μου εκανε αμεσως επιθεση σα πεινασμενη λεαινα, ετοιμη να κατασπαραξει το θήραμα της. Μιλαμε το σωμα της είναι σα θερμοπομπος. Τοση ζεστη βγαζει. Και το αιρκοντίσιον μεσα στο δωματιο μαλλον δουλευε ασκοπα...
Τελος παντων, όλα πηγαν καλα, να μην επαναλαμβάνω τα ιδια. Εχει "δεσει το γλυκο" που λενε, και περναω ένα πολυ ωραιο δεκαλεπτο μαζι της.
Να σημειωσω δυο πραγματα. Πρωτον, ότι θα δουλευει 12:00 - 18:00, και ότι μαζι της δουλευε και το μπαζο, η Πατριτσια,που μονο τυφλος αν εισαι, μπορει να περασεις μαζι της.....Και με τη Λωρη μαζι, προφανως δεν εχει καμια τυχη.....
Να πω και μερικα σπιτακια ετσι που ειδα στα γρηγορα :
Ιασωνος 37 - Το ομορφο πιπινακι, Η Μικυ, που εξετάζεται και αξιολογείται μερα με τη μερα...Πιθανος επικειμενος στοχος....
Ιασωνος 19 οροφος - Η Βιολετα.
Ιασωνος 20α - Η ξανθια ΦΟΛΑ γυρολόγος Αντελινα.
Ιασωνος 20γ - Η Ελενη, παλια Χριστινα.
Κολωνου 23 ανακτορο - Η ξανθια Κορινα.
Κολωνου 27 οροφος - Η Λυδια με τη Φωτεινη.
Κολωνου 27 ισογειο - Η ΦΟΛΑ πιπινα Λαουρα.
Αυτά προς το παρον. Καλο απόγευμα.
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
οχι το χειρότερο είναι οτι το σύστημα υγείας χωλαίνει σε αυτόν το τομέα, και οι περισσοτερες και οι περισσότεροι απο εμάς δεν εξετάζονται... όπως πρέπει
ή κανω λάθος ???
Ισχύει και αυτό που λες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
pipinomageia φιλε μου χαιρομαι που περασες καλα εγω ξεκουραζομαι διοτι θελω να εχω δυναμεις για τα γαμησια μου
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
απαγορεύεται η ανάρτηση φωτογραφιών με πρόσωπο
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
pipinomageia φιλε μου χαιρομαι που περασες καλα εγω ξεκουραζομαι διοτι θελω να εχω δυναμεις για τα γαμησια μου
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.123
- Πόντοι
- 46.232
τωρα live
Κολωνου 23β Ναταλια ξανθο γκρανι με πιασιματα αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.
Κολωνου 27α Λαουρα το καστανο πιπινακι, απλο προγραμμα
Κολωνου 30β πρωτος οροφος Αντριαννα καστανη λεπτη με γυαλακια 2.5αρι βυζι και Ελενη ξανθοκαστανη κοντη κανονικο σωμα μικρο βυζι, αμφοτερες με απλο προγραμμα.
Κολωνου 30β δευτερος οροφος Ντανα ξανθια ψηλη πολύ χοντρη με 3αρια βυζια και Κατια ξανθια κανονικο σωμα 2αρι βυζι, αμφοτερες με απλο προγραμμα.
Κολωνου 47 κατω Μιραντα η ξανθια βραζιλιανα μιλφογκικφ παχουλη 2αρια βυζια, με ακα τελειωτικο.
Κολωνου 47 οροφος Ναταλι ξανθιά λεπτη με μικρο βυζι, απλο προγραμμα και η Κατερινα στο δωματιο, δεν ξερω πια απο τις δυο...
Κολωνου 53 Παολα καστανοξανθη χοντρη με 2αρια βυζια, με ακα τελειωτικο.
Ιασωνος 44 Αννα μελαχρινη κοντη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Ιασωνος 44νεο Σαρα μελαχρινη παχουλη με 3αρια βυζια, απλο προγραμμα.
Ιασωνος 46β Μαρια μελαχρινη με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.
Ιασωνος 43 Μαρινα μελαχρινη κοντη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, ωραιο κωλο, με κωλο.
Κολοκυνθους 63 αριστερα Μπονα δεν βγηκε στο σαλόνι.
Κολοκυνθους 38 ισογειο Νικολ καστανοξανθη κατσαρομαλλα χοντρουλα με 3.5αρια βυζια, απλο προγραμμα.
Κολοκυνθους 38 οροφος Ειρηνη ξανθια μιλφ λεπτη με 2.5αρια βυζια, με ακα τελειωτικο.
Ιασωνος 37α Μικυ μελαχρινη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα .
Ιασωνος 20γ Ελενη μελαχρινη με το μαλλι αλογοουρα ωραι λεπτό κορμι 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Ιασωνος 20Α Αντελινα ξανθια κανονικο σωμα, 1,5αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Ιασωνος 19β Βιολετα ξανθια κανονικο σωμα 1,5αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Κολωνου 11α ισογειο Λολα η μελαχρινη πιτσιρικα στο δωματιο.
Κολωνου 11β Νικολ ξανθια χοντρη 3αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Κολωνου 23β Ναταλια ξανθο γκρανι με πιασιματα αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.
Κολωνου 27α Λαουρα το καστανο πιπινακι, απλο προγραμμα
Κολωνου 30β πρωτος οροφος Αντριαννα καστανη λεπτη με γυαλακια 2.5αρι βυζι και Ελενη ξανθοκαστανη κοντη κανονικο σωμα μικρο βυζι, αμφοτερες με απλο προγραμμα.
Κολωνου 30β δευτερος οροφος Ντανα ξανθια ψηλη πολύ χοντρη με 3αρια βυζια και Κατια ξανθια κανονικο σωμα 2αρι βυζι, αμφοτερες με απλο προγραμμα.
Κολωνου 47 κατω Μιραντα η ξανθια βραζιλιανα μιλφογκικφ παχουλη 2αρια βυζια, με ακα τελειωτικο.
Κολωνου 47 οροφος Ναταλι ξανθιά λεπτη με μικρο βυζι, απλο προγραμμα και η Κατερινα στο δωματιο, δεν ξερω πια απο τις δυο...
Κολωνου 53 Παολα καστανοξανθη χοντρη με 2αρια βυζια, με ακα τελειωτικο.
Ιασωνος 44 Αννα μελαχρινη κοντη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Ιασωνος 44νεο Σαρα μελαχρινη παχουλη με 3αρια βυζια, απλο προγραμμα.
Ιασωνος 46β Μαρια μελαχρινη με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.
Ιασωνος 43 Μαρινα μελαχρινη κοντη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, ωραιο κωλο, με κωλο.
Κολοκυνθους 63 αριστερα Μπονα δεν βγηκε στο σαλόνι.
Κολοκυνθους 38 ισογειο Νικολ καστανοξανθη κατσαρομαλλα χοντρουλα με 3.5αρια βυζια, απλο προγραμμα.
Κολοκυνθους 38 οροφος Ειρηνη ξανθια μιλφ λεπτη με 2.5αρια βυζια, με ακα τελειωτικο.
Ιασωνος 37α Μικυ μελαχρινη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα .
Ιασωνος 20γ Ελενη μελαχρινη με το μαλλι αλογοουρα ωραι λεπτό κορμι 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Ιασωνος 20Α Αντελινα ξανθια κανονικο σωμα, 1,5αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Ιασωνος 19β Βιολετα ξανθια κανονικο σωμα 1,5αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Κολωνου 11β Νικολ ξανθια χοντρη 3αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Μύστη Σμύρνη αυτή είναι το στυλιάρι που δουλεύει μαζί μαζί με την άλλη με τις
βυζάρες ??? Αν ναι την έχεις γαμήσει ???
Respect για την ενημέρωση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
Την εχω γαμησει εγω την λολα φιλε
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Κοίταξα στις κριτικές και λέει για μια κοπέλα με πιασίματα οπότε σίγουρα
δεν είναι αυτή που λέω εγώ ! Πώς ήταν στο δωμάτιο ???
Την κόβω για πολύ διεκπεραιωτική :S
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146