Μάγκες έκανα και εγω μια γρηγορη περασάδα σημερα το μεσημεράκι. Έχουμε και λέμε στην Αλκαμένους ειχε λαική αγορά δεν μπηκα σε κανενα δεν γουστάρω αδιακριτα μάτια. Ανηφορισα προς Ρευμουνδου οπου εκει έπαιζαν σταθερά η Λάουρα με την Κάθριν. Η τσατσα ανακοινωσε οτι παιζει και παρτουζιτσα στα 40 ευρώ
αυτες παιζουν εκει ως τις 6 το απογευμα.
Στα τσιμπουκάδικα της Διδυμου συναντήσαμε την Αλιονα σταθερά εκει που βρισκεται με εντυπωσιακο βυζι σηλικωνάτο και πιασιματαρες στην γκωλάρα της
Διδυμου 8 πάνω ειχε 2 τυπισσες οι οποιες παιζουν σταθερα εκει απο το καλοκαιρι η μια ειναι η μελαχροινη γεματούλα που κουνιέται γενικα δεν ειδα σημαντικές αλλαγές στα σπιτάκια.
Αχαρνών 85 πάνω ηταν η Ελένη δυστυχως πηγαινα να καταθέσω στην Μαρινα που έχω διαβασει καλες κριτικές αλλα δεν την βρηκα και σπάστηκα
επομενο στανταράκι με ανεβασμένη τιμή η Σάρα απο 3ης Σεπτ 119 μασαζ που ουτε εκει ανοιγαν
επισης Σαββατα δουλευει εκει και η Κάμερον Ντιαζ.... πλακα κανω φυσικα την Χριστινα εννοω που ειναι επισης καλη περίπτωση στα 50 για μασάζ. Και για να τριτώσει το κακο δεν μου άνοιξαν ΟΥΤΕ στο 3ης Σεπτ 59
-> τριτωσε. Θα έχει και συνεχεια βεβαια πιο κάτω περιμένετε :S
Απο Χευδεν 15 δεν κτυπησα καν μια και ξερω τι ορκ θα συναντήσω
τεσπα πέρασα και απο Διδυμου 20 που ειχε μια Ρωσιδα Αλισια με ελευθερο στοματικο τελειωτικο στα βυζια και στομα ειπε η τσατσα η οποια μου φανηκε συμπαθητικη και εξυπηρετική. Ειναι καλή αυτη την έκοψα. Επισης ενα ακομα σπάσιμο και το κερασάκι στη τουρτα ηταν οτι το διδυμου 22 ηταν κλειστο δεν πετυχα ουτε την Εβελινα δηλαδη ... μετα απο ολα αυτα αποφασισα να μην το ρισκάρω οντας αδιάβαστος για τις υπολοιπες οποτε την έκανα - καταθληπτική η τσάρκα σημερα δεν μας βγηκε... θα επανέλθω ομως