You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kylo_Ren
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2016
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
φιλε φτιαχτηκα αν είναι εκει αυριο θα την κλεισω 30 λεπτακια να το ευχαριστηθώΠάει αυτή, νοσοκομείο θα τη στείλουμε ακόμα δεν ήρθε.
Πήγα την είδα και πέρασα κιόλας. Είχε συνεχόμενα δωμάτια. Φρεσκαδούρα τελείως το μικρο, Μικρή σε ηλικία 1,50 ύψος ασπρουλιάρα αδύνατη, ωραίο κωλαράκι, μικρο νεανικό στητό βυζάκι, χαλασμένα δόντια όμως. Amateur τελείως στα ενδότερα, στη πίπα την περίμενα ποιο άσχετη αλλά ok καλή είναι, βάζει πολλά σάλια όμως. Στο σεξ πονάει λίγο αλλά δείχνει να της αρέσει κιόλας. Νο Γκρετσκα μου έλεγε δε μιλάει γρι, μόνο ρώσικα.
ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Α,ειναι τοσο παλια! Δεν μου θυμιζε κατι η φατσα της κ αρχισα να αναρωτιεμαι. Σ'ευχαριστω
Αν μιλάμε για την ίδια.
Η οποία δηλώνει Τσέχα και είναι ξανθιά, μέχρι τους ώμους μαλλί, νταρντάνα με βαρβάτη περιφέρεια και μικρό βυζί.
Ηλικία 40+.
Αν είναι αυτή ξεκίνησε, νομίζω, από Ξανθίππης 2 ---> Φυλής 54Α ---> Διδύμου 8Β, ξαναγύρισε Ξανθίππης 2 και ούτε ο καθεξής.
Ωραίο μουνί αλλά ψυγειοκαταψύκτης. :-
metaxourgeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες μία Βραζιλιάνα καινούργια στο Φυλής 69β την ξέρετε;Τι έχετε να πείτε;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.673
- Πόντοι
- 46.232
συνεχεια live
Φυλης 71β Ειρηνη από Φωκαιας 27 διαφορα στούντιο, Φωκαιας 17α,Φυλης 109α, Φυλής 72 Φωκαιας 7κλπ μελαχρινη το μαλλί αλογοουρά κανονικό σώμα μικρό βυζι, με κωλο.
Φυλης 71α Μαιρη μελαχρινη νταρντανα με ωραιο κωλαρακι 2.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Φυλης 71 κλειστο.
Φυλης 69β Μονικα η μελαχρινη μαυριδερη με το ωραιο κορμι ωραίο κωλο 2.5αρι βυζι, με ακα και κωλο.
Φυλης 69α κλειστο.
Φυλής 67 Αντινα ξανθια λεπτη μιλφ με ωραιο κωλο σιλικονατα βυζια, απλο προγραμμα.
Φυλης 65β Ελενα καστανη ψηλη νταρντανοχοντρη με 2αρια βυζια, με ακα.
Φυλης 65α Εμμανουελα μελαχρινη με πολύ ωραίο λεπτι κορμι μικρό βυζι με μεγαλη ρογα, απλο προγραμμα.
Φυλης 86β,86α,84β και 84α κλειστά.
αυτά τα λίγα καλό βράδυ
Φυλης 71β Ειρηνη από Φωκαιας 27 διαφορα στούντιο, Φωκαιας 17α,Φυλης 109α, Φυλής 72 Φωκαιας 7κλπ μελαχρινη το μαλλί αλογοουρά κανονικό σώμα μικρό βυζι, με κωλο.
Φυλης 71α Μαιρη μελαχρινη νταρντανα με ωραιο κωλαρακι 2.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Φυλης 71 κλειστο.
Φυλης 69β Μονικα η μελαχρινη μαυριδερη με το ωραιο κορμι ωραίο κωλο 2.5αρι βυζι, με ακα και κωλο.
Φυλης 69α κλειστο.
Φυλής 67 Αντινα ξανθια λεπτη μιλφ με ωραιο κωλο σιλικονατα βυζια, απλο προγραμμα.
Φυλης 65β Ελενα καστανη ψηλη νταρντανοχοντρη με 2αρια βυζια, με ακα.
Φυλης 65α Εμμανουελα μελαχρινη με πολύ ωραίο λεπτι κορμι μικρό βυζι με μεγαλη ρογα, απλο προγραμμα.
Φυλης 86β,86α,84β και 84α κλειστά.
αυτά τα λίγα καλό βράδυ
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Φυλης 109α Αντζελα ξανθια με πιασιματάκια μπουτου 2.5αρια βυζια, με ακα, κωλο και αυταρχικο.
Αυτή ρε captain ποια είναι;Λέει τίποτα μέσα;Δεν την έχω ξανακούσει..
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 5.975
Πού είσαι παιχταρά; Χάθηκες!!!Αυτή ρε captain ποια είναι;Λέει τίποτα μέσα;Δεν την έχω ξανακούσει..
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Πού είσαι παιχταρά; Χάθηκες!!!
Υποχρεώσεις...!!! ;) ;) ;) ;)
Θα επανέλθω λίαν συντόμως...
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 5.975
Αναμένουμε με έντονο ενδιαφέρον δυναμική επανεμφάνιση! Καλή χρονιά με υγεία!Υποχρεώσεις...!!! ;) ;) ;) ;)
Θα επανέλθω λίαν συντόμως...
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Αναμένουμε με έντονο ενδιαφέρον δυναμική επανεμφάνιση! Καλή χρονιά με υγεία!
Παρομοιως...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.673
- Πόντοι
- 46.232
η άλλη απο Ιάσωνος 44 έχει μικρό βυζί :Sποια ειρηνη απο Φυλής 72 η η αλλη απο ιασωνος 44 δεξια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.673
- Πόντοι
- 46.232
τώρα που επανήλθες θα την ακούσεις , δεν την έχω τιμήσει και δεν ξέρωΑυτή ρε captain ποια είναι;Λέει τίποτα μέσα;Δεν την έχω ξανακούσει..
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
Χτές πεμπτη μεσημερι κατα τις 3.30, πέρασα απο διάφορα μαγαζιά αλλα έπιασα τον εαυτό μου να βιάζεται και λέω "Ωπα μάγκα, δεν βιάζονται για τέτοιες δουλειές" και δεν κατέληξα σε κανένα.
Εκείνη όμως που μου έκανε κλικ λόγω τις κακογουστιάς μου, ήταν στο Μαγνησιας 11. Ο τσάτσος (αδερφή) δεν μου έδειχνε την κοπέλα γιατί καθόμουν προς την έξοδο ενω ηθελε να κάτσω στο σαλονακι. Περασα στο σαλονακι απο τα πολλα και έρχεται μια μελαχρινή κοπέλα, κάπως ασχημούλα αλλα με στήθος τουμπανο και με κάτι κωλοφάρδουλα απιστευτα.
Το όνομα της μου είπε "Ελενη" και ειναι τάχα καινουρια κοπέλα.
Ξέρουμε κατι για εκείνη?
Εκείνη όμως που μου έκανε κλικ λόγω τις κακογουστιάς μου, ήταν στο Μαγνησιας 11. Ο τσάτσος (αδερφή) δεν μου έδειχνε την κοπέλα γιατί καθόμουν προς την έξοδο ενω ηθελε να κάτσω στο σαλονακι. Περασα στο σαλονακι απο τα πολλα και έρχεται μια μελαχρινή κοπέλα, κάπως ασχημούλα αλλα με στήθος τουμπανο και με κάτι κωλοφάρδουλα απιστευτα.
Ξέρουμε κατι για εκείνη?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.673
- Πόντοι
- 46.232
αν παρακολουθείς ειδήσεις σίγουρα θα άκουσες....ποια γεγονότα? τι έγινε?
MichaelAngelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Χτές πεμπτη μεσημερι κατα τις 3.30, πέρασα απο διάφορα μαγαζιά αλλα έπιασα τον εαυτό μου να βιάζεται και λέω "Ωπα μάγκα, δεν βιάζονται για τέτοιες δουλειές" και δεν κατέληξα σε κανένα.
Ξέρουμε κατι για εκείνη?
Την πήρα μεσοβδόμαδα.Πρέπει να την είχα πετύχει και αλλού αλλά δεν σε παίρνω στον λαιμό μου. Κομοδίνο, ο τσάτσος είχε δηλώσει ''πίπα χωρίς ομπρελίτσα'' κάτι που ποτέ δεν έγινε. Παρόλα αυτα η πίπα ήταν σκέτη φωτιά. Ο μοναδικός τομέας που προσπάθησε. Αξίζει γενικά αν δεν ξενερώνεις με τα έπιπλα, λόγω εμφάνισης και μόνο.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
συνεχεια live
από τις δυο ενημερώσεις, η μοναδική αξιόλογη παρουσία με εμπλουτισμένο πρόγραμμα...
Επισκέπτης
Α,ειναι τοσο παλια! Δεν μου θυμιζε κατι η φατσα της κ αρχισα να αναρωτιεμαι. Σ'ευχαριστω
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.001
- Πόντοι
- 22.785
......
...... Τοίς τών φίλων λόγοις άεί πιστεύομεν.
Επισκέπτης
......
...... Τοίς τών φίλων λόγοις άεί πιστεύομεν.
Ἰδίως ἐὰν περιβάλλονται τὴν ἀχλὺν τῆς ἱστορίας...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.001
- Πόντοι
- 22.785
......Ἰδίως ἐὰν περιβάλλονται τὴν ἀχλὺν τῆς ἱστορίας...
....... Έξέχων τοποθέτηση !!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K