Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (40 μέλη και 262 επισκέπτες)

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Πάει αυτή, νοσοκομείο θα τη στείλουμε ακόμα δεν ήρθε.   

Πήγα την είδα και πέρασα κιόλας. Είχε συνεχόμενα δωμάτια. Φρεσκαδούρα τελείως το μικρο, Μικρή σε ηλικία 1,50 ύψος ασπρουλιάρα αδύνατη, ωραίο κωλαράκι, μικρο νεανικό στητό βυζάκι, χαλασμένα δόντια όμως. Amateur τελείως στα ενδότερα, στη πίπα την περίμενα ποιο άσχετη αλλά ok καλή είναι, βάζει πολλά σάλια όμως. Στο σεξ πονάει λίγο αλλά δείχνει να της αρέσει κιόλας. Νο Γκρετσκα μου έλεγε δε μιλάει γρι, μόνο ρώσικα.
φιλε φτιαχτηκα αν είναι εκει αυριο θα την κλεισω 30 λεπτακια να το ευχαριστηθώ  :)

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Α,ειναι τοσο παλια! Δεν μου θυμιζε κατι η φατσα της κ αρχισα να αναρωτιεμαι. Σ'ευχαριστω  :hi:

Αν μιλάμε για την ίδια.
Η οποία δηλώνει Τσέχα και είναι ξανθιά, μέχρι τους ώμους μαλλί, νταρντάνα με βαρβάτη περιφέρεια και μικρό βυζί.
Ηλικία 40+.
Αν είναι αυτή ξεκίνησε, νομίζω, από Ξανθίππης 2 ---> Φυλής 54Α ---> Διδύμου 8Β, ξαναγύρισε Ξανθίππης 2 και ούτε ο καθεξής.
Ωραίο μουνί αλλά ψυγειοκαταψύκτης.    :-

:hi:

metaxourgeios

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες μία Βραζιλιάνα καινούργια στο Φυλής 69β την ξέρετε;Τι έχετε να πείτε;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.673
Πόντοι
46.232
συνεχεια live

Φυλης 71β Ειρηνη από Φωκαιας 27 διαφορα στούντιο, Φωκαιας 17α,Φυλης 109α, Φυλής 72 Φωκαιας 7κλπ μελαχρινη το μαλλί αλογοουρά κανονικό σώμα μικρό βυζι, με κωλο.

Φυλης 71α Μαιρη μελαχρινη νταρντανα με ωραιο κωλαρακι 2.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 71 κλειστο.

Φυλης 69β Μονικα η μελαχρινη μαυριδερη με το ωραιο κορμι ωραίο κωλο 2.5αρι βυζι, με ακα και κωλο.

Φυλης 69α κλειστο.

Φυλής 67 Αντινα ξανθια λεπτη μιλφ με ωραιο κωλο σιλικονατα βυζια, απλο προγραμμα.

Φυλης 65β Ελενα καστανη ψηλη νταρντανοχοντρη με 2αρια βυζια, με ακα.

Φυλης 65α Εμμανουελα μελαχρινη με πολύ ωραίο λεπτι κορμι μικρό βυζι με μεγαλη ρογα, απλο προγραμμα.

Φυλης 86β,86α,84β και 84α κλειστά.

αυτά τα λίγα καλό βράδυ

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.673
Πόντοι
46.232

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Χτές πεμπτη μεσημερι κατα τις 3.30, πέρασα απο διάφορα μαγαζιά αλλα έπιασα τον εαυτό μου να βιάζεται και λέω "Ωπα μάγκα, δεν βιάζονται για τέτοιες δουλειές" και δεν κατέληξα σε κανένα.

Εκείνη όμως που μου έκανε κλικ λόγω τις κακογουστιάς μου, ήταν στο Μαγνησιας 11. Ο τσάτσος (αδερφή) δεν μου έδειχνε την κοπέλα γιατί καθόμουν προς την έξοδο ενω ηθελε να κάτσω στο σαλονακι. Περασα στο σαλονακι απο τα πολλα και έρχεται μια μελαχρινή κοπέλα, κάπως ασχημούλα αλλα με στήθος τουμπανο και με κάτι κωλοφάρδουλα απιστευτα.

Το όνομα της μου είπε "Ελενη" και ειναι τάχα καινουρια κοπέλα.

Ξέρουμε κατι για εκείνη?

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Χτές πεμπτη μεσημερι κατα τις 3.30, πέρασα απο διάφορα μαγαζιά αλλα έπιασα τον εαυτό μου να βιάζεται και λέω "Ωπα μάγκα, δεν βιάζονται για τέτοιες δουλειές" και δεν κατέληξα σε κανένα.

Εκείνη όμως που μου έκανε κλικ λόγω τις κακογουστιάς μου, ήταν στο Μαγνησιας 11. Ο τσάτσος (αδερφή) δεν μου έδειχνε την κοπέλα γιατί καθόμουν προς την έξοδο ενω ηθελε να κάτσω στο σαλονακι. Περασα στο σαλονακι απο τα πολλα και έρχεται μια μελαχρινή κοπέλα, κάπως ασχημούλα αλλα με στήθος τουμπανο και με κάτι κωλοφάρδουλα απιστευτα.

Το όνομα της μου είπε "Ελενη" και ειναι τάχα καινουρια κοπέλα.

Ξέρουμε κατι για εκείνη?

Την πήρα μεσοβδόμαδα.Πρέπει να την είχα πετύχει και αλλού αλλά δεν σε παίρνω στον λαιμό μου. Κομοδίνο, ο τσάτσος είχε δηλώσει ''πίπα χωρίς ομπρελίτσα'' κάτι που ποτέ δεν έγινε. Παρόλα αυτα η πίπα ήταν σκέτη φωτιά. Ο μοναδικός τομέας που προσπάθησε. Αξίζει γενικά αν δεν ξενερώνεις με τα έπιπλα, λόγω εμφάνισης και μόνο.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
συνεχεια live

Φυλης 69β Μονικα η μελαχρινη μαυριδερη με το ωραιο κορμι ωραίο κωλο 2.5αρι βυζι, με ακα και κωλο.

από τις δυο ενημερώσεις, η μοναδική αξιόλογη παρουσία με εμπλουτισμένο πρόγραμμα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom